ГЕРБ: Васил Терзиев и „спасителите“ на София фабрикуват скандали с цел политически рекет

ГЕРБ: Васил Терзиев и „спасителите“ на София фабрикуват скандали с цел политически рекет

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Новото ръководство на Столична община в лицето на кмета на София Васил Терзиев и представителите на ПП-ДБ-СС побързаха да залеят публичното пространство с „димки", продуцирайки евентуална криза с отпадъците в София след няколко години. Това заявиха от ГЕРБ в официална позиция по повод информацията на Столична община от днес, че столичният завод за третиране на отпадъци (СПТО) не изпълнява целта си по предназначение и има потенциален риск София да преживее криза с боклука в следващите 3 години, ако не се вземат спешни мерки.

Целта е ясна:

- Панически опит за замаскиране на скандалите, съпътстващи новото управление на столицата от ден първи.

- Опит за отместване на погледа  на обществото от политическата немощ на „спасителите“, които доказаха, че не могат да управляват процесите в Столичния общински съвет.

- Фабрикуване на изкуствени скандали с цел притискане на политическите опоненти и извличане на политически дивиденти.

Минаха повече от 60 дни, откакто Васил Терзиев и коалицията от партии спечелиха изборите в София. В този период се справиха успешно единствено с това да убедят всички в своята политическа немощ. И понеже не са способни да разрешат управленската криза, която сами създадоха в СОС, използват всяка възможност да манипулират общественото мнение, прибягвайки към целенасочено всяване на страх и създаване на изкуствени кризи.

Какви са фактите: Публична тайна е, че от месеци се подготвя умишлено насаждане на напрежение със събирането и обработката на отпадъците, дирижирано от страна на „спасителите на София“. Разпространяването на съобщение до медиите още в първия работен ден на 2024 година, съдържащо твърдения за евентуална криза с отпадъците в София след три години, ясно показва, че темата се използва с цел политически рекет. Работата на ръководството на Столична община е да направи така, че да няма кризи в нито един сектор – нито сега, нито след 3 или 30 години. Така, както ние не сме го допускали в рамките на нашето управление.

Групата на ГЕРБ-СДС в Столична община призовава кмета на София Васил Терзиев и неговия екип да вземат адекватни мерки за справяне както с управленската криза в столицата, така и за почистване на кварталите от счупени клони и преливащи контейнери. Съветваме Васил Терзиев да прекрати незабавно безпочвения черен пиар, който няма да му помогне да заглуши гласовете на недоволните от собствените му действия и бездействия граждани. Гарантираме, че докато управляващите София не покажат, че могат да защитават интересите на жителите на столицата, ще имат яростна опозиция в наше лице!

Уважаеми управляващи, започнете да се държите като такива, защото времето на Вашите виртуални революции в замяна на Like-ове приключи! Справка: онлайн групите преливат от сигнали и честитки към Вас - управляващите столицата. Крайно време е да докажете, че можете да работите за София и нейните жители, вместо да се опитвате да рекетирате политическите си опоненти, използвайки дребни ченгеджийски номера.

 

 

 

Коментари

  • ?????

    02 Яну 2024 20:20ч.

    "Вярвам, че розова София е прекарала една много щастлива Нова година без заря и без Паметник на Съветската армия. Казват, че напук на рестрикциите народът е гърмял на всеки ъгъл. Всяка забрана постига обратен ефект, но това културният марксизъм и неонацизъм на власт у нас няма как да го проумее. Ще го научат скоро, по трудния начин. Дано 2024 г. е първата година от края на диктатурата на малцинствата, легендирана мелодраматично като "емпатия". Пораснах в социалистически Бургас с много заря, много пиратки и конфети. Това си беше големият кеф на Нова година. Имахме готино детство, цветно, не станахме лигльовци. Нито егоисти. В нашето семейство отглеждахме по две кучета накуп в двора - оживяха до дълбока старост, не забелязах да изпадат в нервен стрес, пък и тогава поглеждахме повече към хората около себе си, за тяхната радост се грижехме, не за кучешката...Но това не ми пречи да обожавам кучета, без да съм "кучкар". Просто си имам приоритети. По цяла Европа и по целия свят и тази година народите се възторгваха от новогодишните си зари. Бил съм на този ден в Сидни, Рио, Буенос Айрес, Хонконг, Шанхай, Москва, Сан Франциско, Абу Даби, Барселона, Мадрид, Лондон...Това е черешката на тортата, това чакат всички. Да не говорим, че в Берлин, Виена и Будапеща, освен заря, си имат паметници на Съветската армия. О, ужас, още не са ги разчленили с флекс! Тъжно е, че зомбитата у нас се оказаха най-големите зомбита. Забранили и хорото на входа на варненския парк. Чалгата по БТВ и Нова обаче няма кой да пипне. Всичко трябва да мине под ножа - всяка традиция, всеки спомен, всеки сантимент, всеки белег от по-смислен живот, посветен на семейството, рода и вярата. Недялко Недялков" - https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tazhno-e-che-zombitata-u-nas-se-okazaha-nay-golemite-zombita-zabranili-i-horoto-na-vhoda-na-varnenskiya-park-chalgata-po-btv-i-nova-obache-nyama-koy-da-pipne/124422

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    02 Яну 2024 20:24ч.

    наистина официално забранени, но всеки си гърми, навсякъде, имам котенце, което от страх така се вкопчи в мен, не мога да го успокоя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    02 Яну 2024 20:44ч.

    Мда не се плаши бързо им минава и се успокояват. Имам котка която е на 17 г. Въобще не реагира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Чалгата по БТВ и Нова обаче няма кой да пипне

    02 Яну 2024 22:36ч.

    Остави чалгата, по едната от двете (наистина не си спомням коя беше) в 00:05 пуснаха 5 минути реклами. Абсолютна гнус. На всичкото отгоре като се разпсувах жената взе да ми прави забележки, че не било хубаво. И толкова беше телевизията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Яну 2024 21:05ч.

    Боце е експерт по рекета. Приема се за сведение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕРБ: Васил Терзиев и „спасителите“ на София фабрикуват скандали с цел политически рекет

    02 Яну 2024 21:46ч.

    ГЕРБ-Столичен общински съвет да не забравя, че на национално ниво менторите на Ушето са им партньори НЕкоалиционни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    02 Яну 2024 21:11ч.

    И ква е връзката с пиратките и горното, както и блендирането на културен марксизъм с фашизъм тайна велика ест. При все че при соца забъркахме кило сух спирт и пет кила двайсе процентен перхидрол с пакетче лимонтозо за катализатор смятам че няма нужда от артилерийски гръм да изпратиш новата година.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи