ГЕРБ: България затъва - в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани

ГЕРБ: България затъва - в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани

Това, което трябваше да бъде изчегъртване на нашата партия, се превърна в зануляване в държавата, подчерта тя

България затъва - в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани. Това заяви от парламентарата трибуна председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в специална декларация, в която остро крититува правителството на Кирил Петков.

"Преди една година започна "Промяната", за да продължи с хибрида, който е това правителство", започна Атанасова. По думите й партиите на промяната са поели курс към реваншизъм и поставяне на червени линии в българското общество.

"Нашите предупреждения всеки път се сблъскваха с лозунги и клишета", продължи Атанасова. Тя изброи какви пари е оставило в държавата правителството на ГЕРБ и какво е било построено и изградено по времето на Бойко Борисов като премиер. "Цената на тока беше 117 лв., цената на газа - 37.70 стотинки. Сега са съответно 500 и 143 лева. България затъва в икономическа криза, върви с бързи темпове към финансова криза и дългова спирала", изригна председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

По думите й за 1 година не е решена нито една криза и не е отговорено на нито едно предизвикателство. "Хиляди български граждани бяха подложени на репресиите на Рашковото МВР", каза още тя.

"Управляват ни аматьори и шарлатани. Всяка седмица се поема нов дълг. Един месец няма решение на хакерската атака на "Български пощи". Всеки знае и може да каже кой печели от невъзможността те да работят - собственикът на куриерска фирма и ваш министър", продължи Атанасова.

"Превърнахте се в унищожители на правовия ред", отсече председателят на парламентарната група на ГЕРБ. Според нея външната политика на България е превърната в килер, където Петков е посрещан.

"След една година се оказа, че победена беше политическата система. А това, което трябваше да бъде изчегъртване на нашата партия, се превърна в зануляване в държавата. По изчегъртването на партията ни стартира процес на унищожаване на основните носещи системи в държавата", каза още тя.

"Във времена на война разделението на българското общество е безпрецедентно. Това са гнилите плодове на вашата "Промяна". Все по-малко стават в тази зала онези представители на мнозинството, които продължават да повтарят как са отстранили ГЕРБ от власт. Никой не ни е отстранявал. Ние вярвахме, че след нас ще дойде управление, което ще надгражда. За съжаление, се оказа, че сме предали управлението на страната в ръцете на абсолютно несъстоятелни хора. От една година обществото живее в някакъв кошмар. Никой не знае утре какво ще му се случи, не знае дали ще бъде излъган и измамен. Вашите избиратели не са доволни, никой вече не е доволен. По-лошото е, че всички са уплашени. В ход е план за унищожаване на страната", заключи Атанасов.

"Единственото хубаво е, че в този парламент има опозиция. Ние с всички сили ще пречим на това да продължавате да унищожавате Родината ни. За нас тя е само една, ние друго гражданство нямаме. Ще работим за това България да бъде фактор отново не само на Балканите, но и в ЕС. На вас ви остава само едно - оставка!", завърши председателят на парламентарната група на ГЕРБ.


Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

 

Коментари

 • Наблюдател

  13 Май 2022 12:47ч.

  Вие започнахте тези от ПП ще я довършат Българията. Затова те се кръстиха "Продължаваме Промяната". Продължава се нещо, което вече е започнало.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  13 Май 2022 13:38ч.

  Приемственост в политиката...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно така, аматьори и шарлатани

  13 Май 2022 14:44ч.

  за разлика от СДС/ГЕРБ, които след 32 години вече са професионални шарлатани с богат опит!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Забрави само да уточниш, че

  13 Май 2022 12:48ч.

  Вие положихте основите на това разрушение

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайде холан, вие започнахте,

  13 Май 2022 12:50ч.

  заради вас хората се видяха в чудо и гласуваха за тези случайници. Господ да пази страната ни от продажници и некадърници!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MM93

  13 Май 2022 13:03ч.

  Не господ, ние трябва да си я пазим държавата, но не ни бива за нищо ... за жалост управляващите киро, кокоро и корнела са огледален образ на жалкото ни общество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нежност тука всяка оставете

  13 Май 2022 12:52ч.

  Кво стана ма моме, не ви дават от баницата ли? Ами така е. Путин ви го каза: каквото си произведете, това ще ядете. Ама тез ръчички много нежни бе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро

  13 Май 2022 12:53ч.

  Ееее, ся да бях един служител на НСО...и да те набарам в гаражите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На, на

  13 Май 2022 12:56ч.

  И без нсо става. Бой по всички крадливи предатели. Бой! Бой!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не, не

  13 Май 2022 14:27ч.

  Колегата по-горе комай нямаше предвид точно бой...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да не забравите и китките!

  13 Май 2022 12:54ч.

  Що така бе? Ще ви се наложи да приемете реалностите. Да видим сега кой ще е пръв с питката и солта да посреща. Да не забравите и китките!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И вие работехте по същия план, но не достатъчно ефективно, защото повечко крадяхте за себе си

  13 Май 2022 12:56ч.

  Затова и ви смениха. Крадци. Вие всички сте крадци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • точният текст

  13 Май 2022 13:08ч.

  ГЕРБ: България затъва - в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани като нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  13 Май 2022 13:09ч.

  Бе, то много кандидати за негри в щата Алабама, други не останаха !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  13 Май 2022 13:36ч.

  Проблеме на Атанасова е, че аматьорите и шарлатаните са други, а не ГЕРБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пишока

  13 Май 2022 13:40ч.

  да профи е по 3 кура на веднъж поема и за още пита

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  13 Май 2022 13:40ч.

  Ами така е, десо! Вие също бяхте част от тоя план и го изпълнявахте! Но просто ви смениха с други, които са по-повратливи в кръста от вас! Иначе и вие и те сте един дол дренки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • херо

  13 Май 2022 13:52ч.

  е защо не искате вот на недоверие ????? или само декларациики подхвърляте

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България затъва ??

  13 Май 2022 13:56ч.

  А що тогава Капо-то на бандата ви говори вчера “Рано е за избори !” ?? Мустафата му е наредила да не шава ? Я вземете се разберете гербавата шайка.,.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  13 Май 2022 13:58ч.

  За дванадесетте години управление на ГЕРБ, с едно кратко прекъсване на червения седесар Орешарски, България беше задмината от две държави, които винаги са били зад нас - Румъния и Турция. Населението се стопи, а политическият живот стигна до състояние, когато избирателите са готови да се вкопчат в първия срещнат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  13 Май 2022 14:32ч.

  Дуловска,непоцинкована издънена кофа,с която трябва да си носим вода,разбира се,че ще останем жадни.Идиоти 5.6.7 хиляди свивате всеки месец от залъка на бедните работещи и горките пенсионери.Задават се милиарди откъм Брюксел,затова този ще си разцепи пу..ата,за да се добере до тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мутри - НЕ!

  13 Май 2022 14:49ч.

  Само при вида на физиономиине ви, почва да бие ток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антон Тодоров ги нарече Шайката, те го направиха депутат. Той охотно прие, но после те го отлюспиха! Шайката така и си остана. Разберете се, моля, за кривия и правия!

  13 Май 2022 14:47ч.

  Страната и народът бях доведени до разрушителен гняв, видима безпътица и омраза от неизброимите идиотщини, безумства и безкрайни кражби на криминалната, корупционерска глутница хиени под крилото на Едноличен Търговец "Гепп - Бойко М. Борисов". Хората насилствено бяха доведени до състояние да кажат: Какво да е друго, само не гепп. Е, видяхме, максимата - "само не" не работи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вила вилекула

  13 Май 2022 14:48ч.

  Права е - в ход е план за унищожаване на държавата и българския народ. Този план се нарича Ран-Ът и всички правителства без изключения след великата измама 1989 г. го изпълняват в различна степен. Досега трябваше да е реализиран напълно. Ноо, нещо се закучи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • юриС

  13 Май 2022 14:57ч.

  Иначе, кака Деси е права, заявл. точни. Едно е странно - експертиз. и за толкова крайни изводи къде е придобита, тя е била юрисконсулт на психодиспансера в Русе, после парт. синекур. Сещам се за едно обясн. - чела е форума и се е ориентир. за мнен. и настроен. на хората. Едно, обаче, не е успяла да схване. Т.Н. парт Герб е най-голем. дефект в темела и в никакъв случай не е елем. от решението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • прозтия

  13 Май 2022 15:01ч.

  Десо, проЗти сме и ни ги е къса паметта, ама вазе много добре ви помниме и ич нема -а ви забрайм. вие сте ненаподобими идиоти и крадци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  13 Май 2022 15:11ч.

  Жено, защо вашият човек веднъж не дойде на контрол в парламента!? Тези хора поне идват.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ала_Бала

  13 Май 2022 16:52ч.

  До-Деса -тежката артелерия: нали вие започнахте този процес? Всичките сте на хранилката на Козек 19. Има го в плана "Ран Ът"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЧакРам

  13 Май 2022 18:51ч.

  Защо всички си правят сметките без кръчмаря ? Глупави ли са или за това им плащат ? По добре да е второто. Онези дето искат да зануляват поне са се продали.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи