Кадиев: Защо допуснахме два пъти да бъдем с ДПС?

Кадиев: Защо допуснахме два пъти да бъдем с ДПС?
"Апаратът на „Позитано" се опитва да налага мнение", каза кандидатът за председател на БСП Георги Кадиев в отговор на въпрос дали има контролиран вот.
<p>&bdquo;Аз нямам и не съм искал да имам щаб, какъвто гради всеки кандидат. Сергей Станишев дори спомена, че бил чул, че някакъв оръжеен търговец купувал делегати. За мен това е абсолютно недопустимо, защото ако тук започнем да се купуваме и продаваме, какво остава, когато отидем навън&quot;, допълни Кадиев.</p> <p>&bdquo;Не разчитам на контролиран вот, за да ви кажа, че ще имам 100 или 300 гласа. Защото тук списъците ги въртят и ги превъртат по 18 пъти&quot;, заяви Кадиев.</p> <p>&bdquo;Постарах се да бъда емоционален в изказването си. Мисля, че дори постреснах хората с емоция и с това, че не спестих истини. Когато говориш за нова енергия, трябва да излъчиш такава&quot;, отбеляза Кадиев.</p> <p>&quot;Тезата на повечето речи - че правителството не се е провалило, е пример за демагогия&quot;, посочи той и допълни: &bdquo;Как да не е провалено? Правителството е абсолютно провалено и затова отиваме на избори. Ако не е провалено, защо отиваме на избори? Или пък &bdquo;Два пъти сме били с ДПС, трети път няма да бъдем&quot;. Защо допуснахме два пъти да бъдем?&quot;</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Жорката

    28 Юли 2014 2:03ч.

    Много жалък и неблагодарен човечец. Политическа мижитурка, алчен хамелеон! Отвсякъде му личи. Но ръководството на БСП само си е виновно, толерирайки подобни хора. И нека не се чуди, че с всеки изминал ден електоратът му намалява. Не сме толкова тъпи, колкото си въобразявате, уважаеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи