Христо Иванов: Не виждам нищо смущаващо, че работим в правилна посока с ДПС

Христо Иванов: Не виждам нищо смущаващо, че работим в правилна посока с ДПС

Не виждам нищо смущаващо, че работим в правилна посока с нашите опоненти. Не сме някаква джамахирия, където един човек да решава какво да се случва. Така съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" Христо Иванов коментира пред БНР общите гласувания на коалицията с ГЕРБ и ДПС по редица ключови законопроекти. Той намекна, че дори има конституционно мнозинство, което да застане зад техните предложения за промени в основния закон на страната.

Днес "Продължаваме промяната - Демократична България" ще представи своите идеи за реформа в Конституцията. Иванов посочи няколко ключови, по думите му, предложения. Сред тях са връщането на индивидуалната конституционна жалба, ограничаването на ролята на служебните кабинети и обявяването на Деня на българската писменост и просвета (24 май) за национален празник.

"Днес ще представим наш проект, но в него има общи идеи и с други политически сили. Има конституционно мнозинство, което ще застане зад тях. Имаме широк консенсус. На база на тези текстове и заедно с предложения на ГЕРБ, ДПС и вероятно други партии, в конституционната комисия ще се изработи окончателната версия, която да се гласува в пленарна зала", обясни Иванов.

Той не се нае да прогнозира кога могат да бъдат реализирани промените. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви преди дни, че те могат да станат до края на годината. Според Иванов ключово е каква подкрепа ще има от другите партии, защото от това зависи дали ще има 180 гласа, които позволяват по-бързото им приемане.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" добави, че с интерес ще наблюдава действията на другите партии в парламента, които многократно са заявявали, че ще подкрепят такива промени. Иванов подчерта, че единствено с "Възраждане" ще има много по-сложни разговори, тъй като прокремълската партия има друга идея за глобалното развитие на България.

Той изрази очаквания следващата седмица бюджетът на страната да бъде приет. Определи го като подготовка за следващия редовен бюджет, по който ще започне работа скоро след приемането на този за настоящата година.

 

Коментари

  • Гадост

    23 Юли 2023 14:07ч.

    Сайта се е превърнал в място за най отвратителните либерали, мошеници и крайни русофоби. Все по рядко влизам само вижте топ материалите (

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манталитетът на проститутката от Околовръстното

    23 Юли 2023 14:14ч.

    Не виждам нищо смущаващо че работя в правилната за мен посока. Какво неморално има в това да се работи, а ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Предимството да се работи на Околовръстното е, че

    23 Юли 2023 15:00ч.

    Всеки момент могат да сменят посоката. Зависи от клиентите, които дават повече пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Червей да работи!

    23 Юли 2023 14:15ч.

    И какво работите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещастници!

    23 Юли 2023 14:18ч.

    Зеленски целенасочено унищожава Украйна и нашенци вървят по същия път!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    23 Юли 2023 14:25ч.

    А защо се пъчи на лодката в Росенец?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • референдум за националния празник

    23 Юли 2023 14:25ч.

    Президентът да насрочи референдум за националния празник, защото тези безродници искат да премахнат Трет март като национален празник, свързвайки го с промените в Конституцията. Това е една от задачите, поставена им от американския посланик, премахване на Трети март. Безродниците са готови да плюят на паметта на български опълченци и руските воини, подкрепяни от протурската партия ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О, това е само една от готвените промени !

    23 Юли 2023 14:45ч.

    Гледайте какво правят във фашистката кочина 404 ! Това е моделът по който ще действат ! Масово рушене на паметниците от ВСВ , пренаписване на историята с главата надолу ! Бандера /изтребителят на милион и половина евреи/ е национален герой и булеварди се кръщават на негово име ! Холокостът се неглижира. Волинското клане се неглижира. Изстъпленията на УПА се обръщат на "борба за независимост" ! Украинските зверства в концлагерите се подминават с мълчание... Същото ще направят и у нас, тепърва започват. 3-ти март разбира се ще се забрани като Национален Празник. Ще съборят всичко , което напомня за Русия или СССР - ПЧА в София, Альошата в Пловдив, Беклемето, другите паметници за ВСВ . И после ще подкарат Руските - затваряне на Плевенската Панорама, заличаване на всички паметници на Освобождението, на финал СЪБАРЯНЕ НА ШИПКА !!! ТЕ, сатанистите либерал-фашисти, имат за задача напълно да "изчегъркат" от съзнанието на българите думата Русия и всичко руско. Да напишат изцяло Нова История , в бъдеще българчетата да не знаят нищо за собствената си история. Това е целта им и тя се прилага методично, последователно и неотклонно ! Колкото по-малко противодействие среща от българското население, толкова по-голям напредък ще отчитат !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    23 Юли 2023 14:28ч.

    Е как хем "работят заедно в правилната посока", хем са ''опоненти''? Да гласуваш за Доносническа България е специфичен вид мазохизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • управляват ни престъпници

    23 Юли 2023 14:30ч.

    На Мра@ояда целия му трудов стаж до сега мина под егидата на промени в съдебната реформа и все не му се случват нещата, дори когато го трупосаха за министър на правосъдието се видя, че нищо не е в състояние да роди евроатлантическата му кратуна. Ицо, до кога ще лъжеш жълтопаветните си избиратели нагло и ще си хортуваш на държавната ясла, на НПО доларите, ще обикаляш джиповете на олигарсите за някоя далавера, или срещи с Маджо за някоя комисионна? Така се взима апартамент в Брюксел и какво ли още

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    23 Юли 2023 14:30ч.

    Това си има диагноза и се нарича Шизофрения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честит 1 февруари

    23 Юли 2023 14:33ч.

    Смущението ще настъпи, когато се приеме Закон за Народният съд, естествено в подходящ момент! Това ще е истинска съдебна реформа. Особено смутени ще бъдат тези предатели, които ни набутаха във война с Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Упорито Отвратителен Хр. Иванов

    23 Юли 2023 14:36ч.

    Но виждаше много смущаващи неща, когато ИТН се опитваха да направят наистина реформистко. Точно той саботира проектокабинета на Николай Василев. Виждаше много лопо в участие нс Нинова и БСП, привиждаха му се диванчета с надничащ с изад тях с букет рози Доган.... Тази противна и продажна личност е сред най-виновните Бълагрия да нямаше редовно правителство в продължение на две години. Докара два пъти крадливата ПП шайка на власт и продължава да вреди. Как е мизерно Ристе? Хубаво ли уха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Платен Шизофреник Христо И.

    23 Юли 2023 14:40ч.

    Но виждаше много смущаващи неща, когато ИТН се опитваха да направят наистина реформистко првителство. Точно той саботира проектокабинета на Николай Василев. Виждаше много лошо в участие нс Нинова и БСП, привиждаха му се диванчета с надничащ с изад тях с букет рози Доган.... Тази противна и продажна личност е сред най-виновните Бълагрия да нямаше редовно правителство в продължение на две години. Докара два пъти крадливата ПП шайка на власт и продължава да вреди. Как е мизерно Ристе? Хубаво ли ухаят розите и какво ти шепнат в микрофните? И по-важното е как набъбват банковите сметки и апартаментите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    23 Юли 2023 14:40ч.

    Христо - корсарят с гумената лодка, страшилището на Росенец, се прегръща вече ежеминутно с враговете си. Затова Черно море се вълнува и падат мълнии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    23 Юли 2023 14:53ч.

    Лошото е, че не работите в правилна посока с интересите на мнозинството българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    23 Юли 2023 14:55ч.

    Какъв празник ще сменяте, кой ви дава право? Колко % от българите представлявате?! Роденият да пълзи, няма как да полети. Аман от майкопродавци! РЕФЕРЕНДУМ и вън от НС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винаги сте работили с българските турци

    23 Юли 2023 14:58ч.

    Членуващите в БКП турци, като процент, бяха значително повече от българите. Сега всичко си идва на мястото. Само дето сменихте името на БКП и се подчинихте на друг господар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То за да види нещо смущаващо,

    23 Юли 2023 15:01ч.

    човек трябва да има съвест. Гнусни сте, Христо, престараващи се платени слуги. Срамно петно сте, и подкрепа нямате, всичко ви е ала-бала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Марин

    23 Юли 2023 15:10ч.

    Този е роден предател,но простите нашенци му вярват и отново го натикаха в нс.Това е в кръвта на българите. И днес не знаем, кой предаде Левски и кой уби Ботев.Поразии направени,когато сме били под турско робство.Ристо,позамисли се ако има нещо в кратуната ти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    23 Юли 2023 15:28ч.

    ристьо, само преди 2 години виждаше големи проблеми с доган и дъпъсъ! Какво се промени, че сега не виждаш никакви проблеми ?!? ристьо, ти си един обикновен нагаждач и ибрикчия! Некадърник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    23 Юли 2023 15:36ч.

    Чак пък работели.Тоя никога не е работил,освен ако писането на доноси не е работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    23 Юли 2023 18:29ч.

    Не само е работа, но е професия. Много хора висят по цял ден по форуми да плюят някого и вземат пари. Тоя боклук без нито един работен ден взема много кинти само с един спринт до Посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    23 Юли 2023 17:11ч.

    бъркаштиъ си въ буркана (Уйййййкиндъ си е днес по бългърски)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    23 Юли 2023 17:25ч.

    дпс са токсични стоите далеч от тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куно

    23 Юли 2023 17:42ч.

    Правилната посока е да крадете заедно с Доган и Боко нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Психодиспансер

    23 Юли 2023 17:48ч.

    Д-р Михайлов, д-р Гълъбова, направихме всичко възможно да го озаптим, но пациентът се влошава. Вече сам себе си не разпознава, говори несвързано, постоянно се самоопровергава. Беснее, безчинства, опасен е за обществото и за себе си. Моля да се изпрати специализиран транспорт, а вие помислете за трайно въдворяване в специализирана институция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    23 Юли 2023 17:57ч.

    Боклук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Христо Иванов: Не виждам нищо смущаващо..."

    23 Юли 2023 18:12ч.

    Ами не виждаш, защото очите са ти залепени с пачки, за да не виждаш как унищожаваш България и българите, превръщайки се в ЕГОистичен българофоб. Как не те е срам, бе иванов!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любо

    23 Юли 2023 18:22ч.

    Да питаме българските ,,будители” сОломон пАси и аСен гЕнов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    23 Юли 2023 18:37ч.

    Koлко жалко е да си лицемер номер едно на републиката

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Събудени спомени

    23 Юли 2023 18:39ч.

    Глупако, крайно време е да разбереш, че ти си селекциониран поради очевидната ти "НЕПРИГОДНОСТ"! В момента тя лъсва по един грозен и брутален начин. Видимо е неподходящо да ти се припомнят собствените ти думи. Ти си дебелокож безсрамник и не е реалистично да се чака резултат. Сещам се за нещо друго! Поинтересувай се сред твоите идеологически и духовни приятели, доколко в нашата недалечна история са произнасяни думите: ДПС е проклятието на България? Още нещо интересно! Поинтересувай се, дали в КС на България има един бивш политик, който е опитвал "депесарски" шутове. Ако откриеш такъв, попитай какви са спомените му от това преживяване. За БХ дори не възнамерявам да те подсещам. Той е отвъд понятието "Проклатие за България", но това ти го знаеш, защото му беше министър и после каза ... НИКОГА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росен

    23 Юли 2023 23:07ч.

    Сега разбирам защо се дотътриха с гумената лодка до морският сарай на Доган!Просто са искали да си сътрудничат в определени насоки.Жълтопаветните амеби забравят защото нямат мозък,но нормалните хора помнят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новият морал

    23 Юли 2023 23:19ч.

    Щом е в името на евротлантизма, каквото и да означава това, значи е оправдано.. И майка си да продадеш, и да се прегърнеш с врага си..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи