Гешев пита депутатите: Какво ще стане в Италия, ако политик се качи в автомобила на подсъдим пред съда "Антимафия"

Гешев пита депутатите: Какво ще стане в Италия, ако политик се качи в автомобила на подсъдим пред съда "Антимафия"

Днес Иван Гешев в рамките на седем дни за втори път бе в Народното събрание, за да се отчита пред депутатите. Главният прокурор използва възможността, за да зададе реторичен въпрос към парламентаристите във връзка с предстоящото влизане в сила на закриването на органите на специализираното правосъдие.

"Още се чудя, какво би се случило, ако политик влезе в лекия автомобил на подсъдим пред съда "Антимафия" в Италия, не във Франция и Германия. Още се чудя", запита се на няколко пъти Гешев.

Преди месец и половина столичен вестник засне как съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов разговаря с бизнесмена Пламен Бобоков. Двамата проведоха странна среща на "четири очи" на задната седалка в тъмен джип, паркиран зад парламента. Бобоков е обвиняем пред спецправосъдието във връзка с българо-италианско разследване за незаконен внос на опасни отпадъци у нас.

 

 

 

 

Коментари

  • софиянец

    21 Юли 2022 19:20ч.

    каскет, питай за П2, за мат'ряла Пропаганда Дуо, иначе казано Гладио, ама си си потомапка невеста и не мъцаш нали? умно-красивитета ше излезе оо-прост отколкото се представя, то и той е на тая каишка и грантове де...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи