Ивайло Мирчев: Ако някой си мисли, че България не е във война, греши. Където стъпки путинският ботуш, цветя не никнат

Ивайло Мирчев: Ако някой си мисли, че България не е във война, греши. Където стъпки путинският ботуш, цветя не никнат

Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете така или иначе идват до нас, каза Ивайло Мирчев. "БСП и "Възраждане" са с очакването в момента, в който Путин дойде в България, те да го посрещнат с хляб и сол. Където стъпки путинският ботуш обаче, цветя не никнат", каза депутатът от ПП-ДБ пред БНТ.

ДПС участва в евроатлантическото мнозинство и това е ясно отдавна. Няма как промените в Конституцията да минат без ДПС, заяви в предаването "Денят започва с Георги Любенов" Ивайло Мирчев.

Правителството не е наше, за да ни казва Борисов дали ще пада ако ги няма ДПС, добави той. Мирчев коментира и думите на Тошко Йорданов от ИТН, че Делян Пеевски дава разпореждания в мнозинството: "Не мога да отговарям за фантазиите на г-н Йорданов. Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане".

Целите преговори с енергетиците на гърба си ги изнесе с лидерството си примерът Денков, а не Пеевски. Пеевски няма роля на главнокомандващ или лидер на някаква група, категоричен е Мирчев.

"България работи активно за енергийна и диверсификация. Без ГЕРБ и ДПС това нямаше как да се случи".

Ако някой си мисли, че България в момента не е във война, греши - физически тя е на 300 км от нашите граници, а мините и дроновете така или иначе идват до нас, каза Ивайло Мирчев.

Посочи, че при ескалацията на конфликта в Израел премиерът е поканил опозицията в правителството, но не е убеден, че същото би се случило при подобна ситуация у нас.

"БСП и "Възраждане" са с очакването в момента, в който Путин дойде в България, те да го посрещнат с хляб и сол. Където стъпки путинският ботуш обаче, цветя не никнат".

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • джо гладника

    08 Окт 2023 11:51ч.

    "те да го посрещнат с хляб и сол" -- това момше ще бъде изненадано колко народ ще има там. то ще бъде, предвид некои "особености" на прослойката, която представлява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивайло Мирчев: Ако някой си мисли, че България не е във война, греши. Където стъпки путинският ботуш, цветя не никнат

    08 Окт 2023 12:29ч.

    Депутатът винаги е прав, то е защото е депутат, обаче като гледам неумолимия разпад на българската ни ишлемеджарска икономика може да го перифразираме: Където стъпи немският ботуш, икономиката не никне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    08 Окт 2023 13:43ч.

    Докато съпругът й (Зеленски) молеше пари за война и оръжие на Общото събрание на ООН, жена му успя да избухне в елитния бутик Cartier в Ню Йорк и да похарчи 1,1 милиона долара за половин час.Очевидно, за да облекчи стреса с пазаруване, Зеленская купи котешка огърлица, като взе "до купища" пръстен и обеци съответно за $341 хиляди и $339 хиляди. https://m-by.tsargrad.tv/news/brillianty-s-koshechkoj-za-11-mln-kp-pokazala-pokupki-zelenskoj-v-cartier_881556

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ 08 Окт 2023 13:43ч.

    08 Окт 2023 14:27ч.

    И какво си мислиш, че правиш като разпространяваш смешните фейкове на олигарха малофеев ( https://www.svobodnaevropa.bg/a/konstantin-malofeev-voina-v-ukraina-pravoslaven-oligarh-kremal/32480563.html ), който финансира проруските сепаратисти в Донбас и тероризма в Украйна?! Уж Зеленска купила бижута за $1.1 милиона, а нито съществува таква продавачка, нито има такъв чек и затова не го и показвате във фейк-дописките, а само твърдите с текст:) Жалкари, дори дете не може да излъжете, но леете пропагандата на руските кацапи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    08 Окт 2023 15:59ч.

    Тя пък "Свободната Ви Европа" е стожер на истинността! Спомням си от Соца какви глупости плещеше за стачка на пристанищните докери в Пловдив! Поне цитирайте някакъв по независим източник. Колкото до Малофеев, не "цепи басма" на никой в Русия и показва различните проблеми без да украсява картината, като "Петата колона" и изстъпленията на мигрантите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацко, 13:43, Идиото евро-нещо си!

    08 Окт 2023 18:51ч.

    Мило евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано,ма сии "ентелегентен", еша си нямаш! Обаче! Интелегентност, не не сме чували да имаш! И, козяк, незачет! Опорките и днес много нефелни, бе? То, таквоз, паре у фащ нема, та, бацко, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму, дженди??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За путински ботуш не знам

    08 Окт 2023 20:03ч.

    но определено Мирчева мозък е настъпен от токчето на някой траверс и е безнадеждно изпихнал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, Путин и в Израел от десетилетия!

    08 Окт 2023 11:51ч.

    Ужас на търкалета в главите на нашите простаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    08 Окт 2023 11:51ч.

    Ам то от такива грозни плевели като теб, как да порасне хубаво цвете? ... Да живее Владимир Владимирович Путин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    08 Окт 2023 13:13ч.

    Идете по на една екскурзия в Русия, бе мухлясали сталинисти. Ама не в Москва, посетете някое руско село.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санитаря

    08 Окт 2023 13:23ч.

    Копейкин, ти кога ходи последно в някое руско село?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как да идем бе, мухлясали хитлеристи?

    08 Окт 2023 13:30ч.

    Или фашисткият и нацистки ЕС не прекъсна въздушните, морските и сухопътните връзки с братска Русия, която освободи благодарния български народ от 5-вековното турско робство и създаде неблагодарната трета българска държава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има една единствена

    08 Окт 2023 13:46ч.

    Екскурзия до Москва и С. Петербург и при толкова много русофили желаещи за там няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руската империя НИКОГА не е освобождавала!!!

    08 Окт 2023 14:37ч.

    По простата причина, че империите и императорите не освобождават, а завояюват територии и подчиняват народите, които населяват тези земи. Те затова са и империи ( от латински: imperium – "власт" ) - монархии, управлявани от владетел самодържец, завладяващи земи чрез войни и/или събирач на земи, какъвто се изживява и путлер. Само където в 21 век не е възможно това връщане назад във времето (Последните империи се развиват до края на Първата световна война: Австро-Унгарска империя, Руска империя, Британска империя, Османска империя. ) и виждаме какви трагедии причинява на всички народи от посткомунистическата епоха, както и огромни природни, социално-икономически и политически щети за човечеството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владивосток отново е Хайшенвен: Китай има нова карта на Русия

    08 Окт 2023 14:44ч.

    Да живее този, който подарява и продава руските земи на Китай, както и "безграничното партньорство" между Китай и Русия, нали:) Още в края на февруари Asia Times писа, че китайското външно министерство е публикувало на 14 февруари 2023 г. нова карта на света ( https://asiatimes.com/2023/02/chinas-ironic-reticence-on-land-grab-in-ukraine/ ). В нея териториите на държавите, които някога са били окупирани от Руската империя, отново получават предишните си китайски имена. По-конкретно се предвижда връщане на използването на 8 смятани за китайски града и територии, окупирани от Руската империя в края на XIX и началото на XX век. Град Владивосток вече се казва Хайшенвен, остров Сахалин - Куедао, град Усурийск е обозначен като Шуанчензи, Николаевск като Мяоджие, Хабаровск вече е Боли, а Благовещенск - Хайланбао. Въпрос на малко време е китайската експанзия по руските земи да трансформира Руската ПЕдерация в Московия. >>> https://www.actualno.com/asia/vladivostok-otnovo-e-hajshenven-kitaj-ima-nova-karta-na-rusija-news_1925545.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А мухлясъл евроатлантик

    08 Окт 2023 15:24ч.

    Виж как живеят във Руските села и то във Сибир . Простак ненормален ,ти толкова деца на едно място не си виждал от години във Българско село . Ти не си и виждал фотоволтайци във всяка къща във тези села ,тези фотоволтайци са дадени на хората от държавата безвъзмездно . Помияр скапан . Я си виж твоята атлантическа градина че е заприличала на ливада вече и ще става за паша за добитака . А ти ще бъдеш назначен за овчар или кравар ,щото за друго няма да ставаш . https://www.youtube.com/watch?v=fRHjAyb_krk

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кофти матрял

    08 Окт 2023 19:17ч.

    По-скоро Л.А. ще стане Владизападск?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама как!

    08 Окт 2023 11:53ч.

    Само холандски лалета могат да никнат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спомням си обаче, че на разговора с миньорите, има видеозапис, в момента, в който г-н Пеевски се скара на г-н Йорданов, той млъкна. Бях доста впечатлен от нещо подобно, на мен не ми се е случвало. Скара се и на г-н Костадинов от "Възраждане".

    08 Окт 2023 12:31ч.

    Ми не му се е случвало на момченцето, защото то слушка, не ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    08 Окт 2023 11:55ч.

    Взима приза за ИДИОТ НА ГОДИНАТА. Брюкселски ЕНИЧАР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав сте!

    08 Окт 2023 14:01ч.

    Най-голям Идиот на всички времена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • развеселен

    08 Окт 2023 11:55ч.

    Проблемът, е че Путин не носи ботуши. Мирчев, корсарят от гумената лодка, много ги "разбира" нещата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Окт 2023 11:58ч.

    Ено време, в казармата, "поливане на розите" беше евфемизъм за почистване на кенефите. Ей тоз е такава роза.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    08 Окт 2023 11:58ч.

    Смешник, лафът е - където стъпи американски крак, трева не е никне. Справка - Виетнам и агент ориндж! И още не що да те светна, жалка подлого - когато бяхме с руснаците имахме държава, индустрия, образование, армия - ВСИЧКО! Сега какво имаме, освен подлоги, като теб ?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато сте били с руснаците...

    08 Окт 2023 14:58ч.

    ... доказахте несъстоятелността на съветската идеология, съветската държавно-планова икономика, неренатбилната тежка замърсяваща индустрия без налични суровини, мегаломанските архитектурни проекти, съветската нАука ала' Мичурин и с крадени остаряли западни технологии, съветската цензурирана култура, допингов спорт която фалира всички държави от постсъветското пространство и спряхте развитието на България. ДА, има изключения от хората, които въпреки тези соц. извращения и ограничения твориха и отдадоха живота си на развитието въпреки соц. извращенията, та България и другите пост соц. държави не започнаха от нулата да се изграждат. Слава Богу това освободи нашия и всичките тези народи да намерят демократичния път на своя просперитет. А само аутсайдерите, които ги мързи и чакат все някой Бащица да ги оправя и да им урежда животеца, не намират начин да се реализират и вечно се оплакват и плачат за връщане назад към соца. Без съветското иго щяхме да сме поне на нивото на развитието на Гърция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидич

    08 Окт 2023 19:12ч.

    До 14,58 На твое място бих се срамувал да пиша подобни несъстоятелни опорки.И няма защо индивиди Мирчев и индивиди подобни нему и родат му, които добре са захлебили при соца да ръсят подобни недомислици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    08 Окт 2023 11:59ч.

    Той да дойде, тогава знаем какво да правим, има отработена схема от фамилиите ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Старшината

    08 Окт 2023 11:59ч.

    С нетърпение чакаме братята руснаци, мижитурко нагла! Ти стягай по-добре багажа за на запад! Защото, ще се разправим с жалки подлоги като теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пена

    08 Окт 2023 12:00ч.

    Струва ми се, че сред българските политици има съревнование"Кой е по-голям дебил и плиткоумник".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    08 Окт 2023 12:03ч.

    Проста соросоидно отрепко, когато бяхме в съюз с Русия и СССР, България беше на 27 място според индекса на развитие според ООН. Сега е европедерасите сме на 127 мо, боклук ботаник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си бил с село без кенеф

    08 Окт 2023 13:16ч.

    И си се развил до село със септична яма благодарение на СССР

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ам.изверг

    08 Окт 2023 14:38ч.

    Всичките кандидат-пендели ги интересуват преди всичко дупките на кенефа и изобщо дупките изодзадзе. А буржоазният копрофаг е съгласен да консумира всякакви модерни нечистотии под формата на хлебарки, червеи и най-вече остатъци от гмо-ядене, изхвърляни в модернизираните кенефи на западащата цивилизация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Здравствуйте, братушки!

    08 Окт 2023 12:06ч.

    Тогава недобитите фашуги няма да сколасате с колесниците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    08 Окт 2023 12:51ч.

    Пак, да попитам кога вашите ватници ще пресекат Дунав и откъде смятат да минат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пръв ще узнаеш,

    08 Окт 2023 12:56ч.

    щом ти забръмчи камионетката за острова пред портата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По въздуха ,по въздуха

    08 Окт 2023 16:14ч.

    Ще минат Руснаците за към България .Сърматите и Буревестниците са насочени към България вече . А последните могат да си стоят във въздуха повече от две седмици пред да праснат 4-те американски бази във България . Ти на какво разчиташ че член 4 -ти и член 5 -ти на нато ще те спасят . Запомн едно нещо краварите нямат спечелена война извъън своите граници .Кой ги хване все ги бие . А най на скоро бяха битии във афганистан и избягаха от там най позорно . Те така правят като видят дебелия бягат колото им държат краката , ама лошото е си изоставят пуделите и робите на произвола на съдбата .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    08 Окт 2023 17:16ч.

    Току що разби илюзиите на родните путинофили, те се готвеха да ги посрещат на Дунав както шумкарите и престъпниците навремето

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • както шумкарите и престъпниците навремето

    08 Окт 2023 20:07ч.

    Ха не обиждай дедите си де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирчев бегай да видиш психиатър. Глупостити които ръсиш са знак на тежко психическо разстройство което може да доведе до дълго принудително задържане в лудница.

    08 Окт 2023 12:08ч.

    Психясъл луд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никакъв луд не е.

    08 Окт 2023 12:10ч.

    Най-тривиален пресметлив продажник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    08 Окт 2023 12:12ч.

    Мирчев защо не бъде така добър да ни уведоми, какво никне, където стъпи американска кубинка??? Нагло човече, което се оказа, че е специалист по всички въпроси - армия, икономика, екология, образование, култура... ,нищожество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каска

    08 Окт 2023 12:15ч.

    Война, а. Ми бегай доброволец, бе мирчев. Фронта се нуждае от такива нахъсани войнолюбци, като теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    08 Окт 2023 12:17ч.

    С палестинците във война ли сме, какво казаха от посолствата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    08 Окт 2023 12:17ч.

    Аз не виждам стъпки от путински ботуш у нас, но тревата нещо е на изчезване. Може би от български политически трандафори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • У вас не никне,

    08 Окт 2023 12:19ч.

    Ама в България никне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    08 Окт 2023 12:18ч.

    Този имбицил е за Карлуково! Той живее в някаква паралелна реалност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Форестал Джуниър

    08 Окт 2023 12:21ч.

    Идат! Скачам!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре е да се знае, че има и такива същества

    08 Окт 2023 12:26ч.

    Но е добре също да се спазва хигиена (още повече, че вече се знае колко струва ПП-ДБ).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evg70

    08 Окт 2023 12:34ч.

    Сутринта ставайки, ивайло погледна под леглото и бе разочарован, Путин го нямаше. Облече се и тръгна към Орлов мост, да го чака. Трябваше да в първите редици на посрещането.......... ........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    08 Окт 2023 12:36ч.

    ООООООО, Боже! Жива да не бях! Някой да каже на тоя титан на военната мисъл, че войната в украйна свърши. пп-дб лгбт, герб-сдс и дпс работят активно, за да унищожат българската енергетика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На 1 март 1941 г. Филов като министър-председател подписва в двореца „Белведере“ във Виена присъединяването на България към Тристранния пакт.

    08 Окт 2023 12:36ч.

    В качеството си на министър-председател Филов е вносител на Закона за защита на нацията, приет на 24 декември 1940 г. и съдържащ дискриминационни мерки срещу евреите. Малко по-късно към правителството е създадено Комисарство по еврейските въпроси, което има за цел „окончателното решение на еврейския въпрос“. Към края на мандата му като министър-председател в Германия са депортирани над 11 хиляди евреи от освободените български области Македония и Западна Тракия, повечето от които загиват. След протести на обществеността планираното депортиране на евреи с българско гражданство е отменено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    08 Окт 2023 13:15ч.

    Има доста въпроси, които очакват своето окончателно решение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодила Гений

    08 Окт 2023 13:43ч.

    После как протича житие битието на професора с бръмбарите? Става лу академик?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    08 Окт 2023 12:41ч.

    Поредният чалнат на тема русофобия дрисък, който търчи да ни вкара във война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    08 Окт 2023 12:47ч.

    Няма по-голямо доказателство от този човек,че кандидатите за депутати преди избиране трябва да се преглеждат от психиатър. След речта на Путин оня ден проследих отзвука й в около 20 СМИ в Европа, САЩ, Латинска Америка и Азия. Навсякъде тя се оцени добре. В доста СМИ в САЩ и Европа обърнаха внимание само на изказването му за новите ракети на Русия и за това,че в телата на загиналите с Пригожин имало парчета от гранати. Изказванията на този човек трябва да влязат в учебниците по политология като образец за неадекватност и подмазвачество. Жалко за България,че такива хора определят съдбата й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя мИрчев

    08 Окт 2023 12:51ч.

    Не е ли депутат ? Не взема ли депутатска зплата ? Щото сленгът му е като на интернетен трол, работещ за по 50 ст. на словесна пръдня...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    08 Окт 2023 12:52ч.

    Мирчев да разкаже за целта на десанта в Росенец и дали я постигнаха. А що се отнася за войната много им се иска на ибриците да ни натикат и работят с пълна сила за това да изпълнят поръките на Галя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    08 Окт 2023 13:09ч.

    Постигнаха управление с ДПС. Голям успех на десанта! Като има хора да им вярват на ПР акциите, сега ще трябва да му слушаме глупостите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Където стъпки путинският ботуш, цветя не никнат"

    08 Окт 2023 12:52ч.

    А под стъпките на либерастията никнат розавите пантофки на драг-кралици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тук се лее език на омразата

    08 Окт 2023 13:04ч.

    ще сезирам органите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "България работи активно за енергийна диверсификация"

    08 Окт 2023 13:05ч.

    Празна кутия от обувки е тоя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • голяма диверсификация, няма що

    08 Окт 2023 20:08ч.

    Насърчават закриването на съществуващи енерго- мощности от национално значение, и покриването на безценната ни земеделска земя с ТОКСИЧНИ фото-волтаици! Вместо да се фокусираме към биологично разнообразие и производство на повече видове зеленчуци и плодове защото това е добре и за икономиката и за природата ни, ще гледаме безкрайни "паркове" от слънчеви батерии над плодородните ни полета! Още в 47-то НС партия "Възраждане" внесе проектозакон за МОРАТОРИУМ на фотоволтаици над земеделска земя, но и до днес, 8 октомври 2023 г., този проектозакон не е влязъл за обсъждане в Пленарна зала! Позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    08 Окт 2023 13:05ч.

    Абе Мирчев, гледай си компютрите. Не ставаш за политик! И спри да срамиш ИТ професията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даже Куба, Венецуела и

    08 Окт 2023 13:14ч.

    Турция се изсулиха. Сал тукашните комунета още не са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кви комунета те гонят бе , комуне !

    08 Окт 2023 13:38ч.

    Точно вие либерал-фашистките фекалии сте новите комунисти ! Вие сте нео-болшевики ! Отговаряте на всички критерии на Ленин и Троцки ! Терористи сте, насилници, не зачитате чуждото мнение, налагате идиотиите си над другите, фалшифицирате избори, искате задължителни "ваксинации" /ега токсични заигляния/ , носене на маски и другите прелести на Новия Световен Ред ! ВИЕ СТЕ НЕО КОМУНИСТИТЕ ДНЕС ! Вие съсипвате частната инициатива, рушите икономиката, налагате зелен фашизъм ! В това отношение Путин , какъвто и да е /корумпиран, с грешни политики навън и т.н./ е ваш АНТИПОД ! Путин е про-капиталистически, Путин е старомоден руски империалист, Путин е консерватор... Набий си го в простата тролска чотура че си НЕОКОМУНИСТ ! Все.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно такъв е ама от

    08 Окт 2023 13:48ч.

    19. Век. А вие сте комунета от времето на бай Тошо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    08 Окт 2023 14:43ч.

    Асоциациите, които навява всеки прочит на твой пост е че си дрът реститут, задрямал на нивото на първите две години от 90-те. Никакво развитие, по разбираеми причини...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    08 Окт 2023 13:15ч.

    Разбира се, че сме във война с най-отвратителните нагаждачи, прости и алчни, неграмотни и мразещи родината си индивиди! Никога не съм вярвала, че шма толкова много такива! Мирчев, хайде да прочетеш нещо, което да ти отвори очите! Аз няма да те упътя, не искам, Мирчев, всеки сам си търси пътя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинчо,

    08 Окт 2023 13:16ч.

    За момента в България е стъпил единствено USA ботуш. Поради което именно вече нищо не никне. Освен бурени като тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз си мисля

    08 Окт 2023 13:19ч.

    Че всички, които са в ПП и зеленото движение, не вярват в Господ Бог, не са вярващи християни и следователно, за тях няма никакво значение кой ни е освободил, защо ни е освободил и т.н. Тези хора, в комплект с ДБ, са от ДС наследство, следователно за тях е важен материализма, и идеологиите на Маркс за намраза на вярата в Бог. Следователно който не е с Бог, е против него, а това е Сатана. Само не мога да разбера ролята на т.наречените християн-демократи, а напоследък става очевидно че те са прикрити сатанисти, т.е. представят се за християни, но дефакто не са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реалист

    08 Окт 2023 14:17ч.

    Безмислено е да се натягате толкова с тоя бог. Ако наистина го има, то вие сталинистите директно отивате в казана заради миналите си прегрешения, в противен случай ще изгниете по общия ред както всички останали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивайло Мирчев: Ако някой си мисли, че България не е във война, греши. Където стъпки путинският ботуш, цветя не никнат

    08 Окт 2023 13:20ч.

    може да го усетиш на живо. Скоро

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирчев,

    08 Окт 2023 13:26ч.

    мирчев, кой ти показа пътя за Софето, па и за парламента. Да си беше стоял на село и да дробиш хлеб за кокошките. Щеше да си по-полезен....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оо, няма да стъпи!

    08 Окт 2023 13:27ч.

    Ще остави БСП И Възраждане да докарат Сакса. Да му се порадваме. После ще видим ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    08 Окт 2023 13:34ч.

    За дрипавите копейки не съм сигурен, но г-жа Нинова със сигурност няма да посреща варниците с хляб и сол. Тя е класна дама, свикнала е на луксозен живот и проявява симпатии към съветския кенеф само за да баламосва пенсиите. Ще се изнесе в Ню Йорк при синчето много преди ордите да стигнат Дунава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова ще се изнесе

    08 Окт 2023 13:42ч.

    Но ти косев къде ще се изнесеш ? Имаш ли поне едно 300 000 свободен ресурс да си купиш малка недвижимост на Запад ? Имаш ...ва главичка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    08 Окт 2023 13:51ч.

    Нинова ще се изнесе 08 Окт 2023 13:42ч. косев си е запазил колесник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    08 Окт 2023 14:06ч.

    Имам, разбира се, аз съм заможен човек. Майтапите са си майтапи, но човек трябва да е готов за всякакви събития. Вероятността палячовците на Путлеран да стигнат Дунава в рамките на моя живот е близо до нула, но има съвсем реални други заплахи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че на тях не им остава и

    08 Окт 2023 14:25ч.

    Много живот горките. До 2-3 години са гушнали петолъчката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така си мислеха и едни

    08 Окт 2023 16:06ч.

    Хора монархофашисти им викаха преди 9.9 .1944 година . Те толкова се бяха самозабравили ,като разчитаа на германците че ще бъдат вечните хегемони . И като видяха че със Хитлер е свършено ,обърнаха палачинката със ингилизите .Само че салфетката на Сталин им обърка работа и накрая напълниха тапа във СЦГ . Та и ти не бъди толкова сигурен че Путин няма да прецапа дунава във скоро време . Щото той сега пише на салфетката процентите кито му се полагат за България . Тръгнал си май че към трапа на 100 % съм сигурен във това .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    08 Окт 2023 16:38ч.

    Другари, един класик е казал, че историята се повтаря като трагедия, а после като фарс. Иначе всички ще паднем в трапа един ден, това е неизбежно. Гледайте да се радвате на живота докато можете и по-добре зарежете тия мечти за путиновото пришествие, така само се измъчвате и съвсем оскотявате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    08 Окт 2023 21:34ч.

    Твоите подчовеци ако се напънат през Румъния, местните ще ги набият на колове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя таз приказка се отнася за друг ботуш и се оказа вярна.

    08 Окт 2023 13:50ч.

    Повтарят,като развалена плоча едно и също според това,кой им пълни джобовете за да предават и продават България.Ако дойде Путин ще са първите слагачи и близачи.Щом се плаща срамна работа няма,пък дори и да е най-древната професия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    08 Окт 2023 14:14ч.

    А така, очаквано се появи боцманЪТ, на абордажния пиратски кораб на пристанище Росенец! Преди това Капитанът му стана от поп Алигорко / по наистина Академика Антон Дончев и "Време разделно" / на Папаз Али и сложи феса/бейзболка! Сус, мърша/и !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    08 Окт 2023 14:18ч.

    Продажна лицемерна соросоидна свиня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо олигофрена дразни трудовите хора

    08 Окт 2023 14:22ч.

    в почивните им дни? Паразит, който нищо не работи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    08 Окт 2023 14:25ч.

    ...мирчев, ти кой беше бе, недоразумение кьопаво...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирчев нема мозък нема проблем

    08 Окт 2023 14:29ч.

    еех oткъде се пръкна и ти продавник безмозъчник паразит лапащ историята и настоящето невдяващ мъъъъка българска

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирчев, стига сте се престаравали

    08 Окт 2023 14:34ч.

    с дебилните си опорки - парите на Сорос за вас постепенно секват. А иначе - където Сорос стъпи, трева не никне. Резултатите са очебийни и тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необолшевиките

    08 Окт 2023 14:43ч.

    Ни акъл, ни образование, ни визия, а се държи и говори като световен стратег, цезар и спасител. Що е то?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    08 Окт 2023 14:57ч.

    Изненадан съм колко много читатели в коментарите си наивно се обръщат към Ивайло. Сигурен съм, че той никога няма да ги прочете, камо ли пък да се засегне от обидите в тях. Това човече отдавна се е извисило над махаленсите обиди и нищо не го интересува освен мечтата парите му да се множат като хлебарки. Преди много години в казармата служих с един набор, който удивително прилича на Ивайло Мирчев. Също бе родом от Добруджа и също бе чаровно нискочел. Помня, че с неподправен апетит изяждаше по пет порции боб Притежаваше и някакъв паранормален страх от водата - с караул го водеха в банята за да се изкъпе. Инак бе шофьор, а по жътва го командироваха из Добруджа да прибира реколтата. Сигирен съм, че този набор е много по-полезен човек от изтупания смърдел от снимката. Инак ако путиновите солдати пак пристигнат през Добруджа, то съм сигурен, че родителите на Ивайло ще са сред първите посрещачи. Възторжено щездрависат и прегърщат. Ивайловомирчевата майка ще среща освободителите с баница и кокоши кълки, бащата пък с бъклица вино. На празничното хоро Мирчеви първи ще се уловят. Бодро ще подвикват "Ихху" и "Здраствуйте, братушки!". Самият Ивайло ще срещне путиновата армия на Орлов мост - сресал вежди, начервил устни, пременен в пърстри си като дъгата дрешки, стиснал букетче здравец. Никой не може да отрече, че Ивайло все още хваща око Поне две седмици у дома му ще има безкрайни купони с водка и сельодка, а на балкона ще има да простира путински партенки и униформи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мирчев дебел шопар

    08 Окт 2023 15:37ч.

    Не Руснаците а твоите атлантически господари сътвориха две световни воини . във които загинаха над 100 милиона души воиници и невинни хора . Не Руснаците а американските военно престъпници имат само 16 мирни години във своята 240 годишна история като държава . Дебела свиньо мирчев не Русия а САЩ правят цветните революции по света и свялят неудобните на тях правителства .Дебел шопар Мирчев не Русия а САЩ имат 140 военни бази по света и са направили над двеста преврата по света .Където то минат САЩ след тях само разруха и мизерия остават . Пример Атлантическата България .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КовидИДИОТ

    08 Окт 2023 19:14ч.

    Аааааааа, той отслабна, щото Путин му яде от попарката и му ака в ....... всички се сещате къде ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • корекция: ..."САЩ имат 140 военни бази по света "...

    09 Окт 2023 3:45ч.

    Базите им по света са около 900! Например само у нас те са 4, а в Сирия построиха 8 или 9 само в последните 2 месеца преди примирието (по нареждане на президент Тръмп) - за да пазят нефтодобивните кладенци в Южна Сирия от ... законните им собственици - сирийците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    08 Окт 2023 16:17ч.

    абе, продажнико, аз искам да стъпи тук братушката, за да имаме хляб, суровини, бензин, газ, безплатна медицина....а цветята ти си ги вземи и бягай да ги подариш на Бай Пън!...вий, джендърите сте по "ценностите"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БЕЗУМЕЦ! НАМЕРИЛ ВРЕМЕ ЗА ПРОПАГАНДА!

    08 Окт 2023 16:30ч.

    Толкова елементарно и самоубийствено! Да, не само България, но светът се придвижва към война. С такива изтъркани и склеротични лозунги ли ще спасявате българите от това, което се задава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    08 Окт 2023 16:49ч.

    ...ако България наистина беше във война, толбухинският шебек мирчефф щеше да дава акъл дистанционно... от брюкселския апартамент на бойкикев, с каска на това, което има като глава, а не в уютния медиен комфорт на тв студиото... бойкикев, че си отврат, отврат си, ама пък не си глупав... как си избра тази недъгава дясна ръка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХайХ

    08 Окт 2023 16:50ч.

    Скандалният американски шпионин мирчеф да заминава незабавно за сащ за задължителна смяна на пола! "нито един глас за депесе" - рецитираше американският шпионин мирчеф!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шопен

    08 Окт 2023 16:50ч.

    Ебати ,,житния бегач" е тоя смешник от Добрич. Нагъл, лъжлив, безскрупелен селски кариерист и гнусен еничар - национален предател. Лайнар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    08 Окт 2023 17:01ч.

    Бе, за цветя не знам, ама там където стъпи ( за к'ви "стъпки" бълнува тоя тъпанар - правилно посочен като ,,Житен бегач" ) Путинския ботуш, там почва яко да тече ЕВТИН ГАЗ и ПЕТРОЛ и техните деривати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    08 Окт 2023 17:16ч.

    Поредният кандидат за баш Свинепас, се е изпуснал и напълнил пантовките си... - Много странно: - за какво ли не, когато човек кандидатства, му се иска медицинско освидетелствуване. Изглежда обаче, че за да стане някой сульо Божем "политик", не се изисква освидетелствуване?! Ей на, и този валящ се из политическото гюбре екземпляр се опънал да дава акъл. Не стига, че вакума му в междуушието му е очеваден, взел тоя да се надвесва от прозореца. Разбира се, че на 1000% ще се катурне или ще го катурнат. Ако не се убие сам при преминаване през някоя врата и да разбие кратуната си с ясно с-с-с-с (от нахлулия въздух във вакума). Отделно са съпридружаващите всяко полит-извержение, свински опашки, люлеещи колелцата си из "Гласове"-пространство тъдява. Забавни ли? Не, не са, по скоро много досадни и дори будещи противоестествено съжаление заради рядко голямата, така изявената им, убогост. Пазил Бог, човек да се омърси във физическа близост с такива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледайте филма "Син" за истинската биография на Никита Михалков - екс актьор и режисьор, настоящ кремльовски телевангелизатор бесогон

    08 Окт 2023 19:32ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=av7sYyXBuQE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    08 Окт 2023 21:11ч.

    Когато стигнеш нивото на интелект на Михалков, тогава ме карай да гледам поръчковите пропагадни филми на Медуза и немците. Всичко, което не се харесва на правата линия на ЕС се банва, плюе и очерня :) Това го живяхме вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и още коментар по повод на 'поръчковите пропагандни филми на Медуза и немците. '

    09 Окт 2023 4:42ч.

    Доста Соросоидни парици се наливат "в борбата" с родолюбието на Никита Михалков. За жалост и в Русия (като и у нас) е пълно с объркани нихилисти като нашите жълтопаветни "европейци". Точно в тях са надеждите на Запада... Де и у нас да се появеше едно явление на нивото на 'Бесогон'...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поражението на путинизма е исторически неизбежно

    08 Окт 2023 20:43ч.

    Войната погреба надеждите на Русия да се превърне в глобален център на един многополюсен свят, разбиран като разделяне на планетата на сфери на влияние на велики сили. Русия се превръща в суровинен придатък и младши военен партньор на Китай. А светът се връща към ерата на конкуренцията на великите сили, като войната в Украйна е само пролог към глобалната конфронтация между обединения Запад и неговите съюзници и Китай. Украйна се появява на тази карта на глобалната конфронтация като нова Германия по време на Студената война. Нейните територии сега са разделени не само между две държави, а между две глобални сфери и икономически блокове. Светът се връща към двуполюсния свят от Студената война, чийто център вече не са Вашингтон и Москва, а Вашингтон и Пекин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    08 Окт 2023 21:06ч.

    Това от къде го копира, че е МЕГА ПРОСТО И ТЪПО, предвид речна на Путин от онзи ден?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    08 Окт 2023 21:08ч.

    България скоро няма да се оправи. Щом такива като този са в парламента. :(

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    09 Окт 2023 9:51ч.

    Ков е па тоя? На теб чавка ли ти е изпила акъла бе сульо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истина

    09 Окт 2023 11:19ч.

    Знаем че сме във война мухльо , нали вие ни вкарахте . Предатели позорни .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи