Христо Иванов призова да дадем на Украйна ракети С-200 и да се превъоръжим с пари от САЩ

Христо Иванов призова да дадем на Украйна ракети С-200 и да се превъоръжим с пари от САЩ

България да се възползва от американски фонд за превъоръжаване на българската армия, да пратим на Украйна наши комплекси за противовъздушна отбрана (ПВО) - ракети С-200, чийто ресурс и без това изтича след година, и да ги заменим със съвременно въоръжение. За това призова съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов в интервю за предаването "Лице в лице" по бТВ.

Той уточни, че това са отбранителни оръжия, от които украинците имат нужда, защото гражданските им обекти са подложени на варварски бомбардировки, противно всички правила за водене на война. И напомни, че уставът на ООН задължава страните-членки да помагат на нападната страна - "ако не го правиш, помагаш на агресора".

Съпредседателят на ДБ призова служебното правителство да даде отговор какви са плановете му за усвояването на този финансов ресурс и да модернизираме армията си, защото можем да изпуснем възможността, ако не реагираме навреме. Той отговори и на думите на президента по-рано днес, който за пореден път обвини политиците от ДБ, без да ги назовава, че са от "партията на войната". "Радев може колкото иска да нарича опонентите си партия на войната, но това не го прави партия на мира, а партия на обслужването на Кремъл. Защото да откажеш помощ, без да се лишаваш от отбранителни способности, а напротив, да ги увеличаваш - кого обслужваш, ако не господаря на Кремъл?", попита Иванов.

Лидерът на "Да, България" отговори и на призива на президента - първо вземете властта, после решавайте за отбраната, с напомнянето, че Радев е връчил за четвърти път третия мандат на БСП с предсказуем провал, като всъщност го е връчил на себе си, за да управлява. "Разбирам, че е в постоянна кампания, че му е тясна ролята на държавен глава по нашата конституция, но е тъжно, когато това е за сметка на националния интерес", каза Христо Иванов. По думите му, конституцията залага ролята на президента на посредник и на активна страна - какъвто бе президентът Петър Стоянов в кризата през 1997 г.

Иванов отбеляза и промяна в лексиката на президента - че вместо да плаши с въвличане на България във войната, "сега се изразява къдраво - ще станем част от процесите на ескалация". И отново го призова, ако разполага с нови данни, касаещи националната сигурност, да свика Консултативния съвет за национална сигурност. "Но не го прави, защото там трябва да отговаря на въпросите ни", каза Иванов.

Съпредседателят на ДБ изтъкна, че списъкът "Магнитски" е погром за страната ни, защото от 9 граждани в ЕС, посочени в него, 8 са от България, написа БТА. Това е и израз на огромно недоверие от най-близките ни партньори, защото техните служби щяха тихо, оперативно и ефективно да споделят информация за корупция с нас, ако имахме работещи правоохранителни органи. Но понеже прокуратурата не работи, това е пореден повод ДБ да поиска оставката на Иван Гешев. "Гьонсуратлъкът е стигнал до такива нива, че не очаквам Гешев да си подаде оставката. Прокуратурата на уличен език вече се нарича прикриватура, която трябва да прикрива нечии интереси", каза Иванов. И предупреди, че заради корупционния риск и неясната политическа перспектива България губи собственото си развитие.

Иванов напомни, че последният доклад за върховенството на закона на Европейската комисия ясно каза, че трябва да въведем възможност за наказателна отговорност и за отчетност на главния прокурор. А с "Магнитски" американските ни партньори са напомнили, че несъбирането на такси от хазартни игри е част от корупционна схема, но прокуратурата така и не е намерила начин да разпита Васил Божков.

Христо Иванов призова "да спрем тъпоумията", визирайки думите на Бойко Борисов в неделя, че в последния парламент ГЕРБ много искали да извършат съдебна реформа, но "стария вълк" Христо Иванов ги изиграл. "Наистина се чувствам като стар вълк, защото от 2014 г. се опитвам да кажа на Борисов, че трябва да реформираме прокуратурата", каза Иванов. И призова "да спрем с тъпоумията и в следващия парламент да извършим конституционна реформа, за която носят отговорност всички политически сили".

За коалиционното предизборно обединение на "Демократична България" с "Продължаваме промяната" Иванов каза, че с него се дава възможност за ясен полюс на промяната. И призова избирателите да гласуват за ПП-ДБ, за да може наистина страната да тръгне напред, защото сега затъва в безвремие. "Трябва да спрем това безвремие! Иначе губим национално богатство, всеки губи активи от труда си, от имотите си, защото не можем да привличаме инвестиции поради политически риск и липса на правосъдие. За да тръгнем напред, трябва да се случат реформите", каза съпредседателят на ДБ.

 

Коментари

  • Тъпер

    14 Фев 2023 22:23ч.

    Явно Радев ни е подготвял за тази наглост която бълва ХрИванов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дано не е някаква сценка от синергията

    14 Фев 2023 23:36ч.

    Единият тропа с крак - против изпращане на оръжие, другият тропа с крак - да изпратим оръжие и пак С-200, каквито отдавна искат по "Списъка на Москаленко" - нали помним този списък със старателно изброени оръжия плюс техния брой от посланика на Украйна. Вчерашното сбогуване на Херо Мустафа заедно с посланика на Великобритания и СПЕШНО долетелият Обраян, с какъв тон е било? ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-долу го писах:купиш система, която се продава за 1500милиона, при това върши ограничена работа?

    15 Фев 2023 10:37ч.

    И не бързайте да обвинявате Президента за всички дебилщини на българските политици - той не е възпитателка в детската градина, че да отговаря за глупостта на възпитаниците си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    14 Фев 2023 22:24ч.

    Ти специално ще даваш оръжие на някой, когато представиш доказателства, че си го заплатил с лични средства! С чужда пита, помен се опитваш да спряташ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той и Ботев това разправял преди 150 годин:"... не свойта душа брате, а душата на Народа!"

    15 Фев 2023 10:42ч.

    Нищо ново под слънцето в Булгаристан...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дея

    14 Фев 2023 22:26ч.

    Явно Путин тая вечер няма да спи - С200 е това, не е шега...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След хартиените самолети...

    15 Фев 2023 0:07ч.

    ще си имаме и хартиени ракети! Урааааа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    14 Фев 2023 22:30ч.

    Аз пък призовавам да дадем на Украйна... Ристьо. Кирчо и сие, и да се "превъоръжим" с гръбначни политици, че от безгръбначни ми писна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    15 Фев 2023 8:25ч.

    апцалутно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    15 Фев 2023 10:58ч.

    ++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крокодил

    14 Фев 2023 22:31ч.

    Абе, Пинокио, твоите американци пари само взимат. Нещастик добрал се случайно до Парламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    14 Фев 2023 22:31ч.

    Тоя като е толкова смел защо не попита американците какво става с "оригамитата", поръчани от Бойко ? И, да попита дали ще ни върнат парите? Не пита защото знае,че ще му спукат задника от бой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си прав,

    15 Фев 2023 0:25ч.

    Бойкикев мисли за държавата. Ей го R-доган повдигна въпроса - самолети или парите обратно - и го цапардоса това... земетресение... haarp?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ggw

    14 Фев 2023 22:37ч.

    дано изкараш поне 3% на изборите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се притеснявай

    15 Фев 2023 0:28ч.

    той разчита на кода на про100то и на IT-подкрепата на СиелаНорма. Я виж СДС как се прероди с бокаса... Хри100 ще е вечно в НС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оптимист

    14 Фев 2023 22:42ч.

    Бог да пази България от подкупни еничари като г-н Иванов и от обезумелият му избирател! Този трябва да бъде линчуван пред народното събрание и убит с камъни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Направо те виждам

    14 Фев 2023 22:56ч.

    как изхвърляш телевизора през прозореца, когато видиш репортажа от летище Бургас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:08ч.

    Телевизора му, да не ти вземе мярка за шапка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    15 Фев 2023 12:41ч.

    "Ти телевизор ли ще викаш, уе ей! Ей ще ти счупя тоз телевизор!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мургаш

    14 Фев 2023 23:00ч.

    Това изказване случайно ли е направено точно днес? А онзи от вчера, дето днес нямало да позволи да се изнасят пирони за жп Крайна, наясно ли е със инструкциите на Мустафови? Ако след месец и половина тези изчадия бъдат избрани в парламента, всеки дал гласа си за за безродници, да бъде изпращан директно на фронта, без право на връщане. Или да става каквото става в Турция и да се свършва. България не трябва да понася повече този позор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русороби,

    14 Фев 2023 23:04ч.

    ще гледате и ще ревете. Българско оръжие ще бъде продавано и дарявано на Украйна, за да се спаси от набезите на руските варвари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз може да съм боклук,

    14 Фев 2023 23:12ч.

    но ти си руснак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз може да съм мангал,

    14 Фев 2023 23:16ч.

    но ти си руснак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:20ч.

    Точно заради това ще бъдеш скоро превъзпитан, защото явно си и малоумен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Млъкни бе,

    14 Фев 2023 23:24ч.

    руснак с руснак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:36ч.

    Аз мълча и пиша, а ти нещо се газираш май?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама не съм

    14 Фев 2023 23:38ч.

    руснак за разлика от теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:39ч.

    Съболезнования.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    14 Фев 2023 23:57ч.

    "руснак за разлика от теб" А какъв си, бре, ескимос ли??? Айде спри се. Изтапанил се един простак и крещи на всички останали, че са простаци. Аман от идиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    15 Фев 2023 2:16ч.

    Русороби, 14 Фев 2023 23:04ч. ти си гнусен предател

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    15 Фев 2023 8:54ч.

    Кога НАЙ – ПОСЛЕ, кочината Булгаристан ще се изчисти от боклуци и лумпени, като Мравояда, за да се отърси от отровната си плесен !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соросоробе

    15 Фев 2023 9:49ч.

    разкарай се в Украйна на първа линия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПВО

    14 Фев 2023 23:05ч.

    С 200 е антична тежка ПВО ракета, съвършено безполезна срещу съвременната руска авиация. Единствената цел на това "предложение" е - България да бъде обезоръжена до край ! Да ни съблекат и долните гащи . След което да ни нахендрят "Пейтриът". Който този нечистоплътен тип няма да плати от джоба си. Мравоядът е престъпник и заслужава линч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    14 Фев 2023 23:58ч.

    Не, целта е друга. С нашите пари и техника да се демонстира верноподаност към господаря. Впрочем същото правят и мекеретата тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта е дотолкова да станем зависими

    15 Фев 2023 0:33ч.

    от ВПК на ред*еците, че като ни кажат искаме войници, без да се колебаем да изревем: "Yes, sir! Kolko?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    14 Фев 2023 23:20ч.

    Мислех че ще мине днес без поредтата простотия на тия но не би.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    14 Фев 2023 23:21ч.

    Лумпен, комплексите вървят заедно с такива като него. Поне да се изчисти държавата от боклука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз предлгам

    14 Фев 2023 23:24ч.

    Бате Ристю, да хване ак и да бега в Усрайна. Нищо, че полдежа на мобилизация, айде дет викам да ме мобилизират... Може и да успеят... Аз съм тъп и на тъпи се Найден.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пентагона Марк Еспър е загрижен американско оръжие и технологии да не попаднат в ръцете на врага!

    14 Фев 2023 23:27ч.

    "... бившият шеф на Пентагона изрази загриженост, че американските технологии могат да попаднат в ръцете на други държави заради оръжейните доставки за Украйна. Той подчерта, че за САЩ е важно да се уверят, че техните технологии няма да попаднат в неподходящи ръце." .... Значи за да е попаднат в ръцете на Русия американските технологии ще пратим оръжието на колониите от Източна Европа, което е руска технология... Това иди дойди като обяснение. Обаче изцепката на политическият лидер да сме взели американско БЕЗ ПАРИ, нещо много комисионерско звучи. .... Това лице, е позор за българската нация - личното му благополучие е по-важно от родината и народа, който народ отново ще облъчва с лицемерни обещания.... Долу такива лидери предатели егоцентрици

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Fulbright/Hubert Humphrey Fellowship Program, Washington College of Law, в САЩ

    15 Фев 2023 0:41ч.

    Стипендията (доверието) задължава. Я ги вижте останалите стипендианти - Атанас Пеканов, Киро про100то и Асен Василев колко прекрасно изпълняват поръченията си? Точно те спасиха Украйна. И ще продължат да я спасяват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не мога да си обясня защо форумците

    14 Фев 2023 23:33ч.

    реагират като ужилени на предложението на Христо Иванов. Българската армия така или иначе ще се превъоръжи. Излязлото от употреба съветско оръжие ще бъде подарено на Украйна. А ако случим на по-садистичен US посланик, Резидента ще бъде принуден да приветства тези стъпки така, както приветства новия списък по “Магнитски”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:38ч.

    Защото днес подаряваш С200 на укрофашистите да избиват Освободителите на България след 500 годишно ебане, а утре получаваш за благодарност два "Топол М", и те няма на картата, както те е нямало и преди, 500 години веднъж и 200 години преди това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И ще докараш още утре Пейтриъти ли?

    14 Фев 2023 23:40ч.

    Не ви писна от това превъоръжаване на унищожената ни армия? Като нямаме армия - трябва да се махнем от НАТО, това отношение към съюзник ли е - къде му е армията на този съюзник България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На днешна фашистка Русия

    14 Фев 2023 23:51ч.

    никой на този свят не дължи благодарност за каквото и да е. Русия на Путин е достойна само за нашето презрение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    14 Фев 2023 23:56ч.

    Правилно, те така се затворете в Златния си милиард, докато не се самоизядете, тъпаци. Света е с нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    15 Фев 2023 9:09ч.

    "Не мога да си обясня защо..." - няма и да можеш. липсват ти някои основни неща. на първо място едни малки сиви клетки, после - разни дреболии като морал, чувство за признателност, дълг към родината и пр. та, не се кахъри и не дращи дивотии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йово

    15 Фев 2023 9:49ч.

    +++++++++++++++++++++ Слава на Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Две в едно, мравояд който е тапир

    14 Фев 2023 23:38ч.

    Не искам да се обиждат животни! Сравнението е смидслово. Първо вземете властта, пък тогава ще носите отговорността за това което правите! Кого обслужваш, ако не господаря на САЩ? С200 са далекобойни зенитни ракети в много отношения по добри от пейтриът. Лошото е, че са стационарни. В Сирия с тях свалят F16 и ракети. Да кажеш, че това е от национален интерес е чист гьонсуратлък! Не знам кога американците са подкрепили някого без сметка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те вече са я взели

    14 Фев 2023 23:47ч.

    Радев играе руски агент, за да прикрие течащата в момента операция по изнасяне на съветско оръжие от България в Украйна. С ролята се справя почти толкова добре, колкото и кака Корни, която не “позволи” да бъде изнесен “и един куршум за Украйна”. Някой от вас се усещат, че ви лъже, но критичното мнозинство е разколебано. Какво точно става в момента ще разберем след 10 месеца, когато поредният високопоставен украински представител ще се обясни публично в любов към България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не сте прав за Нинова

    15 Фев 2023 0:47ч.

    Ако не бяха работили зад гърба и про100то и Асен, щяха ли с такава гордост да разказват мили спомени от "спасяването на Украйна" и то на чуждата преса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев ни хвърля прах в очите

    15 Фев 2023 9:51ч.

    +++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    14 Фев 2023 23:42ч.

    Част от политиците в България са много щедри- дайте, да дадем всичко! Нямам нищо против- извадете лични средства, купете, каквото искате , доставете го на страна 404. Хора, признаващи, че не разбират от военни въпроси, но са политици, постоянно искат- като техният приятел от У. Военният министър да ги осигури с кубинки, камуфлажки, автомати и мешки и бегом към полетата на битките в страна 404, но има проблем- някои от най-гласовитите са виждали само оградите на поделенията/евентуално/.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ристю, защитника на каскета,

    14 Фев 2023 23:44ч.

    непрекъснато показва комунистическия си нрав. Очевидно е, че нищо не може и не разбира, освен да продава нашата България. Дари го със справедливост Боже! Знаеш как.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дали и известно каскето - защитника и тъпиякиро

    15 Фев 2023 8:25ч.

    колко пари получават за да вършат глупости като първи военолюбци. Тези и подобните на тях са позор за българската майка, която ги сложила на бял свят. Презрение и антилюбов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    14 Фев 2023 23:54ч.

    Развали къща, направи колиба. Това е предложението на тоя умник. Добре, сега ще дадем това, което имаме. Да речем, че ни обещаят нещо ново. Кога ще го получим? А кога нашите хора ще се научат да боравят с това оръжие? Ще ги пращаме в Щатите и кой ще ги издържа там? Не е ли малко скъпичко това удоволствие, а? Христо Иванов от джоба си ли ги вади тези пари? Не стават така нещата. Има си ред и последователност, отдавна измислени от икономическата наука. Всъщност Хр. Иванов казва, дайте да си свалим гащите, щото някога може и да ни дадат костюм...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мравояда

    15 Фев 2023 0:11ч.

    Също така предлагам да започнем мобилизирането на българи и да ги пускаме след 1 седмица обучение на фронта срещу Русия. Ще ги включваме на първа линия, а зад тях ще стоят нашите патньори от Азов и западни "инструктори", които ще коригират със снайпери ако някой заблуден българин се опита да избяга или да се предаде на руснаците. Предлагам, да започнем първата вълна на мобилизацията като правим хайки по моловете, улиците около центровете на градовете, а също и кръчмите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джамбаз Контрера Субсидер

    15 Фев 2023 0:12ч.

    Бойкикев ходил ли е войник, че се прави на маршал от ракетни войски?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    15 Фев 2023 0:16ч.

    Ако ракетите С-200 бяха супозитори, Христо Иванов нямаше да напира да ги дава на Украйна. Щеше да ги задържи за себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искат да ударят Крим с ракети от UK, които измолил Зеленски онзи ден! Заплашват да ДЕОКУПИРАТ Крим предизвиквайки Русия да отговори по НАТОвски бази! Това са античовеци, които от 10 години се готвят да атакуват Русия!

    15 Фев 2023 0:27ч.

    "Тяхната цел на НАТО днес е да удължат максимално бойните действия в Украйна - явно за да изтощят Русия с надеждата, че санкциите ще започнат да действат - и самите руснаци ще спрат настъплението. .......... В същото време те, разбира се, изобщо не съжаляват украинците, украинските войници са КОНСУМАТИВ за войната. ........... Но за съвременните оръжия им е жалко - защото са СКЪПИ и защото производството им отнема много време! А също и защото производството на всяка следваща ракета, поради същите санкции, които са наложени на Русия, вече струва повече от предишната." И затова събират принудително руското оръжие по чуждите държави (уж съюзниците ще ги пазят) срамно античовешко мислене, което сякаш защитава войната, а не мира!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а стига бе

    15 Фев 2023 0:28ч.

    С пари от САЩ? Има предвид заем от САЩ нали? Пари САЩ не дават. И да си докараме война и да копаем гробове на близките си заради война, която не е наша?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отец Сергий

    15 Фев 2023 0:36ч.

    Намерѝ си свястна работа, Ристе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Компромис

    15 Фев 2023 2:11ч.

    Да му се дадат няколко баки С-200 и да оди при ненките да им подлепва табаните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дани С.

    15 Фев 2023 4:16ч.

    ++++++ Много ми хареса коментара. :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДеБелашки напеви

    15 Фев 2023 3:48ч.

    Аз съм мъничко плашило/ с име НосоРов./ С лодка или със хвърчило/ – все съм си картоф./ ДеБа - ДеБа - ДеБа - ДеБа/ Грантове ми дай!/ И с джуджето сме щастливи/ като в същи рай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дани С.

    15 Фев 2023 4:22ч.

    Сметката е следната - ние даваме 6 милиарда за самолети от хартия (оригами), а САЩ ни дават 200 милиона да се превъоръжаваме (ако можем). Само възпитанието ме възпира да не напсувам цветисто Ристьо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ нЕма да ти дадат нищо, което да не връщаш с лихви

    15 Фев 2023 11:03ч.

    а останалото е само НПО-шка пушилка и подло подлизурство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    15 Фев 2023 4:27ч.

    Когато свършат с оръжията за подаряване ще стане интересно.Тогава вече ще даваме жива сила и ще събират хората насила като добичета на заколение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    15 Фев 2023 5:46ч.

    "... дадем на Украйна ракети С-200 и да се превъоръжим с пари от САЩ." Ха-ха-ха, те САЩ се превъоръжават с нашите пари. Този човек става крайно опасен. Утре ще поиска да присъедини България към Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо

    15 Фев 2023 7:02ч.

    Недейте да го плюете тоя! Индивидът е просто идиот! Само на такъв ще му дойде гениалната мисъл, че американците ще ни превъоръжат за тяхна сметка... Та не вижда ли, че дори самолетите от 4-то поколение, ги плащаме като такива от поне 6-то... Май е кьорав, или пък така са го "инкрустирали"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    15 Фев 2023 8:52ч.

    Дедо , не е идиот, а е предател от най-гнусните

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    15 Фев 2023 7:38ч.

    Бате Ристю не е виждал "на живо"ракета, дори и "античната" С 200 "Волхов", която впрочем пак си върши чудесна работа(имам съмнение, че АК 47 не е виждал, камо ли носил ), ама призовава: "дайте да дадеме" на Украйна, все едно, че за краставици и домати става въпрос, а не за ПВО-то на страната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жоро

    15 Фев 2023 8:15ч.

    На тоя брадата се е обърнала на обратно от фелацио и теманета на другите партии стига да е в коалиция с когото ще да е само да е на власт. Пфу......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • легенда-лиана

    15 Фев 2023 8:27ч.

    С-200 Вега е свръхдалекобоен зенитен комплекс - ракетите му удрят на разстояние над 230 км. Американците и които и да са западняци до днес не са създали такъв комплекс - и евреи, и американци имаха големи проблеми с тях през 80-те години в арабския свят, губейки самолети. Смешно е да се говори, че такова оръжие може да бъде заменено с "по-модерно", след като за интересуващите се е ясно, че не е произведено от Запада нищо по-добро. Единственият му минус е по-ниската му каналност по цел и по ракета, но това никога не го прави излишен за националната ни сигурност. Човекът, който е предложил това, разчита на невежеството на незнаещите. В България никой не слуша умни хора и ненабедени експерти, затова и пълзим все по-надолу към национално изчезване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абвгз

    15 Фев 2023 9:03ч.

    Стотици хиляди българи зад граница, както и пътуващи българи в чужбина, са оставени без електронна поща абв. Копоите са блокирали най-използвания български домейн. Разпространявайте !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    15 Фев 2023 9:38ч.

    Когато американците ни докарат БЕЗПЛАТНО техните ПВО системи (защото кравар безплатно нищо не дава - факт), дайте на Ицо-Дебила нашите С-200, да ги подари на когото иска... До тогава, майната му на този откровен идиот (в медицинския смисъл на думата)!... Между другото в ЦРУ имат определение за подлогите и агентите-предадели, защитници на американския интерес в други страни, наричат ги „полезни идиоти“ У нас те са известни. Техни явни представители тук са такива, като Ицо-Дебила, Киро-Лъжеца и Кокорчо…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живко Горанов

    15 Фев 2023 10:26ч.

    Призовавам Христо Иванов и ген.Атанас Атанасов да сложат каските, ако знаят как, да организират с парите от грантовете отряд и да се изнесат в Украйна да помагат. Иваило Мирчев пък, да спре да се къпе и мие с топла вода, да си спре тока и със спестените пари да купи от САЩ оръжие за отряда, което ще бъде доставено към края на годината. Не съм съгласен оръжие, купено от моите данъци за въоръжените ни сили да бъде подарявано на други държави, особено от крайни и не дотам кадърни "политици". Не съм съгласен, които и да е, да говори от мое име и раздава държавата ми, без да съм го упълномощил лично или чрез референдум!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос за 3ти клас начално образование% как с 200 милиона помощ ще купиш система, която се продава за 1500милиона, при това върши ограничена работа

    15 Фев 2023 10:33ч.

    Толкоз за Грамотността и на Христо и на цялата ДайБългария барабар с ПродължавамеПровала! А иначе това което Козяшките служители предлагат - Пейтриът верксия 3, преди 2 години се порави в Саудитска Арабия срещу дроновете на Хуситите. А колко му е да изпратят такива дронове срещу Козлодуй напр. от Северна Македония? Там мераклии за такова нещо в момента - БОЛ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демек да се вземат кредити

    15 Фев 2023 10:33ч.

    Егати предателското чучело!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро Снежния

    15 Фев 2023 12:12ч.

    С 200 е комплекс за отбрана на стратегически обекти като столица и т.н. С радиус на действие 200-300 км. Създаден е за унищожаване на летящите командни пунктове като АУАКС. Такива комплекси има по един в България, Унгария и може би Полша. За разлика от обикновенните ПВО работи на принципа на доплеровия ефект. Макар и стар е с преимущество пред всички други по отношение на далекобойност и ефективност. Струва милиони и то от времената когато билетчето беше 6 ст

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    15 Фев 2023 13:01ч.

    Ще им падне рейтинга на босфорТВ да дават такъв национален предател в ефир. Предлага кон за кокошка да сменим и след това да си заровим главата в пясъка като щраус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    15 Фев 2023 13:56ч.

    Отново натрапват досадилото име на Христо Иванов. Читателят се пита пита що за птица е това странно същество. Вгледайте се в лицето на лицето. Грубовати черти, дялкани сякаш от натърпелив скултор, бързащ да гаврътне обедния се аперитив. Доминира голямя,любопитен нос, сякаш изскочил от приказката ня Вилхем Хауф. Около него растат занемарени брадясалли ливади. Очите издават склонност към хедонизъм, мързел, самовлюбеност и вродена предразположеност за послъгване. Лице на типичен мързелив хитрец. Ще докара кротко до пенсия и тогава ще се опита на продаде първите български F-16 на свободния град Киев, решил да вдига монумент на българските поборници срещу руското робство. Разглеждайки лика на Христо, си спомних, че скоро видях снимка на един друг чиляк, негов астрален двойник. Името му е странно - нарекъл се е Нойзи. И двамата ми приличат на пластмасови дрънкала за окачване над над бебешко легълце. Подръпне ги невинната ръчица, а дрънкалата заканително се обаждат и гонят всякакво желенаие да детето плаче. коро видях снимка на

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    15 Фев 2023 14:03ч.

    Апропо, днес Христо се опитва да прова лепило С-200, а преди 15 години се е пробвал да пише кратки разкази. Ето един от тях : https://old.segabg.com/article.php?issueid=3019&sectionid=20&id=0004902

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    15 Фев 2023 14:32ч.

    Поздрави за психофизическия анализ на ХВ от Карачибук 15 Фев 2023 13:56 ч. и за интелигентния му изказ. Моят нямаше да бъде такъв....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този кара, вара непрекъснато бута

    15 Фев 2023 18:32ч.

    България да пълни гушите на американците. Сега нов заем за стари оръжия. Сигурно ЦРУ му плащат процент за сделките, иначе как щеше да си купи тези 2 имота в Западна Европа. Подготвил си е вариант за бягство, а ние, оставащите тук българи, да имаме задължения до 10-то коляно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    15 Фев 2023 18:58ч.

    Тъй, тъй... Значи, ние даваме оръжието си на Украйна, а американците за това ще ни дадат без пари тяхното най-модерно. В коя умна глава хрумна тази конгениална мисъл? Че каква е далаверата на САЩ да хабят ресурси, за да накарат такива като нас да си свалят гащите, а после да им купят и подаря страхотни костюми? Войната е най-напред икономика. Какво ще се спечелят американците от това да ни дават въоръжение, без да са участници в конфликта, както говорят??? Замислете се малко, ако можете. Говоря за едина групичка тук, вие ги знаете кои са. А че големите идиоти с големите пури няма да се замислят, е пределно ясно. Ще се замислят, когато си зададат въпроса "Каква я мислехме, каква стана" и "Кой ми сра в гащите"... За съжаление дотогава ние, заедно с тукашните трубадури на войната, ще сме опънали петалите. И това не е малко. Радвам се, че ще се мъчат също като нас, въпреки нечовешките усилия да покажат, какви са слуги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доносническа България

    15 Фев 2023 19:00ч.

    Доносниците организираха пълномащабна кампания срещу събирането на подписи за провеждане на референдум за запазване на българския лев, но мълчат срамно и гузно за наглото и брутално погазване на българските закони от американците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех как ще поддържат транса

    15 Фев 2023 20:16ч.

    На фалшиво демократичните последователи, вероятно ще обещаят светло демократично европейско бъдеще. Кой още ви вярва, не е ли очевадно че вървите в пътеките на блудния син?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи