Киев: Русия ще окупира и Канада, Полша, Япония и България!

Киев: Русия ще окупира и Канада, Полша, Япония и България!
Украйна е "последната отбранителна линия на Европа", заяви вътрешният министър на страната Арсен Аваков, който е на посещение в Канада. По думите му руската армия ще нахлуе в Канада и Япония, "ако светът не прояви решителност".

Арсен Аваков Снимка: ТАСС, архив

 

"За съжаление ще стигнат и до Канада: през Арктика, през леда, заради конфликта на шелфа. И в Япония ще отидат заради конфликта за Курилските острови – те ще са навсякъде, защото им позволяваме", заяви Аваков по време на официална визита в Канада. Той допълни, че смята Украйна за "последната отбранителна линия на Европа", пише сайтът "Епицентър".

"Ако Путин дойде при нас, той ще стигне и във Финландия, Литва, Полша, България, на Балканите", допълни министърът.

По-рано в сряда началникът на Генералния щаб на Украйна Виктор Муженко заяви, че в случай на "външна агресия" за десет дни бойни действия общите загуби на украинските въоръжени сили могат да достигнат 10-12 000 души, съобщи "Взгляд". 

В края на ноември Муженко каза, че украинските войски могат да се противопоставят на "широкомащабна агресия" от страна на Русия. Преди това командирът на батальона "Азов" Андрей Билецки каза, че ако Русия поиска, тя може да промени обстановката в Югоизточна Украйна за една секунда. 

През юни председателят на Държавната дума Сергей Наришкин пък каза, че ако Русия наистина поведе бойни действия със страна, сравнима по потенциал с Украйна, конфликтът би продължил максимум четири дни. 

 

Коментари

  • При това - до два-три дни максимум!

    08 Дек 2016 12:18ч.

    Арсен Аваков е изтъкнат украински цирков артист. Шоуто му във Фейсбук през 2014 г. е в класиката на световното цирково изкуство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mi6osp

    08 Дек 2016 12:24ч.

    Този още ли не е скочил през прозореца с" Руснаците идват!!!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Adolf

    08 Дек 2016 12:45ч.

    Забравил е Аляска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    08 Дек 2016 12:59ч.

    Това са глупости, граничещи с идиотизъм. Но ако от един украински министър можем да очакваме подобни думи, като какви трябва да определим думите на председателя на Държавната дума Сергей Наришкин? Защо е тази кръвожадност към най-близкия на руснаците народ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моника

    08 Дек 2016 13:34ч.

    Този наистина е заразен трайно от шизофренна параноя.Навсякъде му се вижда Русия.Ще трябва да има големи грехове към нея,щом така натрапчиво го"преследват".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Замислен

    08 Дек 2016 13:48ч.

    Обективно погледнато Русия всячески се старае да избегне военен сблъсък с Украйна. Украйна пък точно към това се стреми с непрекъснатите си провокации към Русия. Не знам за колко дни тя ще прегази Украйна но украинските фашисти знаят че седмица им е много. И въпреки това всячески се стараят да предизвикат конфликт. Куражът им идва от САЩ които моментално чрез НАТО ще влезнат във военен сблъсък с Русия. Резултатът ще е една опустошена Европа. Според военните анализатори максимум до две седмици Европа ще е съкрушена по всички направления. Ситуацията подозрително напомня тази от преди Втората Световна Война. Германия е била изправена пред всевъзможни санкции и ограничения наложени и според доклад на "Rote Kapelle" "от определени финансови кръгове в САЩ, Англия и Франция като по този начин те я предизвикват да търси военно решение на проблемите си."(по памет)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Президентът на България Росен Плевнелиев изгледа на живо мача на България срещу Русия, но този път не успя да донесе късмет на отбора ни."

    08 Дек 2016 14:38ч.

    " "След края на мача президентът направи кратко изказване пред пратеника на Гонг: „Много достойно, силни момчета, прекрасно. Ние бяхме по-умни, по-красиви и сме моралните победители“, сподели Плевнелиев."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баже, дай им разум!

    08 Дек 2016 15:29ч.

    Украински простак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чапаев

    08 Дек 2016 16:42ч.

    Един идиот разказва на други идиоти и те му вярват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На война като на война!

    08 Дек 2016 18:25ч.

    Нищо ново на информационния фронт! Този клоун е част от долнопробен цирков състав, който е решен да стигне докрай! Ние, зрителите от последния ред, чакаме с нетърпение този край!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    08 Дек 2016 18:28ч.

    Точно се чудех как може такъв човек който заема някакъв държавен пост да е толкова тъпоумен и прочетох, че е цирков артист. Тоест той прави шоу, но такова шоу не е смешно – освен тъпоумие, се чувства злоба, извратеност. А после си спомних, че цялото правителство е от евреи. Е нека някои да ми каже, как да имам добро отношение към евреите!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • &&&&&

    08 Дек 2016 19:11ч.

    Това ако го прочете Зуека може и да прозвучи смешно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    08 Дек 2016 19:42ч.

    Kubis, подценяваш евреите. Ако търсиш тъпи хора, търси ги сред коренните жители на територията. А и не се подвеждай по латентния антисемитизъм на североизток. Там ако искат да омаскарят някого, обвиняват го в еврейски произход.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да се гръмнеш!

    08 Дек 2016 20:17ч.

    Те либералите са по лоши от земетресение!От къде се пръкнахте.........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • JJJ

    09 Дек 2016 11:07ч.

    Едно време Парцалев казваше: " то е лесно да се ожениш, ама след това пари за кюлоти, за чаршафи, за мазила , червила и парфьоми... край няма". Как ще се грижат руснаците за милиардите, ако ги завладеят. Те за собствения си народ не могат да се грижат, камо ли за още няколко милиарда. Над един милион са им само болните от СПИН. Населението на България например непрекъснато намалява, а грижите за по- малобройното население не се подобряват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КЛОУНЪТ

    09 Дек 2016 11:53ч.

    Аваков е представител на местните,украински, гангстерски кланове.Милионер,но по беден от Порошенко.След,като ликвидира конкуренцията си,днес уверено се е устремил към мястото на Порошенко. Подкрепя се финансово от ЦРУ и еврпейските тайни служби.С идването на новата администрация,мястото му не е сигурно,за това може да предизвика местен конфликт,който да прерастне в мащабна война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nabludatel

    09 Дек 2016 12:43ч.

    Tozi e palen haho

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Муйо до observer

    09 Дек 2016 13:03ч.

    "Защо е тази кръвожадност към най-близкия на руснаците народ?" - не се прави на улав! Президентът и върховен главнокомандващ на Украйна през ден повтаря, че Русия е агресор и воюва срещу Украйна; артилерийският обстрел на Донецк и Луганск никога не е спирал; последната провокация бяха ракетните стрелби, дето уж щяха да са в непосредствена близост да Крим, ама изведнъж забранената за полети зона се сви до акваторията на одеското пристанище. Тавагисч Авакян се тръшка за дузпа, защото няма друг избор след простотиите, които написа за Тръмп на страницата си във фейсбук. А за латентния антисемитизъм - да се сещаш за украински олигарх, който да не е евреин? А когато президентът, министър-председателят и председателят на Народното събрание на една страна са евреи, а национални герои на тая страна са хауптщурмфюрерите от СС Бандера и Шухевич, дали това предизвиква филосемитизъм? Пъпъ - украински народ няма. Както няма и македонски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи