ГЕРБ за обвиненията на Петков за паниката с горивата: Това е дъното на безпомощността

ГЕРБ за обвиненията на Петков за паниката с горивата: Това е дъното на безпомощността


Ние сме опозиционна политическа сила, нашата цел и задача е, както казват хората, и да намираме кусури на управлението: такива, които забелязваме в Народното събрание и такива, каквито виждат очите ни. Това нашите членове са коментирали, освен опашки пред бензиностанциите – и счупени мантинели, непочистени пътища през зимата, всяка сфера, където държавата не се справя. Така зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев обясни пред журналисти спонсорираните публикации във „Фейсбук“ на младежката организация на партията по време на паниката по бензиностанциите у нас.


„Връх на безпомощността е да се оправдаваш с другите, хеле пък с младежка организация, а представете си, щом младежите не са сторили тая поразия, ако се ангажират цялата партия, какво ще стане?“, запита бившият вицепремиер.Неговият колега Делян Добрев допълни: „Вместо да реагират адекватно – например, с отпускане на горива от Държавния резерв на 2 лв. и с това да успокоят хората, те не направиха нищо, търсеха кого да обвинят“. Той имаше подобен призив и в социалните мрежи в деня на паниката.

 

В същото време Дончев посочи, че депутатът от ГЕРБ Жечо Станков публично е обявил, че горива има. „Да бъдеш добра опозиция не означава да се опитваш да събориш държавата“, категоричен беше зам.-председателят на партията на Бойко Борисов.

 


Проверка в системата за реклами на „Фейсбук“ не показва спонсорирането нито на публикацията на Добрев, нито на думите на Станков от страна на ГЕРБ и свързани с техните структури профили.

 

Депутатите от ГЕРБ ще пишат сигнал до прокуратурата за друг въпрос в енергетиката – за обявените вчера и от партийния лидер среднощни сделки с газ на борсата в първия ден на войната.Според бившите управляващи става дума за продажби на половин цена и разлика със стандартното в рамките на половин милион лева.

 

Източници: бТВ,dariknews.bg, NOVA TV

 

 

 

 

 

Коментари

 • КОКО

  04 Март 2022 15:24ч.

  Нещастници, вие винаги сте били на върха на простотията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • JamesRek

  04 Март 2022 16:03ч.

  <a href=https://oncasino25.com>카지노사이트</a>

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи