Хилари Клинтън се заяде с Путин за разшираването на НАТО: Жалко, Владимир. Сам си го предизвика

Хилари Клинтън се заяде с Путин за разшираването на НАТО: Жалко, Владимир. Сам си го предизвика

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън се заяде вчера с руския президент Владимир Путин във връзка с разширяването на НАТО, като заяви: "Жалко, Владимир. Сам си го предизвика", предаде Ройтерс.

Връщайки се в Държавния департамент за представянето на официалния си портрет, Клинтън използва случая да покаже и неприязънта си към политиката на бившия президент републиканец Доналд Тръмп, който я победи на президентските избори в САЩ през 2016 година. Клинтън намекна, че може да е имало съмнения относно способността на САЩ да съберат подкрепа за Украйна, за да се противопостави на инвазията на Русия през 2022 г. заради наследството на Тръмп да отчуждава съюзници. "Хората може да са се съмнявали в това, защото бяхме изгорили толкова много мостове с нашите съюзници и приятели", каза тя пред събралите се настоящи и бивши американски представители в богато украсена зала във ведомството.

Клинтън заяви, че съпартиецът ѝ демократ Джо Байдън преследва много от приоритетите на администрацията на Обама, в която тя беше първи дипломат на САЩ, а той - вицепрезидент на Барак Обама. "Винаги сме казвали: "хората не са принудени да се присъединяват към НАТО. Хората избират и искат да се присъединят към НАТО", добави тя.

Финландия, която стана член тази година, и Швеция, която все още чака, поискаха да се присъединят към западния военен съюз, след като Русия нахлу в Украйна през февруари 2022 г., загърбвайки десетилетията на неутралитет. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • ЗИП

    27 Sep 2023 8:20ч.

    Жалко Кице, сами си го направихте военния съюз на Русия, Китай, Иран и Северна Корея! Путин трансформира Русия с машаби сродни на Петър и Сталин. Молете се от десен авторитарен режим да не стане десен ТОТАЛИТРЕН! :)) Те тогава ще видите кон боб яде ли.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекуващ лекар

    27 Sep 2023 9:14ч.

    Недоклатената баба Килъри нещо губи контрол май ? Емоциите и идат в повече. А и има и защо. Създава се новият световен ред в света срещу паразитите и зелената шума. Каквото било – било !!! Хамбургероядните остават с двете си колонии - Германия и Япония, които са старческите домове, и посмешищата Англия и Франция - едната с кастрата Макарончо, а другата с цигането Сунак!!! Едната пълна с индобританци и пакистанци - другата бъдещият северен Алжир и Магреб !!! Тайван и Южна Корея не ги броя, щото рано или късно Си ще им свие сърмите с руска помощ Другото си е пълнеж отвсякъде : Португалия, Балтийските и балканските въшки, во главе с комплексираните шляхти !!! НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ, ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър направи

    27 Sep 2023 9:26ч.

    от Русия империя, Сталин я превърна във втората глобална сила. А Путин работи с пълни сили да остави на поколенията държава васал на Китай. Това със сигурност ще навреди на Запада, но цената, която ще платят руснаците ще е жестока. Както днес помагаме на Украйна да се освободи от лапите на Русия, така след 40-50 години децата и внуците ни ще помагат на Русия да се отскубне от хватката на Китай. И ако сега умуваме дали украинците да се откажат от Донбас и Крим в замяна на мир, наследниците ни ще умуват дали Русия да хариже на Китай част от Сибир и Приморския край, за да получи независимостта си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един от всички

    27 Sep 2023 9:40ч.

    На бабето й липсва очевидно не само мъжкото ...., ами и един потаен остров на един човек, който странно се спомина преди години..... там ходеха едни хора за един особен релакс.... та бабето опредлено й липсва явно и това. Ама ония отгоре си знае работата....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ева55

    27 Sep 2023 9:49ч.

    Хилари правилно не я избраха-войната щеше да започне още тогава.Колкото до това кой какво ще остави ХАЙДЕ да си гледаме нашата кошница .Ние какво ще оставим на децата си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    27 Sep 2023 10:26ч.

    "А Путин работи с пълни сили да остави на поколенията държава васал на Китай." -- това... звездите ли ти го нашепват? или

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Хабаровск напр. 80% от живеещите там са китайци!

    27 Sep 2023 11:14ч.

    Китайската инвазия в Русия е с благословията на Путьо срещу разпродаване на газ и нефт на безценица за 20 години напред, за може да получи милиарди "тук и сега", които да изхрачи за войната в Украйна. 300 млн. на ден му струва тази война. Путин доброволно предава руския суверинитет на Китай в преследване на целта си да се овековичи като разширяване на териториите на руската "империя", но всъщност анексира/окупира изпепелени, "изгорени", обезлюдени от армията му украински земи срещу подаряването на китайците на плодородни и богати на гори, пълноводни чисти води/реки/езера и асимилация на местното население и замяната му с китайски новозаселници. Може да видите на видеото от линка, ако го изгледате до край, какво става в тези руски райони, където китайците закономерно и законно превземат и експлоатират икономически територии, като последствието е отравяне на земи, гори, води и безработица, обезлюдяване, китаизиране на руски райони, защото китайците отказват да говорят на руски език и да споделят културата на "Русский мир". ---> https://www.youtube.com/watch?v=fNU6dtJs63A&t=325s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър, кой Петър, комшията или ... Императотор Петър I?

    27 Sep 2023 12:02ч.

    Бацко, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано! Назобал си едни опорки, ама не актуални! И, козяк, незачет! Сменете ги тези тезиси, че много нефелни, бе! И, бацко (09:26) ама хич и изобщо не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Финландия, която стана член тази година, и Швеция, която все още чака, поискаха да се присъединят към западния военен съюз

    27 Sep 2023 8:21ч.

    чува се, че финландците са започнали да сгряват какъв к!р капан си вкараха с това НАТО. казали са им, че ще ги пазят, а то се оказва, че ги подготвят да воюват. на всичкото отгоре било и скъпо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фамилия сатанисти

    27 Sep 2023 8:26ч.

    Кланът Клинтън са особен случай в сатанистките среди. Верни служители на Злото - доказани извратеняци и двамата, тя сводница от високо ниво /"Пицагейт"/ , той педофил... Основните им доходи идват от изпълняване поръчки към Дълбоката Държава. Единият беше Президент /бомби европейски народ, убиваше Белградчани/ , другата беше Държавен Секретар. Имаха всички лостове на Власт за да творят ЗЛО. В тесен кръг са толкова накиснати в престъпления че унищожават всеки който се е допрял до фамилията. В кръга на Хилари до скоро се изчисляваха над 30 "мистериозно" загинали в инциденти, катастрофи, нещастни случаи, удавяния - гардове, прислуга, шофьори... Истинско Семейство Адамс !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правят си каквото искат

    27 Sep 2023 8:28ч.

    заедно с Гейтс и останалите сатанисти, а вие само дращите по форумите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    27 Sep 2023 8:43ч.

    Вие гората ли хванахте? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шо, вие какво правите ?

    27 Sep 2023 8:46ч.

    Да не сте тръгнали на "лов" за тях, със снайпер на рамото ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човекът Вас

    27 Sep 2023 8:58ч.

    пита. Или "Гузен, негонен бяга"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние смятаме

    27 Sep 2023 9:05ч.

    тяхното дело за праведно и ги подкрепяме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не така витиевато, " предпазливо"

    27 Sep 2023 9:35ч.

    Кои тях? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Хората избират…"

    27 Sep 2023 8:46ч.

    Жалка лъжкиня !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всяко действие поражда противодействие

    27 Sep 2023 8:49ч.

    Булемията на един агресивен съюз е пагубна на самия съюз. Сами си го оредизвикахте, вещице.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко Моника, за рогите от мажот.

    27 Sep 2023 8:52ч.

    "Мъж и жена-една сатана"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    27 Sep 2023 8:50ч.

    Оффф...лельо наглеждай пурите на мъжа си и остави големите дела на големите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отче Ваш

    27 Sep 2023 9:16ч.

    Пилците се броят на есен, а натоФчетата малко по-късно. Унищожаването на Русия е единствената цел на НАТО. А ТАЗИ ЦЕЛ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ, а Националната Атлантическа Терористична Организация - НАТО, я чака разпад !!! А ние този път ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА няма да преживеем !!! Слава Американу, КРАЙ на Булгаристану и АМИН !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зад гърба на Байдън

    27 Sep 2023 8:51ч.

    надничат Обама и зловещата сатанистка Килъри Клинтън. Преди следващите избори същата влиза в поредната си фаза на истерия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да

    27 Sep 2023 8:53ч.

    Избрали са си пътя както ние избрахме другаря псевдоакадемик Денков. Ала бала

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    27 Sep 2023 8:56ч.

    Горката женица… Мъжът и не я брои за жива, в честна надпревара изгуби избори… И сега яко злобее, вместо да приеме пораженията с достойнство. Комплексарска работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалко мадам Клинтън

    27 Sep 2023 9:02ч.

    Сами си го направихте ,появиха се БРИКС , ШОС И във Кавказ съюза Русия ,Турция ,Иран и Азърбайджан .Мадам Клинтън сами си го нпавихте появи се и глобалният Юг със седем милиарда души население ,срещу вашият обедняващ вече един милиард . Така че мадам К ,ти си битата карта и твоят атлантически ,англосакоснски свят е във будна кома и скоро ще му пеем заупокойна молитва .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На глобалния Юг и Русия

    27 Sep 2023 9:51ч.

    им омръзна да бъдат колонии на Запада и сега крачат уверено към новия си статут на васали на Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАСС

    27 Sep 2023 9:17ч.

    Самият факт, че една провалена жена и в семейния живот и в политиката е тръгнала да дава оценка на Император Владимир - Влад Мира - Владетел на Света, говори единствено за слабоумие !!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВВП

    27 Sep 2023 10:00ч.

    с малката п**** на успешен семеен живот ли се радва. Да намериш на съпругата си любовник и да му платиш да живее с нея, е истински пример за патриархален морал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВВП , ти май не си гледал" Порейки вълните" на Ларс фон Триер,

    27 Sep 2023 13:50ч.

    Там подробно е пресъздаден този казус☺️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    27 Sep 2023 9:20ч.

    В щатите е пълно с баби Яги от всякакъв вид, концентрирани основно в политиката. Очевидно страховитият им вид и речник са преимущаства в тази сфера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    27 Sep 2023 9:28ч.

    Дъртата рогоноска пак я стегна шапката. Ей, не миряса тази жена. Много са смешни сърбите. Навремето, като спипаха Клинтън в Овалния, те искрено му съчувстваха от мъжка солидарност, че са го хванали. Нормални ли сте, бе, той ви бомбардира, вие го жалите. Да им се чуди човек и на тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    27 Sep 2023 9:28ч.

    "Връщайки се в Държавния департамент за представянето на официалния си портрет..." - А на Моника Люински кога ще представят портрет?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гошо

    27 Sep 2023 9:48ч.

    На Люински портрета ще я представи по време на “работа” с г-син КлИнтон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синята рокля

    27 Sep 2023 11:38ч.

    Аз съм портретът на Моника; неръкотворно сътворен от Бил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    27 Sep 2023 9:55ч.

    Оказва се, че само предците на Тръмп благодарение на късното си преселване в САЩ не са били робовладелци. Вярно е и че децата не отговарят за деянията на предците си но също така е и вярно, че се ползват от натрупани по нечовешки начин богатства. Отговора на всеки въпрос е един- пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    27 Sep 2023 9:58ч.

    Ама лелче, това не е края на филма, чекай малко. Тая си мисли, че сценария е холивудски и накрая ще има розов хепи енд

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    27 Sep 2023 10:13ч.

    Сигурно и по време на римската империя са си мислели, че това е краят на филма и така ще си векуват с "розов хепиенд". Историята няма край и това субективно чувство, че съвременният човек се мисли за последната, най-велика и съвършена брънка на човешкия род е причината за извратеното самочувствие на 99% от политиците. Останалите са само психопати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Затъналите до уши в педофилски скандали

    27 Sep 2023 10:14ч.

    Клинтънови дали не биха могли да пояснят къде се губят дирите на хиляди украински деца от домове, изпратени на Запад? И какви са интересите на Дълбоката държава в черната трансплантология, "процъфтяваща" покрай войната н Украйна? Никой от управляващата украинска клика не търси тези деца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Световният бандит

    27 Sep 2023 10:19ч.

    Кой влиза доброволно в съюз, който има 750 военни бази по света и кръвта на милиони убити по света по ръцете си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    27 Sep 2023 10:22ч.

    Товариш Зип е прав. Напоследък твърдо се разисква ограничено използване на ядрено оръжие преди да се е стигнало необратимо до точката когато ще се използват стратегически ракети като сигнал за решимостта на Русия да стигне до края. И причината това да не е станало досега е Путин. Наистина за мен е глупаво да се гърми бомба в Украйна където ще има пострадали и подкрепящи Русия но какво пречеше досега да се гръмне някой мегатон в Космоса като сигнал? Защото имало договор за неразпространение в Космоса? Смешно оправдание от хора с Ролекс на китката довели държавата си до тотална конфронтация с Запад и хленчещи , че са били лъгани досега. Не искат или не могат? Това е въпроса. Американските военни анализатори твърдят, че увереността им за липсата на ядрена заплаха от Русия идва и на базата на психологически анализ на решителността на хората на пултовете да изстрелят ракетите. Тоест те предполагат, че те няма да изпълнят командата отгоре. Този въпрос въобще не стои за ядрените сили на Корея и мен ме мъчи съмнението, че както САЩ насъсква своите марионетки така и Русия и Китай могат да си насъскат марионетката. Само наивник може да си мисли, че Северна Корея е успяла в създаването си на междуконтинентални ракети без помощ отвън. Вече не се говори така ентусиазирани за война до победа в Украйна, изглежда някои сигнали са изпратени и правилно изтълкувани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    27 Sep 2023 10:31ч.

    Не знам, какво си е „направил“ Путин, но определено се вижда какво направиха тези ДемоНОкрати, като тази женица със скромен умствен потенциал и голяма уста и нейните аверчета, Байдън, Блинкен, Съливан, Нюланд, Остин, Мили и т.н. Нека изброим на кратко техните „постижения“: 1/ Организираха поредния НЕуспешен кръстоносен поход срещу Русия, началото на който беше преврата в Киев и скъпо платения (над 5 млрд. долара) от хамерите, т.нар. „Майдан“… 2/ Мобилизираха и консолидираха на цялото руско общество в отговор на абсолютно явната агресия на САЩ/НАТО и евро-васалите им…. 3/ Затвърдиха на позициите на Путин, като единствен и безалтернативен лидер, особено във време на война. 4/ Предизвикаха реформа на цялата руска икономика, с цел заместване на чуждите участници и самозадоволяване на нуждите на страната изключително чрез собствено производство, както и преориентираха износа на Русия към източните пазари. Тук следва да се отбележи факта, че нагло-саксонците така и не разбраха, че руснаците се развиват най-ефективно и най-добре точно в условията на война! Тя им действа като висококачествен кокаин. Факт, доказан многократно от Историята… То, за това трябва да се чете повечко и да се мисли... Западът, начело с вашингтонските некромангъри доказаха на практика пословицата „който копае гроб другиму, сам пада в него“ с маниакалното и недомислено налагане на санкции, което в крайна сметка се върна като бумеранг и ги цапна по главите, предизвиквайки много по-големи негативи за тях самите, отколкото за Русия. 5/ Нанесоха тежък удар на европейската икономика и на практика колонизираха ЕС, чрез подставените полезни идиоти в ЕК, като простата акушерка Фон Дер Лайнен и градинаря Борел и със съдействието на останалите напазарувани лидери на големите държави в ЗападнаЛА Европа. Също вече всепризнат факт. 6/ В международен план Вашингтон постигна невиждани „успехи“: Събраха Русия с Китай. Разшириха БРИКС с още 6 държави, а още 20-на са на опашката… Консолидираха огромната част от Южна Америка срещу себе си. Накараха Африка да скочи и най-накрая да се отърси от оковите на западнАЛия нео-колониализъм. Изгубиха Индия и Саудитска Арабия, като партньори. Изобщо, обединиха глобалния Юг срещу колективния Запад. Превърнаха ООН в абсолютен безсмислен цирк. Така умря и баснята, че целия свят бил срещу Русия, като само изкараха наяве факта, че всъщност седем милиарда, намериха смелост най-накрая се опълчат на „златния милиард“. >>> Извод: В крайна сметка, става ясно защо Путин не бърза. Той просто е оставил противниците си сами да работят срещу себе си. А те се оказаха наистина добри в това! САЩ, без да го осъзнават, всъщност промениха света, към по-добро, показвайки истинския си облик, докато империята им се засили надолу по склона. Достатъчно е да се видят процесите и скандалите, които в момента се вихрят в самите Щати. За това, може би Путин би трябвало да награди задочно с орден всички тези полезни идиоти, които в момента разрушават статуквото на собствената си ДемоНОкрация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Създаването на НАТО е престъпление срещу човечеството. Разширяването му е още по-голямо престъпление срещу човечеството. Същото се отнася за ЕС

    27 Sep 2023 11:28ч.

    След края на вече започващите войни за освобождение на планетата от западното робство във всички страни, членували в ЕС и НАТО ще има серия от процеси, в които стотици, ако не хиляди предатели, чиите имена всички знаят, ще бъдат осъдени и екзекутирани за техния принос в поробването на страните им в метастазите на САЩ ЕС и НАТО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Жалко, Владимир. Сам си го предизвика"

    27 Sep 2023 11:34ч.

    Както фалшифицират за ВСВ и кой пусна атомните бомби над Япония, така фалшифицират и за НАТО. НАТО започна да се разширява на Изток, ПРЕДИ Путин да стане президент на Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    27 Sep 2023 11:49ч.

    A ние винаги знаем, че лъжете и тероризирате целия свят!!! сащ са мародерите на света и е крайно време да се сложи край на този терор и мародерство!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    27 Sep 2023 12:39ч.

    В думите и се долавя неприкрито самодоволство. Като се опрем на факта, че Китай е продукт на демократите, има защо да е доволна . Но ситуационни партньори не означава до гроб.. Ситуациите затова са ситуации, защото се менят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи