Иван Гешев: Моргите в Бургас са пълни с неидентифицирани мигранти

Иван Гешев: Моргите в Бургас са пълни с неидентифицирани мигранти

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Казват, че няма мигрантски натиск. Но болниците в Бургас са пълни с неустановени загинали лица, които ловци намират в гората. Те не могат да бъдат освободени, защото не може да се установи самоличността им",  това заяви днес главният прокурор Иван Гешев в обща реч на тема нарастващата престъпност като резултат от опитите за "измислена съдебна реформа" от неговите опоненти.

"Ясно е докъде се докарахме. Ясно е, че полицаи "ескортират" пияни и дрогирани шофьори. Ясно е, че мигранти убиват полицаи. Ясно е, че полицаи катастрофират челно. Ясно е, че има бум на престъпността. Няма разкрита сериозна група за разпространение на наркотици, а не поръчково да се удари една група. Ясно е, че има война по пътищата и сме лидери по черна статистика. Телефонните измами пак са стотици. Сега се извършват престъпления даже от глад", каза главният прокурор.

Темата за препълнените морги в Бургас не е нова - в различни варианти периодично се появява от далечната 2008 г., показват архивите. През пролетта местното отделение по съдебна медицина отново би тревога, че ще спре работа, ако не бъдат взети мерки, като една от критиките беше именно към местните прокурори, че бавят постановленията за служебни погребения по приключили вече досъдебни производства. Тогава там имаше над 45 трупа, някои от които от 2016 и 2017 г., както и телата на 12 мигранти. След сигнала на съдебните медици беше обявено, че е проведена спешна среща, а от прокуратурата в града предприемат незабавни мерки.

 

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • nan

    16 Окт 2022 8:58ч.

    Гешев в края на речта си, зигна ли за европейски и евроаталантически ценности?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марк МЕТА Шикългрубер

    16 Окт 2022 14:06ч.

    Това е цената на Провала на зърнената сделка. ЕС да се готви за поредната мигранска вълна от брадати "майки", които да оплождат немкините... А само преди 80 години, германците бяха нация войници...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • черния

    16 Окт 2022 9:01ч.

    Мигрантите са от Магнитогорск! Гаранция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    16 Окт 2022 15:53ч.

    Странджа е естествена защитна зона, влязат ли в нея без водач, няма излизане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи