Хънтър Байдън бе признат за виновен по делото за незаконно притежание на оръжие

Хънтър Байдън бе признат за виновен по делото за незаконно притежание на оръжие

Хънтър Байдън излиза от съда в Уилмингтън, придружен от Джил Байдън и съпругата си Мелиса. Снимка: АП

Синът на американския президент Джо Байдън - Хънтър Байдън, бе признат днес за виновен от съдебно жури по обвинението, че през 2018 г. е прикрил от властите употребата си на наркотици, за да закупи огнестрелно оръжие, предаде Ройтерс. 

След като съдебните заседатели във федералния съд в град Уилмингтън, щата Делауер, обявиха решението си, Хънтър Байдън влезе в историята като първия пряк родствен наследник на действащ президент на САЩ, осъждан за криминално престъпление.

54-годишният Хънтър Байдън пледира невинен по обвиненията в извършването на тежко престъпление както за това, че е излъгал за наркотичната си зависимост, когато е попълвал правителствен документ за закупуването на револвер "Колт Кобра", така и за незаконното притежание на огнестрелно оръжие в продължение на 11 дни. 

Вчера адвокат на Хънтър Байдън заяви, че клиентът му няма да дава показания пред съда, след като миналата седмица имаше серия от съдебни заседания, на които свидетели обрисуваха интимна картина на годините на борба на по-малкия син на Байдън с алкохола и кокаина. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Емил Я.

    11 Юни 2024 21:22ч.

    Майката Джил пази сина си заедно с днешната му съпруга Мелиса Коен с помощта също на еврейския интернационал. Щом синчето стане според тях ненужен, ще го изплюят. Така върви светът. Тръмпови са на същото дередже. А чели ли сте за жените еврейки на функционерите на ЦК на КПСС?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    11 Юни 2024 21:26ч.

    Голяма борба ще да е била да не пие уиски с кокаин !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    11 Юни 2024 23:01ч.

    На тоя оръжието му е най-малкия проблем 🤣🤣🤣

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    11 Юни 2024 23:15ч.

    Каква ирония. Осъдили Ловец за притежаване на оръжие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БайПън

    12 Юни 2024 0:49ч.

    Днес за трети път пълня памперса, тоя Вовата ме побърка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Антиресну!

    12 Юни 2024 1:15ч.

    Тая измет я съдят за глупости, а бащицата на измета никой не го барна задето използвал влиянието си на вицепрезидент за да смачка Виктор Шокин, главния прокурор на украйна, щото награбил произведената в миг на алкохолно помрачение от Бай Дън измет, обвинена в корупция. Нейсе, това, какво правят мириканци в чужбина, никога не е било проблем за правосъдната система на САЩ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахаха!

    12 Юни 2024 9:02ч.

    Най-великото правосъдие на всички времена! В книгата си той самият разказва как му плащали по 40К$ на месец да си има джобни за любимите му киевски шантани, само защото носи фамилията на тати, дето си е такава тежка корупция, за каквато бедна България не е и сънувала, ама него го осъждат за незаконно притежаване на оръжие, хахаха! Е това ли е съдебната система, мечтата на Ристю?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи