Илон Мъск посети Аушвиц-Биркенау: В X има най-малко антисемитизъм

Илон Мъск посети Аушвиц-Биркенау: В X има най-малко антисемитизъм

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Илон Мъск посети "Аушвиц-Биркенау", където в миналото се е намирал бившият нацистки концентрационен лагер. От Европейската еврейска асоциация съобщиха, че милиардерът е бил придружен от председателя на асоциацията, равина Менахем Марголин, американския журналист Бен Шапиро и оцелелия от Холокоста Гидон Лев.

"Мъск положи венец на стената на смъртта и взе участие в кратка възпоменателна церемония и служба край мемориала в Биркенау", заяви говорител на асоциацията.

 След това в Краков, на конференция, посветена на нарастването на антисемитизма след началото на конфликта между Израел и "Хамас" в Газа, собственикът на социалната мрежа X заяви: "Външните одити, които поръчахме, показват, че има най-малко антисемитизъм в X в сравнение с всички останали социални приложения".

X отчете оттегляне на някои големи рекламодатели, след като в края на миналата година Мъск определи като "истина" публикация в социалната мрежа, която подкрепя антисемитска конспиративна теория.
 
Източник: БТА

Коментари

  • Куци Коньов

    23 Яну 2024 14:58ч.

    Обвиниха го в антисемизъм заради коментар в Туитър и се скъса да си "пере" имиджа. Ходи на крака в Израел при психопата убиец на деца Биби, а сега се снима в Аушвиц. Ще взема и аз да повярвам (ама надали) в конспиративните теории за евреите, щом и Мъск се гърчи така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евреи са само тези, които повярваха и последваха Иисус Христос -

    23 Яну 2024 17:32ч.

    единосъщ с Отца, от който излиза Светия дух. Останалите, които осъдиха Бога и го разпънаха, чрез римската власт, на римския позорен кръст, престанаха да са евреи, а си останаха просто юдаисти. Освен това повечето юдаисти, избити от германските нацисти, не са семити, а са тюрко-хазари по произход. Самият Нетаняху е от хазарско потекло, от каквото са повечето съветски юдаисти като него... Чисти семити са палестинците в Израел. В този смисъл, самите израелци се изявяват като анти-семити, като избиват безразборно палестинските семити, на които отказват собствена палестинска държава на територията на Палестина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Индже Ш.

    23 Яну 2024 15:42ч.

    Така е Куци, щом и Илон им се поклони, значи има и по- богати от него с които той яко трябва да се съобразява, та и дори да лази пред тях. Англосаксите са абсолютно зависими от тях чрез дълговата криза, която е най-голямото оръжие на чифутските глобалисти. A други глобалисти няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    23 Яну 2024 16:18ч.

    преди доста, доста време, когато за първи път попаднах в женева, с изненада видях, че на най-престижните места в града се намират сградите не на световните банки, чиито имена всички знаят. не, това бяха съвсем други, почти неизвестни за обикновения човек банки. тези, които са собственици на големите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    23 Яну 2024 15:46ч.

    Все повече ми се струва, че Мъск е един позьор. Просто са му връчили са върти много пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    23 Яну 2024 16:28ч.

    Ако някой не знае известен е и като Освиенцим и според някакъв бивш полски министър е освободен от украинците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така де,

    23 Яну 2024 17:35ч.

    но не всички имат чувство за хумор като въпросния полски министър...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи