Испания изпраща изтребители в България и кораби в Черно море заради Украйна

Испания изпраща изтребители в България и кораби в Черно море заради Украйна
По искане на НАТО Маргарита Роблес, министър на отбраната на Испания обяви, че испанските въоръжени сили ускоряват разполагането на военни сили в Черно море поради напрежението между Русия и Украйна. Планираното участие на Испания в постоянните военноморски групи на Алианса очевидно ще бъде изместено с няколко седмици напред. Освен това до края на следващия месец в България ще бъде разположен отряд от изтребители Eurofighter.

 

Роблес посочи, че Испания "оценява възможността" за разполагане на изтребители в България като част от подсилената въздушна полиция на НАТО. Това е мисия, която охранява въздушното пространство на съюзниците в условията на постоянно присъствие на руски самолети, които летят неидентифицирани.

 

Няколко военни източника също потвърдиха, че тази операция "вече е планирана" и че шест изтребителя Eurofighter ще бъдат разположени в края на февруари следващата година, заедно с контингент от малко над сто военнослужещи.

 

Според същите източници операцията ще продължи около шест или осем седмици, като все още трябва да се решат някои допълнителни въпроси. Сред тях е решението за базата, в която ще бъдат разположени самолетите. Миналата година испанските изтребители вече участваха в същата мисия, но бяха базирани в Румъния.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • 333

    21 Яну 2022 8:49ч.

    На коя страна от самодоволните и оядени западноевропейски държави й стиска да воюва наистина? Останалото е дрънкане на оръжие.....за публиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синята дивизия

    21 Яну 2022 8:51ч.

    Символично , въздушна окупация от страна на най-поразените от ковид-идиотизма, испанците ! И тях Историята на нищо не ги е научила. Ще извършват бойни полети от Ново Село до ... Псков ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bot

    21 Яну 2022 8:52ч.

    защо самолети чак от Испания?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mycaka без картофи и кайма

    21 Яну 2022 8:54ч.

    без зелен сертификат, а? и това не са испански самолети, защото педалите имат само чужда армия. ми защо не турски, от инджилрик, немаше ли да е по-добре за цо2 отпечатъка на нато и зелените педофили?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не се притеснявайте от няколко испански самолета

    21 Яну 2022 8:56ч.

    Нашите славянски православни братя ще ни ударят с Калибри, Циркони и Искандери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нещо му се размъти мозъка

    21 Яну 2022 8:56ч.

    АХХАХАХАХАХХАХА, АЙДЕ СЕГА ВЕРВАЩИТЕ НА РАДЕВ И ЯНЕВ ДА УДАРЯТ ЕДНО ТЕМАНЕ И ДАСИ КАЖАТ КАКВИ ХОРА ИЗБРАХМЕ САМО!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И от какъв зор ще идват у нас?

    21 Яну 2022 8:56ч.

    Кой ги е канил че така бодро,бодро ще пристъпят родните ни граници а др.Радеф?Вие ли като главноуправляващ ги поканихте тия от СИНЯТА ДЕВИЗИЯ които ядоха пердах в СССР през втората св.война и сега заради тях и подобни на тях трябва българският народ да мре заради атлантическите им ценности а др.Радеф?Чакаме вашето мнение а не да мрънкате с общи глупости по време на назначаването за втори път за президент избран едва с 1/5 от българския народ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Владимиров

    21 Яну 2022 8:57ч.

    Има едни смешни клипчета, в които кучета се лаят с оголени зъби и много страст през ограда. Като махнат оградата, обаче, спират и почват да се правят на разсеяни. Толкоз по въпроса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • самодоволните и оядени западноевропейски държави

    21 Яну 2022 8:57ч.

    Под мъдрото ръководство на ковидарското си троцкистко ръководство, от две години Испания дълбае дупка, непозната в историята й. Населението е тотално побъркано и пречупено. Икономиката е в свободно падане, основният сектор Туризмът - в предсмъртни гърчове. Отворете сайтове за недвижимости - хиляди и хиляди оферти на разпродажби , на цени по-ниски от България ! Желаещи няма. Хвърчаща безработица , МИЗЕРИЯ. Доходи които започват да се доближават до ... българските. Това е днешна ковидарска Испания , една бивша прекрасна страна, която ковидистите-сатанисти превърнаха в кочина, а испанците направиха в 90 % изтрещели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нещо му се размъти мозъка

    21 Яну 2022 9:01ч.

    Докато Сандов ви говори за чист въздух, и карканижи над нас всеки ден ще се изсипват тонове изгорял и не изгорял керосин!! На туй отгоре ако не сте разбрали това ще е най-голямата и продължителон учение на НАТО и САЩ!! А сега да ви питам вие това ли искахте и за това ли гласувахте?? Радев излъга ли ви или не? Янев излъга ли ви или не??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сиктир

    21 Яну 2022 9:02ч.

    Ама като ви се воюва с Русия, изпратете ги тези неща в Украйна и там ди воювайте колкотоси искате. Защо ги пращате в България? Ние какво общо имаме с украинските фашисти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    21 Яну 2022 9:04ч.

    Мога да кажа само едно- Булгаристан с цялата си армия в момента не може да се брани дори срещу оркестъра на Руската армия. Ще ни бият само с тромпети, алти и акордеони !!! А запеят ли „Вставай страна огромная“ положението ще е като за ‚Многая лета“ !!!АМИН !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опълченец

    21 Яну 2022 9:05ч.

    Ако няма войски на Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО в Булгаристан, Русия НИКОГА няма да ни нападне !!! Защото знаят, че ще ги посрещнем с музика и песни !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: Не се притеснявайте от няколко испански самолета

    21 Яну 2022 9:11ч.

    Аз не се притеснявам. Калибрите, Цирконите и Искандерите ще ги ударят преди да са излетели. Имат пълно право да го направят. Ти гледай да не си наблизо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добро пожаловать!

    21 Яну 2022 9:20ч.

    От цялата тази работа, ще намажат по някое и друго евро (от братовчедите си) циганките около летището.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin на 21.01.2022 в 09:04

    21 Яну 2022 9:21ч.

    +++ отдавна не съм се смял така

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калибрите, Цирконите и Искандерите ще ги ударят

    21 Яну 2022 9:23ч.

    За съжаление изброените ракетни комплекси не удрят по самолети. Те удрят по наземни и морски цели. Така че заради испанските самолети като нищо ще дадем фира, я в Бургас, я в Пловдив... Вън чуждите военни от България !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минаващ (друг)

    21 Яну 2022 9:24ч.

    Имах по-високо мнение за испанците като интелегентност... Да бяха естонци, или Поляци , или дори пишещите се за тарикати грузинци - иди-дойди... Но да си намериш глупаци да те заместят по примера на Том Сойер и боядисването на оградата на ЛеляПоли, но този път като жертвени агънца в предвижданата наказателна демонстрация на Шойгу...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марготина

    21 Яну 2022 9:37ч.

    Масова напаст настана с тези женоря-военни министри....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Блъд

    21 Яну 2022 9:39ч.

    България е време да се откаже да бъде "фронтова държава"! НАТО не го искат ни швейцарци, ни шведи и финландци, ни австрийци. Ако на някой му се воюва, трябва да знае,че руските фуражки подготвят огромни изненади : в Тихия океан и в Атлантика, в Баренцово и Балтийско море, в Арктика, в Средиземно,Каспийско и Черно морета, че дори и в Индийския океан. Никой няма да остане незасегнат! Време е горещите глави да се освестят, че тоя път Путин няма да даде заден!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имах по-високо мнение за испанците като интелегентност.

    21 Яну 2022 9:43ч.

    Испанците са едни много добронамерени хора и в същото време рядко ...НАИВНИ. Да не използвам друга квалификация, че е обидна. Мноооого лесно ги манипулират. Много лесно се плашат от лъжи. Демагогията в Испания минава по-лесно от в България ! Резултатът е катастрофален , за две години ковидизъм испанците станаха най-увредената психически нация в Европа ! По това не трябва да имате съмнения, най-поразените в главите от целия ЕС. Шайката която е яхнала властта в Испания е гнусни неомарксисти - троцкисти , начело с глобалиста Санчес. Но цялото му обкръжение е психопати на Новото Нормално, мизантропи и отмъстителни типове като ей тоя например https://static.elcorreo.com/www/multimedia/202105/03/media/cortadas/[email protected] , лидер от ПОДЕМОС . Извратени нечистоплътни муцуни, наричащи собствените си сънародници /които протестираха/ - "gilipollas" , все едно Кирчо или Нинова да кажат на несъгласни с тях протестиращи "путьовци" , "чикиджии" ... Там са по-зле и от нас ! Разберете КОВИДИЗМЪТ е огромно ЗЛО ! Зло изпълзяло от Преизподнята... Само огън и меч може да ни освободи от това ЗЛО !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кибик

    21 Яну 2022 9:43ч.

    Гореща новина от днес: Фракциите в Руската дума започнаха обсъждане за признаване на ДНР и ЛНР за независими държави!!!! А днес се провежда среща Лавров Блинекен в Женева! Путин развъртя сопата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имах по-високо мнение за испанците като интелегентност 2

    21 Яну 2022 9:47ч.

    Днешна ковидарска Испания е толкова зле, че дори препратките към 50-те и 60-те и диктатурата на Франко, вече почват да изглеждат не-толкова зле. Франко барем и направи икономиката и създаде испанския туризъм ! А днешните троцкисти-ковидари само рушат и тероризират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    21 Яну 2022 9:53ч.

    Лавров с пълна раница изненади при преговорите с Блинекен! До дни ще се реши Украинския вътрешен конфликт чрез възникване на новите окръзи на бъдещата Новорусия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    21 Яну 2022 9:58ч.

    Испания вече е изпращала войски на Източния фронт - "Синята дивизия", воювала при Сталинград. Уви, никой не се завърнал, за да разкаже как се е разхладил в руските снегове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кой го реши?

    21 Яну 2022 10:11ч.

    Радев....ти си предател и лакей!Нали "уж" си главно командващ. БГ няма нужда.Вие да не са вярвате че народът ще скокне срещу освободителят си?Значи сте тотални наивници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 666

    21 Яну 2022 10:12ч.

    Абе, нали вчера Янев каза, че не са искали още от НАТО повече военно присъствие?! На някого снощи са му набивани чемберите, май. Те това е номерът - българската армия трябва да е слаба, за да могат да идват идиотите и да дрънкат оръжие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    21 Яну 2022 10:19ч.

    Другаря Байдън и господин Путин си стиснаха ръцете за Украйна.. сега трябва да разиграят цирка за пред Света... иначе мачът е свирен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славов

    21 Яну 2022 10:34ч.

    ...................Россия не сможет долго противостоять силам НАТО в случае затяжной глобальной войны, потому что Североатлантический альянс располагает гораздо большим количеством авиации. Об этом военный эксперт, доктор военных наук Константин Сивков написал в своей статье для «Военно-промышленного курьера»....................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На путинистите испанските самолети им виновни.

    21 Яну 2022 10:37ч.

    А знаете ли защо идват испонските самолети ? Защото нашите са приземени и никой не пита кой е виновен за това. Генерали има , изтребители няма, няма и достатъчно летци. Например братска Румъния закупи 32 изтребителя F-16 от Норвегия. Отделно през 2016 г. закупи от Португалия 18 бр. Ф-16 и има на въоръжение 36 броя МИГ 21 LanceR.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Станке Димитров - Марек

    21 Яну 2022 10:47ч.

    И да триете и да не триете испанците ще ядат рука!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Синята дивизия", воювала при Сталинград

    21 Яну 2022 10:56ч.

    Не е на Сталинград. Там фира са дали румънците и италианците. "Синята дивизия" е съставена от "доброволци", не е редовна испанска армия. Така Франко хитро си е измил ръцете и пред Хитлер, и пред бъдещите победители (че не е пращал редовни войски на Източния). Синята дивизия е на Север, под Ленинград, по-късно край Псков. В началото франкистите се бият добре( имали са да си връщат за комунистическите золуми по времето на Гражданската) . По-късно ги удрят руските студове и ... руската артилерия и "Катюшите". Дават фира и през 1943 Франко своевременно ги отзовава. Отделни фанатици остават да служат в части на СС , вкл. до последните дни на войната и отбраната на Берлин. След войната много от висшите офицерина дивизията правят кариера в испанската армия. Едва след смъртта на Франко започват да ги подменят. Но явно и днес троцкисткара власт на Санчес не е забравила русофобията от ВСВ и държи "исо" на американските си господари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • никой не се завърнал, за да разкаже как се е разхладил в руските снегове

    21 Яну 2022 11:26ч.

    Неколцина са се завърнали. А имало и истински късметлии, тези които се залюбили с красиви руси девойки и си ги докарали за жени ! На фона на нискостеблените космати испанки, каква ли завист са привличали след войната !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Понеже за да не ни ударели добрите руснаци

    21 Яну 2022 12:01ч.

    затова тук не трябва да има кьорав натовски войник /интересно българските войници не са ли натовски?/, не трябва да има кьорав самолет и най-добре е да си свалим и гащите, та Путин да не помисли, че вътре крием оръжие и да ни нападне. Изключителна мъдрост и умност се крие зад русофилистичните чела, ама то друго не се и очакваше. А пък след като си събуят и гащите другарите да се наведат и да се хванат за палците, че то отвисоко иначе не се забелязва събути ли са вече или се помайват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doksan Dokuz

    21 Яну 2022 12:11ч.

    Ти си си без гащи по стара семейна традиция. По майчина линия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ака няма войски на НАТО Русия никога няма да ни нападне".

    21 Яну 2022 12:12ч.

    Точно така, драги ми копринковци - няма да ни нападне. Нали затова ви избират между нискочелите, та да твърдите небивалици. НЕ НИ НАПАДНА ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА. И затова войската на генерал Колев в Добуджа им даде да се разберат и те си обраха крушите от там, понже не ни бяха нападнали. НЕ НИ НАПАДНА НА 8 СЕПТЕМВРИ 44ТА ГОДИНА САМО ДЕТО НИ ОБЯВИ ВОЙНА. И тогава военният министър на България издаде заповед НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА ПУШКА ДА НЕ СТРЕЛЯ ПО ТЯХ. Ако не беше издал такава заповед дали щяха толкова лесно да стигнат София и да останат тук цели 4 години, въпреки спогодбата за 6 месеца. Българската войска знае да се бие и нищо чудно да бяха попиляли агресора като през Първата световна. И останаха тук, защото на Сталин му светна, че българите НИКОГА няма да сложат комунисти на власт без присъствието на Червената армия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Видехме ви обутите гащи през 89та година.

    21 Яну 2022 12:17ч.

    И така си останахте до сега. Печете си задниците на Копринка и се надявате като мине руски самолет да забележат, голите ви гъзове. Те и без да си сваляте гащите си ви знаят и си правят гаргара с вас. Единстевото което направихте след 89та гдина беше да си смените името та сакън да забравят терора и геноцида към българския народ тук и в Македония. И сега продължавате да пищите и да вдигате пушилка. Без вас да сме станали нормална държава като останалите източноевропейски държави. А не да сме срама и позор за Източна европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    21 Яну 2022 12:31ч.

    Незабавно излизане от терористичната организация НАТО ! Не желаем прекрасната ни страна да бъде съсипвана за чужди интереси ! За 30 години се нарадвахме на "демокрацията" , искаме мир !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    21 Яну 2022 12:38ч.

    Испания може да разполага в Каталуния. Засега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отечествен Фронт

    21 Яну 2022 12:48ч.

    Дано изпратят повече самолети за да е ясно на кремльовското джудже,че трябва да си стои в Путинленд и да не си протяга алчните ръчички да заграби чужди територии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    21 Яну 2022 12:59ч.

    В България навярно ще долетят изтребители от авиибаза Морон, намираща се в провинция, Андалусия. Там е базирана 111 ескадрила, въоръжена с изтребители EF2000. Според астрологически прогнози на 14 март, понеделник, около 10 часа ще се случи следното. Изтребител Eurofighter Typhoon с бордови номер 11-74 ще се окаже на около 2 мили от брега на Кранево. Самолетът ще е управляван от поручик Алваро Санчес - Алвареца, както го наричат българските му колеги от авиобаза Граф Игнатиево. Полетът на Алвалеца е с цел опознаване на подстъпите към Севастопол. Точно в 10.22 ч. при курс 63 градуса и височина 590 метра изтребителят на Алвареца ще попадне в ято щъркели, летящи по Виа Понтика към Мангалия. Малко след сблъсъка единият двигател спира. Отказва и хидравликата. Алвареца се катапултира. Температурата на морската вода в този ден е 9 С. За късмет, на около 300 метра от мястото на приводняването, се намира рибарската лодка Кн 5560. В нея са Ефраим и другарят му Спиродон. Двамата потомствени рибари прибират пилота, черяпт с 50 градусова гроздовица и го откарват на пристанището в Кранево. Военните са усетили, че нещо нередно е станало със самолета, но не могат да изяснят точно какво. Страхуват се, че изтеребителят е ударен от блуждаеща руска ракета-снободен ловец. След два часа идва спасителен отряд, който прибира пилота. По-късно Алвареца няколко пъти гостува на своите спасители в Каварна. През април мисията му свършва и той се прибира в Испания. Два месеца по-късно Ефраим е в Севиля Алвареца е поканил на гости своя спасител. Заедно те изкарват една щастлива седмица. Преди да се върне в Каварна Ефраим и Алвареца сключват граждански брак и заживяват щастливо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "постоянно присъствие на руски самолети, които летят неидентифицирани"

    21 Яну 2022 12:59ч.

    Дебела, тлъста лъжа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    21 Яну 2022 13:06ч.

    не стига че ни пращат старо св месо сега ще ни пращат и воиски не сте добре дошли в българия учения на сев полюс не в родината искам мир а не конфликти с русия заради бандеровците и смотания им президент които иска да се бие с русия да заминава във френския легион

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народ, който няма своя армия, ще храни чужда

    21 Яну 2022 13:27ч.

    За 30 години ДЕМОкрадия -България загуби всичко и не получи нищо от обещаното! В периода 1944-74 г., България имаше ТРИ армии, които можеха да я защитят; Образование и здравеопазване над световно равнище; Икономика, която можеше да покрие всички социални и национални програми; в света се заговори с УВАЖЕНИЕ за България! Да СТРОИШ нов ЖИВОТ,е трудна работа, което няма нищо общо с рушенето на държавността в страната. Сега не само ще храним чужди войници, но ще сме МИШЕНА на тези, срещу които вдигаме своята НЕБЛАГОДАРНА ръка..... Мишена!!! Днес на повече не сме способни! Днес няма кой да поиска даже РЕФЕРЕНДУМ, ако се пъчат по разните топли трибуни и участват във всевъзможни интриги.......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мисли се преди войната на коя страна си, после е късно

    21 Яну 2022 13:36ч.

    лошото е че мисли не народа, а управляваща клика която при нас винаги досега е в услуга на Германия и нейните съюзници. През ПСВ се включихме срещу Русия след като тя вече 2 години воюваше с немците, дори участвахме в "победния" Брест-Литовски договор заедно с Османската империя и затова сключен на Трети март, ясно защо. През ВСВ пак бяхме съюзници на Германия без да изпращаме войски срещу СССР, но всичко друго бе на нейно разположение. За това на края на войната бяхме на ръба да бъдем окупирани от Турция с неизвестни териториални загуби, претенциите на Гърция станаха известни след края на войната, тя бяха до Пловдив. Турските едва ли щяха да са по-малки. Със СССР поне получихме шанс да участваме със съюзниците във ВСВ, това ни спаси от тези загуби. Това също имаше цена, но така е когато не се мисли преди войната и не се отчита волята на народа. Ако тази воля се отчиташе през ПСВ и ВСВ, последвалите катастрофи щяха да ни отминат. Сега за трети път пак управляващата клика иска за чужди интереси да тръгнем срещу Русия. Защо? Нищо ли не научиха досега? Не разбраха ли, че някои като Германия трябва вечно да бъдат победени, за да работят за човечеството, други като Русия трябва да побеждават? Не си ли дават сметка в какъв свят щяхме да живеем сега, ако Русия беше победена? Ако някой иска такъв свят, Бог не го иска и затова друго освен излишни страдания не ни очаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бръм®

    21 Яну 2022 13:47ч.

    Страхотен сценарий за съвременен филм Карачибук. За сол и пипер трябва да се добави само малко афроамериканец, малко въглероден отпечатък и една ковид болница. Караш ме да съжалявам, че не съм Оливър Стоун, Майкъл Чимино, Франсис Форд Копола или поне Майк Никълс. Такъв военен филм-шедьовър щях да направя по него, че няколко Оскара щяха да са ми в кърпа вързани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто от любопитство!

    21 Яну 2022 14:13ч.

    Памперсите те ли ще си носят или ние ще им ги подаряваме?:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Владимиров на 21.01.2022 в 08:57

    21 Яну 2022 14:18ч.

    Пич, да ти го "допират" , не винаги е сън! После рев и сополи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ядосан

    21 Яну 2022 14:26ч.

    Чудя се, дали Руснаците няма да се почувстват длъжни да разположат ракети в Сърбия. Какво ли си мислите вие от форума, а и какво ли си мислят управляващите у нас???? Дали с това ни натовско действие не предизвикваме такава руска реакция???? Как ли ще ни се отрази на нас и на европейските ни партньори?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фриц Клингенберг

    21 Яну 2022 14:34ч.

    А ние свеждаме мирно тяло в дълбок поклон пред независима Каталуния. Която признава Косово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХЛЯБ и СОЛ

    21 Яну 2022 15:19ч.

    за натовските орли, осигурени от партия ГЕРБ за сметка на субсидията предлага ББ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    21 Яну 2022 15:48ч.

    Нов епизод от „битката за главен американец на България“ – както неотдавна иронично нарече доц. Валентин Вацев въжделенията и боричканията на нашите политици. Срам и позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПВО не дели самолетите на руски, американски или испански, на свои и чужди

    21 Яну 2022 15:59ч.

    В тази връзка, словосъчетанието "руски самолети, които летят неидентифицирани". звучи най-малкото нелепо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама тавагишчи тролове,

    21 Яну 2022 17:37ч.

    украинците не са ли и те братя православни славяни? Или не сте разбрали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нискостеблените космати испанки

    21 Яну 2022 17:41ч.

    Не си виждал испанки на живо. По-красиви са дори от българките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Испания сега не са ли социалдемократи на власт

    21 Яну 2022 19:20ч.

    А в Русия крайнодесни, които финансират фашистки движения в Европа и разни главорези от Мианма до ЦАР?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тея пък испанци! Барабар Петко с мъжете!

    21 Яну 2022 23:17ч.

    Аре, ако обичате - налягайте си парцалите и си гледайте испанските проблеми! М/у другото как се държат испанците с политическите им затворници от Каталуния?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Испания се присъединява към България

    22 Яну 2022 0:13ч.

    Испания се присъединява към България с помощ, защото и двете страни имат сходна съдба, и двете са преживели граждански войни на територията си, предизвикани от екс СССР, в Испания - само три години 34-37 г, в България - един месец, 1923 г., но Испания изгони комунизма един път завинаги от земята си, докато ние бяхме окупирани десетилетия. И от двете държави Русия задига всичкото им злато и го откарва в Москва, където то стои и до днес., но не само - то се използва за износ на тероризъм постоянно и за дестабилизация на ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До испанските пилоти ---

    22 Яну 2022 9:15ч.

    ¡Pilotos, no sois bienvenidos en Bulgaria! ¡Fuera de nuestro país!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПРИЗИВ !

    22 Яну 2022 10:42ч.

    Полицаи, Военни, обединявайте се с вашите колеги от всички страни ! ПОЕМАЙТЕ ВЛАСТТА !!! Арестувайте корумпираните "политици" - наместници на глобалната шайка мизантропи, която избива вашите братя, сестри, деца и родители ! ИЗКАРВАЙТЕ ТАНКОВЕТЕ ! ЗАВЗЕМАЙТЕ ВЛАСТТА ! Народите навсякъде са с вас !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи