Иван Гешев пусна своя снимка от Истанбул, благодари за доверието на турската прокуратура

Иван Гешев пусна своя снимка от Истанбул, благодари за доверието на турската прокуратура

"Успехът от съвместната ни работа се дължи на доверието и приятелските отношения на българската и турската прокуратура, изградени с времето. 

Благодаря на Бекир Шахин, главен прокурор на Турция, за посрещането!"

Това написа в Туитър главният прокурор на България Иван Гешев и пусна в Туитър своя снимка от посещението си в Истанбул. 

Обвинител номер 1 е там за участие в първата Паневропейска регионална конференция на Международната асоциация на прокурорите.

Домакин на форума е главният прокурор на Турция Бекир Шахин. Символичен повод за домакинството е и 100-годишнината от основаването на турската република.

 

Коментари

  • old_beggar

    04 Май 2023 9:46ч.

    ذوالفقار

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян от Пловдив.

    04 Май 2023 10:01ч.

    Тоз пък обиколи целия свят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ббббб

    04 Май 2023 10:07ч.

    Български прокурор пред турско знаме!? Гешев, вместо да си подаде оставката заради пародията "атентат", той се снимал в Турция, какъв го дири там?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще чакаме след две седмици и

    04 Май 2023 10:12ч.

    снимка от Кинофестивала в Кан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    04 Май 2023 10:27ч.

    Снимката издайнически показва, че Гешев е изпитал ободрителната сила на чаламбата. Това ориенталско удовоствие се предоставя само на висши сановници, гости на първите турски големци. За тези, които не са чували за чаламбата и чудодейната й сила, ето кратко описание на ритуалът който е освежил Гешев, вдъхнал му е сила и увереност след наскоро преживяното премеждие. Домакинът дискертно следи госта. Когато долови характерното безпокойство, дължащо се на желание за дефекация, той дава знак на свитата ибрикчии. Двама от тях поемат под мишници гостът, в разглеждания случай Гешев, поставят го да седне на златно бронирано гърне. Грижовно го подкрепят. По време на напъните му, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на госта, като я милва и успокоително му шепне: "Хайде, малко остана, Ваше Баш Прокурорство" или "Спокойно, другарю Гешев и този зор ще мине..". През това време останалите ибрикчии подготвят набора ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че гостът е приключил, той замива трикратно задните му части с 39 градусова ароматизирана вода. После следва старателно подсушаване с меки кърпи и кадийска пудра. Един от помощниците подава шишенце с благовонно масло, избрано от самия гост. За Ванчо Гешев е била подготвена специална екзотичната смес, наречена "Симеоновска мечта". Тя е на основата на розово масло с дискретна добавка на аромати от оръжейна смазка "Пеликан" и боя за ботуши "Щъркел". Наближава финалът. Главният ибрикчия внимателно откапва три капки благовоние. Откапва ги в шийната ямка, в основата на обръснатата до блясък Гешова глава. Капкиата лениво се стичат по гръбначен стълб. В момента, в който и третата достигне до прокурорския анус, с рязко движение на еректиралия си пенис,главният ибрикчия ги "втрива" пер анално в госта, бодро извиквайки с цяло гърло "ЧАЛАМБА".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре,добре го засука този път

    04 Май 2023 10:55ч.

    “Доцента”с черната лула!Напоследък не блестеше особенно с яркото си красноречие,не бе Шекспир на словото но днес е единият Чосър или както викат селджуците: Аферим баба ,машалла!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човещината

    04 Май 2023 11:47ч.

    Е, значи можело! Показаха го, а трябваше да стане по-рано. Иначе ние се притеснявахме, че е целият бинтован, само тук-таме има лепенки, а поне единият от десните крайници е в гипс. Тази сутрин показаха един експерт по експлозивите, бивш служител на незнамкакваси "служба". Стоеше много автентично и вдъхващо доверие човекът. Каза си го ясно - не може да става дума за насочен взрив. Пътят е прокаран в скат, но колата се движи откъм ниската страна. Просто абсурд. За да има насочен ефект, взривът би следвало да е отразен от много масивен обект (предмет), а такъв няма. Разказа и за пораженията в онзи взрив в подлеза на ндк, където е имало по-малко трот.еквивалент. При нашия случай можело да става дума за максимум 400 ... грама (но вероятно са били доста по-малко). Да излезеш с 400 гр. на неправилно място и то срещу 5-тонен, брониран автомобил, това категорично говори за много неща. Тези неща са в пълно противоречие с версията, която ни разказва властта. Защо властта лъже? Някой би казал: това и е работата на властта - да лъже! И би бил дяволски прав! Вчера ми се стори, че е малко прекалено да се употребява думата "пиратка". Някак нечовешко ми се стори! Вече не съм сигурен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи