Христо Грозев пред NOVA: Страхувам се от убийство или отвличане

Христо Грозев пред NOVA: Страхувам се от убийство или отвличане

„Страхувам се от това, което на руски наричат „екцес на изпълнителя” - някой, който ще реши да свърши на своя глава услуга на Кремъл – да причини смърт или да се опита да ме отвлече. Това е по-големият риск”. Това заяви пред NOVA журналистът Христо Грозев от разследваща мрежа „Белингкат”. Грозев беше обявен за издирване от Русия.  

Получавали сме сигнали от наши информатори да внимаваме с новите запознанства, каза журналистът.

„Поне от 2-3 години ФСБ имат огромен проблем с нашите разследвания. Получавали сме сигнали от наши информатори, да внимаваме с новите познанства, с хора, които искат да се запознаят с нас””, каза още Грозев.

Той не разкри в коя страна, дори и на кой континент се намира в момента. „Не го правя нарочно. Но когато бях обявен за федерално търсене, бях на друг континент, затова се наложи да остана”, каза Грозев.

„Поне от 2-3 години не само аз, но и колегите от „Белингкат” имаме особен режим на пътуване, с купуване на билети в последния момент, за да не може да бъде лесно разгадано къде пътуваме, какво разследваме. Сега нещата минават на качествено друго ниво. За да се върна в Австрия, където живея, трябва да променя значителна част от билетите си, за да не попадна на територията на страна, която може да извърши услуга на Кремъл”, каза Грозев.

Той определи като прецедент включването на име на чуждестранен журналист в списъка на ФСБ.

Грозев не знае защо е включен в този списък. Каза, че е наел адвокати в Русия. „Те не могат да разберат в какво точно съм заподозрян и обвинен”, каза Грозев.

„Наех адвокат и от правозащитната организация „Агора”. Вече втори ден не могат да получат информация. Надявам се вече да я получим”, каза той.

Грозев смята, че е привлякъл вниманието на руските служби през 2016 г. с разследването си на свалянето на малайзийския самолет. „Всяка година ходих да обучавам журналисти в Русия. През 2016 г., на излизане от страната ми беше сложен черен печат”, каза журналистът. „През 2019 г. наше разследване нанесе сериозен удар на техните служби. То беше за убийство в Берлин на чеченски бежанец. Практически нашето разследване беше основно доказателство в съдебна зала, с което представител на ФСБ беше осъден до живот и в момента той е в берлински затвор. И в края на 2020 г. разкрихме кой е отровил Навални, но и го направихме по начин, по който практически унизихме ФСБ. За мен това е моментът, в който определени инструкции са спуснати от Путин. Това е информация, която ми е дадена от близки до него, така че съм сигурен”, каза Грозев.

„Два дни преди българското правителство да привика Митрофанова, три други правителства в Европа ми предложиха помощ”, каза още Грозев.

Той допълни, че до момента му е предложена помощ от Холандия, Австрия, Швеция, Естония.

Засега знае от руската държавна медия, че е обявен за издирване по руския Закон за разпространяване на фалшиви новини за руската военна операция.

Повече гледайте във видеото. 

Източник: Нова телевизия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

  • stevo

    28 Дек 2022 8:48ч.

    Когато се правиш на велик шпионин ....трябва да очакваш неочакваното... нали беше много ербап.. ама май сега твоите господари са те ПРОДАЛИ на другата страна и са казали - ВАШ Е!!!.. Оправяйте се ...Както се казва - Кога Еди Кифтетата .. Ни рИва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крумов

    28 Дек 2022 9:10ч.

    Този го търсят руснаците за лъжите които пише, а Асанж го преследват за публикувани истини, но демократично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Работаыте братья

    28 Дек 2022 9:17ч.

    Руснаците когато търсят, винаги намират, прав е да трепери гнидата !!! От такива ме е срам да се наричам българин, не че управляващите са стока и те са поредното килимче пред входна врата за американците!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мислил ли си

    28 Дек 2022 9:39ч.

    как ще оцелееш, когато те намерят украинците. Не забравяй, че украинските агенти влизат без визи в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това е сигнал за нашите

    28 Дек 2022 9:42ч.

    че господарите им вече са ги продали; господарите така правят;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MatthewEmink

    28 Дек 2022 9:52ч.

    look at more info <a href=https://basiccfilessnnetworkr.blogspot.com>telecharger de la musique</a> - boeken downloaden, download music

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво се е разкрякал този пъзльо

    28 Дек 2022 10:16ч.

    вони, като че се е изпуснал...Ако има права кауза, да я защитава. Аман от крякащи пъзливи папагали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много смях

    28 Дек 2022 10:57ч.

    Право каза горе един форумец - ред е на Ким Чен Ун, откраднатия прякор и бандеровката и пр. чаавета от тролската бригада на Дневник и Портар КУРтура (подвизаващи се тъдява) да ги потърсят руснаците. Тогава ще се види готови ли са да дадат всичко за идеалите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно

    28 Дек 2022 12:00ч.

    С този неблагонадежден като почтеност тип се посочва ясно какво е то, когато господарят загуби интерес към това, което правиш срещу известно заплащане. Не мога действително да си представя какво чака цяла една страна като България, когато глобално изгубят интерес към нея господарите на Ристю.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозьо

    28 Дек 2022 12:35ч.

    Страхувай се, измекяр на соросова издръжка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    28 Дек 2022 8:50ч.

    каквото си дробил, това ще сърбаш, байно! като щрауса бутнал главата в пясъка и мисли че се е скрил от руските тайни служби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Dimitrov

    28 Дек 2022 10:00ч.

    Да, така е! Този продажен българин надроби много лъжи за Русия и Путин. Този продажен българин работи за английските тайни служби и именно те създадоха, заедно с един англичанин Белингкат. Този продажен българин редовно се появява по разни хохолски тв. и интернетни сайтове, като говори единствено лъжи на добър руски език. В нета има много негови изяви и най-вече с онази твар Гордон. Няма да издържите да догледате тези отвртителни лъжи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има възмездие

    28 Дек 2022 8:53ч.

    Умира от страх сивата мишка и не знае в коя дупка да се скрие. За вяка подлост има възмездие и рано или късно този подлец ще бъде опакован и доставен в Москва да отговаря за своята недостойна и подмолна дейност. Честита коледа подлецо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За разлика от теб

    28 Дек 2022 9:09ч.

    той не пише анонимно по форумите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама и за разлика от теб

    28 Дек 2022 9:32ч.

    ХГ е скъпо платена британска пизда

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    28 Дек 2022 9:41ч.

    Да, той не пише анонимно по форумите. Той изпълнява гнусни поръчки срещу огромно заплащане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    28 Дек 2022 10:44ч.

    Грозев беше намесен до шия в опита да вербуват руски пилот и да му предложат големи суми пари, за да избяга заедно със самолета си в Украйна. Тогава пилота разказваше, че предложението е идвало от името на западните служби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Понеже тука е събрана най-пропадналата

    28 Дек 2022 11:32ч.

    Путинска измет удоволствието да се изплюеш върху всички тях е голямо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До плюещия

    28 Дек 2022 11:57ч.

    Когато един глупак няма какво друго да каже, започва да плюе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напусни

    28 Дек 2022 12:10ч.

    тази неблогородна компания. Това е най–доброто, което можеш да направиш за себе си. А колкото за плюенето, не може да демонстрираш езикови победи над пишещите тук, защото не предлагаш нищо освен желание за плюене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    28 Дек 2022 12:54ч.

    "той не пише анонимно по форумите" - и не пише безплатно, да добавим. кой плаща музиката да казваме ли? а и не е ясно дали не пише анонимно. но гледам, притеснил се е. усетил е вероятно, че е много удобен в момента за поръчване. не, не от мецан, от чорбаджиите му. каква само кампания ще излезе от това, а? ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Johan

    28 Дек 2022 8:53ч.

    Страхът ще го унищожи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И правилно

    28 Дек 2022 11:29ч.

    И правилно трябва да се страхува,но не от руските служби,а от редови гражданин,който може да му пукне тиквата на улицата като го види. А може и да си замине като Георги Марков - него Ми6 го ликвидира след като ги използва докрай като носна кърпа,щото това е ингелизка традиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Дек 2022 16:21ч.

    Георги Марков го ликвидираха от МИ-6, защото има неблагоразумието да пише едно писмо до свой приятел в което откровено разказва в каква атмосфера е принуден да работи тук на Запад и как се е заблуждавал, като повечето хора живеещи в соц. лагера. Само, че не е съобразил, че му отварят писмата и така тайните служби разбират, какво мисли и че може да направи опит да се върне обратно в България! Явно са решили да реализират още една идеологическа диверсия с неговата смърт, като го представят за жертва на нашите тайни служби, а всъщност те си го ликвидират!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ах, ах ! Нарцистичен папуняк !

    28 Дек 2022 8:54ч.

    "Инструкции спуснати от Путин!" - чунким е чувал за тебе Путин, че специални инструкции да спуска, пуяк... Аз ти желая от сега нататък все така да живееш ! Жив да си, и добре скрит от чорбаджиите. Но да трепериш 24/24 до края на живота си ! От това по-голямо наказание няма. Ще ти излезнат доларите и паундите през носа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    28 Дек 2022 8:57ч.

    Страхувай се. Основателно е. Няма да те бавят много...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще дойдат

    28 Дек 2022 9:10ч.

    и за теб. Украинците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пеко Такоф

    28 Дек 2022 10:39ч.

    Абр келеш я не ни плаши с някакви украинци, скоро няма да има тикъв вид, ще ги изкъпят и ще станат чисти руснаци! Слава на Россия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кличко, кмета на Киев е руснак - майка му е рускиня!

    28 Дек 2022 13:01ч.

    Кой или какво озлоби едни руснаци срещу други руснаци?! Аааа браво сетихме се - трети завистливи страни, които искат да ни казват как да живеем и как да мислим в собствените си държави, негодници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има умни народи

    28 Дек 2022 13:10ч.

    и глупави народи. Умните използват глупавите. Познай кой народ от кои е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жоро

    28 Дек 2022 8:58ч.

    Хе, хе... това нищожество се изживява като мъченика Салман Рушди

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този най-добре да не се свързва изобщо с България! Да си смени името, че ни излага само!

    28 Дек 2022 9:00ч.

    "журналист" бил...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия от дрънчащата мачка са неспасяеми!

    28 Дек 2022 9:01ч.

    Четох интервю с основателя на белингкат. От малък искал дапстани журналист, ама не могъл да завърши училище, та се наложило да си прави сайт. Куките на саксите като си наемат такива да им вадят кестените от огъня, що не взимат малко по-адекватни? Хвани единия, удари другия. Грозев какви изпълнения спретна, когато преди десетина години искаше заедно с Донев, Павлов, Карлито Хабсбург и един немец да купува 24 часа и Труд. Па се изпокараха, па се плюха по медиите, па си съдиха, простотия до шия! А сега се прави на велик смел разследващ журналист хахаха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Другите предатели

    28 Дек 2022 9:04ч.

    След тази сива мишка на опашката са цяла плеяда вмирисани хамелеони и предатели на територтята - всички евроатлантици и техните партии и онези накичени с жълтосините парцали и гласували за оръжие на укронацистиие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кцкжкжижйжуг

    28 Дек 2022 9:05ч.

    Еееех каква реклама е лично Путин да се занимае с теб, нищо че Путин хал хабер си няма кой си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    28 Дек 2022 9:06ч.

    Това мекере се е взел на сериозно. Помпаха го англичаните, а той се мисли за журналист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    28 Дек 2022 9:06ч.

    Света си е страшно място,не се притеснявам за този небългарин,каквото повикало такова се обадило.Само от страх да не вземе да се самоубие с чук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники,

    28 Дек 2022 9:13ч.

    нали си наясно, че интернет доставчикът ти е споделил каквото трябва за теб, за да те намерят украинците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники,

    28 Дек 2022 9:21ч.

    украинците го търсят да прави деца на жените им ли?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Дек 2022 9:23ч.

    За тоя капут руснаците едва ли ще си губят времето да го пречукат! Най-вероятно е неговите спонсори да решат да го използват за последно, като го отровят с "новичок", за да обвинят руснаците! Та този по-добре да се пази не от руснаците, а от неговите сегашни покровители!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    28 Дек 2022 10:06ч.

    Бай Иван, има вероятност този боклук да е замесен, в смъртта на Дугина. Преди да бъде убита Дугина е разследвала "белингкат"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марийо,

    28 Дек 2022 10:10ч.

    свиньо руска, престани да ръсиш лъжи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    28 Дек 2022 11:13ч.

    Марийо, 28 Дек 2022 10:10ч. Ся, ако не е вярно, ти защо си така запенен? Пий си хапчетата и моля, те не ги спирай , при никакви обстоятелства

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я светни ни малко

    28 Дек 2022 12:07ч.

    Откога и колко трябва да се страхуваме от украинците в собствената си страна? Те нали бяха една такава еманация на славянски демократизъм и дълбоко присъщи на националния характер европейски ценности, а президентът им е нещо малко по–малко от мъж на годината според не знам коя класация, но така де – кандидат за Нобелво награда за мир. За същите ли хора става въпрос?! Я виж ти, те дали знаят как злоупотребяваш с техния авторитет?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва ли да ти напомням,

    28 Дек 2022 12:50ч.

    че най-знаковите убийства на прехода бяха извършени от украинци. Сега те са нападнати. Имат пълното право да преследват враговете си и техните помагачи навсякъде по света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    28 Дек 2022 12:59ч.

    Мария, пред неговия проблем медицината е безсилна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба Яга

    28 Дек 2022 9:18ч.

    И този се взе за голямата работа. Сега ще има да слушаме за него какво ли не, сякаш си нямаме други проблеми. Ме тоо в шпионски вариант. Истината е, че на никого не му дреме за случайника, решил да се прави на Щирлиц. Ще умре някъде като куче, което и заслужава. А политиците ще го използват, за да ни занимават с глупости и да не се налага да кажат истината, че са некадърни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Дек 2022 16:28ч.

    Как никой не му пука за тоя капут Грозев? Я виж, как банкянския тулуп скочи на амбразурата да го защитава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И защо трябва да ме вълнува съдбата на това англо-сакско мекере???

    28 Дек 2022 9:26ч.

    Че тя Гайтанджиева е много по-стойностна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жоро

    28 Дек 2022 9:33ч.

    "Каквото повикало такова се обадило" !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Табиет

    28 Дек 2022 9:35ч.

    Англосаксите имат табиета, като изцедят един предател докрай, когато не им е нужен физически... да го опаткат и да оберат последните медийни лаври от "руско посегатвлство". Справка Немцов, Ющченко, Скрипал, оня с радия и цяла плеяда негодници. Точно правителствата дето предлагат пимощ ще го дадът курбан. Very soon!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възможно е Грозев да стане жертва на приятелски огън

    28 Дек 2022 9:55ч.

    Такова развитие обаче ще нанесе смъртоносен удар на влиянието на Русия в България. МОЧА най-накрая ще бъде изринат от центъра на София. В учебниците войната от 1877-78 г. няма да бъде определяна като освободителна. 3. март повече няма да е национален празник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    28 Дек 2022 10:16ч.

    Възможно е Грозев да стане жертва на приятелски огън 28 Дек 2022 9:55ч. Ти май не вдяваш всички искаме боклука грозев , да си го получи от руснаците. Ахмат — сила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миме,

    28 Дек 2022 10:22ч.

    ще отнесеш накрая някой украински … , ама а да видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти ще се подрискаш от кеф

    28 Дек 2022 10:58ч.

    понеже освен моча, друго няма в главата и сърцето ти :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    28 Дек 2022 11:17ч.

    Миме, 28 Дек 2022 10:22ч. За протокола предпочитам български

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jvigigigu

    28 Дек 2022 11:37ч.

    Миме, на колко год си? Дай да те видим:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Относно табиета на англосаксите

    28 Дек 2022 12:19ч.

    Въпросът кой уби Немцов продължава да звучи като обвинение срещу властта, която той критикувал смело, и да тревожи със своята неразкритост както случая с нашия Георги Марков – да ни е вечно срам, че сме затрили като подаръкк за рождения ден на Т. Живков един талантлив журналист, критик на системата. Англосаксонското ноу–хау в този тип убийства се разпростря и върху внезапно самоубиващи се руски олигарси, май.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така трябва

    28 Дек 2022 9:41ч.

    престъпниците трябва да се страхуват

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е важен Грозев.

    28 Дек 2022 9:42ч.

    Важно е, че поредната руска глупост ни дава повод да забием още един пирон в ковчега на робската ни зависимост от “освободителката”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • матушката ти е хвърлила око и веч си труп студен...

    28 Дек 2022 11:03ч.

    То и ти си на мушката, още докато си го помислиш и полиграфът вече е записал какво си си пожелал. после да ни рИвеш и ти като него...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си важен и ти,

    28 Дек 2022 11:04ч.

    нищо, че се имаш за такъв

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да забием още един пирон в ковчега на робската ни зависимост от “освободителката”.

    28 Дек 2022 15:54ч.

    Демек Освобождение не е имало?! Добрували сме под сянката на НВ Султана? Брееее, ти не Кирияк Стефчовци, не Ненко от Балдево, ами и и най-долния червей от най-гнусния манафски кенеф надмина по мерзост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    28 Дек 2022 9:46ч.

    Според мен Грозев, трябва да се страхува много повече от партньорите си, а не от руснаците. Много удобна мишена е за компрометиране на руснаците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смех, смех, смех

    28 Дек 2022 9:58ч.

    щели да го отвлекът

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    28 Дек 2022 10:02ч.

    Горкият. Сигурно разбира че господарите му го готвят за сакрална жертва за да обвинят руснаците. Така е като се правиш на велик поръчков журналист за много пари. А сега се чуди къде да се скрие. Най-сигурното място за него е Лубянка. Там поне ще е недосегаем за господарите му и ще остане жив.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шарлатани сър, шарлатани

    28 Дек 2022 10:04ч.

    Зависи за колко ще изтъргуват дивеча ? Времето тече ..............

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    28 Дек 2022 10:06ч.

    Раследващ бил.Завършил американски университет.И ? Раследва. Занимава се с Русия (което няма лошо но....преди това нещо за насраната колония и нейната ужасяваща корупция,бедност,престъпност ).Или за байдън син,за биолабораториите на хамериканските ти братя? Нищо.Бил раследващ....но Помияр.И какво като те убият? Един нагаждач по малко.Платен помия. Много важно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яре, позеленял си от яд. Имаш основание.

    28 Дек 2022 10:19ч.

    Не особено талантливият Грозев направи за смях некадърните путински служби. С помощта на западните разузнавания, разбира се. Слуша ли клипчето, в което човек от екипа му набира тел. номера на отровителите на Навални и започва да им иска обяснения, представяйки се за дребен началник. Малоумниците клъвват и започват да говорят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За последния. .... !!!

    28 Дек 2022 10:41ч.

    Кой кълве? Щото постановката може да се направи от два телефона в едно офисче! Ти наистина си откачалка! Навални никой не го е тровил, всъщност може, неговите хора, да го направят важен, но не успяха. Слава богу, все още има разум в Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    28 Дек 2022 11:28ч.

    Ти ако вярваш на тая инценировка, значи на тебе вече не може да ти се помогне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да е пълна гаврата, бяха открили домашните адреси на некадърниците.

    28 Дек 2022 11:56ч.

    Рано сутринта на следващия ден след тел. разговори кореспонденти на западни тв канали почнаха да им звънят по вратите и да им задават въпроси. Излизаха разчорлени и сънени. Някои още не бяха разбрали, че предния ден са говорили с фалшив началник, защото на телефоните им се изписваше, че ги търсят от централата… Гавра… Нечувана и невиждана… Путин закри целия отдел… И аз да съм на негово място, и аз ще искам да убия Грозевия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе гледайте го тоя клип бе, хора. Има го навсякъде в мрежата.

    28 Дек 2022 12:04ч.

    Такова нещо не може да се види и на кино. Западняците не само ги бяха разкрили, но им се обадиха през руския оператор, като имитираха, че ги търсят от службата. Бас държа, че украинците побъркват полевите руски командири с този номер. После се чудите, защото СВО-то зацикли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо

    28 Дек 2022 12:37ч.

    Имаше и такъв клип с кулеба, направен от руснаци, дрънкаше как щатите му дали оръжие още в началото на операцията, но кой кого копира не знам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    28 Дек 2022 10:07ч.

    Жалка персона! Кой ще се занимава с този?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозен си грозев...

    28 Дек 2022 10:32ч.

    затова те търсят – да ти направят пълна промяна, а ако зависи от мен – и лоботомия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Дек 2022 10:37ч.

    Страхуйся, оглеждай се, трепери... безплатен обяд - НЯМА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя имал информация от близки до Путин

    28 Дек 2022 10:39ч.

    Срамна въшка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    28 Дек 2022 10:40ч.

    Защо Грозев не отиде в Русия и в съда да докаже невинността си? Нали така съветваха Асандж и Сноудън - да се явят лично пред американския съд да докажат, че са невинни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    28 Дек 2022 12:16ч.

    Подкрепям написаното от Вас. ''Ярките звезди"/като въпросният господин/ са просто едни станиолени "слънца". ;) Приятен ден, Ви желая!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Дек 2022 10:42ч.

    На мястото на целия "ЦВЯТ" на нацията, аз също щях да се страхувам и те се страхуват... знаят какво идва, мирише на изпражнения отвсякъде! ? Какво вика шмеркель, че трябвало най накрая да се справят с Русия, така като гледате дъл могат да се справят с Русия? Русия има ятаци, ЦЯЛ свят ятаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че те украинците вече се справиха

    28 Дек 2022 12:07ч.

    Русия изгуби окончателно авторитета си на военна суперсила. Чака я мрачно бъдеще на китайски васал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миришеш

    28 Дек 2022 12:22ч.

    на зелен чорап. Познах ли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелеви сарми

    28 Дек 2022 12:32ч.

    А ти на Зеленски, нал тъй??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стискай палци Русия да не показва на света какво може

    28 Дек 2022 18:03ч.

    Тагарев ти ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозев да се подготвя за сакрална жертва

    28 Дек 2022 10:43ч.

    Неговите хора ще мо гътнат в името на демокрацията! Затова го е страх, от своите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    28 Дек 2022 10:44ч.

    Послепис:на тая лайняна телевизия (която не гледам от 2001 заедно с всички останали държавни и частни ) и на тая расредващ писач ще напиша следното.В Франция има един сайт Mediapart на раследваща журналистика.Те раследваха Саркози за получаване на пари от Кадафи, от Лилиан Бетанкур ,раследваха Каюзак министър на финансите при Оланд. Също и сътрудника на Макрон-Венала.Всички тия раследвания доведоха до съдебни села срещу Саркози и осъден, Каюзак бе осъден,Бенала бе отстранен и осъден. Анкетите на Mediapart доведоха до оставки на министъра на екологията François de Rugy или на този на отбраната Michèle Alliot-Mariе.И други раследвания.Като аферата Denis Baupin да сексуален тормоз.Или аферата Gaël Perdriau който е кмет на Сент Етиен-за политически шантаж.Всичко което споменавам е довело до или съд или оставка или уволнение.И глоби съответно.Други раследваха бившият министър председател Ф.Фийон( при Саркози) и жена му за фиктивни сътрудници при които доведоха до съд и огромни глоби.Има и още.Това е журналистика колониален червей.Затова пиша често-Емигрирайте!Спасявайте се.Махайте се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яре,

    28 Дек 2022 12:12ч.

    за толкова години във Франция как не разбра разликата между режима в Русия и западната демокрация. Ако във Франция политик бъде хванат да взема подкуп, той губи кариерата и свободата си. Когато руски журналист разкрие корупцията на руски политик, свободата или живота си губи не политикът, а журналистът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвсем същото 28 Дек 2022 12:12ч.

    28 Дек 2022 12:25ч.

    и в демократична Украйна – справка: Олеся Бузин – загубил завинаги, Д. Василец – в затвора и ред други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цоко

    28 Дек 2022 10:45ч.

    Този не е ли същия Грозев от далаверата с в. Труд и 24 часа, с пъпката и О. Донев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    28 Дек 2022 10:46ч.

    Няма да ни липсваш, успокой се! Ибрикчиите не се харесват дори от господарите им! Да си го разбрал навреме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ангел от Попово

    28 Дек 2022 10:46ч.

    Срамно е за банкянския толуп да се застъпва за този агент на цру. И двамата са на ведомостта на цру, и двамата ще бъдат тричани. Не стига че ни съсипахте държавата, а сега и във война искате да ни вкарате! Ще си платите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще те убият господарите ти. И ще го лепнат на Русия.

    28 Дек 2022 10:52ч.

    По стар техен обичай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вий жертва паднАхте...

    28 Дек 2022 10:54ч.

    Брачет, не се страхувай, ами се пожертвай (за демокрадцията и евроатлантическата соли дарност). Поколенията ще ти издигнат паметник на борец срещу рашизма, а ти спокойно ще си почиваш навеки под тоя паметник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да беше питал овреме Георги Марков как действат британските служби

    28 Дек 2022 11:00ч.

    С наемниците си като тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Дек 2022 11:05ч.

    Нестрагуйся Грозьо... сащисаните имат кодовете на руските ядрени ракети, те ще те спасят ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаайй

    28 Дек 2022 11:07ч.

    Когато прие да си агент на сащ и да публикуваш небивалици, да плюеш по България и по Русия... какво очакваше освен нпо-тата на сащ да ти плащат за пропагандата?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    28 Дек 2022 11:14ч.

    Участта на Грозев вече е0 решена. Той ще загине в Пратера, падайки от виенското колело. В джоба на сакото му ще намерят запис на шахмахматна партия. Почеркът на черните издава, че с тях е играл Грозев и е бил матиран па 24-ия ход , а преди това на 18-ия он е бил изпнасилен от белите -техните два коня ще се окажат, заврени в Грозевия задник. Н поред шахмахни експерти с белите фигури е играл опитен шахматист от пиво международен майстор. Бланката, върху която е записана партията ще се окаже, че е от тефтер на КГБ. . В джоба му ще намерю

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачков, вкарайте малко информация, а не преписвайте от други сайтове!

    28 Дек 2022 11:16ч.

    Кой е Грозев, що за журналист е, кой е основателят на Белингкат, биографията му е бризантна, що за мрежа е това, как протекоха скандалите преди около десетина години, когато същий Грозев се беше засилил да купува вестници в БГ. В този му вид почвам да губя интерес към този сайт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    28 Дек 2022 11:26ч.

    Грозев, качвай се на самолета и в Русия, защото в Русия има шанс да оцелееш. Руснаците ще те превъзпитам, а британците.......е там ще ти видят сметката

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    28 Дек 2022 11:30ч.

    Всеки рубладжия се е отчел по темата, някои по 10 пъти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тролската бригада от Козяк

    28 Дек 2022 12:18ч.

    Без тебе накъде?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повечето от тях

    28 Дек 2022 12:18ч.

    го правят от вярност към СССР и КПСС. Някои са жертва на мита за “освободителката”. Има и откровено извратени типове, които се кефят на избиването на украинци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • козяшки тролетарий с прякор - "на всяко гърне мерудия"

    28 Дек 2022 12:36ч.

    На думи добре стреляш, ама не отиваш на фронта от страх кадировци да не ти резнат зелката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • семитли

    28 Дек 2022 15:05ч.

    Козяшките тролове удобно избягват факта, че два братски, православни и бели народи се избиват помежду си. Страха да не те обвинят за антисемит яко тресе неолибералчетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тенчо

    28 Дек 2022 11:41ч.

    Тъй като е вече достатъчно дискредитиран, в един момент ще го ликвидират господарите му, за да обвинят след това руснаците за това. Типично в британски стил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • британски стил

    28 Дек 2022 11:47ч.

    Новичок по папски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъжата, Ристе ГрозеН,

    28 Дек 2022 11:44ч.

    Е смъртен грях. Да беше прочел Светата Библия, преди да се цаниш за нейн рупор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дъртак

    28 Дек 2022 12:07ч.

    Работодателите му, ще го утрепят и ще обвинят Кремъл... не е, като да не се е случвало преди и с други долни предатели ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съдбата на всеки продал се

    28 Дек 2022 12:14ч.

    Повече от това да умреш е да умираш от страх всеки ден, че ще те застигне това, от което се страхуваш. И така ще бъдеш умиращ всеки ден колкото и да се преструваш на ербап. Спомни си за автора на “На всеки километър” и “нас червеното знаме роди ни”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • One more time, Yavore

    28 Дек 2022 12:17ч.

    Грозев в личен план се оказа не особено интелигентен. Реши че простите финансови далавери на местно ниво БГ не му стигат и нагази в една мътна зона. Сивата граница между фейкнюзовец и откровен агент на Службите, който изпълнява мръсотии ( отвличане на самолети и тем подобни ). Какво ли си е казвал като приема да служи на Техните Служби ? " Ах, сега, русофобията е една неразработена ниша на българския пазар ! Сега ще ми плащат големи кинти, а аз ще клепам "документално" Русия !" ... Много от софийската жълтопаветна гмеж , разсъждават така - "Русия така и така ще загуби ! Що да не поплюем безнаказано, така и така плащат добре ?" ... Кстати ! Засечка, Грозев. Не е безнаказано. Наказан си да трепериш от страх до края на дните си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    28 Дек 2022 12:30ч.

    Прави се всичко възможно зорлем да ни вкарат във война с Русия. Търсят се поводи на път и разпът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Война на България с Русия ?

    28 Дек 2022 12:53ч.

    Ха ха ха, това е много забавна хипотеза ! Ние сме окупирана от САЩ зона, като нищо могат да наредят от Козяк 16 да изпратим контингент в Украина ! (де факто да влезем във войната с Русия ) Но как ще стане това ? Как технически си го представяте ? Българската армия е 20 000 и моментално ще се отприщи лавина от молби за уволнения от армията ! Ще трябва да сформират "доброволци наемници", което ще даде комично малък брой желаещи. Дори и за много пари българи няма да идат на почти сигурна смърт... Да обявят изобщо доброволческа кампания ? Извън редовете на армията ? Но кой ще вземат ? Жълтопаветните "умни, млади и красиви" , ЛГБТ - не са служили ! Трябва да ги обучават от А и Б ... Плюс това , те тутакси ще се покрият , и изведнъж ще осъзнаем че сме останали без ... русофоби ! Не става. Друга хипотеза - засилват насила част от БА в Украйна ! ("Вие сте длъжни ! Подписали сте договори с армията ! И т.н... заплахи") Дали насила изпратени бг военни няма набръжке да преминат на руска страна с цялата си техника ? Или минимум да се сдадат в плен , преди да са дали и един изстрел по руснаците ? Този вариант е бил предвиден още през 1941 от Цар Борис Трети, когато Хитлер го е притискал да прати БА на Източния фронт... Козяк нямат полезен ход в България. Англосаксите винаги са били чуждо тяло у нас, и такива ще останат, докато има поне един жив останал българин...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    28 Дек 2022 13:49ч.

    Браво за коментара! ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Телевизията е опиум за народа

    28 Дек 2022 12:41ч.

    Да разбирам ли, че майкопродажецът христо плаче по кабеларката на ЦРУ Нова, че е изоставен от MI-6?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    28 Дек 2022 12:41ч.

    Най-смешни са защитниците му в България. Овъргаляни в безсъвестно ограбване на народа си, се втурват да го защитават. Заемат поза на дебели грухтящи прасета със засъхнала рядка кал по гъстата им четина. Интересно ми е той какво разследване е направил тук в България? Или е правилният кучи син ? Който като безкрупулен комсомолец е готов на всичко, да се изкачи до "върха на стълбата"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозефф, ако

    28 Дек 2022 12:42ч.

    се замине със съдбата на Навални, ще е на далавера, ама май се заформя сюжетът Немцов и Г. Марков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 12.42

    28 Дек 2022 12:44ч.

    размине

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Georgi Markov (ne ubitiq ot britanskite taini slugbi)

    28 Дек 2022 12:43ч.

    Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха денонощно Майдана. Дори на живо, показаха как наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда. Сега никакъв кадър от украинската столица - как живеят клетите украинци?! На светло или на тъмно, с вода или без вода, в къщи или в метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за бой до последния украинец и пр. Ето и за Грозев: Странно е, че в CNN няма камери в Киев. Спомням си, че 2014-та отразяваха денонощно Майдана. Дори на живо, показаха как наетите от Сорос грузински снайперисти убиваха и протестиращи, и сили на реда. Сега никакъв кадър от украинската столица - как живеят клетите украинци?! На светло или на тъмно, с вода или без вода, в къщи или в метрото. Да ги чуем: съгласни ли са за бой до последния украинец и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юда Искариотски, джъст Юдко

    28 Дек 2022 12:49ч.

    Грей ся Юда, като си се хванал за гигантски пари да пишеш и работиш за САЩ то си има и негативи...не ми е жал за теб, също съм бил журанлист някога и НИКОГА НЕ СЪМ ЧУВАЛ ЗА ТЕБ!!! Как и откъде изведнъж през Прокопиевите фалшиви медии те обявиха за РАЗСЛЕДВАЩ БГ ЖУРНАЛИСТ не е ясно на никого....но е ясно 100%, че си американски Юда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От много известност ли

    28 Дек 2022 13:25ч.

    пишеш анонимен по форумите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • I.Vasilev

    28 Дек 2022 12:55ч.

    Нашият очилатко дето се прави на "светена вода ненапита" и ходи по улиците като Шарл Азнавур, е обвинен в съучастие с украинските тайни служби /разб. ЦРУ и МИ-6/, че се е опитал да вербува пилоти от РФ , за отклонението на 3 самолета на военно-въздушните им сили от 4-то и 5-то поколение /срещу сумата от 1 000 000 долара за брой/, да бъдат отвлечени и приземени на украинска територия. Това е извършил чрез двама посредника, които е изпратил лично до единия от пилотите. На изпълнителите е обещано още че, като бонус към поръчката ще получат също и смяна на самоличност, както и убежище извън Русия в страна по техно предпочитание. Но явно не са попаднали на тези подлеци които са търсили и акцията се . . .провалила ! Сега "лепнат" ли го рашъните този главанак, капарото "в зелено" дето го е взел от Чичо Сам, ще му го изкарат "през носа" !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И се честните руски пилоти

    28 Дек 2022 13:05ч.

    избиват украински деца и жени. Абе, ти идиот ли си или извратеняк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е зле и украинците

    28 Дек 2022 13:06ч.

    да се разшетат малко. Що българска сган има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАГА

    28 Дек 2022 13:03ч.

    Ми-6, а? Те Березовски и Литвиненко претрепаха, та сега ще пазят този нещастник? И после отново ще обвинят Русия и лично Путин. Защото ако разкаже за фабрикуваните "доказателства" за катастрофата с МН-17, целият напън отива по дявалите. И за Нанални може да каже много интересни подробноси. Примерно, за снимането на видеото в Германия за Путиновия дворец. Та този вече е ясен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • осведомен

    28 Дек 2022 13:21ч.

    Березовски e разполагал с едни албуми с едни снимчици на Четвъртъчния клуб (THE 'Thursday Club' ) и май е застрашил авторитета на едни височайши особи, сега вече покойници, и май затова си отиде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поговоркин

    28 Дек 2022 13:06ч.

    За случаи като този с Грозев, мъдрият български народ е създал поговорката. "Гъз глава затрива !"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха, Грозев ще стане грозен курбан!

    28 Дек 2022 13:10ч.

    Мисля, че е справедливо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпросът е срещу кой представител

    28 Дек 2022 13:23ч.

    на руската пета колона в България ще бъде насочен ответният удар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новините на Нова

    28 Дек 2022 13:14ч.

    Забравихме за Радев и оръжията за Украйна, нали?? Някакъв човек с името Грозев тушира полемиката за участието ни във войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ни занимавай с политическите дъвки

    28 Дек 2022 13:19ч.

    От началото на войната българските военни заводи са продали оръжие и боеприпаси за над 4 млрд, с краен получател Украйна. Отпадъците, които “даряваме” са на стойност, по-малка от 1% от тази сума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Остава да докажеш

    28 Дек 2022 16:02ч.

    че "Украйна" ги е платила тия 4 млрд на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    28 Дек 2022 13:14ч.

    Ей, тази Нова тв дълбае, дълбае дъното, та се къса. Даниела Тренчева, милата се опитва да измие лицето на нова, но уви, това е досадна и ограничена телевизия. А Викторчо отдавна се продаде, прие да е шут. Жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро

    28 Дек 2022 13:46ч.

    Да се готвят другите ристьовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • една баба

    28 Дек 2022 14:11ч.

    "Руснаците когато търсят, винаги намират"... Да, бе. Намират и ледоруб в слънчева и топла Южна Америка. Ако трябва за някой избягал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    28 Дек 2022 14:17ч.

    Кой го търси този? Руснаците дали знаят? Те са го обявили за персона нон грата за Русия, както в ес налагат забрани за много руснаци да пребивават в техните държави. Налагат им САНКЦИИ. Но този вече не може да спи и му се привиждат Петров и останалите ДВАМА шпиони да бродят около него с НОВИЧОК ли старичок ли за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едва ли

    28 Дек 2022 14:25ч.

    Христо Грозев едва ли е разпространявал само фалшива информация. Той очевидно е вършил много по-сериозна диверсионна дейност, а фалшивите информации са само неизбежен спътник на подобни авантюристи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    28 Дек 2022 14:57ч.

    Грозев го е страх, но не от руснаците. Зеленият с белото също. Съдбата им ще е една и съща. Твърде много знаят. Въпросът е кой ще е първи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поговоркин 2

    28 Дек 2022 15:23ч.

    Още една мъдра поговорка за казуса Грозев - "Лакомо дупе кръв сере !"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    28 Дек 2022 15:28ч.

    Стара практика е западните служби да ползват "независими разследващи" журналисти и сайтове, а по същество свои агенти, да озвучават западните поръчки срещу неудобни политици и държави или да прокарват определени планове и стратегии. Така с досиетата Панама, зад които работили, представете си, хиляди "независими" журналисти. Или пък злокобния случай с очернянето ни за атентата срещу папата, тръгнал от "независимото" разследване на Клеър Стърлинг с хонорарите и логистиката на цереушките. Опитаха и Георги Марков навремето да направят свой прислужен "журналист", човекът се оказа с принципи и отказал, в резултат му спретнаха атентата с чадъра и натопиха КГБ, отново българите и т.н. Стари майстори са на мръсните номера, затова и лапнаха почти целия свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхувай се английските ти стопани

    28 Дек 2022 15:43ч.

    да не те пратят да "разследваш" случая Георги Марков - чрез лично интервю...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поговоркин 3

    28 Дек 2022 15:49ч.

    "Да би мирно седяло - не би ФСБ видяло !"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    28 Дек 2022 16:24ч.

    Защо изобщо е нужно да ни занимавате с преживяванията на този? Не знам дали той е котка със звънче, но ние не сме мишки (виж Езоп). Преди седмица-две се опитвахте да ни тормозите със садо-мазохистките занимания на някаква, мисля че актриса, сега този не знам какъв си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руми

    28 Дек 2022 17:15ч.

    Много ясно защо. Стар похват на службите. Произвежда се нов скандал, за да не се говори за далеч по-важния стар скандал за ядреното гориво и Уестингхаус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ИЗВАРЕДНО САОПЩЕНЙЕ

    28 Дек 2022 17:27ч.

    По последни данни, кралски пингвин без документи лежи от 48 часа пред хижата на проф. Пимпирев с молба за политическо убежище, подписана с инициалите Х.Г. По случая е образувана преписка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕхАееЕа

    28 Дек 2022 17:39ч.

    Страхотно е, че се страхуваш! Така трябва! Но от гледна точка на истината и диверсиите ти срещу християнските ценности - по-добре умри (самоубий се, смени си пола) и ни избави от лукавия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изменник си гр0зеф

    28 Дек 2022 17:41ч.

    Не признава, че е шпионин, шикалкава! Дано изчезне завинаги, няма да липсва на никой българин! Няма да липсва нито на работодателите си от англия и от сащ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 123

    28 Дек 2022 18:23ч.

    Заради това нищожество Грозев Огнян Донев и Любо Павлов имаха проблем след купуването на 24часа и "Труд".Години се съдиха и се принудиха да продадат вестниците

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще се страхува яяя...

    30 Дек 2022 17:15ч.

    Ще се страхува за и от много неща този нименклатурен изклесавец на Геро,Бойчев Грозев. Цоцал е от куфарчетата на Луканов,както и от Америка за България,ЦРУ,Ми6... и така по ред на номерата. Направил е подли номера на безброй съзружници. Много народ може да го утепа и тогава и ЦРУ,и Ми6,и КГБ да разследват как да разберат КОЙ от десеткие завлечини и преметнати. Сега тоя молец е идеална мишена за отстрелване и въобще няма нужда Ми6 да се натяга и планира - достатъчно хола му имат зъб да го ликвидират,а после за това да обвинят руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи