Как България лобира за своя кандидат за шеф на ООН Ирина Бокова

Как България лобира за своя кандидат за шеф на ООН Ирина Бокова
Ето какво стои зад падането на "рейтинга" на Бокова. Освен чутото и видяното, включително речта на Плевнелиев, в която той не й произнесе името, когато каза, че България има силен кандидат.  

 

 

Посланикът Георги Панайотов е звънял в секретариата на ООН, за да пита каква е процедурата, за да може България да си смени кандидата. Това се знае от мнозина в ООН, представете си дали това помага на Бокова?

 

А Митов е звънял на външните министри от Съвета за сигурност, постоянни и непостоянни членове (същите, които гласуваха днес), за да ги уведоми, че България ще номинира Кристалина Георгиева. Хайде сега да видим, какъв резултат ще има Бокова?

 

Пак си е много дъбър, ако ме питате мен, след всичката тази мерзост. Бокова е като направена от желязо и тя свети със собствена светлина.

 

Послепис. Процедурата за оттеглане на кандидат не се е харесала на Митов и компания, защото тя изисква Ирина Бокова да подаде молба да се оттегли.

 

Текстът е публикувян в профила на Георги Готев във Фейсбук

 

Коментари

 • Иванова

  26 Sep 2016 22:17ч.

  Много ме е яд ,че показахме на практика как в България може да се роди само гения на завистта и нищо друго. Много ме е яд на недостойното поведение на българи срещу други българи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Giobels

  26 Sep 2016 22:44ч.

  Bravo na zenzura Glasove

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Белчева

  26 Sep 2016 22:55ч.

  Когато мутри, престъпници, бухалкаджии, помияри, ренегати, мизерници, родоотстъпници и безродници продажници стоят начело на държавата, не може да бъде друг резултатът. А когато и народ няма, който да се опълчи, да протестира, да се бори за правата , достойнството и по- добрия си живот, всичко е обречено. Вече никой не ни уважава, подиграват ни се защото не знаем интересите си, защото работим по чужди свирки, а управниците ни, потънали в корупционни схеми, в разкош и себевлюбеност, нехаят за народа и биха се радвали да го заменят с африканци и араби, стига това да ги направи още по- богати и преяли с власт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аргирис

  26 Sep 2016 23:25ч.

  Каква поредна маркс-енгелсова драма отива на бунището на историята! Пролетарии от всички страни, извинявайте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • няма такава държава

  26 Sep 2016 23:29ч.

  Цяло чудо е че някой е гласувал положително за Бокова, след като на цял свят стана ясно, че България подкрепя задкулисно друг кандидат. Хората ни се присмиват и не ни вземат насериозно. Вече всички са наясно, че сме идиоти. Държава от малоумници, какво друго може да бъдем? Кой гласува 10 пъти в полза на Борисов?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кристальная Георгьиевская нощ

  27 Sep 2016 2:13ч.

  Един малък, но изключително прост и завистлив народец обитава тази иначе хубава територия. За съжаление...на изключенията в нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  27 Sep 2016 6:58ч.

  Не отписвайте, Бокова. Има и качествата и подкрепа от нормалните на Планетата НИ. Осъзнава и мисията си. Сега в цайтнот не е тя . А вече временно силният тук,с "данайските" си номера, свършени чрез прецедента и екс служителя на Д Д , същото и с псевдо "интелектуалците и политическите" затворници, си избра пътят от тук нататък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антоан Рокантен

  27 Sep 2016 7:42ч.

  (Вторник) "Сега почвам да проглеждам и по-ясно си спомням онзиденшното усещане на морския бряг, докато стисках камъчето. Нещо блудкаво се надигаше в мен и ми се гадеше. Беше тъй противно! И то идеше от камъчето, сигурен съм, че преминаваше от камъчето в ръцете ми. Да, това е то, именно това — някаква погнуса в ръцете".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Емко

  27 Sep 2016 7:54ч.

  Едвам заспах снощи, мислейки си какви предатели управляват държавата ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи