Италианският военен министър: Израел всява омраза, която ще окаже влияние на неговите деца и внуци

Италианският военен министър: Израел всява омраза, която ще окаже влияние на неговите деца и внуци

Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето заяви днес, че Израел всява омраза, която ще окаже влияние на бъдещите поколения, след като при израелски въздушен удар по палатки на бежанци в град Рафах в ивицата Газа, загинаха десетки души, съобщи италианската новинарска агенция АНСА.

„Имам впечатление че Израел всява омраза, която ще окаже влияние на неговите деца и внуци“, заяви Крозето пред телевизионния канал "Скай Ти Джи" e по време на събитие в Милано. „Хамас“ е едно, а палестинският народ друго. Трябва да се прави разлика между тях. Убедени сме, че Израел трябва да реши проблема с „Хамас“, но от самото начало казваме, че трябва да го реши по различен начин“, допълни министърът.

„По отношение на Рафах всички страни се съгласиха, че Израел трябва да се спре. Не ни чуха и сега гледаме с отчаяние на ситуацията. Сблъскваме се с все по-сложна ситуация, в която палестинският народ е смазван, без да се вземат предвид драматичните усложнения и правата на невинните мъже, жени и деца, които нямат нищо общо с „Хамас“. Това вече не е оправдано“, заключи Крозето.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • жорката

    27 Май 2024 16:05ч.

    Кадри от вчера (не са за слабонервни): https://t.me/c/2034507383/999

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Май 2024 19:22ч.

    "Not Available!" (Message in a private group or channel. This link will only work if you are a member). Не че е голям пропуск, щом са кървища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    27 Май 2024 20:10ч.

    При процеса срещу Христос това е декларирано от : Матей 27:25 НП И целият народ в отговор рече: „Кръвта Му нека бъде върху нас и върху децата ни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи