Иво Христов: Зеленски дойде, за да пожъне васална подкрепа. Прощаваме се с илюзията, че сме държава

Иво Христов: Зеленски дойде, за да пожъне васална подкрепа. Прощаваме се с илюзията, че сме държава

Следвайте "Гласове" в Телеграм

България има нов, назначен отвън държавен глава, който пристигна с българския правителствен самолет, за да пожъне васална подкрепа от управниците на територията, да получи оръжие и да отнесе ядрените ни реактори. 

След век и половина съществуване днес се прощаваме с илюзията, че сме държава. Церемониите по прощаването ще се състоят пред портретите на възрожденците, които висят по стените от двете страни на “Дондуков”.

 

 

 

Коментари

  • Sin

    06 Юли 2023 17:45ч.

    Това е истинска тъпня. България е в НАТО, в ЕС, а Украйна се стреми към тях. Елементарно-логически въпрос: Кой от кого има повече нужда ? Освен ако филистерът не си въобразява, че Украйна е част от Русия. И това не е изключено. Кремълските порове са в такъв упадък, че като нищо може да са му пратили следната методичка: Радев да се отнася с Украйна като с провинция на Русия. Чорапът няма и да разбере дори какви ги върши, но този уж мислител ще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настолен указател за напреднали

    06 Юли 2023 20:21ч.

    Чш, мамин-сладък, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано SIN-че, ти КУ КУ ли си, или ДА ??!!! Най-добре е да се обесиш ..... Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чуденка

    07 Юли 2023 2:16ч.

    И какво като е член на НАТО? Там по-лесно се влиза отколкото излиза. Сиренцето е членство в ЕС, което е същото робство. И не бих казал, че сме член. Друг орган сме, огледай се! Пък не разбирам, що за гордост е да си в съюз с 32 пола или повече, да се наказват т.н. "партньори" ако не приемат тарамбуки. Виж Франция, Германия - някога държави, сега територии без право на глас на собствените си народи. Значи в този съюз дъската им масово хлопа и са обречени на изчезване. Ясно и сигурно като изгревът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А задаваш ли си въпроса

    07 Юли 2023 2:25ч.

    защо не приеха Украйна в НАТО веднага, след като тя го записа в конституцията си, т.е след Турчинов. До 2022 защо не беше приета. Процедурата за приемане в НАТО не е като изискванията на ЕС напр. да няма етнически конфликти в страната кандидат, което изскване Украйна след отменянето на руския като другия език със статут на национален и след началото на гражданската война очевидно нямаше как да спази. за корупцията и дума да няма. Тя беше поощрявана от самия Байдън, преди да стане президент. Защо не приеха Украйна в НАТО? Отговора го виждаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    06 Юли 2023 17:45ч.

    Това е страшно нелогично. България е в НАТО, в ЕС, а Украйна се стреми към тях. Елементарно-логически въпрос: Кой от кого има повече нужда ? Освен ако филистерът не си въобразява, че Украйна е част от Русия. И това не е изключено. Кремълските порове са в такъв упадък, че като нищо може да са му пратили следната методичка: Радев да се отнася с Украйна като с провинция на Русия. Чорапът няма и да разбере дори какви ги върши, но този уж мислител ще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синия, ти наистина си психически увреден!

    06 Юли 2023 17:50ч.

    Аз мислех, че на майтап! Бягай в Карлуково, докато е време1

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Sin

    06 Юли 2023 18:15ч.

    Ти си тъп. Като си такъв "демократ" и евроатлантик, иди да воюваш. Повечето българи никога не сме докосвали оръжие и не щем да ставаме пушечно месо. Прав ти път в Домбас. Направо иди при Зеленски да те качи на самолета. Не губи време! Освобождавай "Уркаина"! ... И умри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    06 Юли 2023 22:47ч.

    Толкова тъпотии си написал или копирал от някоя соросоидна брошурка, че явно не си учил история, отрасъл си някъде на м...а си или нямаш българска жилка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Sin

    07 Юли 2023 2:41ч.

    Толкова ли е неизбежен дискурсът на зеления чорап. Вероятно никой от вас, който го използва, няма да признае какво огромно влияние върху мисленето и речника ви има такава обикновена личност като Дайнов, който го наложи. Радев е филистер , защото Украйна и нейната незивисимост не му е духовна потребност по смисъла на понятието? Че тя за никого не е такава. Тя е глобалистки символ, знак за съдържание, което винаги може да се промени. И в изказване за логическата издържаност на други текстове изписването на това "Елементарно-логически" по този начин говори тъкмо за липса на умение да се установяват логически отношения между думите. Излиза, че нещо е и логическо, и елементарно едновременно като две равностойни едно на друго значения в рамките на сложната дума. Елементарно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Дачкофф Майка Му

    06 Юли 2023 17:52ч.

    Дачкофф, да ти го начукам в устата, костовист мръсен! Трие и блокира мнения. Интернета ли ще спираш бе, глупак? От Макарона ли черпиш идеи, нещастнико?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дори в клоаката Сега

    07 Юли 2023 18:03ч.

    Банваха за определен срок. Дачков блокира IP дефинитивно, за винаги! Разбира се това е тъпо, защото има VPN клиенти с по хиляди адреса . Не мож ги блокира всичките, но се виждат напъните на малоумните му цензори ! Смешници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вввв

    06 Юли 2023 18:01ч.

    А кво ще кажеш за срещата на товя бивш работодател с този зелен престъпник? Кой, кой разпадна държавата, сене-морецо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SIMO

    09 Юли 2023 2:17ч.

    Абе важна е евродепутатската заплатка плюс бонусите, пък ако от някъде другаде падне нещо, няма лошо..........Бившите ........ знаят само събиране е и авантичка може.....Пък народа да се оправя както знае......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    06 Юли 2023 18:02ч.

    Връщане в Наказателния кодекс на смъртното наказание за държавна измяна. Докато не започнем да трепем такива като днешните предатели, България винаги ще бъде в опасност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Клаус Барби

    06 Юли 2023 18:03ч.

    Пукайте от злоба, руски унтерменши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Юли 2023 18:10ч.

    bg е била само 5 дни за цялата си история неутрална.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да ти се свети кенчeто барбино

    06 Юли 2023 18:11ч.

    точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Юли 2023 18:14ч.

    въпросъ към bg историчарите въ ъни-то ни. #КОЙ докара кумунетътъ на власт: цар борис III ?, червената армия на "унтерменшите"? марсиянците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Юли 2023 18:20ч.

    и днес в този момент германците ни смятат за унтерменши. поживей в германия свръхчовеко и ако имаш човешка кожа няма как да не се опариш ( понежи дори не си циник,азъ дъ ти го рекна;производител си на лайна, ти и твоите ко (казъх)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    06 Юли 2023 22:48ч.

    От нацисти с немско потекло друго не може да се очаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    06 Юли 2023 18:13ч.

    България е член на НАТО и ЕС - казва по-горе един. И кво от това? Сигурно този един, радостно ще издърдори, че щом сме членове, ще трябва да се подчиняваме на решенията на тези две шайки. Нали? Колко е хубаво за мръсника, да бъде мръсник по закон, по силата на приумиците на главатарите на шайките, колко е хубаво на мръсника да оплесква нормалните хора, за това, че не са мръсници, въпреки шайките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    06 Юли 2023 18:18ч.

    за съжаление подозренията на доста българи се оправдаха - ние нямаме държава, а сме колония. целият ни "политически елит" е компрадорска разбойническа шайка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стево

    06 Юли 2023 18:18ч.

    Интересно защо е този плач на Иво Христов, та нали неговия бивш ментор Р.Радев искаше подобен тип синергия. То ако не беше Радев, ние никога нямаше да имаме щастието да ни управляват Киро и Асен, а ДБ все още щяха да бъдат с маргинална подкрепа под 4 процента. Явно Иво Христов, подобно на Радев, очаква, че хората бързо забравят и трудно правят причинно-следствени връзки относно настоящата ситуация в България и вярва, че подобна лицемерна загриженост за държавата ще се приеме за чиста монета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СПРЕТЕ БЕЗУМЦИ, ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ В СПИСЪЦИТЕ ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ!Л

    06 Юли 2023 18:59ч.

    Разбира се, че е назначен отвън. Разбира се, че не сме държава. Колко повече ви трябва, за да го видите? Следващият ход е да ни затрият окончателно от лицето на земята. Кога най-после ще се спрете да се боричкате помежду си, докато ви вкарват в месомелачката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    06 Юли 2023 19:52ч.

    Позорен ден за България! Нелигитимни управници, неодобрявани от мнозинството българи, докараха този войнолюбец с правителствения самолет ! Сметката плащаме всички ние! Пари за достойни заплати и пенсии, доближаващи европейските, няма, заболни деца няма, но за вояжи и оръжие пари бол! Щял да воюва до последния украинец?! Как се побеждава ядрена държава като Русия? Никак! Рано или късно всички, които не се съобразяват с волята на мнозинството българи, ще си платят с лихвите за безумията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    06 Юли 2023 20:16ч.

    ария на колаборационаста... жънем ли каквото пося троемореца - жънем, конастатациите да си ги запазиш моето момиче за себе си. П.С. изобщо не омаловажавам ролята на тиквоча, дпс, итн и прочие дсб-та, седесета и т.н. креатури и послушници на посолството и брюксел

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    06 Юли 2023 22:51ч.

    А как гласувате в този европарламент вие, т.н. български социалисти? Онзи германски вече , бивш депутат от БСП, защо все още е ваш председател на групата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • северомакедонец

    07 Юли 2023 17:22ч.

    А какво направи Иво Христов за да не е така поне в Европарламента, където се настани благодарение на Радев шунтирайки реално БСП, и който президент целенасочено след 2018 блокира левицата , включително и когато беше взела националистическия електорат? Пост фактум блеене за чиста съвест...Слушкайте Тагарчук и сие и хрупкайте сега рукола гарнирана със спойлера фашизоид Костя К и уж излъганото камилче Радев. Разбирам болно и срамно е да се позволява на президентът-членопианист да монологизира публично българския президент и унижава каквото е останало от държавата България...Но, къде е собствената политическа преоценка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи