Иван Гешев в Туитър: Благодаря на всички, които ни подкрепиха

Иван Гешев в Туитър: Благодаря на всички, които ни подкрепиха

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Благодаря на главните прокурори на всички държави, които подкрепиха българската прокуратура.

Адмирации към всички колеги, магистрати от цялата страна, които в днешния ден показаха единство и защитиха независимостта на съдебната власт!", написа главният прокурор Иван Гешев в "Туитър".  

 

 

 

 

Коментари

  • Валентин Христов

    02 Май 2023 17:44ч.

    Съжалявам за случилото се с вас и вашето семейство.Имате пълната подкрепа на всички нормални Българи които все още са останали в България.Ние нормалните Българи защитаваме и ще защитаваме всякакъв опит за сплашване опит за убийство всеки Български гражданин,без значение неговата личност ,професия или длъжност.Ние защитаваме Държавноста и иституциите на България,без оглед кой в момента ги углавява.Но всеки човек трябва добре да си дава сметка,защо в живота му се случват такива неща,къде е сгрешил,да поиска прошка и да бъде по-отговорен към себе си обществото в което живее.Успех на държавата в разкриването на това изключително тежко престъпление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Май 2023 19:59ч.

    Аз пък не съжалявам за случилото се .Този пудел на мафиотите от ГЕРБ И ДПС беше във Украйна преди няколко дни и от там каза че ако Путин дойде във България ще бъде арестуван .какво му е направил Путин лично на него че да го арестува .Само че Гешев има вече жълт картон от Руските хакери и малко му остава да му покажат и червеният . Сега се отърва ,но следващият път няма да има отърване .Нищо че във този случай Русия няма меша във тази работа .И всичко ще излезе майче пунта мара .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахо

    02 Май 2023 20:12ч.

    А нещо за Брендо не е ли казал в Украйна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Май 2023 20:47ч.

    Какво да каже за Брендо във Украйна ? На всички Българи дето следят политическият живот във България ,е ясно че Брендо е кохортата на Гешев .И каквото и да каже все ще бъде опашата лъжа .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян от Пловдив.

    02 Май 2023 22:14ч.

    Това бъзик ли е ? Или наистина си със специални потребности?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    03 Май 2023 8:29ч.

    Какъв Бъзик бе ? Защо Брендо не е обявен още за националлно издирване и междудържавно такова .А си стой във украйна и никой не го закача за нищо . И друго което е много интересно ,защо кокайновият бос пребивава точно пък във Украйна ,какво дири там майка си и баща си ли ? Айде сега си отговори на този въпрос .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цирк! Пиратката станала световна новина, почти като ядрен взрив!

    02 Май 2023 18:01ч.

    Добре, че са "колегите" му ..... за пълнеж. Още не са платили на някое нпо да направи митинг в подкрепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквато ни е прокуратурата такива са ни и атентаторите!

    02 Май 2023 18:06ч.

    И двете страни получават подаяния от сорос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вуйчето

    02 Май 2023 19:15ч.

    Бомбите в учебните заведения бяха в понеделник, тази също се случи в понеделник. Понеделник е медийно най-изгодният ден за бомби. После може да се спекулира с тях цяла седмица и да се генерират новини и димна завеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Май 2023 19:53ч.

    Адв.Екимджиев: Не мога да изключа атентат срещу Гешев, но повече ми прилича на калпав милиционерски сценарий Случайно главният прокурор пътува с бронирана кола и някой решава да извърши покушение срещу живота му". Случайно, пак в бронираната кола са той, жената до него и двете му пълнолетни дъщери. Случайно взривът е поставен така, че да увреди повече гората под пътя, а не преминаващите по него и не случайно в момента няма никакви кадри от колите, с които се е движил главния прокурор, което ме кара да мисля, че върху нея няма дори драскотина от този гигантски взрив”, каза Екимджиев. Не може да бъде игнориран и цялостния контекст. Ние знаем тази параноя на Гешев, който виждаше в протестите срещу него и Бойко Борисов опит за преврат и метеж и беше се образувало едно такова дело”. Гешев има някакъв водевилен талант. Да не забравяме, че жената до него е бивша танцьорка на пилон, това са проверими данни от медиите. Аз имам изключително уважение към всякакви артистични заложби, включително и към танца на пилон, но когато такива хора се намесят в правото и политиката, тогава се случват обичайните девиации и сме длъжни да оценяваме артистичното изкушение, на което понякога не могат да удържат, особено при наличието на едни сецнаристи, които явно се грижат за изграждането на един подобен героичен образ на Гешев. Сега към него ще се прибави и ореола му на мъченик. Не мога да изключа това да е атентат, но повече ми прилича на калпав милиционерски сценарий, подчерта отново правозащитникът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да не се съглася напълно

    02 Май 2023 22:17ч.

    с оценката на адв.Екемджиев!В случая е много точен за което го поздравявам за разлика от случайната особа зовяща се Гешеф!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева 2

    02 Май 2023 21:11ч.

    Какво да се прави, трябва да имаме национален герой! Въпросът е дали Гешев го заслужава?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян от Пловдив.

    02 Май 2023 22:13ч.

    Абе като гледам , какви са ни прокурорите и кои излязоха да защитят "независимата" съдебна власт , едната от тях наджукена, все едно не е прокурорка , а по-скоро излязла от "Ергенът " . И това били институциите . Мале мале

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атеист

    02 Май 2023 22:48ч.

    Абе този идиот вярва ли си сам ? гешев ( с малка буква защото ти си олицетворение на тъпотията и безсрамието) Мислиш ли , че някой ти вярва освен зомбираните гроб идиоти ? ти и баце станахте светци .... Господи колко мъка има по земята ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    03 Май 2023 8:41ч.

    не се намери един в bg да го пита,него и Буци, за ей това :"азъ се правя на луд,но вие г-н Буци го играете по-добре". интересно ми е,защо тези важни персони на държавата се налага да се правят на луди!!!!!!!!! това е въпроса на едно нормално с мозъка си общество. на бългЪретЕ винаги ни е липсвала логиката на колективния морал. какво се крие зад паравана с правенето на на луд. много е интересно да знаят баламите на територията . чичко Хамлет бългърски е на ход: да или не ни правляват правещи се на луди!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи