Каракачанов: Натиск да се направи правителство има от Брюксел. Нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ го искат

Каракачанов: Натиск да се направи правителство има от Брюксел. Нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ го искат

Няма как да си взел 64-ма депутати, говоря за коалицията ПП-ДБ, и да нахалстваш да управляваш самостоятелно. Това го няма в живия живот. Така председателят на ВМРО Красимир Каракачанов коментира амбициите на вторите в парламента да сформират кабинет с втория мандат пред Нова телевизия

По думите му, Бойко Борисов не е отборен играч, но се опитва да имитира такъв. Според председателя на ВМРО Мария Габриел е избрана, за да направи ГЕРБ добро впечатление на Брюксел. Този ход е правилен, обобщи Каракачанов.

„Реално нито ГЕРБ, нито ПП-ДБ искат да има правителство”, твърди Каракачанов. Причините – ако партията на Борисов направи коалиция с ПП-ДБ или ДПС и БСП, това би значело загуба на електорална подкрепа за местните избори, допълва политикът. Натиск да се направи правителство има от Брюксел, категоричен е лидерът на ВМРО.

Видно е, че темата с главния прокурор е политическа. Така коментира Каракачанов поисканата оставка на Иван Гешев.

Източник: Нова тв

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Калоян от Пловдив.

    14 Май 2023 10:39ч.

    Тука Праси е прав

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • добро утро, Пено. МлЕко варя!

    14 Май 2023 11:59ч.

    че това го знаят и децата. И за това на определени личности се дава медийно време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • законово

    14 Май 2023 12:54ч.

    Прави сте, тук КК не е направил никакво откритие с това твърдение. Интересно е друго! Нима това не е това поредният факт и поредното основание да си поговорим открито за ролята на "Брюксел" във вътрешнополитическия живот на България (не само този живот). Те ли не знаят какво причини бойко на България? Те ли не знаят какво се готвеха да причинят кирчовците? Те ли не знаят за ваксините, за енергетиката ни, за джендъризмите и ИК, за еврото и вечната игра в полза на богатите, за игрите да ни държат вън от тесния шенгенски кръг като санитарна зона, за отвратителнити игрички с аграрните субсидии, за ПВУ и съвместния дълг като пореден инструмент за заличаването на суверенитети, за оръжието, за грозната и унизителна "помощ" кон за кокошка по Македония? Те ли не знаят? Та сега се опитват да се бъркат във суверенни, вътрешнополитически дела! Само маркирам на прима всита отделни аспекти на "отношениета" ни, които са по същество диктат, а всяка една от думите и областите по-горе си е цяла вселена на срам, насилие и принуда! Нека си го кажем, доколкото те самите напоително си обясняват Юридическите права (когато ставаше дума за забрана на вноса от У) и се опитват силово да ни натриват носовете. Сега ВИЕ НЯМАТЕ НИКАКВО ПРАВО - нито законово, нито договорно, нито човешко да се бъркате в вътрешни, суверенни неща на България!! Ще ходим на избори колкото пъти трябва!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SIMO

    14 Май 2023 12:59ч.

    Абе "русенски" войвода, гледай си наемчетата от "приватизираното" ВМРО в центъра на София и остави политиката на мира!Достатъчно золуми направихте с Джамбазки. А агент "Иван"...........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този ход е правилен, обобщи Каракачанов.

    14 Май 2023 14:24ч.

    Каракачанов, с такива съглашенски позиции се озова във Вашингтон с омачкани панталони и една пътническа чанта, за да подпише договора за недоставните американски самолети, за които изхарчихме парите си и не успяхме да купим европейски самолети и да си пазим небето сами. Съглашенската страст на ВМРО им коства бъдещето. Благодаря за сигнала за Истанбулската Конвенция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този не се ли оттече?

    14 Май 2023 15:52ч.

    По-добре да не се обажда и да посъветва всяка партия, която иска да се коалира с ГЕРБ, че това е смъртна присъда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи