ГЕРБ искат Вежди Рашидов да напусне ръководните органи на партията и Комисията по култура

ГЕРБ искат Вежди Рашидов да напусне ръководните органи на партията и Комисията по култура

Следвайте "Гласове" в Телеграм

ПГ на ГЕРБ-СДС призова Вежди Рашидов да напусне два свои поста - от Комисията по култура и медиите в НС и от Изпълнителната комисия на партията, научи NOVA. 

Коментар на депутата, направен в почивката на извънредното заседание на парламента в понеделник, предизвика скандал и вълна от възмущение. 

„Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички к**ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“, се чува да казва Рашидов. Той говори на зам.-председателите на НС Никола Минчев и Росица Кирова в почивката, когато се предполага, че микрофоните са изключени. Оказва се обаче, че тези на председателската катедра работят.

Народните представители прекъснаха лятната си почивка, за да обсъдят и гласуват промени в Закона за защита от домашно насилие и Наказателния кодекс.

Източник: NOVA 

 

 

Коментари

 • Леле ... !!!!!

  07 Авг 2023 22:41ч.

  Гербаджиите девствени направо, щом от думи реални се страхуват!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Югоагент

  07 Авг 2023 22:42ч.

  Честно казано му правят услуга. А депутат ще си остане, нали??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  07 Авг 2023 23:06ч.

  Девизът на "Gender Mainstreaming" е: "Не се раждаш жена, ставаш такава..."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Странно

  07 Авг 2023 23:19ч.

  Значи има проблем със справедливостта в държавата, и за потулят проблема, извършват множество ПР акции, събират се извънредно да гласуват някакви глупави текстове, за това ще получат двойно възнаграждение. Пускат най-бъбривите да говорят деморализиращи реплики, за да снижат критичността в обществото, особени целта е мъжкия пол да го овладеят като опитни бикоборци. За да отидат на море. Как е възможно толкова много мъже да подкрепят този човек в елементарните му думи? Не забравяйте, че ако тъмните сили спечелят ума на мъжете, битката е загубена. Защото те са силния пол, а се съгласяват доброволно да приседнат на някакви вулгарни думи към жените. Разсъждавайте повече!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кои жени и кои мъже

  08 Авг 2023 12:43ч.

  щото за общи приказки относно жените въобще и мъжете въобще, много акъл и мислене не трябват, обратно повърхностното говорене принизява и женското, и мъжкото у хората.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  07 Авг 2023 23:22ч.

  Динко показа мошеника - арестуваха го, Веждъта каза истината - наказват го! ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Яга

  08 Авг 2023 0:07ч.

  Обикновен фашизъм. Засега.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГЕРБ искат Вежди Рашидов да напусне ръководните органи на партията и Комисията по култура

  08 Авг 2023 0:25ч.

  Ако ГЕРБаджиите имаха грам поне акъл, щяха да застанат зад Веждите и да отвеят всички на следващите избори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не всички са пропаднали

  08 Авг 2023 1:46ч.

  Рубладжии като вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  08 Авг 2023 14:52ч.

  Да, трябваше всички гербаджии да застанат зад Рашидов. Не трябваше той да се извинява. Случаят с изказа му е циничен, но верен с оглед на вилнеещия феминизъм, който е отворил вратата за ГЛБТ, за сексуализацията на политическите 'елити', за начините на политически кариери от 'прехода' насам. Не от 15 години, а от 25 години развратът основен механизъм за политическа кариера, който деморализира и другите сфери на обществото с успеваемостта си. Рашидов направи една малка проекция на причинността в механизма на кариерите и успеваемостта и спекулацията със закона. Би трябвало да нападне критиците си, а не да се свие. Той е правият. Да, можеше да стане независим депутат като Радостин Василев, но ...не излезе сърцето му мъжко. А има нужда от мъже! Не от 'джендъри' ако не по пол, то по манталитет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бъдете спокойни

  08 Авг 2023 11:51ч.

  Бъдете спокойни. Всички ще Ви напуснат. Ще останете само вие от парламента с "интимните" си партньори от ПП, ДБ и ДПС и евроджендърските си ценности. Това Ви чака!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи