Христо Иванов: Задължително е да има правителство с втория мандат

Христо Иванов: Задължително е да има правителство с втория мандат

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Трябва да разбираме, че няма опция България да отиде на предсрочни избори и няма опция да не продължим разговорите и да не стигнем до правителство. Поводи да се замразяват разговорите и да не сме доволни от състоянието на нещата има прекалено много, но връщане на масата на разговорите трябва да има. Няма опция това да не се случи и се надявам да се случи". 

Това заяви в "Политически НЕкоректно" съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов, лидер на "Да, България". Той подчерта, че ДБ са на мнение, че в тази ситуация трябва да се търси състав на правителство, в който да не влизат лидери и политически лица, а "формула, близка до това, което се нарича експертен кабинет".

Единодушно е било решението на Националния съвет на ДБ за подкрепа на правителство с втория мандат и с ротационно председателство, обясни пред БНР той.

Иванов посочи, че "нормалният работещ канал за комуникация на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС е акад. Николай Денков" и той трябва да продължи разговорите между формациите за общ кабинет.

Предвид очакването президентът да връчи проучвателния мандат на ПП-ДБ в следващите дни, а може и часове, той коментира, че може да няма вече време за сериозна ревизия на формулата за кабинет с ГЕРБ:

"Николай Денков и Мария Габриел още утре да се съберат и да проведат един разговор и вече да излязат от това безкрайно сменяне на формулата и на неяснота по отношение на какво ГЕРБ биха подкрепили".

Христо Иванов отново подчерта, че аргументът на ПП-ДБ първи ротационен премиер да е акад. Денков е, че в случай, че "конституционната реформа изплесне", министър-председателят ще си подаде оставката.

"Конституционната реформа ще е първият и най-важен тест за този кабинет. Ако той мине през него, така че тази реформа да се случи, той може да оцелее и да продължи да работи дълго".

По повод коментари в изнесените от депутата Радостин Василев записи от закрито заседание на НС на "Продължаваме промяната", на което се говори и за политическото дълголетие на ДБ, очакваната конституционна реформа, след която "Христо Иванов може да се пенсионира" (цитат от записа - б.р.), съпредседателят на ДБ заяви, че няма наивни очаквания как тече политическият разговор при закрити врати:

"В тази коалиция сме, защото сме поели ангажименти към нашите общи избиратели. Нашият главен ангажимент е да има правителство, което ще реализира определени приоритети за страната".

Според него казаните неща в записите, свързани с държавната администрация, са добър повод да се проведе разговор за това как трябва да се модернизира българската администрация:

"Което със сигурност означава да се прекратят чистките на наши и ваши. Това означава прилагане на ясни стандарти, по които хора, които са определени позиции заради политически лоялности, да бъдат заменени от хора, които имат обективни причини да бъдат там. Да, това означава, че българската администрацията вероятно ще трябва да бъде съкратена, но това трябва да е политически разговор и ние ще настояваме на това. ... Това е и добър повод в преговорите за кабинет с втория мандат да се заложат сериозни цели, свързани с модернизацията и стабилизирането на администрацията".  

Михаил Миков: Записите показват циничен манталитет на хора, които се занимават с псевдодемокрация
Христо Иванов подчерта, че относно шефовете на службите "крайните решения за назначенията трябва да се вземат единствено в София":

"В рамките на законодателните промени по отношение на тези решения, вкарването на парламента във вземането на тези решения, гарантира, че те няма да зависят от никого еднолично и няма да могат да бъдат взети в някаква затворена стая, в консултация с някой друг". 

Интервюто на Силвия Великова с Христо Иванов в предаването "Политически НЕкоректно" можете да чуете тук.

Източник: БНР

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • thenewone

    28 Май 2023 18:17ч.

    Затворът плаче за тях, те правителство ще правят. Интересно, при гласуването, колко ще се обозначат като супер гьонсурати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    28 Май 2023 18:31ч.

    И защо е задължително, посолствата ли го синхронизираха....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Задължително е да стане обратното на това, на което държи чичо Сам

    28 Май 2023 18:41ч.

    Малка България може да натрие суратя на световния изрод.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо Иванов: Задължително е да има правителство с втория мандат

    28 Май 2023 19:09ч.

    Що, бе, Ице, да е задължително и за кого е задължително, защото за Конституцията и за нас не е, нали на мама детето?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъъъъъъъ

    28 Май 2023 20:32ч.

    Ами, защото вече е Ристо Пералнята, перачът на крадливи Тикви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    28 Май 2023 23:29ч.

    последен шанс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    29 Май 2023 11:16ч.

    Защо предаването на преминалата обучения и курсове в САЩ ярка либералка Великова се нарича "Политически НЕкоректно"? Кое точно е политически некоректното в ментето на Силвия!? Нека всеки сам си направи сравнението с истинското "Политически НЕкоректно" на Волгин от съботния ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откри топлата вода

    28 Май 2023 18:19ч.

    То е ясно и за малките деца, че ще скалъпите кабинет, само че заради глупостта на Кирчо и Кокорчо вече сте в много слаба позиция в преговорите и ще клякате на Тиквуний. Че иначе на избори свят ще ви се извие и с 12-13 % ептен няма да сте в състояние да направите каквото и да било.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    28 Май 2023 19:59ч.

    Нямат никакво право за "скалъпването" на този бъдещ кабинет. От известно време в политиката ДБ и ПП са придобили правото да диктуват някакви техни правила независимо от резултатите от изборите. След като тия две организации нямат мнозинство в парламента, а искат да управляват това се нарича преврат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    28 Май 2023 18:21ч.

    Я, брадатия плъх със свинските очички се показа. Да, трябва да има правителство. Отивате при президента и връчвате състава: Борисов премиер, Сачева социален, Делян енергиен, Ананиев финансов..... гласувате като един в зала и подкрепяте 4 г правителството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    28 Май 2023 18:24ч.

    Тез от герб пък съвсем сте изплискали водата - Боко премиер ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    28 Май 2023 19:22ч.

    Точно, за да е гаврата пълна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един Българин

    28 Май 2023 18:23ч.

    Този БОКЛУК трябва да бъде изритан от политиката и вкаран в затвора. Като какъв ще оправя съдебната система щом като не е влизал в съдебна зала. Забрана за участие във властта на хранениците на америка и сорос!!! Затвор и конфискация на заграбеното !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    28 Май 2023 18:50ч.

    Никакъв втори мандат? Нови избори☝️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, Един Българин,

    28 Май 2023 20:10ч.

    всички соросоидни хрантутници трябва да бъдат отстранени от властта - по същество това е "мека" агентура на ЦРУ, независимо от това дали го съзнават или не. Докато не се извърши такава лустрация, няма шансове да се измъкнем от сегашната тиня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нейтли

    28 Май 2023 18:26ч.

    че нямат опции, ясно. не са им оставили "от едно място". но чак задължително...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курвата на Нейтли

    28 Май 2023 19:03ч.

    Те са проститутки и нямат право на избор. Гълтат, когато клиентът нареди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъка

    28 Май 2023 18:27ч.

    Няма да има правителство. Ще има нови избори. Единствената ви задача би следвало да е, да прегласувате стар бюджет и да направите промени в изборното законодателство. А те са свързани с ограничаване на гласуването от чужбина от граждани които вече не са български граждани, и най-вече от Турция. Както и да изготвите и гарантирате необходимите процедури за честни избори. Ако не започнете да мислите като българи, нямате място в българския парламент. Всички други теми, дори Гешев, Борисов, са за отклоняване на вниманието от истинските проблеми за държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан д-р Чолаков

    28 Май 2023 18:39ч.

    Как гласуват граждани, които вече не са български граждани в чужбина ? Показват турски или американски паспорти на изборната комисия ? Каква е тази бесмислица която сте написал ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    28 Май 2023 21:12ч.

    Имаш ли и чуждо гражданство - насочи се към вратата, право на глас само останалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    28 Май 2023 18:36ч.

    Тия продажни престъпници много държат да изпълнят обещанията си към едно посолство и да изпратят нашите православни момчета да жертват живота си за чужди интереси! Ще го допуснем ли НАРОДЕ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    28 Май 2023 18:39ч.

    Ице задълженията са ваши а не наши, връщайте грантовете на Сорос, а нас не ни мислете! След изтеклите записи по добре си търсете самолетни билети към западни дестинации, за да не висите после по колесниците или на някое дърво!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    28 Май 2023 18:45ч.

    Между другото Гешо сега може да ги отстреля всичките вкупом с едни искане на имунитета на Борисов. Има да се гърчат като червеи, за да защитават тоя, дето до оня ден им беше архивраг.. А това трудно ще го преглътнат и сектантите, които са им гласоподаватели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тцъ

    28 Май 2023 19:05ч.

    И той е същата марионетка - ежи се, докато не му дръпнат конеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откривател

    28 Май 2023 18:46ч.

    От записите става ясно, че този мазен плужек е "откривател" на начина, чрез който при искане на имунитета на Борисов, той няма да не се откаже доброволно, а ще се създаде комисия, която "ще влачи поне шест месеца". Тази сутрин по БНТ Даниел Митов също потвърди този начин, значи съвместно са го измислили, като Митов каза, че без комисия нито един имунитет няма да бъде даден. И това били мъже, след като сте невинни, докажете го в съда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къдравата Сю е факултативно мъж

    28 Май 2023 19:05ч.

    Впрочем, той беше външен министър, докато беше и чиновник в Държавния департамент на САЩ. Дали не е бил с двойно гражданство?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    28 Май 2023 18:48ч.

    Което да ни вкара в Шенген и да въведе еврото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И няма да влизаме в Шенген и особено пък да въвеждаме еврото

    28 Май 2023 19:07ч.

    Изяжте се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    28 Май 2023 19:56ч.

    Ти си последна дупка на кавала, най вероятно никой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши

    28 Май 2023 18:51ч.

    Никакви избори повече! Следващият път най-достойните в корупцията, предателствата, престъпленията, измамите, далаверите и майцепродавството се събират пред козяк, падат на колене и чакат великия бял баща да излезе и обяви тържествено кой ще води народа към деградация, война, бедност и зануляване през следващия мандат. И така до към 2030 година, когато - добре дошли в световния цифров концлагер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До д-р Чолаков

    28 Май 2023 18:55ч.

    Български гражданин, е всеки който живее постоянно в България, знае български език, има български паспорт, и заплаща данъци и такси в нашата държава. Всички останали българи по произход, или небългари но с български паспорт, които не отговарят на тези условия, не би следвало да избират народни представители. Ние не сме в Англия или САЩ, където структурите им позволяват разточителство на представители и законотворци, ограбвайки останалите държави. След като някой е избрал друга страна за постоянен живот, той получава избирателни права там. Може да е българин, но на практика се е отказал от България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нужда от такава делба

    28 Май 2023 19:07ч.

    Разделянето на българи в чужбина и в страната е излишна, защото навън гласуват около 100 хиляди човека - половината в Турция, другата половина по света. На фона на 2милн. и 500 хил. в България това са 4% участващите избиратели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делбата е принципна. Българи има в България. В чужбина има чужденци.

    28 Май 2023 19:09ч.

    Нямаме сънародници зад граница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има нужда от делба

    28 Май 2023 19:13ч.

    Защото заради гласове от чужбина, тази държава е вече разграден двор. Вие сте си добре така някъде далече, ние тук всеки ден живеем в лъжи и измами. Който се е връщал знае, постоява една две години, и пак иска да избяга. И това е заради гласовете от чужбина, защото те най-лесно се манипулират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ///

    28 Май 2023 19:16ч.

    Трудно е да се постави граница, въпреки че е изкусително като гледам Кирчовците. Но има български общини (църква/училище) в чужбина които са удивителни, на фона на западната култура в която живеят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делбата е принципна. Българи има в България. В чужбина има чужденци. 28 Май 2023 16:09ч. Нямаме сънародници зад граница.

    28 Май 2023 19:24ч.

    Тъжно, но факт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха, и какво от това?

    28 Май 2023 19:26ч.

    Нормално е да си създадат някаква среда. И заради това, държавата ни да изчезва ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    28 Май 2023 19:27ч.

    В любимата Русия на последните избори са гласували 368 човека, на предните са гласували 543.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ? forsvaret 28 Май 2023 16:27ч.

    28 Май 2023 19:36ч.

    И това го цръцна тук щото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • /// -> Хаха, и какво от това?

    28 Май 2023 20:36ч.

    В никакъв случай. България има нужда от очистване за да продължи, но ако е възможно да не затръшваме съвсем вратата там където не всичко е погубено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И на тоя същото ще кажа

    28 Май 2023 18:57ч.

    Какво правителство? Какви министри? Какви мандати? Всичките сте за бай Ставри за национално предателство, бе! Радев къде е? Къде е Гешев? Къде са институциите? Боже мили, няма ли един нормален останал някъде из тая територия, на който да му пука за България? Няма ли един журналист да потърси отговор от институциите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    28 Май 2023 19:08ч.

    задължително нови избори докато ви изчистим вие безделниците няма да си отидете доброволно и да пуснете кокала наглостта ви е върховна как може да глаусвате за подобни индивиди

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наглостта като политическа ценност

    28 Май 2023 19:13ч.

    Задължително е да напуснете България! Няма друга опция. Вземайте си санираните панелки и колите втора употреба, но въздуха ни оставете. Презираме ви повече отколкото вие нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Трябва да разбираме, че няма опция България да отиде на предсрочни избори"

    28 Май 2023 19:15ч.

    А това ЯВНО е опция на американското посолство! Прав е проф. Христов .......... по-жалки никога не сме били в историята си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заплахи срещу Иван Гешев и прокурор по „Барселонагейт“

    28 Май 2023 19:18ч.

    лавният прокурор Иван Гешев и наблюдаващият прокурор по делото „Барселонагейт“ са получили заплахи, научи „Труд news”. Новината бе потвърдена от източници от НСО, както и от самия главен прокурор. Предположението е, че убийството на Красимир Каменов-Къро е свързано с тези заплахи. Бившият бос от ВИС-2 бе разстрелян преди дни в Южна Африка, заедно със съпругата му, бодигарда му и камериерката му. Потърсихме за коментар главния прокурор Иван Гешев. „Потвърждавам, че е отправена заплаха срещу прокурор и срещу мен. Понеже съм в отпуск по лични причини, бях уведомен по установения ред. Не съм запознат с подробности. Сигурен съм, че правоохранителните органи ще си свършат работата. След всичко, през което минах след опита за убийство срещу мен, как си мислят, че ще ме уплашат? Заплахи срещу журналисти, заплахи срещу магистрати, взривове, убийства. Както е казал още в деня на атентата един специалист по тероризъм: Ако държавата не вземе мерки, това ще е само началото. Аз пак ще повторя, че не ме е страх и не бягам, а се бия. Докрай!“, каза главният прокурор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Димитър Шивиков

    28 Май 2023 19:22ч.

    Не крещящо, а незабавно изритване от политическата сцена на тези неолиберални фашизоидни индивиди! Същността им лъсна за пореден път. Преди години изтекоха записи на Доносническа България, а сега на Продължаваме подмяната. Затънали до ушите си в лайна продължават да са брутални и арогантни в стремленията им към властта. При този политически боклук почтеност и честност няма. Всякаква медийна и псевдо експертна гмеж се опитват да ги изчистят от собствените им лайна, но няма да им се случат този път схемите. Народе, в деня на връчването на мандата се събираме пред Президентството и освобождаваме народа и Родината от политическия боклук! Мястото им е на политическото бунище! Чест и уважение само към теб, НАРОДЕ български!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    28 Май 2023 19:31ч.

    христо, кой каза, че е задължително? Посолството ли? Или от Брюксел? Трябва да сте в затвора, а не да се каните да управляваш държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    28 Май 2023 19:34ч.

    "Никола Филчев за Христо Иванов"-https://www.youtube.com/watch?v=XOjl2wxl7pg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очевидно е, че трябва да с епреустанови съществуването на американско посолство в България

    28 Май 2023 19:37ч.

    Същото се отнася за поне още десетина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • PiPoN

    28 Май 2023 19:40ч.

    Абе я да попитам ,В Руското посолство ли се избраха новите шефове на службите или в Американското???? Абе тая Русия не ни ли е виновна пак!! Или ще бъдем както в Украйна през 2014?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Христо Иванов и христоивановци

    28 Май 2023 19:45ч.

    аз лично пожелавам в предсмъртния си час за зададат въпроса на Фериданд I в изгнание: "Кога заминаваме за България?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господин Карл

    28 Май 2023 19:49ч.

    Най-гнусната гнида от всички - Бойкикев, се изживява като последна инстанция. Гнус!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Задължително е

    28 Май 2023 20:04ч.

    да има избори и да гласуваме само с бюлетините, не на машините, които се фалшифицират централно с кодове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    28 Май 2023 20:08ч.

    Защо не е затвора това нищожество? Отвратително същество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    28 Май 2023 20:11ч.

    Правителство с кого? С противоконституционна партия? Със слуги на чужди интереси? НИКОГА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • haho

    28 Май 2023 20:11ч.

    "Христо Иванов: Задължително е да има правителство с втория мандат" . Щото от посолството иначе ще ни бият и ще спрат грантовете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    28 Май 2023 20:25ч.

    Полекичка сребреят косите на Христо Иванов, но той не престава да възхищава с умелата игра на ролята, която пресътворява. Роля, по нищо не отстъпваща а ролята на знамения Паниковски от "Златния телец", прихранващ се като син на лейтенант Шмидт. Подобно на Паниковски, Христо кротичко и с постоянство на мормон се е отдал на своите занимания. Неговата мисия е да се вживява като конституционен реформатор на свободна практика. Прави го таланливо, деликатно, без да губи чувство за мяра. Когато усети, че работата отива да го бият, умело се спотаява и чака следващото действие. Христо навярно се е сдобил с актьорския си талант по майчина линия. Баща му е бил инженер в Заводпроект и едва ли се занимавал с характерните за своя син беполезности. Артистичните умения Христо сигурно е прихванал от майка си, активистка на БКП, потомка на видния род Бойкикеви. Тя е дете на комунисти-политемигранти. Връща се в България и през 1972 ражда Христо. Нейна рода навярно е известният проф. Светослав Бойкикев. За него проф. Владимир Павлов пише: "Народната власт оцени високо приноса и заслугите на проф. Бойкикев към оториноларингологията и с основание го определи за личен лекар на нашия вожд и учител Г. Димитров. През следващите 35 г. проф. Светослав Бойкикев се утвърждава като отличен специалист, учен и преподавател по УНГ болести. Избран е за професор (1956 г.) е удостоен със званието "Народен лекар". Проф. Светослав Бойкикев е основател и пръв ръководител на Ушното отделение при Правителствена поликлиника (1951–1952), а след това до 1976 г. е съвместител и консултант в Правителствена обединена болница". Да се чуди човек как такива свестни родители са родили такова мързеливо магаре като Христо. Господ да му дава живот и здраве, но няма да се учудя ако той се пенсионира като проповедник за контституционна и съдебна реформа. Днес е на 48. През 2045 г. ще съобщят, че бай Ристьо се е пенсионирал и оттеглил от активно конституционни реформаторство. Той ще влезе в историята като автор на първата в света електронна конституция с изкуствен интелект. Отвориш ли я всеки неин член, щом го докоснеш и поопипаш, еректира и разказва какво може да ви се случи ако решите да го променяте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 21:30ч.

    Тоз професор-оториноларинголог, разбирал ли е от носове? Тоз лицев израстък да не е резултат от некви професорски експерименти върху нослето на малкия Христо - за увеличаване на площта на обонятелните рецептори, за изпреварващо намирисване на келепира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕЗАБАВНО НОВИ ИЗБОРИ!

    28 Май 2023 20:25ч.

    Нямаме никакво намерение да гледаме гърчовете и усукванията ви около Боко. Вие сте крадци, измамници, шарлатани, корумпета, абсолютно същите, каквито са и герберастите. Прегръщайте се настрани, за да не повръщаме от вас. Незабавно нови избори и подсмърчайте до тоалетните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Май 2023 20:25ч.

    Да напомним на Христо и феновете му: https://www.facebook.com/bgnational.media/videos/1249516942336978/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    28 Май 2023 20:47ч.

    " "ЛЕВИЦАТА!" иска нови парламентарни избори! ГЕРБ не клекнаха, а направо легнаха пред ПП!"- https://www.youtube.com/watch?v=WP0WxIsKe44

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    28 Май 2023 20:52ч.

    Ще има правителство, което ще изпълни нашите атлантически ангажименти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангажиментите

    28 Май 2023 23:59ч.

    вървят освен със субектност още и със суверенност и равнопоставеност. Като държава в момента имаме само първото. Не атлантически ангажименти имаме, а повинност и в смисъла не на дълг, а на тегоба и ангария.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Leto

    28 Май 2023 20:55ч.

    Ей, страшни нагляри! Нови избори! Какво правителство с втори мандат бе, олигофрени долнопробни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    28 Май 2023 21:18ч.

    "Трябва да разбираме, че няма опция България да отиде на предсрочни избори и няма опция да не продължим разговорите и да не стигнем до правителство "'Нищо от посоченото не е 'опция'.1. Не можете да си говорите, защото гласът ви изтече със записа на ПП. 2. Има възможност за правителство с Трети мандат, а не с втори, който е 'дузпа' на ПП. 3. Генерал Шивиков призовава за протест към 'инсталацията' и това може да доведе до неочаквана Народна развръзка за сметка на ПП и кръга им. 4 Има 'опция' в нови избори, но тя е нежелана от ПП заради манипулацията с машинния вот. Опции много, а не тази, с които индокртинира Христо Иванов - правителство с втори мандат на всяка цена. Всъщност, вече ПП нямат стойност и цена, което стана ясно от внезапното пътуване на Кирчо. Капитан не напуска потъващ кораб, а Кирчо бяга през глава в корелация със записа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правителство с тия, дето се подпсват с кръв

    28 Май 2023 21:23ч.

    Няма да има!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    28 Май 2023 21:32ч.

    Чудя се да повръщам ли или да псувам, мравояда си търси много успешно сопата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Познавам хора, които не познават личноХристо,

    28 Май 2023 23:52ч.

    но го харесват, а не могат да кажат заради какво, което е направил или не е направил. Обичат явно нещо от себе си в него, който, както казва доц. Карачибук " с постоянство на мормон" "проповядва" все едни и същи неща, в посока на които нищо не е направил, а подозирам и че не познава материята, за да ги направи. Резултат на отрицателна селекция е той, но мен ми е не до него персонално, а до тези, които го имат за гуру. В ДБ, казват, сред радетелите и самите носители на свободата царят такива нагласи за култ към личността на водача и за сектантска вярност на идеологията. Обаче Христо никак не е харизматик. Говори невдъхновено и невдъхновяващо, има голям нос...Нищо с нищо не се връзва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къш

    29 Май 2023 0:41ч.

    Зашо да е задължително? Така ви казаха от Козят, когато последно ходихт да се жалвате от българския народ, ли? Ами за тях и вас, може и да е задължително, но за нас е задължително да има правителство БЕЗ ВАС! Заради вас Тиквун ми става все по-симпатичен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    29 Май 2023 1:03ч.

    Пълен партал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    29 Май 2023 1:22ч.

    "Спасявайте тая държава, за да спасите себе си! "РадиоПирати / коментарът на @Martin_Karbowski-https://www.youtube.com/watch?v=vg_3P6MPVRM

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ,.,..,.,.,,..//.

    29 Май 2023 3:46ч.

    Защо никой публично не иска оставката на скандалния ристю?! Той беше публично разобличен, че фикс идеята му за "съдебна реформа" е публично клише, а действително е чадър за банкянския!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дядо Ташко внук на дядо Мъдьо

    29 Май 2023 6:32ч.

    Христо Иванов не е ходил войник затова задължително трябва да се мобилизира за 15 дни запас на полигона в село Корен където обучението му ще го проведат бившите кашици РОДОПЧАНИ от полка в Момчилград, за начало ще му профухат аналното дуло с оръдейния шомпол на 155 мм САУ след което ще замине за Украйна да практикува наученото и след като ако се прибере ще го назначим за министър ако все още има желание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Май 2023 11:31ч.

    Досадник, който всеки ден по 20 пъти казва едно и също по различен начин. Освен да цапат паметници за 1 лев работа не са свършили толкова години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи