И ДБ внесе проекторешение по офертата "Макрон"

И ДБ внесе проекторешение по офертата "Макрон"

И "Демократична България" внесе свое проекторешение за френското предложение за старта на преговорите на Северна Македония за членство в ЕС. Това потвърди пред "24 часа" съпредседателят Христо Иванов. 

Това е третото проекторешение, внесено по темата след тези на ГЕРБ и ДПС. Двете опозиционни сили настоява темата да се обсъди веднага във външна комисия и още утре в пленалната зала.

Темата е била обсъдена и на Председателски съвет рано сутринта, след който от "Възраждане" разкриха, че Христо Иванов е разговарял с френския посланик, а той отвърна, че е защитавал националния интерес, а комуникацията в рамките на ЕС била нещо нормално.

Източник: "24 часа"

 

 

 

Коментари

  • Владимир Владимирович Путлер

    23 Юни 2022 15:01ч.

    Всички американски подлоги са активирани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пена

    23 Юни 2022 15:12ч.

    Интересно, какво се случи през последните 2 дни, че три парламентарни групи се отказват от решения, взети от самите тях, в предишен парламент? Сега поне е ясно, че някой друг управлява държавата, а не нейното правителство. ГЕРБ, ДБ И ДПС доказват, че нямат отношение към българската история и памет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mini96

    23 Юни 2022 15:19ч.

    Трябва да се тресне яка тесла на франсетата!И на макетата в частност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За какво им е история и памет,

    23 Юни 2022 15:38ч.

    нито се ядат, нито пият и пари от тях не се изкарват. Въпросните отдавна са доказали, че те не са идеалисти, а се ръководят единствено от материалното, от "звъна" в джобовете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой ще вземе комисионната?

    23 Юни 2022 16:46ч.

    Политическите ни партии действат като търговци. Всички се натискат да предлагат една и съща стока (френското предложение). Който успее да го продаде, той ще тича до посолството за комисионната. Щом има пари всички политици мислят еднакво. Какво мисли народа няма значение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи