Каракачанов: Кирил Петков е поел ангажименти за РСМ и в момента върти, суче, маже - опитва се да извърши национално предателство

Каракачанов: Кирил Петков е поел ангажименти за РСМ и в момента върти, суче, маже - опитва се да извърши национално предателство

Част от правителството, начело с Петков и партията "Продължаваме промяната", се готвят да извършат национално предателство във връзка с политиката ни спрямо Северна Македония. Това заяви в предаването "Денят започва с Георги Любенов" почетният председател на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Има решение на българското правителство от 2019 г., 2020 г. - решение на Консултативен съвет при президента, има януари месец тази година решение на същия този КСНС и там българската позиция е ясна - компромиси по темата "Македония" не се правят докато няма промяна в политиката на Скопие спрямо България. Кирил Петков е поел ангажименти и в момента върти, суче, маже - опитва се да извърши това национално предателство, за да заслужи това, че някой го взе от нищото и го направи премиер на България. Очаквам обществото да бъде малко по-критично", изтъкна Каракачанов.

По думите му, България определено няма интерес държава като Северна Македония, която води подобна антибългарска политика, да става член на ЕС.

Красимир Каракачанов коментира и газовата криза и спирането на газа за България от Русия. "Договориха една голяма далавера. Използваха повода, че руснаците искат да се плаща в рубли и още преди "Газпром" да спре кранчето на България и Полша, те са си направили договорките още на 8 април - цитирам публична информация, в която тези момчета през една, уж швейцарска фирма, ще ни доставят през фирма посредник газ и казват: "Не се притеснявайте, газ ще има! Само че не казват на каква цена, а цената е с 35% по-висока отколкото газа, който получаваме от "Газпром". Това означава по 100 млн. на месец повече към сегашните цени на борсата за газ, това означава до края на годината 800 млн. повече", каза Каракачанов.

Във връзка с договорените количества газ от САЩ Каракачанов попита как така синьо гориво, което идва от 10 000 км. разстояние, ще е по-евтино от това, което идва по тръбата.

"Войната се превърна във война между Русия, САЩ и ЕС. Кажете ми една война, която някой е водил някъде по света в името на благородни цели. Каквото и да започнем, ще стигнем пак по икономическите интереси", посочи той.

Красимир Каракачанов призова да се помисли как да се осигури сигурността и прехраната на българския народ.

Вижте целия разговор във видеото.

 

 

Коментари

 • ММ93

  14 Май 2022 7:58ч.

  Добро утро, аз съм вашата "леля" ... всички знаем, че киро, кокоро и корнела са БЕЗРОДНИЦИ и предатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Панайот

  14 Май 2022 8:21ч.

  Като всички знаем, защо простият суверен ги избра? И защо същият този "интелектуален елит" не е сега отново по площадите, за да ги избеси по дърветата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  14 Май 2022 8:25ч.

  защото са деца на капитан Грант....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  14 Май 2022 8:37ч.

  Нарцисите отдавна прецфнаха, само наш Киро остана, зюмбюлите също им мина времето, само четвъртитият остана. Чакат сега и люлякът да им замирише, па белким нещо да се случи, после идват препиканите мушката и т.н., кръговратът си върви. Но "ние" пак сме тук, много сме силни и обединени (обеднели).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма нищо по-хубаво от това

  14 Май 2022 8:46ч.

  да сме изпокарани с всичките си съседи. Това е кауза за всеки истински патриот. От Каракачанов, Варели и Волен, та до Копейкин на днешно време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кольо фичето

  14 Май 2022 8:54ч.

  Не. Много е хубаво да се надупваме на всички. ...за жълти стотинки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus Каракачанов умишлено разделя българи от българи!

  14 Май 2022 9:06ч.

  Предателят вика „дръжте предателя“! Забележете как насажда омраза против собствения ни народ, макар и под друго име - те били „държава, водеща антибългарска политика“. Те са българи, глупако, българи! Не е проблема, че ни мразят, братята понакога също се мразят. Проблемът е, че ти ги караш да се отрекат в тяхната Конституция от рода си и бащите си, от езика и историята си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай II

  14 Май 2022 9:19ч.

  Напротив, кара ги да бъдат верни на рода си, бащите си, езика си историята си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  14 Май 2022 9:18ч.

  Ако българите се подведат по простотията на българофобите, които насаждат омраза против македонците, ще се постигне в България това, което е постигнато в Македония, с цената на терор и заплахи. Всъщност омразата е пътят към разделението и това е методиката и целта на задкулисията, да постигнат това разделение. Щом се поддаваш на същото, поне не обвинявай самите македонци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай II

  14 Май 2022 9:21ч.

  Безкрайното отстъпление и компромиси не води до братска любов. Както и в Украйна - 30 години те практикуваха русофобия, Русия се правеше, че не вижда, надяваха се, че ще се размине някак си. Е, не се размина, стигна се до война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гени, история, политика и емоция

  14 Май 2022 13:20ч.

  Редовната ти теза, базирана на генетичните находки. В твърде широк смисъл си права, но упоритото ти заинатяване в тази поза няма да донесе НИЩО! Искам да те питам нещо? Съвсем човешки! Искаш ли да имаш нещо с тях (въпреки генетиката), готова ли си нещо лично да допринесеш? Залавям се вече често (въпреки "мак" си корени), че искам само да ги забравя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кики дали се чувства част от нацията?

  14 Май 2022 11:23ч.

  А, дано, ама надали... То милото изпълнява задачите спуснати от дружинната му ръководителка и не му мисли много-много, нали затова го назначиха изборните ротативки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  14 Май 2022 12:15ч.

  Когато Киро каза "куролация", мислехме, че е грешка на езика и му се смеехме. Но все повече е ясно, че не се е объркал, а ни готви точно това.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи