Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за отбора на Путин

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за отбора на Путин

Американците, които подкрепят бившия американски лидер Доналд Тръмп на изборите, симпатизират на политиката на руския президент Владимир Путин. Това мнение изрази бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън. „Всеки ден става все по-ясно: гласуването за Тръмп е гласуване за отбора на Путин“, написа тя в социалната мрежа X (бивша Twitter), съобщава ТАСС.

Тръмп каза на 9 март, че настоящият стопанин на Белия дом злоупотребява с правомощията на президент на САЩ, за да преследва своя политически съперник на предстоящите избори през ноември. По-рано републиканецът изрази увереност, че всички обвинения срещу него са координирани от Белия дом и лично от демократа Джо Байдън. Президентските избори в Съединените щати ще се проведат през ноември. На 25 април 2023 г. настоящият американски лидер Джо Байдън обяви, че ще се кандидатира за преизбиране на най-високия държавен пост. Неговият предшественик Тръмп обяви, че ще се включи в изборната битка през ноември 2022 г.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Всички, включително героите от Гражданската война, трябва да гласуват за дедо Джо. Ако случайно Тръмп спечели, гръмнете го. Довършете я тая масонска измишльотина САЩ :D

    13 Март 2024 12:08ч.

    Гиди идиоти самозабравили се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юдомасон

    13 Март 2024 13:39ч.

    Ще ви докараме до под 500 милиона тъй да знаеш, без значение Тръмп, Джо или човек от луната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази жена едно време беше пример за успешен, човек - сега за падение

    13 Март 2024 13:55ч.

    Жалко, че истерията се търпи .. и даже толерира на толкова високо политическо ниво

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A.T...И..

    13 Март 2024 14:19ч.

    Ми щом е така, тогава всички да гласуват за Тръмп...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Танцуващите лидери! Успокойте се мисис Хилари!

    13 Март 2024 12:09ч.

    За Россию Да! ... :) ...... https://www.youtube.com/watch?v=V1B3l3-ckAI

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    13 Март 2024 15:25ч.

    тя си е Пани Хилари.........................родът и е от гр Сувалки Полша и по народност не е полякиня !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара канибала

    13 Март 2024 12:14ч.

    Тая вещица докога ще изнудва свободната съвест на хората бе?! Тя забрави ли, че и мъжът й, и тя самата са военнопрестъпници, подпалили поне две незаконни войни по света?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    13 Март 2024 15:13ч.

    снимката говори достатъчно. в нормална държав биха ѝ дали 5 години строг тъмничен само за външния вид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    13 Март 2024 12:24ч.

    На тая злобна и истерична бабичка, вече всички ѝ се смеят. Точно както и на БайГън. Пътници...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    13 Март 2024 12:27ч.

    Вещицата цъфна пак. Незнам дали тя и кукловодите ѝ си дават сметка каква услуга правят на Тръмп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    13 Март 2024 12:38ч.

    американската "демокрация": "Незаконно е за всяко лице да притежава или показва каквото и да е червено знаме, емблема, устройство или знак от всякакъв вид, изразяващ подкрепа за идеали или форми на управление, враждебни или недружелюбни към формата или духа на конституцията, законите и идеалите на Съединените щати“. а иначе в САЩ американската нацистка партия (American Nazi Party) си действа съвсем „законно“...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    13 Март 2024 12:51ч.

    Брех и бензоколонка, начи... Всичко се решава зад червените стени на Кремъл... Половин Америка играе по свирката на Путин а Хилъри отчаяно хленчи за поне малко суверенитет на Америка... Да се измъкнат от желязната хватка, 'начи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивергент

    13 Март 2024 12:57ч.

    Да са живи и здрави и Путин и Тръмп. А пък гласуване за тоя некролог и за Байдън е глас за чифутите банкери и дигитални фашисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илия Ю.

    13 Март 2024 13:26ч.

    Онова чудовище Олбрайт отдавна се гътна. Ред иде на това. Но най са опасни на края, защото нищо не могат да вземат на онзи свят. Затова и сенилния им старец днес е опасен, но същинският господар е дълбоката ционистка държава в самите САЩ, та съдбата на света не е само в ръцете на някакви изхабени дъртофелници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    13 Март 2024 13:30ч.

    Очертава се, Путин отново да управлява САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОСТОВА

    13 Март 2024 13:39ч.

    Дарлинг Хилари, горещо Ви съветвам- посъветвайте се с личния си лекар за по- сериозни успокоителни. Имате нужда. СПЕШНА. Принципно винаги подкрепям жените, кариерите им, желанието им да се развиват и справят с тоя живот. Обаче Вие, мадам Хилари, НЯКАКЪВ СРАМ все пак нямате ли, а!? Тръмп е идиот. Малокултурен, зле образован селяк без маниери и поведение, подходящи за мястото, на което се намира по стълбата на успеха. Слабо грамотен, малко чел човек. Очевадно е. Тръмп е точно като избирателите си- семпъл и прост. Обаче Тръмп има едно огромно предимство, видно дори за хората, които не го одобряват, но са достатъчно обективни да кажат истината. Сгреших. Две са предимствата. Първо- Тръмп е ментално нормален. За разлика от Вашия БайГън. Спомня си човекът как се казва жена му, кога е фалирал за пръв път, такива работи. А, да- и ще си спомня, че е президент, ако спечели. Щото вашичкия имбецил и това не помни! И второ- всякакъв може да е Тръмп. Но има достатъчно здрав разум в дебелата си селска кратуна. Ето това е най- големият проблем на тъпанари като Вас, мила госпожо. Които превървахте идеите и ценностите на дясната консервативна демокрация в плашило. В оръжие срещу здравия разум. И отвратихте дори хора като мен. Които са се родили десни. Така че, хайде успокой се, Хилари! Като жена на жена ти го казвам! Редовните упражнения по френски...език, разбира се и по кратки музикални форми много помагат да се свали напрежението! Всички знаем, че не можеш да преживееш, че не стана президент, за да започнеш война с Иран! И да подпалиш останалия свят, останал незасегнат още от американската "свобода"! Ай сиктир вече бе! Срам нямате ли!? На такива като вас едно време прабаба ми викаше: " С тия пари, дето ги печелиш, свещи на децата си да палиш"! Слезте на земята, бе! Спрете да си врете наглите мутри в чуждия живот! Путин, та, Путин! Бе каква е тая обсесия!? При жените обикновено е сексуална! Повече нищо няма да кажа! Вие още ли не сте разбрали, че ако тоя човек беше чак такъв идиот- точно като вас!- отдавна да ни е затрил с червеното копче!? Тая сутрин люто се скарах с мъжа си. Нещаста съм. И сигурно и за това пак Путин е виновен, а!? Ей, как е възможно Америка да стигне до тук!? До истеричната Хилари и сенилния БайГЪн!? Родината на Кенеди и Мартин Лутер Кинг!? На Айзенхауер и Рузвелт!? Не мога да повярвам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    13 Март 2024 13:46ч.

    Скъпа ми хилъри, ние, хората на планетата земя ще гласуваме за Тръмп. Всички. Защото това иска Путин. И ние всички ще го послушаме. Сега успокоихте ли се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОСТОВА

    13 Март 2024 14:32ч.

    Админите, всеки път ли трябва да ви подсещаме спамаджиите разни и разнообразни да ги провождате по живо, по здраво!? Не може ли веднъж да ги ликвидирате, преди да са ви подсетили!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кардинал Инквизитор

    13 Март 2024 15:00ч.

    През Средновековието доказаните вещици, обладаните от демони /сега им викате рептили/, всякакви сатанисти като това на картинката , след справедлив процес - отиваше на кладата. Само изгаряне при висока температура може да унищожи и тялото, както и да прогони далече тъмната душа на обладания... Ще стигнете до нашата практика, малко късно, но ще стигнете. Амин !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пък

    13 Март 2024 16:06ч.

    Гласуването за партията на Килъри е гласуване за вещери и вещици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    13 Март 2024 16:20ч.

    Бай Дън внася нелегални мигранти, за да гласуват. Вампирката от снимката трябва да бъде отстреляна със сребърен куршум. Мумифицирана изглежда

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без изход

    13 Март 2024 17:37ч.

    Твърде вероятностна хипотеза: Дълбоката държава готви физическо унищожение на Тръмп (вещицата Хилъри, на чийто гръб тежат и други политически убийства на неудобни, затова се изказва със смесица от укор и безнадеждност) - https://cont.ws/@fruct/2756820

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фуб к

    13 Март 2024 18:58ч.

    Тоя урод е убила много хора. Пълно е с политици, журналисти, чиновници и др. убити от това сатанинско изчадие. Всеки който се осмели да разкрива мръссните и тайни се оказва после убит. Колко ли деца е затрила тя и приятелите и педдофили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • говори се от годи ни, че се хранят с кръв

    13 Март 2024 19:14ч.

    На измъчвани деца, за повишено ниво на хормони в кръвта им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фнгхй

    13 Март 2024 19:24ч.

    Пият кръв без никакво съмнение. Има много данни и разследвания как изтезават, изнасилват и убиват деца. Третират ги като някакви продукти. Те се кланят на дявола. Не съм чул дори веднъж да споменат Бог.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    14 Март 2024 3:28ч.

    Нямам думи! Не се наситиха, не се наядаха, байгън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи