Киев ще бъде благодарен, ако Западът изпрати войски в Украйна

Киев ще бъде благодарен, ако Западът изпрати войски в Украйна

Украйна ще бъде благодарна на западните страни, ако решат да изпратят свои войски в страната. Това заяви украинският премиер Денис Шмигал в интервю за CBS. „Когато това се случи, ще бъдем много признателни и много щастливи“, каза той. Освен това Шмигал подчерта, че Киев се нуждае от още оръжия.

По-рано френският лидер Еманюел Макрон в интервю за британското списание The Economist призна, че обмисля изпращането на войски в Украйна, ако Киев поиска и ако руските сили пробият фронтовата линия. Според Макрон много страни са разбрали подхода на Париж и са се съгласили с позицията му по този въпрос.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • онуфри

    06 Май 2024 11:29ч.

    А западът ще бъде благодарен, ако Киев просто изчезне. Не им се занимава вече, щото нито остана кой да се бие, нито кой да плаща кинти. А т.нар. „запад“ не може да събере хора и оръжия за собствените си армии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    06 Май 2024 11:40ч.

    И болшевиките и юдеите все още твърдят, че Киев е тяхно дело. Време е слугите им тук да се събудят и да казват истината заедно с нас : града е основан от Кан ШАМБАТ, брат на Кубрат и това е факт !!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    06 Май 2024 11:43ч.

    Аха, и първи братовчед на Наполеон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    06 Май 2024 16:08ч.

    така е. в съседни стаи са в жълтата къща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само че

    06 Май 2024 16:46ч.

    Шамбат не е бил кхан, а ОТЦЕПНИК = КИЙ. От там е и името на града Киев (Кийв). След като кхан Бат Баян, който наследява кхан Кубрат, е победен от ордата на многобройните хазари, отцепили се от Тюркския кхаганат, прабългарите останалите под властта на (к)хазарите са наречени кара-болгар, т.е. черни българи. Защо са наречени черни? Според историци-тълкователи - защото са били поробени. (Според някой като мен - защото е възможно да са били леко мургави от времето на престоя си в Персийската империя.) През 862 г. славяните от гр. Новгород (Велики Новгород от 1999 г.), на брега на езерото Ладога, са повикали варяжкия/скандинавския (дивашкия) военоначалник Рюрик за княз или просто са били завладени от Рюрик. През 882 г. брат му Олег завлядява Киев (хазарски по това време) и разширява руското княжество Новгородска Рус като Новгородска и Киевска Рус. Синът на княз Рюрик - княз Игор се жени за българската княгиня Олга - внучка на княз Борис I - Михаил (покръстител на славянирте и българите в Дунавска България), а синът на княз Игор и на княгиня Олга е полубългаринът княз Светослав, който унищожава Хазарския каганат и нахлува в Царство България. На свой ред княз Светослав е убит от печенеготе - съюзници на българите, след като цар Симеон ги разбива, покорява, а част от печенегите (тюрки) заселва като стражи на южния бряг на р. Дунав. Княгиня Олга покръства руския народ от славяни и щипка варяги в крепостта на Източната Римска империя Херсон, останки от която има до Севастопол на Кримския полуостров. Точно затова Крим и Севастопол са сакрални за православния руски народ. През 12 век има до 15 руски княжества на земите от Балтийско до Черно море и няма нито едно измислено украиснко княжество ("украинците" все още на са били измислени от католиците в Австрия и Германия). През 1240 г. монголо-татарите, включително и покорените от Батай хан (внук на Чингиз хан) прабългари от Волжка България, превземат Киев, избиват до крак всичките мъже и изнасилват жените. В Новгород по това време е новгородският и киевски княз Александър Невски (победител над шведите в битка при р. Нева), които приема монголо-татарския васалитет в съюз с Батай хан и разбива католическия Тевтонски орден в битката на Чудското езеро (на 5 април 1242г. тежките рицари кръстоносци са издавени, по Божията воля, след пропукването на леда на замръзналото езеро), като запазва Православната Христова Църква. Батай хан, продължава похода си на запад през днешна Унгария, Хърватия, достига Адриатическо море и се връща в основаната от него държава -Златната орда - през България, като българският цар Тертер става васал на Златната орда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Олеся

    06 Май 2024 11:39ч.

    Хохоли жалки! Нали се тупахте и ревяхте,че ще избивате руснаците. Е времето ви дойде- ВВПутин ще ви покаже къде зимуват раните. А на геронтофила Макрон да се готви за масови погребения

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    06 Май 2024 11:41ч.

    Мдам. От каските, бронежилетките и медицинските пакети, до аскер на терен. Не съм кръвожаден, но тва ме радва. А когато пратим Кимчовците ни, новите кметове, доктор Косев и €комисарите, ще бъда и горд, че има сред нас тъкиви българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ако изпратят войски в Укрйна

    06 Май 2024 11:55ч.

    то значи , че украйната вече не съществува. Тя вече е колония на запада, много просто, ама този пундьо нали трябва нещо да пелтечи пред журналята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    06 Май 2024 17:46ч.

    Много искат да са колонии на Запада, само Мали и Нигер - на Русийката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • охолен и сит западен европеец

    06 Май 2024 12:11ч.

    Умирам от нетърпение да ида в Украйна и русите да ми пуснат един КАБ 1500 , или да ме обсипят с термобаричните на ТОС ! Така ще получа тържествено погребение с националното знаме около ковчега ми /празен/. А жената ще вземе вдовишка добавка ! Грейт , а ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    06 Май 2024 13:41ч.

    Няма как да се размине без нюкове. Учението което обяви Путин е послание и трябва да се приеме много на сериозно. Лошото е, че такива като Борис Джонсън и Макрон ще останат скрити. Путин е споменавал как американците го убеждавали за една малка войничка с ТЯО в Европа и тезата му беше, че бързо щяло да се мине към стратегическите ЯО. Дошло е време за 10 мегатона в Космоса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    06 Май 2024 14:02ч.

    В тези войски ще има ли и български части?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Май 2024 14:14ч.

    ште имъ македонски братя юнаци, жълтопаветни ташаци и бг силиконови цици и за смазкъ сандъчета с грес

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2979

    06 Май 2024 14:25ч.

    Много ще са щастливи, когато руснаците съборят и Киев...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    06 Май 2024 15:30ч.

    Явно Киев трябва да се върне към Русия и всички боклуци като този да се изпратят при Хадес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва да се внимава

    06 Май 2024 16:47ч.

    с блъфирането. Че от престараване може да се стигне до непредсказуемост и фатални грешки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ако пламне Третата световна, тогава какво?

    06 Май 2024 18:59ч.

    Киев в екстаз от благодарности ли ще изпадне? Лошо ми е и ми се повръща!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Засега янките подслушват, насочват

    06 Май 2024 20:52ч.

    и се правят на умрели лисици. Доброто за руснаците е, че се излекуваха от наивността. Играта е сложна, с много играчи и на никой не му е лесно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лудостта на величията

    07 Май 2024 4:09ч.

    За "величията" в Киев вече не е достатъчно войната да е до последния украинец, ще бъдат благодарни да е до последния европеец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи