Ирена Анастасова: Тагарев отказа почит за застреляните ястребинчета – свидетели сме на пълзящи прояви, водещи към фашизъм

Ирена Анастасова: Тагарев отказа почит за застреляните ястребинчета – свидетели сме на пълзящи прояви, водещи към фашизъм

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Приоритетът на Бюджет 2024 не са икономиката, образованието или политиките за хората – единственият приоритет е вторачването в 3-процентовия дефицит, уж заради Шенген, посочи дългогодишният директор и народен представител от „БСП за България”

„Не съм човек, който дава крайни оценки. Но сме свидетели на пълзящи прояви, водещи към фашизъм. Казвам това, защото не е само случилото се с Паметника на Съветската армия”.

Това заяви народният представител от „БСП за България” Ирена Анастасова пред „Денят ON AIR” и даде знаков пример: „На 20 декември отбелязваме 80 години от убийството на Шестте ястребинчета. И понеже сме хора, които спазваме закона – колегата, народен представител  на „БСП за България” от Търговище, Йорданка Георгиева поиска разрешение от министъра на отбраната да свири, както винаги досега, гвардейският оркестър на Шуменското военно училище. Никога досега в целия преход, нито един военен министър не си е позволил да откаже това. Тагарев го отказа.”

На въпроса на народния представител от БСП защо отказва, Тодор Тагарев отговорил: „Защото е спорна дата”.

„Кое е спорна дата? Че ги няма шестте деца, едното от които на 7 години? Ако е спорно дали е имало фашизъм в България  или не – нека си спорят. Но фактът, че тези деца са убити от армията тогава не е спорен. И аз бих попитала Тагарев, защото има версии и мнения, че тези деца са били убити заради родителите си, защото били партизани – ако става дума за техни, за близки лица, биха ли обяснили тази „спорна дата” така”, реагира Анастасова.

Дългогодишният училищен директор и народен представител от „БСП за България” напомни, че преди години точно така е тръгнал фашизмът – с горене на книги, с унищожаване на паметници.  

За случилото се пред Паметника на Съветската армия вчера, Ирена Анастасова, която беше заедно с Георги Свиленски и останалите народни представители, каза: „Ние искахме едно просто нещо – да видим заповедта на областния управител, разрешителното за строеж и сертификата за крана, монтиран там. Защото се оказа, че нито кранът има сертификат и той е сменен, нито има разрешително за строеж, нито – указателна табела, както е по закон, какво се извършва”.  

По думите ѝ, след като народните представители от БСП преминали първите заграждения, при вторите от полицията им казали, че това е територия на Областната управа. „Областната управа не е ли длъжна да оказва съдействие на народните представители – ние, отново ще повторя, искахме да видим документите и основанията за това, което се извършва”, реагира Ирена Анастасова.

„Директор на дирекция в Областната управа, в яростта си да не бъдем допуснати, блъсна едно от оградните съоръжения, то падна и понеже Свиленски беше там, преряза ръката му. Там беше и зам. областният управител”, разказа още тя.

В разговора за бюджета народният представител от БСП бе категорична, че социалистите ще подкрепят на второ четене тези предложения, които отговарят на политиките отстоявани от БСП, основно в социалната сфера и за увеличаване на доходите на хората.

„Като говорим за приоритети – да, образованието, културата трябва да са приоритети. Но докато не постигнем 1% за култура от БВП, което ни доближава до европейските държави, не можем да говорим изобщо за приоритет. А съобщеното днес от Борисов, Петков и Пеевски - за увеличените пари за култура, не е приоритет, то звучи като някакво подаяние след протести. По същия начин бих говорила за образованието – ако не постигнем 5% от БВП, ние не можем да говорим, че е приоритет. Бюджетът за 2024 г. обаче има един-единствен основен приоритет и той се нарича дефицит 3%. Без да се интересува от нищо друго или пък от политики”, посочи Ирена Анастасова.

За промените в Конституцията и инициираната от БСП среща по темата, народният представител от „БСП за България” подчерта: „Важно беше да поканим  депутатите от ВНС, участвали в писането на сегашната Конституция – оказа се, че това не е правено досега. Дойдоха представители от всички политически представени групи, конституционалисти, правосъдният министър. Потресаващото е, че нямаше нито едно изказване, което да подкрепи тези промени. Както нямаше и нито едно положително становище в Комисията по конституционни въпроси”, посочи Ирена Анастасова.

Тя прогнозира, че ще има сериозни промени между първо и второ четене. „Имаше предложение за промяна на националния празник – те вече се отказаха от тази идея, сега виждаме сериозна реакция  срещу това ръководни държавни длъжности да са хора с двойно гражданство, имаше критики за съдебната реформа, в това, че ВСС да се политизира все повече, вместо да е обратното”, посочи народният представител от „БСП за България”.

Но, по думите ѝ, управляващите най-вероятно, ще приемат промените в Конституцията. „Спойката ще бъде силна докато се осъществят конституционните промени, докато се разпределят постовете в регулаторните органи и службите”,  заяви Ирена Анастасова.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • Блокирайте промените в Конституцията, Ирена!

    18 Дек 2023 14:37ч.

    Какво като гласувате "против" промените, след като те ще станат факт, въпреки вашето на БСП против и ще погубят България за дълго време, както каза в събота вечер от механа в Банско, лидерката Корнелия?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И като как точно?

    18 Дек 2023 15:23ч.

    Как ще ги блокират? С телата си пред амбразурата? Има си мнозинство, ще си гласува тъпотиите и после да си носи отговорността. На когото не му харесва, да благоволи следващия път да излезе и да гласува, а не да ми ходи с кисела физиономия за гъби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съмнявам се тази леля

    18 Дек 2023 19:34ч.

    ---- да може да направи нещо, да измисли нещо. Цял живот са спали с държавните заплати. Мозъкът им е закърнял. Нищо не могат да измислят. А пък са страхливи колкото кокошки. Пускат някой лаф, да разлят купетата, и си правят обратното. Тази партия или трябва да се разформирова, или трябва да стане вътрешен преврат в нея. Помагат изцяло на предателите, на президента осигурил предателите, и на двете парти които предателите щяха да им разграждат модела. Изобщо, в България в момента няма и 10 човека с морал. Всички са толкова омърсени, че само се молят да оцелеят още 5-10 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американски граждани са деца на депутати от БСП !

    19 Дек 2023 8:24ч.

    И още - децата на колко депутати, висши партийни и държавни дейци на България днес 2023 г. са АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ? .... И още - децата на колко сенатори и представители на Конгреса и на Сената на САЩ са ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ?! Българските "родолюбиви народни" управници имат морал, национално достойнство, за да лапат парите на българите, чиито деца си стоят в България за да я има България? Дали имат представа БСП какви красиви гьостерици се раждат по българските земи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българската клептокрация следва примера на руската:)

    19 Дек 2023 10:26ч.

    Депутатите на БСП взимат пример от депутатите на "Единна Русия" и рашистките лицемерни чиновници, които едно приказват, друго правят, което си е чиста демагогия. Дъщерята на външния министър Сергей Лавров Екатерина учеше в САЩ, но сега живее в Русия, трите дъщери на зам.-председателя на Държавната дума Сергей Железняк учат на Запад – в Швейцария и Англия, децата и внуците на шефа на Руските държавни железници Владимир Якунин живеят в Англия и Швейцария, синът на Елена Мизулина, председател на Комисията на Държавната дума по въпросите на семейството, жените и децата, живее в САЩ. Синът на бившия шеф на комисията по правата на децата Павел Астахов, който по време на управлението си беше застъпник на забраната руски деца да бъдат осиновявани от чужденци, също учи зад граница. Дъщерята на сегашния прессекретар на Кремъл Лиза Пескова учи във Франция... Самият путьо не прави изключение. Путин има няколко извънбрачни деца, всички от които са израснали на Запад. Но това не му пречи да съди прозападните руснаци, като ги обвини, че смятат, че принадлежат към "висша раса" и искат да унищожат Русия заедно със Запада, напр. като казва: "Руският народ винаги ще може да различава истинските патриоти от мошениците и предателите, и да ги изплюва като комар, който случайно е влязъл в устата им". https://www.slobodenpecat.mk/bg/deca-na-lugjeto-bliski-do-putin-stradaat-za-tatkovinata-od-vilite-na-zapad/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 10:26 ч. - нещо тотално си се объркал, душо!

    19 Дек 2023 12:41ч.

    Кой говори за обучение и за образование навсякъде по света?! Това, че руски деца са отишли да учат на Запад означава, че В РУСИЯ НЯМА ДИКТАТУРА и всеки, който пожелае може да се образова, където иска! .... А отлично разбираш за какво става въпрос, но не ти е изгодна истината. Говорим ясно разбираемо членоразделно за двойно гражданство във висшата държавна власт и за зависимости КЛЕЛ се е да служи на чуждо знаме, и ще служи и на второ знаме, ... ми това си е РАЗДВОЕНИЕ на личността и опасност за целостта и на двете държави. ЗАЩО САЩ НЕ ПОЗВОЛЯВАТ АМЕРИКАНЦИ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО ДА СТАВАТ СЕНАТОРИ, КОНГРЕСМЕНИ, МИНИСТРИ, ПРЕЗИДЕНТИ,ъм?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    18 Дек 2023 14:55ч.

    Не е пълзящ фашизъм, ами си е чист фашизъм, обаче тия са толкова тъпи, че не се усещат какви ги вършат и пак ще има изненадани "ама аз не знаех", "аз само заподени изпълнявах", "такова беше межденародното положение" и т.н. Присъдата си я подписаха сами, изпълнението е въпрос на време!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Red

    18 Дек 2023 14:55ч.

    Тагарев НЕ Е ВИНОВЕН!!! Той си е предател по душа и призвание. Ами къде е видната антифашистка Корнела и разните му там организации и организацийки ..сите все антифашисти...Корнела и онези ченгета от бЮблЮтекарския начело с Денчев...и скрито подкрепяни от ДоАн...докараха пълзящия фашизъм...Тагарев е прост резултат...и да не забравяме видната роля на Радев...той докара Киро...Радев се сдуши с ББ и ДПС...и парите потекоха...сега се готви нова измама...президентска партия..хахаха..шарани

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    18 Дек 2023 15:14ч.

    И аз съм любопитен къде са гълъбите от български антифашистки съюз (БАС), някакво НПО май бяха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър

    18 Дек 2023 14:57ч.

    Естествено, че ще откаже почит! Ястребинчетата си ги разстреляха вашите шумкари, всичко отдавна е известно, повече комунистическа демагогия няма да се търпи!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    18 Дек 2023 14:59ч.

    такова съчетание на глупост и наглост е веднъж на трилЬон. пиши се в "гинес".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей Митенце,

    18 Дек 2023 15:02ч.

    душцо мънина, дай да видим какво ти е известно, сподели го с нас. Опитите, да се опрадвае фашисткият режим може да се прави само от фашист. Та колко време си даваш - година, шест месеца, колко, преди да отидеш при "цвета на нацията", за който толкова много сълзи проливате?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама разбира се!

    18 Дек 2023 16:33ч.

    Тоя подпоручик Йорданов е чист комунист, активен член на БКП, а в цивилния живот е учител, което автоматически го прави комунист при това от най-върлите! Абе, Димитре, се бях виждал идиотизъм, но такъв като твоя е някакъв уникат! Васъщност, тоя подпоручик да не ти е някакъв роднина, че изтърси тази архиглупост, дето и най-върлите антикомунисти на са посмели да я изтърсят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Red

    18 Дек 2023 15:07ч.

    И без оркестър ще бъде отдадена почит...антифашистите да се събудят..а не да чакат тагарев..магарев ..и другите дегенерати да им организират мероприятието

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Настрадамус

    18 Дек 2023 15:22ч.

    Тагарев е фашист и бандерист от най-долна проба. Смърт на фашизма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    18 Дек 2023 18:02ч.

    Тагарев е един олигофрен, казвам го без никакво намерение да го обиждам. Човек с военно образование, дори с военна академия и научно звание "професор" да твърди за военна победа на Украйна е абсолютно неадекватно и нелепо. Да не говорим колко тъпа и елементарна е неговата антируска пропаганда - честно казано срещу Русия може да се напише или каже толкова много, но за това е нужен минимален интелект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Инициативата за Паметник на децата, жертви на фашизма

    18 Дек 2023 15:26ч.

    "Ние, членовете на клубовете по интереси "Педагог" (преподаватели от СУ) и "История" (учени от БАН), подкрепяме горещо инициативата на ДУМА за издирване на децата, загинали през 1923 - 1944 г. и за съграждане на общ мемориал за тях в София. С погнуса четем написаното на мемориала пред НДК в памет на "жертвите на комунизма", на "мъчениците", "свети" и "безсмъртни", сред които са имената на убийците на деца: подпоручиците Крум Дрончев и Константин Йорданов, убиецът на 6-те ястребинчета полк. Атанасов, кап. Николчев, полицаите Дочо Христов, Стоян Узунов, Иван Близнаков, Тончо Русчев и др. Последните проучвания показват, че 250 деца до 17 години са изтребени - разстреляни, обесени, обезглавени, изгорени, нанизани на щикове, изтезавани... Забрава обгръща техните имена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама недей така!

    18 Дек 2023 16:38ч.

    Ей оня Димитър от по-горния пост веднага ще скочи и ще ти каже, че споменатите от теб са комунисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е вярно, че името на Константин Йорданов е на стената пред НДК и е реабилитиран. Изобщо му няма името там и всеки може да го провери

    18 Дек 2023 22:44ч.

    https://www.168chasa.bg/article/9594819

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    18 Дек 2023 15:43ч.

    фашистката идеология винаги е привличала хора с ниско ниво на културно и морално развитие. колкото по-лумпенизирана е една страна и колкото по-откъснато от културата е населението й, толкова по-голяма е склонността й към фашизъм... а най-жестоките кланета са извършени от хора с изключително добър външен вид, тих глас и кротки обноски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • haho

    18 Дек 2023 16:27ч.

    Изрод Тагаренков

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Режимът е откровено фашистки. Но в това няма нищо медно, защото е курдисан по американски тертип

    18 Дек 2023 16:27ч.

    Пиндостан е откровено фашистка диктатура, с някои негърски татуировки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    18 Дек 2023 17:09ч.

    Нека се знае - светът на Посолството е отминаващ свят, един отмиращ варварски свят. Все по-непотребен, смахнат, отблъскващ. Неизбежно идва времето на нормалните суверенни държави, на нормалните суверенни правителства, на нормалните без намеса посолства. Светът не толкова далеч ще премине в друга орбита: на балансирани и равноправни международни отношения, с лидери на мира и съзиданието. Варварството - международно и национално - ще получи своята заслужена присъда. Руските паметници на двойните ни освободители са безсмъртни и нерушими. Те са в сърцата и душите на всеки нормален българин. Никой не може да бутне Дядо Иван! За нас той е като природен цивилизационен закон. И отново ще дойде за кой ли път да ни спаси от варварите, от новите фашисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • позорът МОЧА

    18 Дек 2023 18:21ч.

    Да, има такива индивиди у нас, които копнеят путинските главорези да нахлуят и у нас като в Украйна и да ни освободят, но те са българи само по ЕГН.Само де юре, а не де факто.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    18 Дек 2023 17:15ч.

    Имате финансови възможности, съберете средства и поканете духов оркестър от читалище и от училище в региона! Отдайте почит, напук на продажника Тагарев и другите предатели на българската иистория и душа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • позорът МОЧА

    18 Дек 2023 18:17ч.

    Историческата наука развенчава много митове,вкл.и този за убитите ястребинчета.Имам два въпроса към другарката.Защо не прочете внимателно книгата Кой уби ястребинчетата? от историчката Надежда Любенова, която установява, че битуващите легенди за избити от жандармерията деца са пълен блъф.Убити са само три деца от т.нар.партизани, известни сред народа като шумкари.И , второ, не й ли се иска някога като българка на мястото на МОЧА, за който нейната партия е готова на всичко, да има някой БЪЛГАРСКИ герой?Толкова много герои имаме...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • позорът МОЧА

    18 Дек 2023 18:26ч.

    Кой уби ястребинчетата?, Надежда Любенова, издателство Макрос, Пловдив,2021

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някоя Надежда,

    18 Дек 2023 19:04ч.

    написала книга с информация обратна на известната в обществото. И защо да й вярвам? Толкова хора продадоха душите си, че истината днес е най- най-дефицитното благо. Няма я, скриха я, модифицираха я в огромна, тлъста лъжа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    18 Дек 2023 19:44ч.

    Тръгне ли Хемус, Ястребино ще потъне в забвение и каквото там е останало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    18 Дек 2023 19:49ч.

    Вие сте заблудени, че през 1945 сте победили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "КОЙ УБИ ЯСТРЕБИНЧЕТАТА" - интервю с НАДЕЖДА ЛЮБЕНОВА I 02.05.2021

    18 Дек 2023 22:25ч.

    Надежда Любенова: "Започнах с архивите. Стигнах до протокол за разпит от 3 януари 1944 година, две седмици след блокадата, за която твърдят, че по същото време са извършени убийствата. Такова е комунистическото повествование. Протокол за разпит – дознание на брата на двете близначки – Димитър, чичото, на брат на партизанка и още един човек, които не споменават въобще в своите подробни изповеди пред полицейския следовател, че са убити двете близначки, че има палежи на къщи, никой не споменава. И от февруари, също 1944г, протокол за разпит, който съм публикувала, на сина на дядо Стани и баба Наста, който също не споменава, че са убити майка му и баща му и изобщо не споменава за убийства и за блокада. За мен това беше достатъчно. Ясно е, че на 20-ти не е имало такова нещо и щях само това да публикувам, но професори ме накараха да издиря архивите докрай и аз ги издирих, от архивите, полицейски, граждански и всичко е подредено и става ясно, че тогава не е имало убийства. Пpиеx и помощта нo пpоф. Алтънков и cъм много блoгодopна. Блoгодаpноcти дължа и на меcтния екcпеpт по аpxивите, който ми пpедаде вcичко налично по cлyчая По няколко пъти cъм poзглеждала и обpъщoла тези аpxиви или по-cкоро това, което е оcтанало от тяx, и cъм го пyбликyвала." И още... Надежда Любенова: "Откъде идва омразата на комунистите към стабилната царска институция: Комунизъм означава от нищо неограничена власт. А стабилната Царска институция има закони, които произлизат от Търновската Конституция и на всекиму се въздава заслужено според делата. От 9 септември новата власт представлява терористична банда, а народът е буквално стадо, нападнато от глутници. Войската е пратена на запад да избива германците и тук бившите шумкари, с помощта на съветската окупаторка избиват елита. В тях няма нищо човешко." >>> https://svoboda21.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D0%B1%D0%B8-%D1%8F%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълни глупости е писала тази Надежда.

    19 Дек 2023 8:09ч.

    На нея, на Тагаренко и на всички днешни фашизоиди всяка нощ да им се присънват убитите 13-годишните Ценка и Цветанка, 11-годишната Димитринка, 12-годишната Надежда, 9-годишния Иван и 6-годишния Стойне... Убити от фашизиран тип, който се е "престарал" - заповедта за отмяна на убийството пристига след като е извършил пъкленото си дело. Това с "престараването" да звучи на някого познато?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А БСП ще чества ли

    18 Дек 2023 18:20ч.

    годишнината от създаването на РМС, чийто член е бил убиецът на децата от Ястребино.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • позорът МОЧА

    18 Дек 2023 18:30ч.

    Би трябвало да го честват.Те почитат славното си шумкарско минало, и особено много, героичните си пленуми на ЦК от 1963 и 1973, когато поискаха да няма България, а нова съветска република.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За голямо съжаление

    18 Дек 2023 19:28ч.

    БСП е най-коварната партия, която не може да си следва обещания и да си пази наследството. Днешното поведение го доказа за пореден път. Вместо да помогнат, да се блокира работата на оче-извадно фалшивото управление, те се скриват зад фасадата на "загриженост за гражданите" и измислената фраза "социална политика". Нинова е толкова хитра, и същевременно опасна. Тя спира всяка опозиционна дейност на партията, с измислени адвокатски доводи за "отговорна" политика. Престъпница! Да имаш възможност да се противопоставиш на злото и да не го направиш, показва скрити договорки със злото, задкулисие и алчност. И като си помислим, че Пеевски е техен човек, през Мая, после че президента е тяхна кукла, да не говорим за разрушителката проста демократка НеВяра. Всички са с произход БКП. И сега Нинова няма как да застане срещу изродените от техните среди. Нинова, Нинова, толкова пари си потрошила на този народ, да се правиш на социалистка, и накрая се оказа една зла лисица капиталистка. Хората няма да ти простят циркджийските ти номера. Ще ти дойде края, а с края и изличаването на името ти. Ти си срам за българите. Вече се съмнявам, дали си български произход.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дълбокият провинциалист

    18 Дек 2023 19:30ч.

    Тагарев е толкова безличен и обикновен, че дори с това, което притежава в изобилие - злобата, не може да ме впечатли. По-добре, че е отказал, защото всяко най-дребно косвено негово участие би осквернило паметта на децата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    18 Дек 2023 19:47ч.

    Другарят Тагаренко много скоро ще си тръгне. И никой няма да чуе повече за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • соф

    18 Дек 2023 20:20ч.

    За Ястребино....20.12.1943 г.. под паметника на Старчев пред НДК в частта под терена бяха сложени паметни плочи на загиналите деца Ястр. и др. това е една от причините да го махнат ,макар,че демонтираха плочите по-рано,но хората писаха по стените с бои и спрей...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕВЛОГИ

    18 Дек 2023 22:20ч.

    ТАГАРЕВ.КАКО.Е.РЕЗИ ДЕНТ.НА.УКРАЙНА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви са аргументите, че партизаните са застреляли децата, четете в линка

    18 Дек 2023 22:47ч.

    https://www.168chasa.bg/article/9594725

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжец

    19 Дек 2023 12:43ч.

    аре, скрий се с фалшивите си източници, измамници долни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    19 Дек 2023 0:54ч.

    Ново дъно. С паметта на избитите деца се играври тагаренко. Фашисти, сър. Дучето го обесват, австрийския художник, вегетарианец с мустачките се гръмва сам в бункера, останалите свършват по трибуналите в Нюрнберг и на другите места. Това ви чака, фашисти. Съдбата ви винаги е такава. Не ни е страх от вас. Спрели са ви веднъж, сега е наш ред да ви спрем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Присъединяваме се! Децата на българските министри са американски граждани!

    19 Дек 2023 8:31ч.

    Децата на колко сенатори, представители на Конгреса и на Сената, министри, държавни секретари на САЩ са ЧУЖДИ ГРАЖДАНИ?! И още - децата на колко депутати, висши партийни и държавни дейци на България днес 2023 г. са АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИ? .... Българските "родолюбиви народни" управници имат морал, национално достойнство, за да ЛАПАТ ПАРИТЕ на българите, чиито деца си стоят в България, за да я има България?! Дали имат представа "властта" на България какви красиви гьостерици се раждат по българските земи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи