Гроздан Караджов: Асен Василев може да ни докара до инфлацията при Жан Виденов

Гроздан Караджов: Асен Василев може да ни докара до инфлацията при Жан Виденов

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„Да харчиш прекомерно е проинфланционно. Това означава, че крадат от джоба ви. Асен Василев може да ви докара до нещо подобно на инфлацията по времето на Жан Виденов. Той е подобен персонаж. Бюджетът му е жанвиденовски. Цяла Европа е на прага на рецесия“, каза депутат от ИТН Гроздан Караджов в предаването „Лице в лице“.

Той подчерта, че ИТН са против Бюджет 2024. „В петък финансовият министър го изтегли. Да си спомним какво направи Асен Василев при актуализацията. Той наду с над 4,7 млрд. лева сметката на приходите и съответно с това обоснова разходите си до края на 2023 г. Само след пет месеца той катастрофира и се наложи да изтегли 2,5 млрд. лева заем“, подчерта депутатът.

„Правителството и парламентът са неработещи. Всеки ден сме свидетели на някакви кални борби между некоалиционни партньори. Те дори нямат коалиция. Непрекъснато се гласуват закони, които са поправка на поправката. Хората не я искат тази сглобка. Над 80% не я одобряват. Те искат истинска коалиция“, категоричен е Караджов по повод това дали от ИТН ще подкрепят внесения вот на недоверие.

„Това правителство, когато и да си отиде все ще е късно. Това е така, защото неговият провал е във всички области. Нито върховенството на закона у нас го има, нито границата ни е добре охраняема. Ние не сме надежден партньор, включително и в партньорските служби, които трябва да охраняват границата от мигрантския поток“, добави той.

„Имаме едно тресящо се от непрекъснати скандали правителство. Какви са тези сглобки, какво е това, което ни е предложено като управление. Има вече двама министри, които се обвиняват – единият е мандатоносителят Кирил Петков, когото го обвиняват във въздействие да не се прилага Законът за обществените поръчки в Министерството на електронното управление за 480 млн. лева“, заяви Караджов.

 

Източник: fakti.bg

 

 

Коментари

  • Виктор

    20 Ное 2023 20:34ч.

    Гроздан винаги е бил с пъргав ум и рационален поглед, но масовата олигофрения започна да му се отразява и на него, представям си в какъв кошмар живее, по цял ден да се опитва да обяснява очевадни неща на модерните добичета! Има болнав вид, желая му здраве и да не се коси много, нещата са генерално зле...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кого лъжеш бе Гроздане

    20 Ное 2023 21:31ч.

    На последно място Жан и бюджетът му са виновни. Проиграха глобалистите една спекулация да оберат спестяванията, да одерат поредната кожа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гроздане ,Гроздане, хусите идват !

    20 Ное 2023 21:49ч.

    ха хахаха, че нали това е целта Грозданчо ! Закриването на България е приоритет .Национален спорт за едрата червена номенклатура и наследници , с индулгенця ,+верни и лоялни натовци+ Няма как. Полека лека се ликвидира всичко.На фронтовата територия, трябват само пътища що годе за придвижване на натовската техника и войска. Иначе всичко от Турция ще си снабдяваме, и газ и ток и петрол и ръководство. Първо се справят с народа, после с предателската номенклатура и наследници , а след това фронтово поле срещу Крим и Руските полета. Така стоят нещата с югоизточния фланг на нашия бункер наречен НАТО ! Нема лабаво Гроздане. Времето на Виденов е само детска приказка и мил спомен пред предстоящото благоденствие..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи