Хърватия отстрани Бразилия от Световното след дузпи

Хърватия отстрани Бразилия от Световното след дузпи

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Хърватия достигна до полуфиналите на Мондиал 2022, след като елиминира суперфаворита Бразилия на 1/4-финалите. Това се случи, след като в редовното време резултатът беше 0:0 и се стигна до дузпи, предаде Gong.bg. Така мачът завърши 4:2 за Хърватия. 

Бразилия беше отборът, който повече владееше топката от началото на срещата, като хърватите изчакваха своя съперник евентуално на контраатаки.


Източник: NOVA 

 

 

 

Коментари

  • Малко Гиро

    09 Дек 2022 20:40ч.

    Преди два дни някакви ми се смееха като написах, че Бразилия е най-слабия от всички 1/4 финалисти. Дори оловните ботушари от острова са една идея по-адекватни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бразилия не са толкова слаби

    10 Дек 2022 8:13ч.

    Колкото са безидейни. Срещу слабаци правят "голово шоу", но срещу класен и подреден отбор като хърватите издишат. Хърватите играха отлично ! С мощ, техника и изключително самочувствие. Не трепнаха от гола който получиха, търсиха настойчиво своето и го постигнаха. Заслужено втори пореден мондиал в топ 4 , това е класа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сокър

    10 Дек 2022 10:50ч.

    Наистина хърватите играха, на моменти пунтирайки бразилската игра. Бяха много добре подготвени и мотивирани за тоя мач, а треньорът им и Модрич са футболни гении. Бразилия не е слаба, просто не бяха подготвени за така добре организираната игра на хърватите. Подцениха съперника си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи