И Великобритания изпрати бойна авиация в Черно море

И Великобритания изпрати бойна авиация в Черно море

Автор: obektivno.bg

Великобритания изпрати военни самолети да патрулират в Черно море.

„Ще използваме нашето разузнаване, за да наблюдаваме руската дейност в Черно море, да предупредим Русия, ако видим знаци, че подготвят атаки срещу цивилното корабоплаване или инфраструктура“, се казва в изявление на британското правителство в петък, цитирано от The Telegraph.

„Като част от тези операции за наблюдение самолети на Кралските военновъздушни сили извършват полети над района, за да възпрат Русия от извършване на незаконни удари срещу граждански плавателни съдове, превозващи зърно“, пише в изявлението.

Руското министерство на отбраната предупреди по-рано, че всички плавателни съдове, влизащи в украинските пристанища, ще бъдат „третирани като потенциални доставки на военни товари“.

Коментари

  • Айде и лондонградските посерковци и те барабар Петко с мъжете

    09 Sep 2023 14:26ч.

    И що не изпратиха и другите два самолета ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д'артанян

    09 Sep 2023 14:49ч.

    Засърбял ги г---т и тях !? И,искат,руснаците да им го начешат !?Е, те саотзившиви ище им го начешат ! Досега,всеки,който е пожелал ебил добре "начесван" !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    09 Sep 2023 14:30ч.

    Отчаян ход на една пропаднала държавичка, която неистово се прави на значима и докато вторият им град Бирмингам обявява фалит тази смешна държавичка го играе "на гол тумбак-чифте пищови".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крайно време е поредното световно МУРАБЕ

    09 Sep 2023 14:49ч.

    да отпочне но като гледам руският”главнокомандващ”,некадърника Шойгу,Герасимов,почти всичките му кредитно-ипотечни генерали че и генералши силно се съмнявам да предприемат нещо адекватно на ингилизките напуни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя си е е*ала майката

    09 Sep 2023 14:54ч.

    Ще има пак осрани ингилизи very soon ми се чини. Като преди 6 месеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    09 Sep 2023 15:01ч.

    Ингилизите регистрират най-ниското одобрение на кралската институция за всички времена и са решили да напомпат самочувствие по чужди морета. Пропуснали са да забележат, че времето на колониализма е приключило и техните наемници и оръжия вече не са господарите на света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодила Гений

    09 Sep 2023 15:01ч.

    Честит празник! Да благодарим на тройната освобидителка: веднъж възобновяване на държавност след 5 вековно прекъсване: втори път - независимост купена с кеш и отмяна репарации и трети път - спасяване на БГ от претенциите (основателни) на Гърция и Турция на Парижката мирна конференция. Ако ЙВС си беше отишъл 3 години по-рано щяхме да сме на дередже Софийски санджак битти. За хубостите на монархофашистите дето разстрелваха и деца няма да пиша. Честито! Бог с нами!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истина

    09 Sep 2023 15:16ч.

    тези човекомразци даже и не са член на ЕС ! и ако те започнат бойни действия над кои страни ще е обратния удър? Оставка и затвор за всички за цялото правителство, начело с кръсника му! Боклуци долни, дано само смърт беде посята в семействата Ви, защото вие избихте по нареждане хиляди българи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    09 Sep 2023 16:03ч.

    Още играчки, които руските инженери с бели престилки и дебели очилца ще могат да разгледат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама те не си ли извадиха поука от нозни мирикански безпилотник, който, след като го напикаха руските Су35 падна в морето?

    09 Sep 2023 16:16ч.

    Значи и скоро някой английски пилотиран самолет ще катастрофира там - няма само нашите Миг29 да бъдат грешно управлявани и погребвани я...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чарлз III

    09 Sep 2023 16:24ч.

    Стига сте драскали глупости, обратно по полята ми да събирате реколтата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кучето ми

    09 Sep 2023 17:12ч.

    се казва Чарли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ истината - Видно е, че не вдяваш от ирония,

    09 Sep 2023 18:07ч.

    иначе щеш да се досетиш за препратката към Чърчиловите амбиции за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честит празник!

    09 Sep 2023 17:10ч.

    Да сте живи и здрави! Желая го на всички!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честит празник на всички Българи

    09 Sep 2023 18:19ч.

    А на всички национални предатели и военнопретъпници докарали България до 4 -та национална катастрофа че престой нов народен съд . Костадинов към Денков: На 9 септември ти напомням какво очаква теб и дружинката ти еничари и българомразци Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува пост в профила си във Фесбук, в който обясни на Денков на кого е подчинен. „Вчера Сорос Денков, назначен от американския посланик, Алексей Петров, Делян Пеевски и кой ли още не за мин.-председател, в отговор на мой въпрос от парламентарната трибуна отговори, че не ми бил подчинен. Не, Соросе, ти не си подчинен на мен, а на българския народ, чийто представител, наред с останалите 239 човека в Народното събрание, съм аз. И ако ти, Соросе, си мислиш, че си нещо повече от нас, българите, само заради своите чуждестранни господари, ще ти припомня, че рано или късно ние българите наказваме националните предатели, обявили война на собствения си народ. Ден като днешния, 9 септември, е прекрасен повод да ти напомня какво очаква теб и цялата ти дружинка от съвременни еничари и българомразци. И преди да си се забързал пак да насъскаш ДАНС и ГДБОП срещу нас за „радикализъм“ да ти уточня, Соросе, че ти ще бъдеш справедливо съден за своите престъпления. Същото важи и за цялата ти предателска пасмина. Възраждане не е Доносническа България, нито пък Продължаваме Предателството, за да поставя каквото и да е над закона. https://kritichno.bg/politika/kostadinov-kam-denkov-na-9-septemvri-ti-napomnyam-kakvo-ochakva-teb/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лондонските посерковци

    09 Sep 2023 18:00ч.

    Май са забравили как 9-та Плевенска дивизия ги би при Дойран ,Лондонските посековци май са забравили как едва си спасиха 300 хилядната армия при дюнкерк и най позорно прецапаха лаанша за да си спасят дрисивите задници. .Лондонските посерковци май са забравили колко бой ядоха от германците във битката във ардените . На лондонските посерковци вече два танка от прехвалините им чаланджъри дадоха фира на запорожкият фронт. Лондонските посерковци да си налягат парцалите ,щото руските ядрени сатана за шест минути ше достигнат до лондон и помен няа да остане от него .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • май са забравили как едва си спасиха 300 хилядната армия при дюнкерк

    10 Sep 2023 11:38ч.

    Исторически факт е че при Дюнкер спасението е дело на ... Хитлер. Хитлер умишлено дава няколко дена пауза на преследването, Луфтвафе спира да атакува колоните бягащи британци. Защо ? Хитлер не е искал да извърши масово клане на британците, притиснати към морския бряг, за да даде знак към Чърчил че е готов на съглашение с тях ! Хитлер винаги е смятал британците за "свои хора" според расовата си теория , висша раса, почти като германската ! Хитлер мечтаел британците да са му съюзници, а не врагове. В Англия до късно е имало фашистка партия на Освалд Мозли, много влиятелен политик, съществувала чак до 1940. Между двете войни Чърчил е бил симпатизант на Мозли... Също така вторият човек след Хитлер - Рудолф Хес излита със самолет през 1941 и каца на Острова да търси сепаративен мир и договорка с британците, което се проваля, защото войната вече се разраства. Изобщо това е една страница от историята - връзките на Великобритания с Нацистка Германия, която днес умишлено не се дискутира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    09 Sep 2023 18:00ч.

    А сега нашата бойна авиация заминава за Северно море и Ламанша!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияндетата....

    09 Sep 2023 18:23ч.

    Същите като франсетата...Напъни при запек...Колко бойни глави са им нужни за да бъдат унищожени на 99% както и 100% територията им да е непригодна за столетия? Ми не са много.Смешници...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    09 Sep 2023 18:38ч.

    къде без тези убиици те са на всяка манджа махаите се от черно море искаме мир а не оръжия и воини

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    09 Sep 2023 18:44ч.

    Абе, тези дали ще се върнат???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • The Man With No Name

    09 Sep 2023 18:55ч.

    Увеличих снимката, за съжаление с ниска резолюция и ме видях серийният номер, но ескадрилата проверих в уикито за RAF https://en.m.wikipedia.org/wiki/No._305_Polish_Bomber_Squadron Това съответства на BV. Изглежда ми малко новичък еврофайтър тифон за музеен експонат на уж закрита ескадрила. Освен RAF да са се върнали пак в Полша, без да обявяват че имат наза

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    09 Sep 2023 21:50ч.

    в украйна дрогираното наркоманче „зеля“ (верен съюзник на когото е БГ ШАЙКАТА) напълно е полудяло: в момента провежда моГилизация на хора с ограничена годност - пациенти с туберкулоза, хепатит, ХИВ, с психични разстройства и невротични разстройства, с някои заболявания на централната нервна система, на кръвта, на ендокринната система, и с епизодични пароксизмални разстройства (пристъпи на паника, припадък , световъртеж, епилептични припадъци). а наскоро е обявен за „годен“ да воюва и инвалида 2-ра група (Ал. Денисенко) - едноок младеж с липсваща китка на ръката...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи