Григор Димитров и Паула Бадоса са фаворити в днешния мач от Световната лига по тенис

Григор Димитров и Паула Бадоса са фаворити в днешния мач от Световната лига по тенис

Футболните страсти от току-що приключилото Световно първенство по футбол в Катар все още не са утихнали, но за любителите на спорта вече има нови предизвикателства.

От вчера започнаха мачовете от новия демонстративен турнир в Дубай - Световна лига по тенис, които ще продължат до 24 декември.

На корта ще си изправят звезди от ранга на Новак Джокович, Григор Димитров, Ига Швьонтек, Доминик Тийм.

Световната тенис лига е нов формат, включващ най-добрите имена в тениса. В настоящото издание участват четири смесени отбора, като Джокович е начело на един от тях. Всеки ден два от отборите играят един срещу друг и се състезават на сингъл мъже, сингъл жени и смесени двойки. Двата най-добри отбора от надпреварата ще се срещнат на финала на 24 декември.

Председателят на Световната лига по тенис Банга споделя: „Световната тенис лига е събитие като никое друго. Тя внася уникален нов формат в играта на тенис, предлагайки атрактивна комбинация от спорт и забавление ведно. Нямаме търпение да приветстваме фенове от цял свят за това важно събитие, което открива нова ера за тениса.”

Днес, 20 декември, на корта ще се изправят в мач на смесени двойки Григор Димитров и Паула Бадоса (Исп.) срещу Доминик Тийм (Австрия) и Анет Контавейт (Ест.). В сингъл мъже играят Новак Джокович срещу Александър Зверев. В сингъл жени – Арина Сабаленка срещу Елена Рибакина.

Можете да следите резултатите и в сайта на efbet.bg, където букмейкърът предлага и допълнителни възможности за залог за всяка от срещите в турнира.

Шансовете на Григор Димитров и Паула Бадоса да победят другата двойка в срещата Доминик Тийм и Анет Контавейт, според efbet са по-големи, с коефициент 1,69 за краен изход.

 

 

 

Коментари

  • Може па

    20 Дек 2022 17:00ч.

    да я изчука след мача

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи