Киев обяви мобилизация на всички, които подлежат на военна служба

Киев обяви мобилизация на всички, които подлежат на военна служба

В Киев беше обявена всеобща мобилизация, като на всички лица, подлежащи на военна служба, беше наредено да се явят във военните поделения в срок от 10 дни. Това съобщи украинският сайт за новини и анализи "Страна", цитиран от ТАСС.

Става дума за заповедта на военния комисар на Оболонския район на украинската столица Олексий Привала, публикувана на страницата във Facebook на Териториалния център за набиране на персонал (ТЦН, украинското име на военния комисариат) (забранен в Русия, собственост на корпорация "Мета", призната за екстремистка в Русия).

Изискването да се явят в службата за военна наборна служба в срок от 10 дни се отнася дори за тези, които не са получили лични повиквателни или заповеди за мобилизация. Заповедта се отнася и за тези, които не са регистрирани в Оболонския район на Киев, а само пребивават там. Тези, които избягват военна повинност, ще бъдат наказани, се казва в заповедта.

Вестникът не уточнява дали подобни заповеди са издадени от военните комитети в други райони на украинската столица, но смята, че подобни мерки се предприемат в цял Киев.

Миналата седмица подобни мерки за въвеждане на обща мобилизация бяха предприети и в Ивано-Франковск, областен център в Западна Украйна. Както съобщи "Страна", началникът на градския териториален център за набиране на военнослужещи в Ивано-Франковск издаде заповед всички наборни войници да се явят в градския ТЦК в срок от десет дни.

Военното положение в Украйна е въведено на 24 февруари 2022 г., а на следващия ден президентът Володимир Зеленски подписва указ за мобилизация. На 2 май 2023 г. военното положение и мобилизацията са удължени с 90 дни, до 18 август 2023 г.

 

Коментари

  • любопитен

    23 Юни 2023 1:27ч.

    Я да видиш ?!! Контранаступа май яде греда ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    23 Юни 2023 4:00ч.

    по-скоро обратното, как ще изпратят войски ако гръмне ЗАЕЦ, след началото на войната американските войници напуснаха България, после се върнаха, като се разбра че Русия няма никакво намерение да ни напада, да се занимава с мижавата ни армия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минаващ

    23 Юни 2023 1:28ч.

    добра възможност за България да помогне на Украина - да събере всичките украински мутри, кръстосващи страната и смучещи социалви помощи, да ги екстрадира и изпрати в украинската мобилизация. Таман и българския ъдърграунд да си почине и отдъхне от смъртоносната конкуренция, а и потоците незаконно оръжие да понамалеят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с тях обаче да нарамват

    23 Юни 2023 1:33ч.

    мешките всичките ни пишман генерали като Тиквата, Гнома, както и Мравояда, Тъпото, ококореният педал и цялата им платена соросоидна придворна клика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг минаващ

    23 Юни 2023 3:42ч.

    Немалко бели граждани на измислената държава "Украина"= окраина на Русия вече са си намерили работа в България и постепенно стават част от българската нация. Предпочитам славяни от Украйна да попълват загиващия български генофонд, отколкото цигани. Когато българският род започне да расте, тогава давайте съвети как да се гонят славяни от България! Това е политиката на западняците - славяните да се самоизбиват. Вярно е, че немалко украинци (руснаци в Украйна) са с промити мозъци, но и немалко българи са с такива мозъци. Който иска да мре, той да заминава да се бие с братята от Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фют

    23 Юни 2023 7:43ч.

    Ако обявим украинците за руснаци, те дали ще искат да попълнят нашия генофонд?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боби

    23 Юни 2023 11:20ч.

    Да много българи са с промити мозъци Няма лошо украинците да работят и живеят тук Дано останат завинаги

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уке Цветко

    23 Юни 2023 12:24ч.

    Тия нема да ни спасят от демографската катастрофа, а и като гледам са в пъти по-нагли от братята роми! Като се сетя само, че се ядосвахме заради сирийците и афганистанците! Тия задминаха и еврейте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всеки да си гледа интереса

    23 Юни 2023 14:15ч.

    Дигам палец нагоре. Мутри, такива - онакива, обаче са си наши, сродни по етнос, език и религия, интегрират се бързо, децата им вече говорят български по училищата, а те работят. По-добре от лилавите или арабите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълнач

    23 Юни 2023 21:42ч.

    Аз на две украинки вече им напълних...генофонда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мирише на

    23 Юни 2023 1:33ч.

    Ядрен холокост. Скоро руснаците ще започнат удари с тактически ядрени заряди по струпванията на жива сила на ВСУ. Просто е неизбежно, виждам го.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • глупости

    23 Юни 2023 2:18ч.

    Кзаха ви го в прав тест, НАТО НЯМА ДА ВЛИЗА В УКРАЙНА. Който си представя как немски, френски, испански, италиянски, холандски ... войници мрат из степите на Запорожие , има нужда от студени компреси и халоперидол венозно. В Украйна, и то само Галиция, ще има поляци и може би малко балти , но за последните е съмнително. Поляците в качеството на самостоятелна инициатива, а не от името на НАТО. И не по-източно от Житомир ! Така че има още маса украински мъже за "утилизация" , от тези мобилизации ще изстискат още няколко стотин хиляди. Войната ще приключи бързо след няколко десетки удара с тактически ЯО по струпванията на ВСУ-шниците. Остатъчната радиация от един заряд 3 КТ е несъществена. Западът няма да гъкне. За какво мислиш разположиха ЯО и в Белорус ? Такава руска кампания с тактическо ЯО ще доведе до бърз край на войната. Това вече се е случвало. Колкото и да е противно за припомняне, именно бомбардировките над Хирошима и Нагасаки /плюс блъфа, че САЩ има още много бомби !! а в действителност са имали още 2/ карат японския император да поиска мир .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    23 Юни 2023 3:42ч.

    ЯО в Беларус е предупреждение за други. Глупаво е да се хвърля мощно оръжие върху ВСУ. Просто другите, под страх от гъби, да спрат да дават оръжие. Те и без това го свършват вече. Но хубаво е да се размаха тоягата, да знае псето...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "глупости" дрънка глупости

    23 Юни 2023 3:56ч.

    Никакви тактически ядрени удари няма да има на историческата руска територия, на която от 1918 г. е създадена изкуствената държава "Украина" като австроунгарски проект, германски протекторат и ленинска залъгалка за Тройния съюз, за да оцелее юдео-болшевишката власт в новосъздадената РСФСР. В Русия няма такива малоумници, които да избомбят собствения си народ с промитите укро-нацистки мозъци, освен ако не бъде заплашено самото съществувание на Руската федерация като държава. Повече залагам да бъде избомбена някоя от прибалтийските въшки или Полша, или Румъния, защото това е рационалният начин да бъде ерозирано раздутото нАТО. Тогава пред нАТО ще има две опции: 1. Да отвърне на удара и да започне размяна на ядрени удари между САЩ и Русия, т.е. нАТО да ликвидира САЩ. 2. нАТО да подвие опашка и да нададе неистов вой до вдън земята - чак до ада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    23 Юни 2023 10:48ч.

    Прав си, че "глупости" дрънка глупости. Имам едно допълнение - НАТО не разполага с ядрено оръжие! Всичкото ядрено оръжие разположено в Германия, Италия, Холандия, Белгия и Турция е под пълен хамерикански контрол!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    23 Юни 2023 11:26ч.

    Да напомним, че НАТО заяви, че при използване на ЯО ще отговори. Който както иска да го разбира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    23 Юни 2023 11:28ч.

    Димитров се спихнал! ЯО разположено в тези държави е американско и естествено е под американски контрол! А САЩ не са ли член на НАТО? А ЯО на държавите от НАТО Великобритания и Франция под чий контрол е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • милиционер цивилка

    23 Юни 2023 11:41ч.

    Щом "суперекспертът" viva влезе да утешава атлантическата общност, явно циркът започва, настанете се удобно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • според мен

    23 Юни 2023 16:27ч.

    Япония се предава преди 80-тина години, не само като следствие от 2 та ядрени удара. Те са следствие, не причина.И естествено по американски, убиваш с кеф мирно население.В същото време най-голямата японска армия Квантунската, около 1 000 000 души, е пометена като от ураган от Червената армия за няма и месец.( 9 август - 2 септември).Хирохито подписва на 2 септември, когато вече няма Квантунска армия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедовия

    23 Юни 2023 21:50ч.

    Ще отговори с декларация от трибуната на ЕК!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    23 Юни 2023 1:39ч.

    Хаирлия на "ценностите" на тагарев. Поляците са в мека мобилизация - плащат за доброволци. Румънците са още по логистиката. Вие, вие нали си знаете ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това неа да спаси ПЕНТАГОНА

    23 Юни 2023 1:41ч.

    от НАГОНА на АНТИГОНА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    23 Юни 2023 1:41ч.

    Не е смешно другари и другарки, тези момчета ги изпращат на заколение. 4 часа е средната продължителност на живота на украинският войник на бойното поле. Не ми се мисли за какво иде реч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    23 Юни 2023 1:56ч.

    4 часа е достатъчно време да решиш срещу кого да стреляш - ако ще се мре, що да не започнеш с тия дето зорлен са та пратили в тази месомелачка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • що да не започнеш с тия дето зорлен са та пратили

    23 Юни 2023 2:09ч.

    Не става. Имат задължително дрогиране с амфетаминови дроги, правят ги зомбита. Освен това отзад има загряд-отряди от ултранацисти , разните азовци, айдаровци и т.н. ... Единственият им шанс е да оформят групичка, да се промъкнат напред и заедно ... да се предадат на руснаците ! Това все по-често се наблюдава последните седмици. Само така могат да си спасят живота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    23 Юни 2023 3:44ч.

    Това със заградотрядите не е съвсем актуално. Напоследъко почнаха да се предават практически цели единици, без изстрел в гърба. Просто силно намаляха и тези от бесния сектор, дето стреляха по своите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    23 Юни 2023 4:06ч.

    там е работата, че руснаците вече почти не вземат пленници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Назоваха огромните загуби на въоръжените сили на Украйна от началото на контранастъплението (ВИДЕО)

    23 Юни 2023 1:53ч.

    Руската армия е убила повече от 13 000 украински войници от началото на украинската контраофанзива на 4 юни. Това съобщи на президента Владимир Путин секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Също така, по време на ожесточени битки, 246 вражески танка (включително 13 машини западно производство), 595 бронирани превозни средства, 443 бронирани бойни машини, 279 артилерийски оръдия и минохвъргачки, две системи за противовъздушна отбрана, 10 тактически изтребители, четири хеликоптера, 264 БПЛА, 424 превозни средства , каза Патрушев. „Нападателният потенциал на противника не е изчерпан, моля, имайте това предвид“, подчерта Владимир Путин. Допълнително оборудване на НАТО все още може да бъде доставено на въоръжените сили на Украйна, а Украйна все още има редица стратегически резерви в резерв, добави Путин. Источник: https://rusvesna.su/news/1687425517

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така и ще стане

    23 Юни 2023 1:55ч.

    Запада ще воюва против Русия до последният украинец. Леопардите са по-скъпи от 1000 хохли. Следващите нападения ще са предимно с пехота.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши

    23 Юни 2023 2:00ч.

    Готвят се за парада на победата на Червения площад...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойци, обучени от войските на НАТО, се предават на "Смелите" в първата битка по време на офанзивата (ВИДЕО)

    23 Юни 2023 2:01ч.

    В посока Краснолимански следващите офицери на AFU бяха пленени. Прави впечатление, че всички те са преминали военно обучение в страни от НАТО. Успоредно с военното обучение с тях усилено работиха психолози. Специалисти от Германия и други страни от НАТО насадиха на украинците мизантропска идеология, омраза към руския народ и призоваха за нарушаване на международните хуманитарни правила за водене на война. Всички затворници отбелязват достойното отношение на руските войници към тях. Источник: https://rusvesna.su/news/1687458305

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фют

    23 Юни 2023 8:14ч.

    Да не се увличаме все пак с насажданата омраза към руския народ. През ВС2 кой я насади и кога?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сглобен парапет

    23 Юни 2023 2:01ч.

    Имаше информация, че украински войски са към границата с Беларус. Вероятно затова попълват тила откъм Киев..??...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кавалерията“ се втурна на помощ на нашите при Орехов: ударните хеликоптери нанасят мощни удари на настъпващите вражески сили

    23 Юни 2023 2:03ч.

    Алигаторите“ Ка-52 поддържат нашата пехота и артилерия, отразявайки настъплението на въоръжените сили на Украйна по линията Новоданиловка – Работино. Ожесточеният бой не спира почти 3,5 часа, на фронтовата линия се чуват мощни експлозии. Источник: https://rusvesna.su/news/1687461340

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Врагът се опитва да пробие нашата отбранителна линия: вражеската пехота се търкаля на вълни по окопите на Запорожкия фронт близо до Орехов (КАРТА)

    23 Юни 2023 2:05ч.

    Украинските войски яростно атакуват нашите позиции край Орехов на Запорожкия фронт. Битката продължава почти 3 часа, пехотата на въоръжените сили на Украйна се приближава до линията на атака на камиони КАМАЗ и пикапи, слиза от конете и се придвижва към нашите окопи в района на Работино. Войниците от 291-ви, 70-ти и 1430-ти полкове продължават да отблъскват атака след атака, подпомагани са от специални сили, разузнавателни и съседни полкове. Резервите чакат командата да се включат в боя, ако ситуацията стане критична. Противникът води най-мощен артилерийски обстрел, не по-малко мощно му отговарят нашите гаубици, танкове и РСЗО. След загуби в бронираната техника на въоръжените сили на Украйна, само автомобилът е хвърлен в битка, пикап с бойци на въоръжените сили на Украйна току-що е разкъсан от пряко попадение на снаряд. Источник: https://rusvesna.su/news/1687460449

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украина не воюва за своите интереси

    23 Юни 2023 2:17ч.

    Наркомана ще ги прати да умират за НАТО и САЩ. Пушечно месо.Горките момчета. Вместо за изринат нацистката сган,която откровено ги праща на унищожение. След края на месомелачката шайката ще бяга в САЩ при господарите. Жалко за Украинския народ ,негодници го унищожават като етнос за чужди интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А нашия Борисов се гордее, че укр посолство го били наградили

    23 Юни 2023 2:26ч.

    И ни говори, дали сме знаели какво става там. Ние знаем, а нашите политици адвокатите им само проверяват, дали офшорните им сметки са още валидни! ......................................... Господи! Не ни забравяй! Молим ти се и за нашия народ , и за невинния украински народ, който мрази Зеленски и сие боклука! Господ да пази Русия с президент Путин! Господ да пази децата ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    23 Юни 2023 3:09ч.

    Като са тъпаци,....вместо да се съберат и да скъсат главата на зелената маймуна, нека ходят да ги изтребват. Украинците са най-тъпите парчета...засега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еееех да бе бат Рамбо по млад...

    23 Юни 2023 3:35ч.

    И Чъкито и Дудикоф проблем нъц.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    23 Юни 2023 9:19ч.

    ясно - война до последния украинец! зеления плъх е решил твърдо да унищожи украинското племе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са глупости предположенията за ЯО

    23 Юни 2023 11:29ч.

    Напротив, точно натам води развитието на нещата. Твърдението че Москва щяла да "пази историческите руски земи" за съжаление няма връзка с реалностите. Тези земи може исторически да са били руски. Днес се населяват от население архи-враждебно на Русия и руский мир. Укрите днес са спрямо Русия като нашите македонци спрямо нас. Не искат да чуят че са руснаци, независимо че по ген са точно това. Въпросът няма решение с добро, Русия отдавна е изтървала въпроса с украинците и военното решение е логично на фона на тази ВЗАИМНА ОМРАЗА. Тези украинци които се чувстват руснаци отдавна са в Русия, не по-малко от 6-7 милиона. Другите които не искат да воюват са в Европа и по-далече. Тези които са останали на територията , мъжете в наборна възраст, очевадно са готови да ги пратят в месорубката. Няма бунтове, няма въоръжена съпротива срещу Хунтата. Русия не може да очаква нищо друго освен война до последния хохол, по-зле отколкото при падането на Третия райх... Чисто военно, има сериозни аргументи за употреба на тактическо ЯО. Значи укрите не подлежат на "превъзпитание" и няма какво да ги пазят и къткат. Мобилизационният им ресурс все още е далеч от изчерпване, с тези тотални мобилизации ще си докарат още няколко стотин хиляди бойци. С непрекратяващия поток от западни въоръжения и муниции войната може да откара още 2-3 години... Въобще не е толкова оптимистично за Русия, и въобще не е още да"свърши живата сила на Украйна". Ами не е свършила, и Путин го признава в изказванията си. Какво може да противопостави Русия ? Разбира се - нови мобилизации и с численост да смаже ВСУ , но Кремъл не иска тотална руска мобилизиция ! Кремъл иска да запази сегашната стабилност в Русия, жизнения стандарт на руснаците, не искат РФ да минава във военно-времеви режим, икономика на военни релси... Война на изтощение ще унищожи Украйна, но не е добре и за Русия. Русия има нужда от рязка промяна на бойното поле за да приключи войната с ПОБЕДА. Какво значи това ? Руската победа е много ясно дефинирана от указите на Путин за 4-те "нови области" присъединени към Русия. Победа значи руските войски да излезнат на административните граници на 4-те области, конкретно - разгром на запорожката групировка на ВСУ и завземане на Запорожие. Настъпление в Донецка област и превземане на укреп-района Славянск-Краматорск. Контранастъпление в Херсон и връщане на десния бряг , това не е задължително да стане с форсиране на Днепър в долното течение, има и обходен вариант... Малки настъпателни операции за доосвобождаване на Лунганска област. Накрая , със сигурност, създаване на "буферна зона" за безопасност на старата руска граница, което изисква завземане на ивица в Харковска и Сумска област, поне 100 км. в дълбочина. Е ли възможно това на бойното поле при сегашните руски наземни сили и очертаващата се тотална мобилизация на Украина ? КАТЕГОРИЧНО НЕ ! Тези военни задачи, на пръв поглед изглеждат постижими, но на практика изискват поне три пъти по-голяма руска армия на терен. Обясних защо Кремъл не иска дъ върви по този път, това и наблюдаваме година и половина. Затегнатата война в Украйна облагодетелства единствено САЩ и страни извън Европа. Ако нямаше война в Украйна, англо-саксите щяха да създадат нестабилност по цялата руска граница -Кавказ, Средна Азия, Калининград...Русия има най-дългите граници в света и САЩ-Англия няма да я оставят на мира. Решението за Кремъл е не да се надлъгва с англосаксите над "шахматната дъска" /по Бжежински/ , а буквално да грабне дъската и да я фрасне в главите им ! Използването на тактическо ЯО в Украйна е именно такъв ход /разбира се има и други агресивни идеи, като изнасяне на конфликти в близост до врага, например по мексиканските граници.../ Военната логика неумолимо води в тази посока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до последния украинец

    23 Юни 2023 11:47ч.

    Такова и искането на НАТО - и последният украинец да бъде убит. После идва наш ред и набутването на България във войната - затова създадоха това правителство-Франкенщайн, каквото никъде по света няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензиновоза

    23 Юни 2023 11:48ч.

    Не е въпросът само да мобилизираш сульо и пульо, въпросът е, че мобилизираните стават все по-негодни за бой и все по-демотивирани. Но инатът на сатанистите расте правопропорционално на резила им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарето

    23 Юни 2023 11:48ч.

    Съветските БКП+ДС+РУМНО-възпитаници - днешни евроатлантици, подлежат ли на украинска мобилизация и военна служба?! Като "бойни медици", "бойни санитари", "бойни аптекари от Брендо-фарма", "бойни теляци" от българските хигиенно-баняджийски батальони, ......?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мобилизираните стават все по-негодни за бой и все по-демотивирани

    23 Юни 2023 12:16ч.

    ВСУ решават проблема с пълно дрогиране на бойните части с амфетамини , както и отзад разполагат "заград-отряди" . Който си помисли да отстъпва - бива разстрелван безмилостно от "своите". Ето пример от тези дни https://t.me/RVvoenkor/46820 , 5-6 украински войника се оттеглят от престрелка , носейки свой ранен другар. Появява се БТР "Буцефал" и ги нарешетва с 30 мм. автоматично оръдие... Руснаците , които наблюдават всичко това, са потресени от жестокостта ! Така че нямат път назад, единственото спасение за украинските войници е да се промъкнат напред и да развеят бяло знаме, ако някой не ги гръмне в гръб...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да те превърнат в пушечно месо за целите на юдомасонството

    23 Юни 2023 13:11ч.

    А диктаторът Бай Спън как оправдава тая жестокост, със сричане на дежурни мантри за демокрация и човешки права ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел

    23 Юни 2023 12:42ч.

    А тия в България лови ли ги?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    23 Юни 2023 13:19ч.

    Идеална възможност да се отървем от укаинските мафиоти, които са напъплили някои от градовете ни. Да отиват да се бият за американските интереси на Източния фронт на НАТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    23 Юни 2023 13:36ч.

    "Контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна носи на Русия сериозни проблеми и загуби, за които мълчат, за които руският народ не знае. Такава критика отправи в аудиосъобщение основателят на частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин. Записът от над четири минути, разпространен (както е обичайно) от пресслужбата му в "Телеграм", очаквано съдържа и унищожителни критики към министъра на отбраната Сергей Шойгу. Част от тях е и твърдението, че руският президент Владимир Путин бива мамен за ситуацията на фронта и че ако лъжата продължава, ще "загубим Русия". "Еднозначно заявих, че това, което ни разказват в ефира за контранастъплението на украинските въоръжени сили, не съответства на действителността. Погледнете картите, които се намират в интернет и на доказателствата... това са големи територии, които загубихме", отбелязва Пригожин във втори, значително по-кратък, запис тази вечер."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигналиста

    23 Юни 2023 14:06ч.

    Мене много ме мъчи един въпрос: когато се казва "до последния украинец", имат ли се предвид и украинките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В грешка сте всички

    23 Юни 2023 15:27ч.

    До последните 4 украинци: https://substack-post-media.s3.amazonaws.com/public/images/4bcdea6a-096e-4a71-8654-ab75f1aa1f30_500x916.jpeg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    23 Юни 2023 14:16ч.

    Скоро и тук мобилизация, ако ни управляват просто идиотите на Кирчо и до 5 години територията ще е разчистена до последния българин. Няма да има и време да ни джендъросат децата. Трябва да ги изметем по всевъзможен начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четирихилядник

    24 Юни 2023 2:41ч.

    Ако вярваш на ТАСС , може да повярваш и на глупостта, че Русия ще спечели войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи