Гешев с първи коментар за руските дипломати: Съдебната власт няма отношение

Гешев с първи коментар за руските дипломати: Съдебната власт няма отношение

"В България според българската Конституция има разделение на властите. Към този проблем българската съдебна власт няма отношение. Мисля, че съм ясен. Благодаря ви": това коментира преди Общото събрание на прокурорите главният прокурор Иван Гешев по повод изгонените дипломати и служители от Руското посолство в София, съобщава БНТ.

По този начин главният прокурор потвърди, че в прокуратурата не са постъпили данни за извършени престъпления и шпионаж в полза на друга държава от чужди граждани на територията на България, включително и такива, които не се ползват от депутатски имунитет, след като в частност прокуратурата, а и съдебната власт нямат отношение по този проблем.

Източник: БНТ

 

Коментари

  • Вишински

    02 Юли 2022 13:33ч.

    Бре! Защото преди около две години беше обявил разделението на властите за тоталитарно, като че ли е учил в Симеоново преди 1989 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ясен си ни, Шефе - отдавна!

    05 Юли 2022 17:30ч.

    Не знам тая новина защо така се провря между капките и остана незабелязана? Много важна новина, много! Инструктаж на административния ръководител към подчинените му - в три изречения. Благодаря ви!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи