Карадайъ: В България в момента има нужда от сигурност

Карадайъ: В България в момента има нужда от сигурност

„В България в момента има нужда от сигурност. В България трябва да възстановим нормалността, трябва да възстановим диалога, който отсъства повече от десетилетия“, това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като упражни правото си на глас.

На днешните предсрочни парламентарни избори той гласува в Кърджали, като този път това се случи в Основно училище „П. К. Яворов“.

По думите на Карадайъ в страната има нужда да се възстанови демокрацията и нещо повече – да се разбере смисъла на понятието демокрация. „Не бива 22-ра година на 21-ви век българските граждани да ги третираме като престъпници, докато презумпцията за невинност действа. Не може една част, една група от българските граждани по аксиома да ги третираме едва ли не за престъпници“, каза лидерът на ДПС. По думите му в България трябва да бъде възстановен и диалогът. „Да осмислим понятието диалог и нормалност в политиката, за да има стабилност, за да има стабилно управление, за да има сигурност. Има множество кризи“, каза още Мустафа Карадайъ.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • съждител

    02 Окт 2022 11:34ч.

    Глупаво, безсъдържателно! Понеже иде зима, студ - да пуснем вълците в кошарата, при овцете! Така поне едните ще са сигурни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи