Ива Митева: Любомир Каримански ще заведе дело срещу Асен Василев

Ива Митева: Любомир Каримански ще заведе дело срещу Асен Василев

Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй като се чувства засегнат от думите му, каза Ива Митева от ИТН.

„Вчера в едно радио един вицепремиер си позволи да каже, че господин Каримански е сложил подписа си с под документ, с който са откраднати 1 милион лева от служител на банката. Не може така да се хвърля кал върху хората. Не може с такава лекота това да се прави и затова е съдебната ни система. Надявам се тя да даде отговорите на всички въпроси“, отбеляза Ива Митева.

За предложението на „Демократична България“ и БСП кандидатурите за управител на БНБ да бъдат оттеглени, Иве Митева коментира, че това не е решение. Ако направим това, няма смисъл да бъдем повече в Народното събрание.

Заради ситуацията около избора на управител на БНБ, лидерите на партиите в управляващата коалиция се събират на Коалиционен съвет. 

Изборът на гуверньор предизвика напрежение между „Има такъв народ“ и „Продължаваме промяната“. В петък кандидатът на ИТН Любомир Каримански  съобщи, че е получил заплахи да се откаже от състезанието с конкурента си Андрей Гюров от ПП.

 

Коментари

  • чудно правителство

    10 Апр 2022 14:20ч.

    Коалиционните партньори се съдят помежду си, а междувременно заедно управляват в свободното си от съдебни процеси и охулване време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Nxwqgm

    18 Юни 2022 8:47ч.

    furosemide 100mg cost - <a href="https://doxycycliner.com/">doxycycline uk</a> doxycycline canada

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Phsxdr

    19 Юли 2022 9:55ч.

    omeprazole 20mg pills <a href="https://omeprazolef.com/">buy omeprazole 20mg generic</a> medrol 8mg online

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровка

    10 Апр 2022 14:20ч.

    И сега няма смисъл да следите в НС. Гласувайте помощ за Украйна, та да я праща служебното правителство, и разтуряйте тоя апокалиптичен парламент. Това не е коалиция, а жалко риалити шоу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво не разбра

    10 Апр 2022 15:10ч.

    И какво невярно е казал вицепремиерът по-точно?Има ли подпис ? Има .Над милион ли са парите, дето ги е изтеглил клошарят ?Над милион .Истината боли,Иве

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    10 Апр 2022 15:20ч.

    Ама ти лична секретарка ли си на тоя каримански ма?... съдете се, гърмете се, ама не ни занимавайте повече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сприхавото женче Ива пак е придобило тревожния вид на загоряла тенджера. Сега тя ни плаши с апокалиптичната вест, че Кокорчу ще съди Кариманчу

    10 Апр 2022 16:53ч.

    Това не е е новина. Делото отдавна е насрочено. То ще се гледа на 17 май от райония съд на Тянхе, гр. Гуанджоу. Причината за това е, че и Кокорчу, и Кариманчу са андроиди, произведени във местната фабриката на надуваеми българи. Предполага се, че и двамата, поради своята ненужност, ще бъдат осъдени на рециклиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи