Георги Георгиев: Ръководството на БФС и Борислав Михайлов - оставка!

Георги Георгиев: Ръководството на БФС и Борислав Михайлов - оставка!

Вчера новоизбраният кмет на София побърза да обяви, че съгласува шествие на футболните фенове и е организирал опазването на реда със СДВР. За съжаление, това не се случи. Центърът на София е арена на битка, с ранени хора, със запалени контейнери, изтръгнати парапети и хвърчащи бомбички. Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" общинският съветник от групата на ГЕРБ-СДС в СОС Георги Георгиев.

Бившият председател на Столичния общински съвет настоя кметът Терзиев и правоохранителните органи да дадат адекватна информация за случилото се.

Щетите от този погром ще го плащат софиянци, категоричен беше той.

По думите му, кметът на София носи пряка отговорност за безредиците. "Не го казвам аз, общинският съветник Георгиев. Пише го в закона:

"Чл. 44. (1) Кметът на общината:

4. (изм. - ДВ, бр. 65 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 53 от 2014 г.) отговаря за опазването на обществения ред, като за осигуряването му издава писмени заповеди, задължителни за началниците на съответните структури на Министерството на вътрешните работи".

Неадекватна оценка на ситуацията и неадекватни мерки, които водят до лош резултат", цитира Георгиев.

"София не се управлява с апели във Фейсбук и по телевизиите. А от виновници за случващото се в българския футбол - ръководството на БФС и Борислав Михайлов - оставка!", написа още Георги Георгиев.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • '\'\'\\'

    17 Ное 2023 8:23ч.

    Добре, че беше разкрит организаторът на протестите - бербет0ф, който иска с щум да вземе властта, която чрез избори многократно се провали да вземе, българският съд многократно отказва да разглежда неговите неистови желания за власт! Подкрепяме БФС и защитаваме легитимния представил Борислав Михайлов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lkiu

    17 Ное 2023 8:23ч.

    Браво на Борислав Михайлов! Вън от България на предателя бербет0ф, който организира бунтове и злепоставя България! бербет0ф е организатор на бунтове и безредици, неистово иска да вземе властта с щурм и да нахлуе в БФС! Още помним как многократно отказалият да играе за България бербет0ф се беше провъзгласил за шеф на БФС, а шефовете на ФИФА и на УЕФА едва се сдържаха с нецензурна реч да коментират падението на този получовек!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • kaslajk

    17 Ное 2023 8:23ч.

    Целият разкол в националния отбор го направи алчният за пари, а от две години е алчен и за власт - дмитре барбунякът, който организира бунтове и иска с щурм да превземе БФС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    17 Ное 2023 9:12ч.

    Михайлов ли е организирал феновете да трошат? Сам ги организира за да се самосвали? Що за безумие? Въпросът е кой плаща на "феновете" и защо трябваше Михайлов да бъде докаран до патова ситуация при избор на стадион за мача. Всичко е организирано изкуствено. Няма "естествен гняв на феновете". Някой да провери социалните мрежи и месинджърите! Какво е правел Бербатов? Какво е правел Терзиев?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На "феновете", цвета на нацията, както ги гледате,

    17 Ное 2023 9:23ч.

    няма защо да се плаща, те се кефят да бият, трошат, палят и без да им се плаща. Между другото - така протекоха Великите Демократични Цветни Революции, вкл и прословутия Майдан. Да отиде баба Славка, дето се прехласва от Чзаедността на украинците", да целуне на феновете маратонките. Същата сган реализира "революцията на гидността" ли е, гадността ли е

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    17 Ное 2023 9:50ч.

    Тези "фенове" са млади и здрави хора, които днес трябва да са на работа. Петък е все пак. Би трябвало да са на поточната линия и да произвеждат компоти, компютри и каквото там се сетите, за да върви икономиката. Някой проверявал ли ги е какви са, какво бачкат и къде живеят? Така ли се организират протести - "Шефе утре няма да ида на работа, защото отивам да троша и паля в центъра на София."? А мерцедеса на кредит кой ще му го плаща?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гербери мръсници и в червата

    17 Ное 2023 9:19ч.

    За вандализма на цвета на нацията - младите столичани - никак не е виновен Михайлов. Виновни сте вие всички вкупом, унищожителите на българското образование и държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи