Христо Иванов за срещата в джипа на Бобоков: Нямаше къде другаде да се видим, влязох само за да откажа

Христо Иванов за срещата в джипа на Бобоков: Нямаше къде другаде да се видим, влязох само за да откажа

Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов коментира снимката, която показва негова среща с Пламен Бобоков в джипа на бизнесмена в близост до сградата на Народното събрание.

"Г-н Бобоков има някакъв проект в Русе за възстановяването на една историческа сграда. Наши депутати в общинската листа са коментирали това нещо и той потърси възможности за някаква подкрепа от наша страна да се завърши този проект. Просто нямаше къде другаде да се видим. Видяхме се по този начин за 10 минути. Просто да му кажа, че абсолютно не мога съм полезен, за съжаление - сградата е много красива", каза Христо Иванов при гостуването си в предаването на Нова тв "Събуди се".

Той отрече в колата да е обсъждан евентуален политически проект на Пламен Бобоков и увери, че "развитието на събитията ще го покаже".

Христо Иванов коментира и въпроса с ветото за началото на преговорите на Република Северна Македония с Европейския съюз. Според него френското предложение е "изключително добро за България".

"Освен правителствената криза и тази в досега управляващото мнозинство - България е изправена пред едно много важно решение, свързано с РСМ. Това е важно не само за Северна Македония, но и аз нас, но ние сме на път да го провалим. Това ще бъде изключително жалко за нас. Това налива допълнително масло в огъня", подчерта той.

Според него Слави Трифонов се опитва да експлоатира темата за Северна Македония, за да си осигури алиби за някакви свои вътрешнополитически действия. "Това е един начин, който меко казано е безотговорен. Най-накрая ние получихме резултат от френските усилия за посредничество. Прочетох много внимателно предложението. Говорих и с много авторитетни дипломати от различни политически сили. Общото мнение е, че това е едно много добро за България предложение. Искам да ме чуят всички - това е изключително добро за България предложение, което ние сме готови да изхвърлим в коша поради това, че сме във вътрешнополитически скандал в момента", категоричен е Иванов.


И допълни: "Когато България сега не успее да разгледа това предложение, защото няма политически контекст - някой да иска да се занимава с тази тема - а това предложение е много добро за нас и не знаме кога ще има второ такова- когато това се случи - ето това ще бъде национално предателство. Според предложението Скопие трябва да поеме ангажимент пред ЕС да си промени конституцията и да впише българите като един от държавотворните народи. Ако Македония не направи това - няма да има преговори за ЕС, няма да вдигнем ветото".

Иванов е категоричен, че "Демократична България" ще подкрепи френското предложение за Северна Македония, ако то влезе за обсъждане в пленарна зала в парламента. "Франция се ангажира да ни помогне и когато казвам, че предложението е добро за България, го казвам, защото самият външен министър в оставка Теодора Генчовска също го потвърди на изслушването в Народното събрание", каза още Христо Иванов.

Източник: dnes.dir.bg

 

 

 

Коментари

  • teridan

    19 Юни 2022 15:02ч.

    Христо Иванов винаги има много добри обяснения, които са непроверими. И за Маджо "да говорим по-късно, че сега сме на живо", пак имаше добро обяснение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...да откажа.

    19 Юни 2022 15:03ч.

    И един мармот врътка станиолчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    19 Юни 2022 15:24ч.

    Магистралната проститутка също се качва в кабината на ТИР-а само за малко и да се стопли....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    19 Юни 2022 15:25ч.

    Уреждат си нещата в джипове. Както проститутките на околовръстното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да очакваме и Ники Бизона

    19 Юни 2022 15:30ч.

    съученикът на Бобоков за кандидат главен прокурор след някой ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • категорически отказвам да ми вдигате пенсията

    19 Юни 2022 15:33ч.

    И PR Sevi Bojko ходеше при Черепа да му отказва категорически да му пусне. Всеки месец. И оставаше у тях да му отказва по час-два.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jchcuchdhd

    19 Юни 2022 15:41ч.

    И аз имах едно гадже дето все искаше да се видим за да скъсаме/да ми откаже и така към 10-ина пъти все ми отказваше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2022 15:44ч.

    А по телефона не ставаше ли да откаже?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    19 Юни 2022 16:25ч.

    Хората с леко поведение не може да отказват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    19 Юни 2022 18:18ч.

    Тоа пак са оля. За паламурници ли ни взима?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЯМА ДОСТАТЪЧНО СИЛИНИ ДУМИ!

    19 Юни 2022 18:23ч.

    Няма достатъчно силни думи, които да опишат отвращението ми! Почти толкова голямо, колкото към другия нещастник от снимката с генералските еполети на кралицата. Само в Бог е надеждата ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Устат Блендер

    19 Юни 2022 19:31ч.

    Тончо Токмакчиев много сполучливо пародираше навремето Жорж Ганчев-с нос на Пинокио(понеже лъже).Подходящо е да се превъплати в Ринго Иванов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Питащ

    19 Юни 2022 20:15ч.

    Хайде стига с тези простотии! Не знам Бобоков да е кокаинов бос, нито пък да е масов убиец. И какво като лицето Иванов се е срещнал с него в джипа му, зад джипа му или върху него? Простотия та няма накъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Христо е изключително деликатен отказвач. Прави го лирично, на задната седалка, без да нарани душата на предлагащия. Първокласен отказвач е Христо, затова е много търсен.

    19 Юни 2022 21:47ч.

    Тези дни отказа на задната седалка в луксозен джип, цяла гарсониера. Предстои му да откаже в 80 метрова яхта. После на борда на самолет Bombardier BD-700. Така неусетно се изнизва този старен живот - серия луксозни откази. И накрая ще се съгласи - в зловонна тоалетна, с груби и непоетични предложиня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    19 Юни 2022 21:54ч.

    Ех, Христо, Христо, защо като не умря като герой в десанта при Росенец?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо да мре Ристю

    19 Юни 2022 22:56ч.

    Веднъж герой от Росенец, втори път герой - защитник на каскета. Много ми допадат неговите избиратели - уменкрасивитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маларт

    19 Юни 2022 22:15ч.

    Мравоядът би трябвало да знае, че влизане в джипки на такива персони се тълкува по един определен начин. Друго е оправдание и то мирише

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Касандра, гадателка от Полски Тръмбеш, предрича, че наградата Аскеер за водеща мъжка роля за 2028 г. ще получи Захари Бахуров. Тя ще му бъде присъдена за ролята на политика Христо в спектакъла на Народния театър "От гъза си пати".

    19 Юни 2022 23:54ч.

    Захари блестящо пресъздава трагичния заник на един държавник, лекомислено оплел се с мафията. Впечатлява финалът на драмата. Политикът Ристьо е потънал в огромни дългове към спонсора си, ромския бизнесмен Рамадан (ролята се изпълнява от Христо Мутафчиев). Рамадан току-що се е завърнал от делово пътуване до лунното Море на дъждовете. Там той е решил да инвестира в курортно селище.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Офертата му обаче е отхвърлена и той се прибира разгневен. Неговият човек се е провалил. Рамадан нарежда на пазвантите си веднага да му доведат лобиста Христо.

    19 Юни 2022 23:57ч.

    Срещата им става в тоалетната на Рамадановия ресторант "Лазурна раковина". Там босът брутално и болезнено насилва демократа Христо, под звуците на Одата на радостта, докато хорът възторжено пее: "Нека в сговор благороден /крепне този кръг широк – / той към звездния чертог / на Невидимия води". Завеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОТКАЗАЛ

    20 Юни 2022 0:01ч.

    и един мармот врътка станиолчета...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А какъв е бил проблемът

    20 Юни 2022 7:41ч.

    На открито прави да си проведат видимо краткия разговор? При протестърските протести миналото лято не е забелязано изписано на физиономията Христова страдание от разширени вени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    20 Юни 2022 7:42ч.

    Глупости...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Докладват на Христо Иванов за разговор с Маджо, той: Тихо! (ВИДЕО)

    20 Юни 2022 14:17ч.

    https://dariknews.bg/novini/bylgariia/dokladvat-na-hristo-ivanov-za-razgovor-s-madzho-toj-tiho-video-2236396

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи