Иван Костов: Радев говори като руски агент на влияние

Иван Костов: Радев говори като руски агент на влияние

"Войнолюбците сме ние, всичките - цялата евроатлантическа общност в очите на президента Радев. Той говори като руски агент на влияние. Не може да има толкова мощни гласове на руски агенти за влияние в България, те да са непрекъснато по телевизията и ние да очакваме българското общество да се ориентира правилно - няма как да стане това", каза Иван Костов в предаването "Денят започва с Георги Любенов" на БНТ.

Войната в Украйна ще продължи дълго и това създава сериозни рискове за нашата страна. Това заяви бившият премиер Иван Костов. По думите му, в тази ситуация националният интерес на България е да се интегрира още по-дълбоко в евроатлантическата общност, което включва бързо приемане на еврото, присъединяване към Шенгенското пространство и модернизация на Българската армия.

"Тази война дестабилизира не само икономиките, но и политически. От тази гледна точка най-важното за България е да влезе колкото се може по-бързо във вътрешните кръгове на евроатлантическа интеграция, което означава да станем много по-активни в модернизацията на българската армия, да влезем в Шенген, да въведем еврото. Дори да не сме готови за еврозоната, аз си спомням, че и Гърция не беше въобще готова, но помня, че господин Симитис помогна за присъединяването, въпреки че нямаше изпълнение на Маастрихтските критерии, защото имаше по-важни политически цели", каза Иван Костов. 

По думите му, България има голям проблем в позиционирането си като общество. Според Иван Костов това, че България не предостави безвъзмездна помощ на Украйна, а продаде арсенал през посредници, не създава голямо доверие в нашата евроатлантическа ценност, а политики като тези на БСП и "Възраждане" изтеглят България и я държат в периферията - в пространството, където се простират съмненията и на ЕС и на НАТО, което поражда съмненията, че не сме достатъчно солидарни с тази политика.

"Проблемът е там, че от най-авторитетни места не се формулира ясно политиката и позицията на НАТО и ЕС. От най-високите места - министъра на енергетиката, министър-председателя и президента не говорят и не убеждават българското общество в това, че тази позиция е правилна. Напротив - сеят съмнения.

Войнолюбците сме ние, всичките - цялата евроатлантическа общност в очите на президента Радев. Той говори като руски агент на влияние. Не може да има толкова мощни гласове на руски агенти за влияние в България, те да са непрекъснато по телевизията и ние да очакваме българското общество да се ориентира правилно - няма как да стане това", посочи той.

Иван Костов изтъкна, че при сегашната обстановка, в условия за икономически растеж, не може да се говори за икономическа криза в България. Според него инфлацията у нас е допълнително напомпана от политиката по доходите, започната от мандата на Кирил Ананиев като финансов министър и продължена от Асен Василев.

"Има хора, при които в тази ситуация се е задълбочило неравенството - най-вече при пенсионерите. Малката кошница, наистина, е поскъпнала много - това са храните - яйцата, млякото и т.н. Но това е сложен анализ, не е за политическа употреба и да хвърляме страхове на хората. Цените на енергията - те бяха овладени от целенасочена и мощна политика на ЕС и САЩ. Те се пребориха с Путин, а не служебното правителство. Смешно е президентът да говори по този начин - все едно жабата видяла, че подковават вола и вдигнала крак и тя", каза той. 

Според Иван Костов България е успяла да запълни единия от двата големи разлома, пред които се намира, осигурявайки силна парламентарна подкрепа за военната помощ за Украйна.

"Другата пропаст, обаче, стои отворена и все по-дълбока. На практика Борисов управлява - всички ключови органи остават с несменени ръководства. Блокирането на този парламент попречи на това изваждане от ключови позиции на пирамидата - защото това е мафиотска пирамида, настанена в институциите на властта. И не може тази битка да спре по средата, разбирате ли? И няма как да се преодолее тази пропаст", каза той.

Иван Костов призова да се изпълнят условията за Плана за възстановяване и устойчивост, които включват съдебна реформа, подсъдност на главния прокурор, отмяна на възможността на висшестоящите прокурори да отменят актовете на нисшестоящите. Това ще помогне и за присъединяването ни към Шенген.

"Не може да се влезе там със служби, на които европейските страни нямат доверие, защото там се разпространява секретна и конфиденциална информация - какви хора влизат, минават и така нататък. Ако не направим тази реформа на службите, ние не можем да спечелим това доверие. Дълбокото интегриране в евроатлантическата общност намалява в голяма степен рисковете за България. Ако останем в периферията, никой няма да мисли добро за нас", посочи той.

Иван Костов определи обединението между "Демократична България" и "Продължаваме промяната" като единственото ново предложение на изборите на 2 април.

"Ако те направят тази коалиция, избирателите ще видят нова формация, показала воля за обединение, решила вътрешните си проблеми и готова да поеме отговорност. Останалото ще е същото. В този смисъл социолозите, които казват, че всичко ще е както си е било, може би не са прави. ДСБ и "Да, България" правят компромис с това обединение, какъвто се прави и в много други европейски страни. Винаги се жертва нещо в такива коалиции и трябва да се попита в името на какво.

Аз съм човекът, който ще подкрепи избора на ДСБ на нашия национален съвет - каквото са решили, ще ги следвам. Аз се надявам много силно, че те ще сложат своя отпечатък върху политическата програма на това обединение, защото тези неща са ключа към успешната българска политика през следващите четири години", изтъкна Иван Костов.

Относно напрежението между София и Скопие бившият премиер заяви, че политиката на България спрямо Република Северна Македония е европейска, но липсва реципрочното отношение.

"Европейска политика е пускането на два рейса, водени от Мицоски, да бъдат допуснати в Благоевград, за да поднесат своите цвета на когото те преценят. В обратната посока, обаче, не виждам това. Ние не се отклоняваме от европейската политика. Този, който се отклонява, е РСМ.

Това, което видяхме вчера - такова нещо няма в Европа. Такова поведение не може да има. Отказът на Северна Македония да поднесат заедно с българската делегация цветя е нарушаване на договореността между двете страни. Имаше традиция на честване заедно - колко пъти ходиха и премиери, и министри и честваха заедно. Нашият министър е отишъл, той е бил там и те не са поискали с него да честват заедно.

Ние навремето направихме много - България първа призна Македония - те са го забравили отдавна. Сега сигурно си мислят, че СССР първи ги е признал. Ние им помогнахме в тежките моменти, когато огромни маси депортирани косовски албанци се стовариха на границата им. Ние бяхме втората страна в света по размер на помощта, която им оказахме, въпреки че и ние тогава бяхме в бедствено положение - забравили са го и това. Ние бяхме тези, които им помогнахме да не стигнат до гражданска война - дадохме им танкове, за да се респектират албанците и да се стигне до Охридското споразумение.

Натрупа се капитал, но кога започна този капитал да се обезценява и разрушава - в момента, в който българите с българско самосъзнание започнаха да създават свои организации в Северна Македония. И тогава се оказа, че голяма част от северномакедонския елит гледа към Белгард. Това нарушаване и тези репресии към хора с българско самосъзнание - репресии на етническа основа - това е недопустимо и е тотално нарушаване на основни норми. Те трябва да разберат, че прекрачват граници, които идентифицират Европа като общност", каза Иван Костов.

Целия разговор вижте във видеото.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • "Той говори като руски агент на влияние. Не може да има толкова мощни гласове на руски агенти за влияние в България"

    05 Фев 2023 11:59ч.

    Ще ги разстрелваш ли, Костов? А ти навремето що продаде "Нефтохим" АД с цялата му собственост и активи на цената н 4 тогавашни соцхотела в Слънчев бряг точно на "Лукойл", а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИко

    05 Фев 2023 12:18ч.

    Е как защо. Точно той е руски агент. Комунист и агент на ДС, но с унищожено досие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охоо, НПО-шките пуснаха тежката артилерия

    05 Фев 2023 12:23ч.

    Усетили са, че трябва обединяваща завера, иначе ще изпопадат масова от изборния влак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер от изчезнал Булгаристан

    05 Фев 2023 13:25ч.

    Костов, лауреатът на ордена на ЮДА и един от НАЙ – ГОЛЕМИТЕ крадци на безвремието в Булгаристан, нито за миг не се е отклонил от правата линия. Всичко е наизустил точно, без никакви импровизации. Каквото вещаят БТВ и НОВА ЦРУ и той това каза. Но ми се струва умърлушен, явно вижда, че работите отиват на зле !!! И ще дойдем ние с АК -47 за да решим нещата !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван Костов: Радев говори като руски агент на влияние

    05 Фев 2023 15:23ч.

    Радев не беше ли обучаван в САЩ, а црън Ваньо в Кременчуг?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    05 Фев 2023 17:44ч.

    Този от Драгалевци отдавна трябваше да е в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    05 Фев 2023 12:00ч.

    Ибан Костов пак е ръсил мъдрости. Ама да каже той и неговата партия какви агенти на влияние са?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ръсил мъдрости

    05 Фев 2023 14:22ч.

    след като извърши огромни безобразия в страната по време на управлението си. И пак по телевизията в екслюзивно интервю. Наглоста му може да се съпостави само с тази на един простак фалшив професор, който в събота анализира събития от архивите на БНТ. Това е нужно да се допълни към ръсенето, т.е. направеното от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я кажи първо що в МС, на който ти беше премиерин,

    05 Фев 2023 12:01ч.

    Седяха американци и всичко, преди да излезе от МъСъто ти, най- напред минаваше през тях? Тоест ти къф си - агент на САЩско влияние в България. Я си стой при теменужките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    05 Фев 2023 12:02ч.

    Този крадец защо не е в затвора, а ръси мъдрост от ефира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От Козяк явно съвсем са я закъсали -

    05 Фев 2023 12:02ч.

    Щом почнаха да вадят скелетите от гардероба си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • oказва се, че ЩАС имат интереси не в Европа, а на Балканите!

    05 Фев 2023 16:18ч.

    Александър Сорос, синът на прочутия финансов спекулант Джордж, е съветник на президента на РСМ, д-р Стежо Пендаровски. И на тях им надуват шушоните, че не са татари, като нас, а най-високо класни хора... Тази мисъл е на Джефри Сакс, съветник на няколко държави от бишия СИВ, в т.ч. и на Русия... (видео: https://www.bitchute.com/video/xxUsnDcFRX9N/ около 25 минута) Затова беше този натиск за всички решения в 48-то НС, и извън него... Бог да ни е на помощ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 12:09ч.

    "те да са непрекъснато по телевизията и ние да очакваме българското общество да се ориентира правилно - няма как да стане това". "Държавата, това съм аз", нали? Кой бе, аланкоолу, е ДОКАЗАЛ, че това е правилното? Да не се окаже впоследствие, че сте сбъркали правилната страна на историята? Амам от себелюбци, дето за нишо не стават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледай къде са

    05 Фев 2023 15:34ч.

    Децата и любовниците на кагебистите от Кремъл и ще се ориентираш коя е правилната страна на историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 17:10ч.

    Точно обратното... Нали знаеш, къде се лепят мухите? Мислете, преди 5пишете глупости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диванен лаборант по всичко

    05 Фев 2023 12:14ч.

    Малий, позагледах го тоя изветрял евро-атлантически агент на Сорос и Демократическата партия на САЩ . Нито за миг не се отклони от правата линия. Всичко беше наизустил точно, без никакви импровизации. Каквото вещаят Бтв и нова ЦРУ и той това каза. Но е умърлушен. Явно вижда, че работите отиват на зле.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    05 Фев 2023 12:14ч.

    Господинът не вижда ли как от прилична европейска държава на едно от челните места в Източна Европа по образование и производство летим надолу. Не му ли увира главата, че държава на 1340 години се топи пред очите ни.... Не те ли е срам, че твоите хора от ДБ се снимаха захилени на фона на трагедията в Карловските села, били на кални бани... Факти, Костов, факти! Затова 3 милиона се изнизаха, а пенсионерите, дето построиха държавата, клатят по един хляб от маркета, а преди 30 години пълнехме площадите в синьо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отчаянието и песимизмът, обзели света на поликиризисния неолиберален капитализъм се виждат добре от публикувания преди няколко месеца пореден Доклад за човешкото развитие на ООН – „Доклад за човешкото развитие 2021-2022 г.“.

    05 Фев 2023 13:08ч.

    Този доклад ежегодно вече 32 години класира държавите в света по така нар. Индекс на човешко развитие, мерещ такива индикатори като БВП на човек от населението, образование, здравеопазване. За първи път в него се установява връщане назад през последните години в Индекса на човешко развитие на около 90 % от държавите в света. България за първи път откакто се прави този индекс е класирана в групата на неразвитите държави. Срутила се е много силно назад в сравнение с първия Индекс, в който се дават данни от 1988 г., когато е класирана на 27 място. В този доклад на ООН се рисува картина на света днес като люшкащ се от криза в криза и с нарастващи тенденция на несправедливост и лишения на големи групи от хора. Огромната част от хората на планетата се чувстват несигурни за бъдещето. А по-несигурните хора са по-малко склонни да вярват на другите. С нарастването на несигурността не е изненадващо, че в световен мащаб по-малко от 30 процента от населението смята, че на повечето хора може да се има доверие – най-ниската регистрирана в изследванията някога на доверието стойност. [ii] Един разпадащ се свят, в който огромна част от хората на никого за нищо не вярват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    05 Фев 2023 12:14ч.

    Костов говори като агент на влияние на мафията...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грос

    05 Фев 2023 12:14ч.

    Продажника Костов отново блести с идиотски разсъждения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    05 Фев 2023 12:16ч.

    Тоя защо го съживяват?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 12:19ч.

    Щото другите, както видяхме, и за чеп за зеле не стават...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    05 Фев 2023 12:39ч.

    И другите, като тоя. Това не значи, че точно тоя е свестен. По негово време имаше много за гепене и той добре се справи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 12:54ч.

    Тук не става дума за морални качества. Подборът е такъв, че да няма издънки. Просто този е по-малко гламав от другите, което не го прави по-малко опасен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    05 Фев 2023 14:39ч.

    Абсолютно! Всяка маймуна с власт на територията, върху която се простира американската протекция е в пълна безопасност, каквото и да ги натвори. Акъла им е без значение, важно е да изпълняват задачите и могат да си героят на воля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 05 Фев 2023 12:16ч. Тоя защо го съживяват?

    05 Фев 2023 15:25ч.

    Явно от Козяк са заложили на Възраждане и пускат Ваньо, за да им вдигне рейтинга?! Хитър ход като за простаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 17:13ч.

    Тичаме пред вятъра, май? Пак навързвате свинско и зеле...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    05 Фев 2023 17:15ч.

    Изобщо не е. Просто трябва да прецени момента, когато е поднесен към носа за избърсване. Гледайте Резников....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    05 Фев 2023 12:18ч.

    Един предател раздава квалификации, вместо да се скрие в миша дупка! За 33 години унижожха държавата с всичките й системи и цял ден плямпат глупости. Все още има образовани хора, които помнят, могат да четат, да сравняват и анлизират! Най-доброто доказателство, че за нищо не стават са демографската катастрофа и нежеланието на мнозинството българи да гласуват за продажници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Направо се чудя

    05 Фев 2023 12:39ч.

    Дали демократично мислещите хора, все още са облъчени от тези стари комунистически реформатори? Ако е да, най-вероятно демократичната идея за управление е нищо друго освен ново брандираното старо БКП. Все още горди ли сте че сте "демократи"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    05 Фев 2023 13:13ч.

    Направо се чудя какво му е било лошото на брандираното старо БКП, в което костов така и не можа да попадне?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Balio Dinev

    05 Фев 2023 12:39ч.

    Един крадлив подлец не може да дава акъл на хора, чиито морал не им позволява да крадат и лъжат. По-страшно ъук обаче е другото - как една национална телевизия дава трибуна на доказан мошеник ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    05 Фев 2023 12:41ч.

    Офф, Костов отново и отново руски и неруски, сини и червени, демократи и комунисти. Айде стига! Няма нужда някой да ни обяснява какъв е Радев. Делата на Радев го издават какъв е. Сами може да преценим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франк & Щайн

    05 Фев 2023 12:49ч.

    Говори Радев неполиткоректно донякъде, но действията на лансираните от него носители на промяната, както и на собствените му министри, са изцяло във вреда на България. Става дума за купуване на самолети, продаване и даряване на оръжия, приемане на еврото, най-вече окончателно затриване на българската енергетика, съответно индустрия и икономика, въвличане в тежка задлъжнялост в перспектива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо

    05 Фев 2023 12:52ч.

    Тоя се прави на много хитър "набеждавайки"Радев за проруско говорене, но ние знаем що за стока са всички. Хората не са глупави и гледат действията, а не говоренето. А Костов наистина трябва да се скрие, защото от него започна падението на държавата ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кокона

    05 Фев 2023 12:52ч.

    винаги с внимание слушам костов и правя точно обратното защото тоя мисли и действа против интересите на народа си

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    05 Фев 2023 12:53ч.

    Мухъл, износено и старо.Това за агентите от Русия .Че ,той Костов, ако му погледнем биографията е по по най.А що ще каже тоя К. за американските или английските агенти?Защото агентът си е агент.Той работи антибългарски.Не му чета излиянията под заглавието.Няма нужда.Да го съди господ.Аз съм го осъдил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    05 Фев 2023 12:58ч.

    Каскетурата КАРЕНИН да каже защо иван йорданов "кожа и костов" не е в затвора?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Из дневника на Филов:

    05 Фев 2023 13:02ч.

    За кирилицата: „Химлер сметнал, че ние трябва да сменим нашата славянска азбука, за да намалим руското влияние. Царят му обяснил, че всъщност сърбите и русите са заели азбуката от нас и че нейните български особености, особено буквата ъ, са закрепили нашето народностно съзнание”… Този знаменателен сблъсък между българския цар и райхсфюрера на SS става пред очите на Хитлер, Гьоринг, Рибентроп и Браухич. Те не реагират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • буквата "Ъ" ли?!

    05 Фев 2023 13:15ч.

    :) ++++ за народностното съзнание. Казано от немец/италианец като цар на българите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хората трябва да знаят - това което чуват от екрана не е вярно!

    05 Фев 2023 13:11ч.

    Този израз Костов повтори няколко пъти. Свалянето на цените на енергоносителите не било заслуга на служебното правителство, както се хвалел Радев, а на ЕС и на САЩ! .... А пък ЕС геройски само за 10 месеца (учуден съм на мощта му, казва Костов) СКЪСАЛИ енерговръзката / зависимостта от Русия! .... Русия няма спечели, санкциите се увеличиха, тя е изолирана от глобалната икономика. .......... И коя е "глобалната икономика"?! ........ ИНФЛАЦИЯТА в България не била реална, понеже НЯМАЛО условия за инфлация, анализира Костов. ............ НАЙ-МНОГО ДРАЗНИ КОСТОВ, ЧЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ, а днес е "никой". Но когато беше "някой" сложи основите на унищожението на България като мощна индустриална държава. И непростимо за вечни времена - КОСТОВ ДАДЕ ЗЛАТОТО НА БЪЛГАРИЯ с най-богатите находища (!) на злато на континента Европа, на чужди държави с мотива: "ние сме бедни и не можем да развиваме добивната дейност на злато затова я даваме на концесия"?!!! Да предадеш богатството на народа се налага санкцията - разстрел. Толкова. п.с. И ай стига с тези "агенти", нито Радев е руски агент, нито Костов не е американски агент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    05 Фев 2023 13:19ч.

    Иване както я мислиш няма да стане, ти си позор и срамота за България, жалко е човек да е толкова чогунен дебил като теб, но такъв си беше и такъв си остана, мръсен комунист технократ с школовка в съюза... и ти и Сорос, вървете по дяволите, където ви е местото!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитров

    05 Фев 2023 13:20ч.

    Майцепродавец, слуга на чуждите интереси за унищожаването на Родината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баширов$Петров

    05 Фев 2023 13:22ч.

    Иване , ние пак сме тук! https://s0.rbk.ru/v6_top_pics/media/img/2/83/756188309844832.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Иван Костов изтъкна, че при сегашната обстановка, в условия за икономически растеж"

    05 Фев 2023 13:27ч.

    Костов е спал под мокри вестници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • моралът

    05 Фев 2023 13:31ч.

    Вместо да е в затвора, човекът ни дава акъл. Човекът, чието правителство за периода 1997-2001 г. разпродаде България за жълти стотинки чрез основният корупционен похват - пряко договаряне. Договорът се сключва с този, който даде най-много под масата. Така много от промишлените предприятия се подаряваха на скрападжии, вместо на доказани инвеститори, които отказваха да дават подкупи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Споко,дрОгаре

    05 Фев 2023 13:52ч.

    Другарят Костов е ваш,но ви превъзхожда по ум,изказ чрез изпитано комунистическо лицемерие и хамелеонщина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горделив човек

    05 Фев 2023 13:57ч.

    Костов търси от народа признаие и внимание, царско признание. Единственият гост, който сяда посредата на дивана и играе "скромност" в мненията. Уви, липсва реална тежест и мъдрост в мненията му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Комунисите [бившите] родината изграждат, комсомолците [бившите] след тях вървят...""

    05 Фев 2023 14:00ч.

    Изявеният в миналото теорик на научния комунизъм и плановата икономика И. Костов продължава да дава уроци, и пак в посока на мейнстрийма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога е вербуван Костов?

    05 Фев 2023 14:16ч.

    Може би през 1987 г. на курсовете в Кременчуг, СССР?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пардон, грешка!

    05 Фев 2023 14:21ч.

    На по-млади години със сигурност го е прилапало КГБ или ГРУ, през 1970 г.: https://zonanews.bg/mnenia-i-analizi/savetskite-perioda-na-ivan-kostov

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    05 Фев 2023 14:26ч.

    Не знам като какъв говори Радев, но Иван Костов говори като идиот, който само повтаря това, което са му казали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тошо

    05 Фев 2023 14:45ч.

    "Войнолюбците сме ние, всичките - цялата евроатлантическа общност..." - абе Костов би ли пратил децата си и внуците си на фронта да ги избият? Аз не. Никога! Той също не би, но ще праща чуждите деца. Войнолюбец мазен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народеее ????

    05 Фев 2023 14:52ч.

    Зора му е да приемем еврото за това го изтупват от нафталина този българомразец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    05 Фев 2023 15:09ч.

    Този безсрамен лъжец и крадец пак получи достъп до средствата за масова дезИинформация в лицето на държавната телевизия, което е скандално! За кражбите му всички (и чужди и свои) надявам се са наясно, особено след обръщението на неговия съратник, изпълняващ тогава длъжността президент на колонията "Иване, кажи си". Днес отново изпълзял от дупката си, прави внушения и най-нагло лъже! Ето и най-набиващото се на очи: 1. ЕС успял да преодолеят зависимостта си от руския газ. Преодолял е, но на каква цена? Защо тогава европейските "приятелсски страни" се жалваха, че купуват газ от САЩ на 7 пъти по-високи цени от американските потребители? Няма що-голямо преодоляване! При това след няколко години в ЕС няма да останат предприятия, които да използват природен газ, защото ще бъдат смазани от международната конкуренция и всички ще се изнесат извън ЕС, най-вече в САЩ! 2. Не можело да има толкова мощни гласове на руски агенти за влияние в България, те да са непрекъснато по телевизията> - Та този гледа ли българска телевизия? Аз други освен т.н. "евроатлантици" по телевизиите не виждам! Дори журналистите, които водят предаванията, вместо да имитират независимост, най-нагло заявяват своите политически пристрастия, когато от няма и къде в студиата някой изкаже различно мнение! Първата работа на "демократите" бе да изключат руските телевизии, та да не би случайно някой да получи алтернативна информация и да започне да мисли с главата си! 3. За т.н. ясно позициониране за помощ на Украйна не ми се говори, защото сегашното обединение на всички еничарски сили и официализирането ни в коялицията за война с Русия , може да се сравни с официалното обявяване на война на САЩ и Англия през 1941 г. 4. За укрепването на нашата армия със закупуване на Ф-16, които се плащат предварително и то на цената на Ф-35 и още преди да са пристигнали се купуват още 8 изтребителя и то от правителството на "агента на руско влияние" , президента Радев не ща изобщо да коментирам! Има и куп други лъжи, които Костов изрече но за това трябва да се пише цял доклад, затова спирам! В заключение мога само да кажа, че вълкът си е останал вълк, независимо от одеждите си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Simplicius

    05 Фев 2023 15:09ч.

    Кому въобще са нужни мненията на фигури като него и другото недоразумение от същия кабинет Надежда Михайлова. Те изиграха жалката си роля в историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    05 Фев 2023 15:10ч.

    помните ли как ик посети с голям букет и бонбони др. Буци въ правилната болница. тоъ екземпляр винаги е бил само един посредствен ум. че е лизач е едно на ум.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    05 Фев 2023 15:19ч.

    преди години при една непредизвикана срешта съ един мой съучиник въ центъръ на жълтите пъветъ <спецчинге> станъ дума за ик и той мимоходом се изтърва че е теееееехен човек,азъ вийкъм сиризну ли ве. тои ми викъ черто ( италиански)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    05 Фев 2023 15:26ч.

    един любопитен штрих ,койту немъ ништу обшто дъ темата. въ секъ неделя при кеворкян беше на стола едно важно за тогава ченге,което приказваше за актуалниъ за тогавъщниъ костов и мебжду другото вметнъ,че е бил съ министър председателя на сауна, кк го попита приблизително така , как го дава.отговорът на голямото ченге беше кратък>скрооомно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде ся

    05 Фев 2023 15:30ч.

    Костов бил циганин, ми Путьо като е монглоид, който се прави на руснак

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А иначе

    05 Фев 2023 15:32ч.

    Мунчо си е 100 % руско мекере, предложено на Нинова от др. Гергов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едно гнусно за въприемане интервю

    05 Фев 2023 16:10ч.

    което поставя въпросите: „Този ще ни учи какво е добро и лошо или какво е правилно или не; какво да показнат по телевизията или не?Не му ли стига втръсналата се на всички разумни хора политкоректност, която се бълва от „телеекрана“ на министерството на истината и която е превърната в основна доктрина на националните медии?“. Това, което мислите му показват е една рефлексия залегнала дълбоко в душата му и определена от неокомунистическия геном. Само няколко момента от интервюто, които заслужават кратък анализ. „Българският национален интерес е наистина колкото се може по-бързо влезе във вътрешните кръгове на интеграция.“ [и.к.]. А добре тогава, в кои кръгове на интеграция се намираме ние като ПЪЛНОПРАВЕН член и в ЕС и в НАТО? Това означава ли, че сме в ЕС само за да бъдем експлоатирани в широкия смисъл на думата (евтина и в някои случаи образована работна ръка също евтина) и масовка и пушечно месо – както много анализатори на запад посочват. Военното решение на конфликта в украйна той вижда в „да в още и още оръжия“ [и.к.]. Този не трябва да бъде наричан по никакъв друг начин освен – войнолюбец. Написано е „Тогава Исус му каза: Повърни ножа си на мястото му, защото всички, които се залавят за нож от нож ще загинат.“ [Матей 26:52]. Господи дай заслуженото му, за стореното от него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    05 Фев 2023 16:24ч.

    Не знам защо Костов мисли, че западното оръжие технологично превъзхожда руското. Напротив, днес Западът признава, че изостава от Русия в много области, като сврьхзвуковите ракети и ПВО. Западът казва, че трябва да наваксва, а Костов казва не, Русия е слаба ракия. В същото време Русия настьпва по целия фронт в Донбас, а Киев чака новото оръжие да го спаси, както Хитлер едно време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    05 Фев 2023 17:50ч.

    Ако някой казва "да влезе колкото се може по-бързо във вътрешните кръгове на евроатлантическа интеграция" - този някой за мен е враг. Евроатлантизма е антибългарски по произход и по поведение. Никой не ме е питал дали го искам, а Въпросния Иван Костов го насади в политиката по йезуитски начин. Лошото е, че много българи приеха раздаваните от сащ пари и станаха предатели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи