Хамид Хамид: Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета "Габровски"

Хамид Хамид: Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета "Габровски"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Трябва да се търси диалог, затова отиваме на всяка покана за среща за разговори. Моето лично мнение е да не подкрепя втория мандат. Ще го отстоявам, защото не чувам отговори на много важни въпроси. Вместо отговори получаваме алабализми. Как да подкрепим едни шарлатани? Това, което предлагат ПП, е същото, което чухме от ГЕРБ. Какво пречеше на групата на шарлатаните да подкрепят кабинета "Габровски", вместо сега групата на шарлатаните да търси партийни решения за същите приоритети". Това каза пред БНР Хамид Хамид от ДПС.

И допълни, че е възможно ДПС да реши да подкрепи втория мандат. "Трябва да се търсят хора, които да изведат хора от кризата, трябва да се търси широко обединение. Но да предложиш за министри тези, които ни докараха дотук, това не мога да го разбера. Управлението на ПП е същият модел на ГЕРБ, но по-лоша версия. Няма нищо различно. Но ГЕРБ поне опитаха да излязат от самочувствието на големи и предложиха хора, които не са толкова политически ангажирани и нямат партийна окраска. Тук виждам опит да ни се наложат същите шарлатани да управляват България", отбеляза той. 

Хамид подчерта, че независимо дали ДПС или някой друг ще получи третия мандат, то Движението ще положи усилие да бъде съставено редовно правителство. 

"Ще погледнем еднакво на усилията на всички парламентарни групи, на техните програми, приоритети, състави. Не очаквайте от нас да кажем предварително "с тези - да, с тези - не... Намираме се в по-тежка криза от обичайното. Правилно държавният глава дава време за по-задълбочени преговори, за разговори". 

Според него ветото на президента върху Изборния кодекс е "най-слабото в историята заради несъстоятелните аргументи". 

 

Източник: "Труд"

 

 

 

Коментари

  • off

    16 Дек 2022 14:39ч.

    наричате ги шарлатани, а искате да ви подкрепят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban--Шарлатани

    16 Дек 2022 15:07ч.

    Да знаете Хамид Хамид чете форумите на ''Гласове''

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    16 Дек 2022 19:50ч.

    Дюран Дюран не чете! Той само пише.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ползата от кирчо и кокорчо

    16 Дек 2022 15:24ч.

    Ще е ако ги вкарат при бай Ставри. Така хем ще направят нещо за страната, хем ще се им се отплатим за свършеното досега. По възможност да са срещу килията на бат бойко. По този начин ще се отчете върховенство на правото и борба с корупцията! Тогава ще ни молят да влезем в Шенген но ние ще се назландисваме докато не осъдят повечето заслужили от еврокомисията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бамби

    16 Дек 2022 16:29ч.

    Хамид беше един от тримата евродепутати, които умишлено не се явиха на гласуването за закона "Макрон" за транспортните превозвачи, така, че да бъде приет и срещу нашите интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    16 Дек 2022 19:02ч.

    Такива наглеци като теб, симит симит!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    17 Дек 2022 10:29ч.

    Лесна работа е за Симит Симит Алтън Чешит, да си прави гаргара .. Живее при прости Българе .. ХАУ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи