Иранският президент и външният министър загинаха при катастрофа с хеликоптер

Иранският президент и външният министър загинаха при катастрофа с хеликоптер

Президентът Ебрахим Раиси (вдясно) и външният министър Хосейн Амир Абдолахиан са загинали при катастрофата Снимка: Агенция Mehr

Иранският вицепрезидент Мохсен Мансури потвърди смъртта на президента Ебрахим Раиси при вчерашната хеликоптерна катастрофа, предаде Ройтерс. Мансури направи това в публикация в социалната мрежа "Екс". "Ние принадлежим на Аллах и при него ще се върнем", написа Мансури в публикация в социалната мрежа "Екс". Текстът представлява строфа от Корана и се произнася от мюсюлманите след известие за смъртта на близък човек. Междувременно иранската държавна телевизия също съобщи, че Раиси и външният министър Хосейн Амир Абдолахиан са загинали при разбиването на машината. Двамата се връщаха от среща с президента на съседен Азербайджан Илхам Алиев, когато вчера следобед хеликоптерът им изчезна от радарите.

Мястото на катастрофата Снимка: Иранският "Червен полумесец"

Всички пътници и екипажът на хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси загинаха при катастрофата, съобщи и ръководителят на иранския "Червен полумесец" Пир Хосейн Коливанд, цитиран от ТАСС. „Когато беше открито местоположението на разбилия се хеликоптер, не бяха открити никакви следи от живи пътници на хеликоптера“, каза той по телевизионния канал IRIB. На борда са били още министърът на външните работи Хосейн Амир Абдолахиан, губернаторът на провинция Източен Азербайджан Малек Рахмати и имамът на град Тебриз Мохамад Али Але Хашем.

Хеликоптерът на Раиси при излитането му от церемонията на границата с Азербайджан. Снимка: IRNA via AP

Както съобщи агенция Mehr, всички пътници и членове на екипажа са загинали при катастрофа с хеликоптер в северозападната част на страната. Раиси, отбелязва агенцията, е попаднал в авиокатастрофа "по време на изпълнение на дълга си към народа на Иран" и "прие мъченическа смърт". Катастрофата е станала на път за град Тебриз.

 

 

Ирански спасителни екипи успяха да извадят телата на всички загинали при катастрофата на хеликоптера на президента на Ислямската република Ебрахим Раиси в северозападен Иран. Това заяви ръководителят на Иранското общество на Червения полумесец Пир Хосейн Коливанд, предаде телевизия "Ал Джазира". „Всички тела на жертвите бяха изпратени от мястото на бедствието в град Табриз“, каза той. „Търсенето на телата е завършено“, добави Коливанд.

63-годишният Раиси беше избран през 2021 г. и след като встъпи в длъжност, затегна нравствените закони, предприе репресии срещу антиправителствените протести и възприе твърда линия по отношение на преговорите за ядрената програма, посочва БТА.

Тази сутрин официалната агенция ИРНА публикува кадри от дрон на отломките от вертолета, от който видимо не е останало нищо. Те са разпръснати по стръмен склон в гориста местност. Според агенцията президентът е летял с хеликоптер "Бел-212" американско производство. ИРНА допълни, че правителството ще се събере на извънредно заседание във връзка с гибелта на Раиси, но няма данни за точен час, в който то ще се състои.

Иранският върховен лидер аятолах Али Хаменей, който има последната дума по въпросите на външната политика и ядрената програма, опита по-рано да успокои народа, че няма да има смущения в работата на правителството и държавните органи. Очаква се поста на Раиси временно да заеме първият вицепрезидент, 68-годишният Мохамад Мохбер, който е смятан за близък до Хаменей.

Източник: БТА, ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Врачката от Кочан

  20 Май 2024 8:20ч.

  Кой е следващият?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  20 Май 2024 9:12ч.

  При лошо време в планините е опасно да се лети. Миналата година наш екипаж в Африка също загина при буря ..........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  20 Май 2024 8:25ч.

  накой (да не посочваме англо-саксите) всячески се стараят да подпалят голяма война в Близкия изток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  20 Май 2024 8:37ч.

  Хеликоптерът е "Bell 212" почти близнак на Bell UH-1 познатата машина на всички киномани от филмите за виетнамската война.Апокалипсис сега особено. Останали са в Иран от времето на Шаха.Иран трудно намира резервни части за тях. Най-вероятно е банален битовизъм.Мъгла, ниска видимост, планина.Тва си е гарантирана катастрофа. Фасулски лесно е да се разбере дали има външно въздействие.Има черни кутии.Ако има взрив ще има характерни исколки и отвори по фюзелажа.Първите снимки навеждат на мисъл за забождане на вертолета в билото. Но да изчакаме.Иранците няма да се поколебаят да отговорят ако има чужда намеса. Смъртта на президента едва ли ще се отрази на политическата система.Тва е комично. Все едно смъртта на Киров или смъртта на Рьом или ареста на Хес по някакъв начин да се е отразил на Русия и Германия. Иран е ИДЕОЛГИЧЕСКА ДЪРЖАВА.Целия елит плюс милиони са просто "войници на революцията".Ще има друг президент и толкоз.И без тва основния бос е Хаменей...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и да има чужда намеса, няма да посмеят

  20 Май 2024 8:41ч.

  израел е ядрена държава

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  20 Май 2024 8:44ч.

  няма да посмеят какво?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MMN

  20 Май 2024 10:47ч.

  Предвид кошмарните метеорологически условия май най-простото обяснение е вярното.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не лош коментар

  20 Май 2024 8:44ч.

  на “ЗИП”!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  20 Май 2024 9:06ч.

  Съгласен. Само да добавя че заедно с Bell 212 са излетяли и два ирански чисто нови Ми 171 които са долетели където трябва. Не е ясно защо президента са го качили на 45-50 годищен хеликоптер при положение че разполагат с нови.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!!

  20 Май 2024 9:33ч.

  Точно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фицо, Раиси

  20 Май 2024 8:49ч.

  Орбан да се пази!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и ВВП

  20 Май 2024 8:52ч.

  особено

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  20 Май 2024 9:13ч.

  ПП -то катастрофи не ги ловят .........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  20 Май 2024 8:54ч.

  Съвпадението с кончината на премиера и министъра му и войната с Израел е повече от очебийна. Дано да е съвпадение, защото ако не е, света е изправен пред война, може би с употреба и на ТЯО?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Santana

  20 Май 2024 9:38ч.

  Не е съвпадение!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха!

  20 Май 2024 10:02ч.

  А доскоро се питахме защо поляците дръпнаха назад със самолетната катастрофа на техния президентин! Е, вече не се питам! Освен на Путин е обявена война и на Времето! Тъпото е, че стават от нагли по-нагли и не си дават сметка, че хвърленият бумеранг винаги се връща!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  20 Май 2024 10:46ч.

  Ще поразя пастира и овцете на стадото ще се разпръснат." Матей 26:31 Тази тактика се прилага от англосаксите и юдеите. Не удрят държавата, а водача й, т.е. гони се личността та на останалите да им държи влага. Въобще англосаксите, а и юдеите са доста жестоки към народите, които отказват да им се подчинят. Военните доктрини на Запада и СССР от времето на Студената война се различаваха. Приоритетните цели на НАТО по време на война включваха и граждански цели, докато тези на СССР само военни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  20 Май 2024 11:47ч.

  Няма случайности... Има закономерности. Западът губи в глобалната война, а тези "съвпадения" са само доказателство за бясната истерия, която го е обзела. Добре знаем, че всяко животно, което е притиснато в ъгъла, започва сляпо да се хвърля в атака и да хапе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  20 Май 2024 11:48ч.

  Айде започват манипулациите - https://trud.bg/politico-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B8%D1%81%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B9-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • жорката

  20 Май 2024 8:58ч.

  Президент России Владимир Путин ознакомился с масштабами инцидента, произошедшего после крушения вертолета в Исламской Республике Иран, пригласив посла нашей страны в Москве в свой кабинет в Кремле. На совещании, в котором принял участие президент России, присутствовали министр обороны Андрей Белоусов, секретарь Совета национальной безопасности Сергей Шойгу, глава Объединенного комитета начальников штабов Вооруженных сил Валерий Герасимов, министр по чрезвычайным ситуациям Александр Кореньков, специальный помощник президента Игорь Левитин. к президенту и одному из высокопоставленных чиновников Федеральной службы безопасности. Уже по составу собравшихся видно что это не просто случайность. Уши "святой"троицы - Моссад-Ми-6-ЦРУ видны невооружённым взглядом

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьо

  20 Май 2024 9:10ч.

  До нова година няма да изкара.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  20 Май 2024 9:17ч.

  Амин, дай Боже. 🙏

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кристиян Шкварек: Либералите са силни само в социалните мрежи, това са хора без гръбнак

  20 Май 2024 9:47ч.

  https://epicenter.bg/article/Kristiyan-Shkvarek--Liberalite-sa-silni-samo-v-sotsialnite-mrezhi--tova-sa-hora-bez-grabnak/350288/2/0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Без гръбнак, ама с много дупки като швейцарско сирене

  20 Май 2024 9:51ч.

  накъдето ги обтегнеш, натам зейва някоя неочаквана дупка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Той умре преди 2 години

  20 Май 2024 14:14ч.

  Явно си нов трол и не знаеш .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  20 Май 2024 9:16ч.

  Как сте ве лепшери? Оредяват путиняшките редици...😀😃😄😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зле сме

  20 Май 2024 9:22ч.

  москалите наближават и търсим свободен колесник

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  20 Май 2024 9:25ч.

  Хващайте се един за друг за дръжките и се дръжте. 🤓

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • То ясно че това правите на семинарите и "работилниците по гражданско общество"

  20 Май 2024 9:48ч.

  ама все още сте 1-2% обратните бе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В С. Корея и Горна Волта

  20 Май 2024 10:10ч.

  Обратни няма, ама като свърши мамбото почват да се изяждат едни други. Гледай да не паднеш в казана.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  20 Май 2024 11:44ч.

  Аз в казана няма накъде повече да падна, аз съм родена в ракиения казан, закърмена съм с пърцуца и хапчета за хормонална терапия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  20 Май 2024 11:46ч.

  " Горна Волта". Можеш ли да посочиш на картата държавата Горна Волта?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  20 Май 2024 12:11ч.

  Как ми се иска да ми напълнят либерастката уста с юнашко мляко, но от бабата на пусито всички бягат както джендър от Грузия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Северозападно

  20 Май 2024 12:12ч.

  от Дахомей е позиционирана

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Така е, на запад от Дахомей

  20 Май 2024 18:35ч.

  а Украйна ще победи на Мукавей.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тероризмът - неконвенционално оръжие, по-опасно от ядреното

  20 Май 2024 9:22ч.

  Не трийте истината, знаем, че боли. Бял ден няма да види светът с тоя фарисейски народ, от който даже техният пророк Моисей е вдигнал ръце приживе. Пак да повторим: няма битка, която тия мръсници да са спечелили достойно и като бели хора, въпреки че се представят за незаменимите именно те.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  20 Май 2024 9:23ч.

  Все пак властта трябва да внимава, как ще ОБГОВОРИ случката.Персите са много емоционални. Одиозните аятоласи така взеха властта през 1979г. И щом стана въпрос за кино да кажем: Ислямската революция се случи заради "ИРАНСКОТО КИНО". Иранците са страшно влюбени в това изкуство. За аятоласите то е донякъде опасно защото е "пора" през която прониква западна култура. И затова на "болните мозъци" на някои идва одиозната идея да изгорят кино сосе хората вътре. На 19.08.1978г в Абадан става едно от най-зловещите и знаменити орестъпления в човешката история. Кино "Рекс" в Абадан е подпалено.Вратите са заключени нарочно.Четирима екстремисти поливат вратите с бензин и драсват клечките Над 400 човека изгарят живи. Моллите веднага обвиняват САВАК.Шахът се лута. Обвинява ту комунистите ту ислямистите. Това отприщтва Революцията.Нататък всичко е история...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  20 Май 2024 9:25ч.

  от тези фесове по главите си те не могат да мислят в тези смутни времена когато си на мушката на всички разузнавания да отиваш да откриваш язовир фатална грешка в азербаиджан са подготвили атентата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Буданов

  20 Май 2024 9:27ч.

  Бум. Бум.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  20 Май 2024 9:53ч.

  Хеликоптера е бил паркиран в хълма както навремето един Сухой Суперджет с потенциални клиенти в Индонезия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тебе ще паркираме на къра

  20 Май 2024 9:55ч.

  под белите фарове

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  20 Май 2024 11:35ч.

  Иран е трудна за вертолети страна. На 24-ти април 1980г, американците се засилиха да спасяват блокираните в американското посолство дипломати. Не им се получи. Катастрофираха. Вертолета им се разби и 8 смели войници загинаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  20 Май 2024 11:46ч.

  Мен ме паркирайте пред някой гей клуб, да си сложа прашките и да започвам смяната като Баба Пуси!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  20 Май 2024 9:57ч.

  Като заключение.Събудете се.Фактически се води ТСВ с ниска интензивност. Има НЕФОРМАЛЕН блок - Русия, Китай, Иран и КНДР и има ФОРМАЛЕН - САЩ и ЕС. Тези два блока са във фактическа война.Китай ще се влючи в горещата фаза, когато изтегли 800те си милиарда долара от американски ценни книжа.Бяха 1.1 трилиона. По въпроса за премахването на политически лидери. Англосаксите имат дълга история.Руснаците тоже. Общо взето ликвидацията на политически лидер има смисъл ако след нея рухне режимът.ТОЕСТ АКО НЯМА ИДЕОЛОГИЯ!!! Китай , Иран и КНДР са идеологически държави.Русия вече е "ПОЛУИДЕОЛОГИЧЕСКА". Затова ако го няма Фицо Словакия ше тръгне по друг път а ако го няма Раиси нищо няма да се промени. За Путин не се наемам да кажа.В Русия от Лидера зависи страшно много дори да има формална идеология. Но пък ЧК е най-сигурната спецслужба що се отнася до сигурността на държавният глава.Там мерките са феноменални.Всички тия хора с които Путин са ръкува при слизане са "подготвена масовка" от Лубянка ..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  20 Май 2024 10:13ч.

  Китай щял да продаде щатски ДЦК за 1,1 мрлд.. Абе момко неграмотен Китай има дълг от 312 % от бвп- то и нищо не продава щото пак ще яде по купичка ориз на ден китаеца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  20 Май 2024 10:20ч.

  Абе пиклив кретен, ти малоумен ли си ? :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Абе момко неграмотен"

  20 Май 2024 10:23ч.

  Двупръсточело, ай посмали манго!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  20 Май 2024 11:49ч.

  Е колко да посмаля, тая опорка ми дадоха да заработвам с тоя си никнейм, с Нов Кмет и Баба Пуси вече се разписах! Обед е, трябва да изкарам поне за един малък дюнер!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин,

  20 Май 2024 11:53ч.

  не искам да те обиждам, но я ми кажи от висотата на своята компетентност как така 2,5 трилиона долара дълг са 312% от 16 трилиона долара БВП?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  20 Май 2024 13:48ч.

  Хахаха, копейкин, я пак? Можеш ли някак да докажеш с официални данни тия 312% дълг?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Светла Павлова

  20 Май 2024 14:09ч.

  Господин ЗИП, Прав сте и в заключението…!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кадиров

  20 Май 2024 10:00ч.

  За стрелбата срещу Фицо е арестувана съпругата на стрелеца на летището в Братислава, на път за Варшава. Жената е нарушила мярката за неотклонение - домашен арест и не се явила на разпит след призоваване. Доказана е кореспонденция по интернет с "писател" /Букър/ от Украйна. Подозира са вербовка от ГУР- Буданов! Политическото убийство, в случаят опит, е последното средство на либерастите, жълтопаветните и васалите на "хегемона". Фицо, Ердоган, Раиси... Кой е следващият?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Юдомасон

  20 Май 2024 11:34ч.

  Всеки, който не е съгласен с установяването на НСР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьо

  20 Май 2024 10:06ч.

  Под земята и вий след него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путьо

  20 Май 2024 11:51ч.

  Исках да кажа, Зеленски на стълба и останалите небинарни джендъри след него, но нали съм Путьо Многоников, обърках опорките!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нетаняхуй

  20 Май 2024 10:07ч.

  "инцидент"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кадиров

  20 Май 2024 10:18ч.

  Днес 20.05.2024г. изтича мандата на кокаиновата Гнида. Путин нямас кой да подписва, така че атаката на ВС на РФ продължават по всички фронтове. До сега от началото на годината са освободени от Бандеровски гнет над 1000км.2 руска територия, и напредването продължава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Керпеден

  20 Май 2024 10:23ч.

  На Банкова отровните нацистки паяци ще се изядат взаимно. Съпротивата на населението за сега се изразява в опустяване на улиците в 404, а командването на ВСУ все още удържа някаква дисциплина,благодарение на заградителните отряди. Стрелбата по своите в гръб обаче, напоследък зачестява!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трепят ви джуджето

  20 Май 2024 10:52ч.

  И отивате на гражданска война. Това е само проба, щото режимите са еднакви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предположение

  20 Май 2024 10:43ч.

  В САЩ и Израел сигурно са в еуфория...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чочо

  20 Май 2024 10:57ч.

  Някои кръгове са доста нервни. Това убийство го доказва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Размишления

  20 Май 2024 11:24ч.

  Има повод за по-задълбочено мислене - Азербайджан поддържа много добри отношения с ЕС и Израел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  20 Май 2024 11:27ч.

  Много неизвестни и странности около катастрофата. Според някои, катастрофиралият вертолет е бил придружаван от други два вертолета. Останките на ударил се в земята вертолет НИКОГА не се разпръскват, лети със скорост под 180км/ч. С времето всичко ще се разбере.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Галя от Посолството

  20 Май 2024 11:39ч.

  Времето в района е било много лошо. Видимостта в облаци е до 10-20м. а случаят с метереолози е именно такъв. Дъжд,вятър, ниска температура до 10 грС, в планините на вятърът е бил талази с до 50 м/сек. Ниска облачност и мъгла. На 3,5 км. обледяване. Двата придружаващи хиликоптера тип Ми, преминали, но БЕЛ от САЩ -не.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  20 Май 2024 11:35ч.

  Днеска слушах по ТВто съобшение за смъртта на Иранския Президент... Презентираха го "касапинът от Техеран"... Предлагам когато новинират Зеленски Нетаняху, да ги презентират единът "касапинът от Киев", другът - "касапинът от Тел Авив"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  20 Май 2024 12:29ч.

  ++++++! Мърша с паничка, братко! Винаги е така с шутовете. Стомашните сокове са виновни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  20 Май 2024 13:22ч.

  Кое ти е чудно, бе ? Това е единствената страна в света в която стрелят и убиват демонстранти. 350 души. Чудила се копейката и тоя под него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  20 Май 2024 14:29ч.

  Посмали малко, ЕвроКопейка! Не е "единствената страна в света в която стрелят и убиват демонстранти". Питай онези от Майдана. А за една друга "страна в света, в която стрелят и убиват демонстранти" няма да те питам. Ти сам си сърчни "Kent State massacre", например.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д.Д.

  20 Май 2024 13:11ч.

  1. Професионално мнение, не по повод катастрофата, на наш класен пилот от т.н. "стара гвардия:"Само който е летял в Иран може да се нарече пилот". Препратка към планинския терен и късите поради същия този терен писти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д.Д.

  20 Май 2024 13:19ч.

  В конкретния случай, според мен, CIA, Mi6 и Мосад са едни гърди пред професионализма на пилотите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  20 Май 2024 13:38ч.

  Нещо за вчерашното неканонично служение на български владици с лица от ПЦУ, няма ли да напишете ? Или се правите на умрели лисици ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде, кога, с кого?!

  20 Май 2024 18:45ч.

  :(((((

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  20 Май 2024 13:50ч.

  Само за две седмици: опит за убийство на принц Мохамед, опит за преврат срещу Ердоган, атентат срещу Фицо, сега смъртоносна "злополука" и смърт на иранския президент? "СЛУЧАЙНИ СЪВПАДЕНИЯ" ????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  20 Май 2024 14:35ч.

  Май тия са по-кадърни, отколкото свалилите самолета на Пригожин, щом са го направили така, че да изглежда като обикновен инцидент...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за мен няма съмнение

  20 Май 2024 14:45ч.

  Почеркът е на израелските служби.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румен Мустафа Радев

  20 Май 2024 17:12ч.

  Кога ГАЛЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО ще разреши на туземната колониална администрация да поднесе съболезнования на иранския народ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И от какъв зор

  20 Май 2024 17:18ч.

  хукнал да открива язовир някакъв? Спешно някак. Карма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи