Георги Лозанов: Пеевски е никой в тази ситуация на управление - далечен роднина, седнал на масата и вдига тостове

Георги Лозанов: Пеевски е никой в тази ситуация на управление - далечен роднина, седнал на масата и вдига тостове

„Делян Пеевски е никой в тази ситуацията на управлението – далечен роднина, седнал на масата и започнал да вдига тостове. Самоналага се и нито е удобно да го изгониш, нито е нормално той да е в такава роля“. Това каза в предаването „Тази сутрин“ на бТВ медийният експерт доц. Георги Лозанов.

„Това е свързано с превръщането на Пеевски напоследък в евроатлантически говорител. Смятам, че има дефицит главно от ДБ, защото те са историческия говорител на България като прозападна държава, а не Пеевски. Не трябва да бъде оставено той да е лидерът на това говорене“, допълни Лозанов.

Според журналиста Валерия Велева има очевидна липса на лидерство в управлението. „Липса на отговорност по отношение на недостатъците в управлението, липса на критичност на мандатоносителите. В този вакуум на лидерство се появява Делян Пеевски, който казва ясно какво трябва да се случи и то се случва. Той дирижира управлението. Имаме мълчание от страна на ПП и един явно несправящ се премиер със ситуацията в страната“, коментира Велева.

Според журналиста Константин Вълков Делян Пеевски не е нужен на управлението. „Българският народ иска, когато полицията бие ужасяващо, министърът да си отиде. Задача за това е на премиера Денков. Той не трябва да чисти снега със снегорин, а да уволни министърът“, каза Вълков.

 

Източник: бТВ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Отвратен

    30 Ное 2023 9:37ч.

    А вие кой сте? Слуга на конюнктурата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Aуууу,

    30 Ное 2023 9:40ч.

    вдигнали са и папийонковата артилерия да брани управлението от маркетинговия враг "подкрепяща опозиция". Шиши бил 'никой'. Що тогава баш коскоджамити евроатлантическия мини мънкащ премиер академик си водеше старателно бележки на словата Шишини при преговорите с миньорите, А? Това няма да го забравим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъхъ

    30 Ное 2023 9:58ч.

    И колко пъти "спонтанно" си оттегляха предложенията в парламента след подвиквания на Шиши...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Але, хоп!

    30 Ное 2023 12:07ч.

    Гого все повече ми заприличва на архаичен клоун, който създава малко смях и много досада и отегчение. Липсва му само червеният бутон на носа, за да е напълно автентичен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    30 Ное 2023 10:22ч.

    Папийонката отново цъфна, за да обяснява кой, какво може и не може, а сам е неспособен да се погледне в огледалото и да види, какво го зяпа оттам... "Куратор на свободата на словото". Нещастна подлога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантически идиоти!

    30 Ное 2023 10:39ч.

    На обикновените магистрални труженички за услугите се заплаща с пари, а на тази - с грантове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дадоха фира

    30 Ное 2023 10:39ч.

    Морално ППДБ дадоха фира щом Прасе и Тиква започнаха да ги поучават. Събраха се с парвенюта и същите ги дръпнаха в калта на свинарника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ма и "мисирки", Сър, евроджендърски!

    30 Ное 2023 10:53ч.

    Обаче! Вместо да изписват вежди, друго правят ...! Народът, дай Боже, след 3-5 дена без ток, при 10-15 cm снежец, и то, О!, ужас, през зимата, започва да си задава въпроси! И скоро ще търси Отговорите! А тогава, "сглобкаджиите"???? Че и колесници не останаха! А иначе, гоги и другото "джурналист", абе ,вие си знаете ...! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    30 Ное 2023 11:18ч.

    И на днешната снимка бай Гроздан е като жрец на красотата, като резонанс от струна, на абсолютната космическа елегантност. Ах, само как старателно се е натъкмил! Сако, риза, папионка - всичко хармонично подбрано в меки пастелни цветове. Косите - домажорно разрошени, сякаш ги обдухва утринен ветрец-горолом. Дисонансно неканено в тази чудна картинка се е намъкнало единствено изражението Грозданово. Взорът - гневен, лицето - намусено, същински облак търкащ краставата си снага в Черни връх. Какво ли се случило, що ли разсърдило този красив курубагларския мъдрец? Зачитаме се в дописката и разбираме гадната причина. Виновникът за гнева му е Шиши. Той му е пил от кафенцето, той е ял от тортичката с конгоански вишни, той рано по зарана вонливо му се е изакал в сребърната тоалетната чиния. Напълно разбирам гнева Грозданов! Това някой да ти се изака в сребърната тоалетна чиния е направо престъпление против човечеството! Правилно се гневи се бай Гроздан, мята мълнии и гръмогласно реве: "Делян Пеевски е никой в тази ситуацията на управлението – далечен селски роднина, вмирисан на лук и вкиснато, седнал на масата и започнал да вдига тостове. Самоналага се и нито е удобно да го изгониш, нито е нормално той да е в такава роля. Възпитанието в такива случаи изисква най-малкото той да ме вземе и положи в скута си, тъй щото да го напътствам как се борави с двете дузини прибори, от къде се започва и как се яде печен заек фаширован със сърна, гъши дроб, сушени сливи в сос от червено цвекло и конфикт от печен картоф с мюнстер. Мерна ли Шиши и веднага се сещам за клетия Ян Хус - продължава монолога си бай Гроздан - "Чувствам се като точно като този мъченик изгарящ на кладата. А глиганът Шиши ми спомня бабичката, хвърляща съчки в огъня! Питам се докога на кладата ще горят мъченици, вместо тя да пече вкусни прасенца? Sancta Simplicitas!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    30 Ное 2023 12:14ч.

    ...по-никой от теб няма...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелен сопол върху трапеза, казваш Гого

    30 Ное 2023 12:22ч.

    Ами той си има човека добър учител, оня дето "разпределяше порциите в държавата". След като Боксън ни клати 12 години и му се размина, след като шарлатаните ни алабалосваха и им се размина, сега и дебелото момче е решило да ни се пробва. Има някаква логика, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 500 години и преди това още 200

    30 Ное 2023 12:24ч.

    Какво ли не може да понесе народа български. Има сериозна закалка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никой с папионка

    30 Ное 2023 12:30ч.

    Присмял се никой на друг никой. Никоят с папионката сам не се замисля, че го водят от сватба на сватба с оркестъра - да държи партитурите на флигорниста от Дойче веле.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    30 Ное 2023 13:16ч.

    ДБ искат да стоварят всички негативи на управлението върху пеевски и борисов, те знаят какво е да си извън парламента, знаят какво е без депутатска заплата, каква борба беше да се присъединят към ПП, иначе си заминаваха - действат по методите на костов, въпреки че знаят как свърши, колкото и да му дават думата, той беше изхвърлен от българската политика, ДБ също и ПП са това, което ги държи на повърхността

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    30 Ное 2023 13:29ч.

    Що бе, екземпляра с папионката, този интелектуален титан, що лично не изгони г-н Пеевски от масата. Аааа, било неудобно :DDD

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Vika

    30 Ное 2023 13:29ч.

    Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.----- https://tyny.to/shemoro

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    30 Ное 2023 13:32ч.

    "Не трябва да бъде оставено той да е лидерът на това говорене“, допълни Лозанов. Чакам да видя как ще му попречите... Не се съмнявам, че можете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    30 Ное 2023 14:05ч.

    Според мен г-н Лозанов много точно се е изразил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи