Йончева: В друга страна за думите „жалки женици“ веднага би последвала оставка

Йончева: В друга страна за думите „жалки женици“ веднага би последвала оставка
“Сега ще ме слушате, без да ми задавате глупави въпроси! Извинявам се, че говоря за тези женици! Те са жалки". Това мисли и говори премиерът Бойко Борисов за българските журналисти, както и за мен, и за лидера на най-голямата опозиционна партия. В друга страна, след подобни думи, би последвала веднага оставка на политика, който си е позволил да ги произнесе. В България те минават в рубриката "предизборен сеир" и не правят впечатление". Това коментира във "Фейсбук" водачът на листата на "БСП за България" за евровота Елена Йончева.

 

"Отдавна сме свикнали българският премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Фактът, че обижда, лъже и се държи арогантно, три дни преди изборите, означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера. Ние не сме обидени, защото знаем с кого си имаме работа и кого сме притиснали до стената", пише Йончева.

 

И продължава: "Борисов все  повече се оплита в лъжите си.  Най-страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни. Днес, в ефир, отново излъга- този път, че е декларирал къщата си, която според кадастъра е с РЗП 138 кв.м. Къщата, наречена от него, “зайчарник”, е само илюстрация на това как премиерът спазва законите.

 

От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ  се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана.

 

Може да се запознаете с разрешението за строеж на жилищна сграда с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 г. на името на Бойко Методиев Борисов в Банкя, с удостоверението за въвеждане в експлоатация на същата жилищна сграда, с декларацията пред Сметната палата, както и сателитни снимки на имота".

 

Ето и приложените към коментара документи:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Един

  23 Май 2019 16:37ч.

  Силни и верни думи на Елена !!! Дано да има кой да ги чуе !!! Всъщност това което направи този мутраген примитив е да обиди всички жени !!! Жените по света с достойнство не прощават такова отношение, за българките имам съмнения.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 23 Май 2019 16:50ч.

  Да,обидно е!!Но много зависи от това,как една жена се поставя в очите на хората.Щом Елена не разбира,че е жертва на Нинова и допусна да излезне от собственият си образ и то положителен да не се сърди на никой.Само на себе си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Йончева: В друга страна за думите „жалки женици“ веднага би последвала оставка

  23 Май 2019 16:52ч.

  От една страна жената вероятно е права, но от друга страна в друга държава за подкрепата й на Станишев, издигналата я партия щеше да я остракира от листата за Евроизборите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отсъдете сами

  23 Май 2019 16:58ч.

  https://svobodnoslovo.eu/%D0%B8-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%B8/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Димитър

  23 Май 2019 16:59ч.

  Погледнете какви жени са в обкръжението на ББ прости , алчни , некомпетентни , некадърни, нагли, сипещи непрекъснати лъжи и с отвратителен външен вид като него самия ! Елена Йончева е точно обратното на това , което би харесала една мутра !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  23 Май 2019 17:06ч.

  ХОРА, управлява ни един патологичен лъжец и страхливец. Той изпада в ужас, че ще загуби изборите и затова е огромния натиск на който са подложени МВР и платените от него социологически агенции. В момента върви социологически Костинброд организиран и платен от мутрата. Като един социологическите агенции платени от мутрата бълват някакви резултати, които няма как да бъдат верни, освен ако не е подготвена фалшификация. Тези фалшиви прогнози за убедителна победа на ОПГ ГЕРБ се правят, за да излъжат тези досегашни поддръжници на ОПГ ГЕРБ, които са отвратени от корупцията създадена и укрепена от вождовете им. Целта е да се поаже, че хората са простили за грабежа им и отново ще ги изберат. Хора, не вярвайте на проучвания в последния момент, а задължително идете да гласувате срещу ОПГ ГЕРБ. Не се отчайвайте или успокоявайте, а ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!!!! Спомнете си как социолозите даваха огромна преднина и на Иван Костов, а пострадалия от управлението му БГ народ го изхвърли с един замах от политическата сцена. Сега е момента да започне изхвърлянето на мутренското управление. ГЛАСУВАЙТЕ, НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ!!! ВСИЧКИ МАСОВО СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НА ЧЛЕНА НА СИЛОВАТА ГРУПИРОВКА СИК. СИЛОВА ГРУПИРОВКА ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОМНЯТ ИЛИ НЕ ЗНАЯТ Е МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА. АКО НЕ ИСКАТЕ МАФИЯТА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД НАРОДА ГЛАСУВАЙТЕ СРЕЩУ НЕЯ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Помнещ

  23 Май 2019 17:07ч.

  "Отдавна сме свикнали българският премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България." Интервюто с вечния ИВАН СЛАВКОВ е на Калина Андролова – гл. редактор на списание A-specto. / 30.06.2012 БНР, Деконструкция/ https://www.youtube.com/watch?v=t3gqXaiVelk Батето за БМБ: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците»

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  23 Май 2019 17:10ч.

  Разликата е само тази, че докато Йончева и Нинова сами изнасят данните за корупция и застават зад тях лично, Борисов действа чрез подчинените си, които изключително злобно също така се опитват да съберат компромати за двете „женици“, да ги популяризират и да настроят общественото мнение. Оттам и цяла година слушаме за пране на пари, Техноимпекс и др., въпрос на възможности да имаш кадри, готови по всяко време да се хвърлят да ти спасяват кожата. Ако старият зайчарник се е превърнал в къща, където Борисов да се усамотява от дъщеря си и нейното семейство и това не е кой знае какво престъпление в очите на хората, още по-малко за хората е престъпление, че Йончева е ползвала средства от КТБ, за да прави филми. Войната се води настървено и от двете страни, личното измества политиката (изключително повърхностен дебат), само че Йончева и Нинова изглеждат много по-самотни откъм подкрепа в партията си и кадри, които да изнасят тежестта на битката, затова е много по-лесно да се изолират и нарекат двете женици. Тук БСП би трябвало да се запитат, защо са оставили тези две женици на първа линия незащитени?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Елена Гунчева

  23 Май 2019 17:14ч.

  И няма по-жалко нещо от мъж, позволил си да обижда жена, особено в политиката! Елена Гунчева https://svobodnoslovo.eu/%D0%B8-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%B8/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ук БСП би трябвало да се запитат, защо са оставили тези две женици на първа линия незащитени?

  23 Май 2019 17:14ч.

  Е, как защо?! За да могат партийните велможи и партийната им преса да венцехвалят Сергей фон Истанбул!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  23 Май 2019 17:38ч.

  Защо Елена беше оставена сама, се пита Helleborus. Защото Корнелия я избра, за да води личната си война със Станишев. Сметна, че бившата му приятелка на първо място ще е най-голямото унижение за него. За чест на Елена тя не падна толкова ниско. Както и самата партия, която не позволи председателят на европейските социалисти да бъде изхвърлен от листата, докато в нея се мъдрят бивши атакисти, соросови стипендианти, гъвкави говорители без политически образ, дискредитирани фигури като Румен Гечев и феноменът 15/15. Станишев не е долюбван от мнозина, факт. Специалист по загубени избори, партиен аристократ по наследство. Но най бруталните атаки към него, повтарящи мненията на гербаджии и седесари, днес ни се представят като мнения на привърженици на БСП. Не е много за вярване, по-вероятно е наети за целта да изпълняват поръчка на Корнелия. Истинските социалисти не биха паднали толкова ниско.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  23 Май 2019 17:45ч.

  Йончева, Йончева, Йончева ... със зайчарника ще стигнете тамън до ... кривата круша. Политики, политики, политики!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Той е

  23 Май 2019 18:10ч.

  Тези ще гласуват! Тези ,които не обичат да си плащат(защото са тарикати), Тези ,които не обичат правилата (защото са ограничение), Тези ,които не обичат да ги наказват за грешки (защото са непогрешими) Тези ,които не обичат да учат (защото не виждат келепир в това)- затова Го обичат, затова искат да са като Него, защото Той е гарант на живота им такъв какъвто го живеят от циганина до олигарха български.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Йончева не е жалка женица

  23 Май 2019 18:36ч.

  Има си парици, имоти, сега ще се измъкне и от България. Брюксел е това, не е Сомалия. Боко не е прав, крив е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коя е Слава Севдрюкова?

  23 Май 2019 19:00ч.

  Майката на Елена?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • висок

  23 Май 2019 19:12ч.

  Ленченце, слънчице, чакам от теб полудостойни доходи, само половината от твоите 12 700 лв от КТБ! Ще гласувам на тези избори!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тук

  23 Май 2019 19:13ч.

  започна много да смърди! Не мога да повярвам какви глупости пишете за тази жена - нима се възхищавате от просташкото поведение на Борисов,искате да сте европейци,а толерирате неграмотното му арогантно поведение и безконечни лъжи.Дали Вашите майки,съпруги и дърщери ще одобрят такива грозни думи по техен адрес.Който търпи и адмирира такива грозни слова е същия като автора им - селски бек,от който трябва да се възмущаваме и срамуваме,че той е министър-председател на страна с една от най-древните култури в Европа и света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  23 Май 2019 19:17ч.

  Боко Мутрата е развързал кесията и троловете работят неуморно, Абе тъпаци недни, не ви ли е срам, че избирате и хвалите една долнопробна мутра от прехода, която ни кара да се срамуваме, че въобще може да се допусне такъв екземпляр в управлението? Не е ли срамно да ви управлява човек незнаещ нито един чужд език и дори не говори правилен български език? Повръща ми се от такива плазмодии като вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 19:27ч.

  Коко, ти повръщаш тук постоянно, нека този път да е навън...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това са разбиранията

  23 Май 2019 19:36ч.

  Това е възпитанието на Борисов. Жалка мутра с власт!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мехмет

  23 Май 2019 19:44ч.

  До един висок и един кирлив ефрейтор. Ей, хора, Елена е най-смелото перо на българската журналистика.Елена е символът на милиони българи да изтече в канала грабливото управление на герб,Елена е надеждата, че оня със зайчарника ще отиде на бунището на историята. Затова Ви казвам, грабвайте № 18 ,за да спасим България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  23 Май 2019 19:48ч.

  Та , "Гламавият/главният Пинокио "на управляващите, върви по пътят на кралица Антоанета. В смисъл, ще яде пасти .Те яж пасти , драги ми !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Затова Ви казвам, грабвайте № 18 ,за да спасим България."

  23 Май 2019 19:49ч.

  Това ефимизъм за - "Затова Ви казвам, грабвайте № 18 ,за да спасим Сергей" ли е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 19:51ч.

  Мехмет , аркадаш , бива ли да си такъв серсемин ? Абе , хайванино , само мискините мислят така...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе Мехмед

  23 Май 2019 20:17ч.

  Какво перо е Ленчето, с държавни пари купуваше интервюта от всички.... с 10 млн$ можеше и от Осама Бин Ладен да вземе интервю!!!! Но я достраша!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стара история...

  23 Май 2019 21:04ч.

  Когато един журналист, писател, някой шоумен, нарече в коментар или предаване репортерките пуйки, това може да мине за остра шега. Но ако това направи един министър председател? Точно това направи премиерът Борисов. Усмихнат и щастлив каза, че журналистите крякали като пуйките на съседа му. После допълни към заобиколилите го репортерки „Не ви обиждам, че сте пуйки, да не кажете, ами просто точно така – прлъ, прлъ, прлъ…“ Всички около него се усмихваха щастливи. Щастливи като пуйки, наистина. Е, нямаше ли поне една, един да се засегне, да възрази нещо? Не. Хилеха се на шегите на Борисов, както навремето се хилеха на шегите на т. нар. Тато – Тодор Живков. И сравнението не е в полза на сегашния Тато. Онзи селянин от Правец без образование беше по-въздържан и възпитан, в сравнение със сегашния инж. д-р генерал лейтенант.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 21:06ч.

  Ало...Тук...Привет от 'селския бек' ...С обич...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 21:10ч.

  Ех...стара история...който казва на Т. Живков 'Тато'...да пита майка си ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мехмет

  23 Май 2019 21:19ч.

  Абе, кой серсемин смее да твърди, че Елена не била най-смелото перо на българската журналистика? Ми пропадане на паметта ли имате, нали само тя се осмели да разчопли миризливити герберски далавери. Да оставим това, че цял свят я зачита като жената журналист на предната линия на най-горещите световни точки. Абе, герберчета, съвземете се ,докато е време, щото като падне Безкнижния ,ще се срамувате, че сте го хвалили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до ефрейтора на 23.05.2019 в 21:10

  23 Май 2019 21:25ч.

  Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Избягал от честването на Национални Празници... Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Забравих... герберски келеш, време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 21:41ч.

  До 21.25...любимата ми госпожа...ах...за пореден път си успяла да избягаш от онова хубаво специализирано здравно заведение с успокояващите цветове...и да пишеш ...пишеш...Успокой се мила...скоро ще дойдат онези чичковци с бялата престилка...ще те боднат/с най-голямата тъпа игла/ пак ще се успокоиш ...не се безпокой...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геЙрб - видими резултати

  23 Май 2019 22:03ч.

  Герберските плазмодии гледам че много са се активизирали, голям страх ги тресе да не се гътне шайката на еднокнижника, че ще им секне надника! На изборите, масово гласуване за БСП и да видим ще му се получи ли стъкмистиката на най-тъпия сред тъпите - банкянския джендър!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 22:15ч.

  Ей, безименен БСП ГЕЙ...как само ти отива...ЕФК ... вече се подмокряте ...истерясвате...гей клуба те чака...закъсняваш...ще танцуваш и ще се предлагаш сам...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 22:54ч.

  Абе ,усещам ,че си ревнив...че само някой от ГЕРБ не те е оправил...но вие там в БСП не сте ли много?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геЙрб - видими резултати

  23 Май 2019 23:06ч.

  Ама как пък няма да ревнувам от джендърите в шайката, бухахаха, веселяк си ти! Усещал бил...усещаш как ще го поемете четвъртит на изборите, това усещаш! А ако си в Симитли, е ясно какво още усещаш....изотзад!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ефрейтора

  23 Май 2019 23:16ч.

  Хей...БСП-ГЕЙ......виж си първите три букви на ника...те казват всичко ...и не се пъни повече !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геЙрб - видими резултати

  23 Май 2019 23:25ч.

  герберастката ти логика кърти....мивки, фаянс, теракота, даже и бетон! Много си тъп, САШЕЕЕЕЕ! Случайно да си учил в училище за бавно-развиващи?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 24 Май 2019 0:17ч.

  Как е възможно да има толкова тъпи,неграмотни и нагли хора,като вас пишештите тук?Отвратително,гнусно и най-вече абсолютно безсмислено!!Жалки сте.Лошото е,че не го съзнавате и си мислите,че от вас нещо зависи.НЕ нищо не зависи!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геЙрб - видими резултати

  24 Май 2019 0:32ч.

  Ти щото си много умен и грамотен, та затова пробвай пак да напишеш пишештите, само че този път правилно! И не, тази ти грешка не е от бързане, а от недостатъчна грамотност! Така че, по-полека с определенията кой е жалък! Айде със здраве!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • с робите , така

  24 Май 2019 7:08ч.

  Колеги, с логика за анализ на причина и следствие, не обръщайте внимание на фатмака/ вероятно от пазарджишкото милиционерско училище/, скромно присвоил си най-голямото армейско звание. Чувства се значим, а това означава и повече звън в неговите уши и не само в ушите. Като при павианите, от преди племето на приматите.П.П. Сега очаквайте оная безсмислица от аргументи :" комунета , БСП-БКП ..." и нищо за синонимите на слънчоглед и фурнаджийска лопата, тоест безродник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аууу, ма много чуствителна се оказа смелата военна репортерка на джендър тематика?!

  24 Май 2019 9:31ч.

  Щеше ли да зове за оставки, като в другите страни, ако Борисов бе нарекъл Сергейчо - жалко мъжленце?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НепротивобайХУЙствателствайте

  24 Май 2019 10:42ч.

  Бойко Борисов: “За твое добро те лъжа бе, мат’рял!” https://www.segabg.com/sites/default/files/_sega/styles/sega-max960-nocrop-watermark-conditional/public/comix/05-24-2019.jpg?itok=bsbT-GKT

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Ало, братовчед, защо кашляш?”

  24 Май 2019 10:44ч.

  Тодор Колев и „Ало, чичо, защо кашляш?” https://www.youtube.com/watch?v=FjGsiFuNBCI

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Северин

  24 Май 2019 10:46ч.

  ГЛАСУВАТ И ЖИВИ, И УМРЕЛИ! Това се случва само у нас! Дори има виц: питат Радио Ереван кога възкръсват българите? – На избори, отговаря веднага радиото. Най-прясната манипулация на агенция Алфа Рисърч – ГЕРБ води с пет процента пред БСП е много необходима. Тя ще оправдае фалшивите бюлетини, които под командата на Цвъки ще бъдат пуснати за ГЕРБ. Иначе обществото щеше да е стресирано: как така, нали ГЕРБ и БСП бяха по равно, та дори червеното надделяваше? Така че ГЕРБ се застрахова и за двата варианта: 1. с фалшивите „разкрития” на Борисов, че ще има далавера Костинброд-2 / това е ако загубят!/ и . с фалшивите прогнози на Алфа Рисърч, ако ги спечелят…И така – в неделя мъртвите възкръсват в България под диригенството на Цвъки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както казва Оскар Уайлд:

  24 Май 2019 14:59ч.

  Жена да говори за политика както и куче да ходи на два крака е невероятно ефектно, но нелепо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи