Избират днес Стефан Янев за лидер на „Български възход”

Избират днес Стефан Янев за лидер на „Български възход”

Проф. Пламен Моллов и Поли Карастоянова няма да участват в учредителното събрание

Учредителното събрание на новата партия „Български възход” започва  днес в 14 ч. в НДК. За неин лидер със сигурност ще бъде избран бившият служебен премиер и министър на отбраната ген. Стефан Янев. Към него ще се присъедини и един от най-успешните министри в двата последни служебни кабинета арх. Виолета Комитова. Ще има доста изненади, обещават от организационния комитет, без да уточняват какви ще бъдат те.

Противно на разпространяваните „новини”, в днешното събрание няма да участват проф. Пламен Моллов и Поли Карастоянова.

На събрание на инициативния комитет на политическата формация, което се проведе през май, Янев обяви, че партията ще бъде националконсервативна, ориентирана към българските ценности и запазване на българския национален интерес „Ако работим за него, не е нужно да се притесняваме дали има или няма чуждо влияние”, е мнението на бъдещия партиен лидер, който преди няколко дни уточни пред БНР, че „Български възход” няма да има червени линии. „Ако избирателите решат да влезем в бъдещ парламент, ще бъдем отворени към всички партии”, посочи той. 

 

 

Коментари

  • Отдел Продажби, Гуанджоу

    19 Юни 2022 9:11ч.

    Днес ще бъде представен последният преработен прототип на фабриката за надуваеми премиери в Гуанджоу. Сред нововъведенията са пълна липса на червени линии, повишена обтекаемост, модуларност и взаимозаменяемост на всички стърчащи части за съвместимост с предходни модели премиери. Прототипът има USB 2.0 вход и може да артикулира всякакви команди предварително записани върху стандартна флаш памет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отдел Поправки, Гуанджоу

    19 Юни 2022 9:26ч.

    Умоляваме българските потребители да не дупчат прототипа с карфици, кламери и пр. остри предмети, както и да не късат декоративните му звездички - поправката на този тип повреди не се покрива от гаранцията и се заплаща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    19 Юни 2022 9:43ч.

    Поредното САЩ оръжие, против Възраждане!!!!!! Ясно си дават сметка,че българите са за Русия и това е бъдещето на България!!!! Янев е поредният САЩ агент, чрез когото се надяват да откраднат от гласовете на Възраждане!!!! За съжаление тяхно, надявам се българите ясно да застанат и да защитят интереса си, въпреки американския натиск!!!! Това вече е спасението, което трябва лично да отвоюваме!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    19 Юни 2022 11:38ч.

    Няма българи които са за Русия, рубладжиите не сте българи както е известно отдавна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    19 Юни 2022 10:01ч.

    Херо Мустафа лично ще го предложи за лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    19 Юни 2022 10:45ч.

    кирчо утече...Б отборът на козяк загрява на тъч линията...уважаеми зрители

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи