Горанов: Направих проучване в Гугъл. Има данни за извършени престъпления от Асен Василев и Кирил Петков

Горанов: Направих проучване в Гугъл. Има данни за извършени престъпления от Асен Василев и Кирил Петков

 

Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви твърдения. Това каза в предаването „Събуди се” на Нова телевизия Владислав Горанов по повод списъка на премиера Кирил Петков с имена на хора, сред които политици, уличени според него в корупция.

 

„В България отдавна се води социален експеримент с неясни последици. Част от този експеримент е и изказването на премиера вчера. Веднага след скандала с невнесените данъци на Божков, прокуратурата проведе няколко разпита с мен. Така че в този смисъл инситуцията си е свършила работата. Ако Кирил Петков очаква да ме задържат за няколко часа, заради твърдения - това е ирационално”, категоричен е Горанов. По думите му, освен с некомпетентност, новото управление е заредено и с особена агресия.

 

„Аз също направих проучване в Гугъл. Нося ви данни за извършени престъпления от Асен Василев и Петков. Не е сериозно един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с гугъл”, добави още Владислав Горанов.

 

Той беше категоричен, че не е получавал пари от Васил Божков, не са му били и предлагани. „Божков за разлика от други бизнесмени, които имаха проблеми с прокуратурата, предпочете да избяга от България. Несериозно звучат обвиненията, за раздавани пари. Нека заповяда и да защити тезата си”, обясни бившият финансов министър от ГЕРБ. Владислав Горанов добави, че прокуратурата няма какво повече да направи в този случай, освен да вземе обяснения от всички замесени лица.

 

„Изготвянето на подобни списъци като този на премиера, обикновено се прави като отчаян ход, когато има други проблеми. Премиерът претопля една стара тема. Притеснен съм, че с такава лекота се борави с факти”, каза още Горанов.

 

На въпрос помогнато ли е на Божков да спести 700 милиона от държавата, Горанов отговори така: „Твърдението, че някой целенасочено е променял закон в негова полза е неправилно”, обясни той.

 

Повече вижте във видеото. 

 

 

 

Коментари

  • Ха-ха-ха!

    13 Фев 2022 10:29ч.

    Гербаджиите направо изглеждат като професори и интелектуалци в сравнение с променкаджиите. Невероятно, но факт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хахах

    13 Фев 2022 10:46ч.

    "Твърдението, че някой целенасочено е променял закон в негова(на Божков) полза е НЕПРАВИЛНО", твърди Горанчето. Мамин сладък, в чия ли полза е променен законът, след като Черепа е на практика монополист на пазара? Сигурно в полза на марсианците:) За назначението на оная кифла за шеф на хазартната комисия, изобщо да не говорим;)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    13 Фев 2022 10:58ч.

    Някой да му обясни на този, че проявите на дебелашка ирония точно от него, са НАГЛОСТ! Помним какви ги твореше. Има перодстатъчно информация за покупките му на имоти за милиони, които не се заработват от заплата, все още е непокътнато "момичето му за специални порчки" и още, и още ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    13 Фев 2022 12:24ч.

    Осран си до ушите,мирише на километър около теб,затова си седи на миризливият задник и си чакай реда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    13 Фев 2022 12:29ч.

    В Гугъл е пълно с престъпления на новите управляващи и няма нито едно на предишните. Ха-Ха-Ха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Продължаваме измамата"

    13 Фев 2022 12:31ч.

    Никой не може да счупи държавата повече от нас! Ние, Кирето Лъжеца, Кокорчо, Сем Лорер /по-имотни и от Рашков/ ще ви докараме до просешка тояга. Забравете еврозоната, а който не си спаси парите от банките... да забрави за тях! Глейте как ще ви набутаме с дългове, които и 5 поколения не можете да върнете. Браво българи- бунаци, че гласувахте за нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    13 Фев 2022 12:46ч.

    Истината е че заради празноглавието на харвардските нещастници наистина ще им се размине на мнозина комисионери !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изследовател на гугъл

    13 Фев 2022 12:52ч.

    направих проучване в гугъл и този каунестия едни пари дължи на един чери......малиииии, идва джъджмън дей за каунестия превеждам - ЧЕРИ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ СИНКО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Хахах 13 Фев 2022 10:46ч.

    13 Фев 2022 12:59ч.

    Ударението е поставено върху "целенасочено", колега. Т. е. "Да, променихме закона така че Чери да намаже дебело, ама то беше без да искаме."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сърбов

    13 Фев 2022 13:10ч.

    "Гьонсурат", казваше баба ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи