Киану Рийвс ще участва с групата си в сръбския Арсенал Фест

Киану Рийвс ще участва с групата си в сръбския Арсенал Фест

Известният холивудски актьор Киану Рийвс и неговата група „Догстар“ (Dogstar) ще участват в сръбския музикален фестивал Арсенал Фест 2024 г., който ще се проведе от 27 до 29 юни в град Крагуевац, предаде Танюг.

Музикалната група „Догстар“ е основана в американския град Лос Анджелис през 1991 г. и се състои от Киану Рийвс на бас китара, Брет Домроуз на вокали и китара и Робърт Мейлхаус на барабани. Групата свири в стил алтернативен рок и се завръща на музикалната сцена миналата година след двадесетгодишно прекъсване.

В четвъртото издание на сръбския музикален фестивал Арсенал Фест ще участват 60 музиканти от Сърбия, региона и света, на три сцени. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Голям,ама много ГОЛЯМ ПРАЗ.

    13 Яну 2024 14:24ч.

    дека някакво американско актьорче щяла да стъпи на Балканския полуостров!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    13 Яну 2024 15:56ч.

    Странно защо редакцията е решила да възкресява ненужни спомени за полуизвестни артистични несретници. Научаваме, че Киану Рийвс и неговата забравена група "Догстар" ще участват в сръбския музикален фестивал Арсенал Фест. Къде по-интересно е да научим, че на същия фестивал и то след дълго отсъствия се завръща групата на Карпатската мечка Асклепий. Тя свири на саксофон и е фронтмен. В групата се завърна ветеранът , бас-китарист Сидор,наскоро избягъл от резервата за танцуващи мечки в Белица. Мечокът Брет Домроуз е втори вокал и циулка. Мнозина няма да повярват, но в тази рок банда има и куче - това е териерът Робърт Мейлхаус, който е барабанист на групата. Музикантите свирят в стил алтернативен рок, но ако им дадете гърне мед и пилешко бутче ще изпълнят парчета в стил гръндж, бритпоп, готик и инди рок.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кокошчицата Малвина и прасенцето Гвендолин

    13 Яну 2024 20:31ч.

    Нас що ни няма в музикалната схема??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи