Ген. Атанасов: Ще преговаряме само с ГЕРБ, възможни са промени в кабинета "Денков''

Ген. Атанасов: Ще преговаряме само с ГЕРБ, възможни са промени в кабинета "Денков''

"Продължаваме промяната-Демократична България" ще обсъди днес предложения от коалицията състав на правителството "Денков" и ще преговаря само с ГЕРБ. Възможни са промени в този кабинет, но правителството трябва да бъде без предложени от Бойко Борисов хора. 

Това заяви съпредседателят на "Демократична България" и лидер на ДСБ ген. Атанас Атанасов по БНТ. Не виждам защо трябва да преговаряме с други, допълни той. 

По думите му е наложително е да бъде създадено редовно правителство, за да работи парламентът, а единственият начин това да се случи е да бъде създадено правителство е с втория мандат. 

Струва ми се, че мандатът, даден на г-жа Габриел, отива към провал. БСП се отказа да го подкрепи, ние ще решим днес, но аз лично не смятам, че можем да подкрепим правителство на ГЕРБ. Въпреки брюкселската опаковка, придадена чрез Мария Габриел, каза още Атанасов.

Взривът срещу главния прокурор е инсценировка, въпросът е кой я е организирал. Но от това, което слушаме да си говорят Иван Гешев и Борислав Сарафов, не знам дали ще има кой да разследва независимо, коментира Атанасов. 

Ние от години искаме оставката на Гешев, но това не решава проблема на съдебната система, обясни той. 

Говори се за дела на трупчета. Би било много интересно, ако прокуратурата започне да разследва това, което говореше Васил Божков - за Севдалина Арнаудова, Владислав Горанов, ставаше дума за подкупи за милиони, заяви Атанасов. 

 

Коментари

  • рукола Z

    16 Май 2023 9:17ч.

    Ауууу, ти да видиш... кой ще е булката? Да залагаме? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    16 Май 2023 9:32ч.

    Този наглец живее на луната! Мнозинствоот българи не иска да чуе за тях, той кабинет прави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога са слушали народа?

    16 Май 2023 14:37ч.

    Ще се стигне до това, което прогнозирах преди изборите, ГЕРБ и ПП ще съставят правителство. Ако не се договорят при първи мандат на ГЕРБ, ще се договорят при вторият на ПП. Ще излязат с общ лозунг "За благото на България".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    16 Май 2023 9:49ч.

    Колко властно, генералски, гледа фотографката

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киек

    16 Май 2023 9:54ч.

    Пехливанлъкът се пренесе и в политиката. Правителство няма има, не защото Посолствата не го искат, а защото народът не ще да ги чуе тези изклесъци! Първо да видим театрото на папките,флашките, намачканите чаршафи и мръсното бельо на политиците извадени от Гешевтурата, после, Каскета на пангара и така... Шоу мъст го он!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро

    16 Май 2023 10:14ч.

    Нямат и 3% от електората, а какви претенции за началство. Ама електоратът блее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една

    16 Май 2023 10:36ч.

    Точно при този екземпляр си проличава огромната сила на лукса да притежаваш медиите на своя страна! Абсолютно невзрачен, с клиширана мисъл, изпълнен незатихваща омраза към отделни личности, които са го изпреварили в нещо си...Кой иначе, ако не "обективните медии", ще ни пробутват образа и мислите на този мизантроп всеки божи ден???Та той отдавна трябваше да си е подал оставката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • El Condor

    16 Май 2023 12:12ч.

    С Една дума - комплексар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политическа промоция!

    16 Май 2023 12:22ч.

    Гласуваш за Тиквата, получаваш бонус групенфюрера от ДБ/ЛГБТ и обратно, гласуваш за Сорос, Истанбулската конвенция и ЛГБТ, а получаваш крадлива Тиква! Щедри са към нас американските поробители, аферим !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    16 Май 2023 15:38ч.

    Не е само групенфюрер, има и други достойнства. Прокурор и после съдия от епохата на развития социализъм- позиции, които бяха номенклатура не на градския комитет на партията, а много по високо. И, разбира се, отдаденост на ДС по всякакъв начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ........

    16 Май 2023 12:57ч.

    МАГАРЕТАТА ПОЖЕЛАЛИ ЦАР МАГАРЕТАТА ПОЖЕЛАЛИ ЦАР И ЗАЯВЛЕНИЕ ДО ЗЕВСА ЧАК ПОДАЛИ. ПРОЧЕЛ ГО ЗЕВС И РЕКЪЛ: „А, ТАКА ЛИ?! ПОЗНАТА МИ Е ТАЗИ ДЪЛГОУХА ТВАР, КОЯТО ВЕЧНО РИТА И РЕВЕ, - ЩЕ ИМАМ С НЕЯ САМО ЯДОВЕ!" НО ВСЕ ПАК СЛОЖИЛ РЕЗОЛЮЦИЯ: „НЕ САМО ЦАР, НО ДАЖЕ КОНСТИТУЦИЯ!" И ТУТАКСИ ВЪЗЛОЖИЛ ЦАРСКАТА КОРОНА - КОМУ ЩЕ КАЖЕТЕ? - НА СЛОНА! НО МИНАЛ НЯКОЙ ДЕН И ДРУГ - И ЕТО, МАГАРЕТАТА РЕВ НАДАЛИ ДО НЕБЕТО: „НЕ ЩЕМЕ ТОЯ ЦАР! МАХНЕТЕ ГО ОТ ТУК! НАИСТИНА, ЧЕ ТОЙ НЕ РИТА, НО ВСИЧКО ВЪРШИ НАМ НАПУК, - НЕ НИ ЗАЧИТА ПО НИКАКЪВ ВЪПРОС; НАПРОТИВ, С НАС ШЕГИ СИ ПРАВИ: С ВОДА НАПЪЛНЯ ДЪЛГИЯ СИ НОС И ПРЪСКА ВЪРХУ НАС И ВИКА НИ: - НА ЗДРАВЕ!" „ДА БЪДЕ ТЪЙ!" - РЕКЪЛ ИМ ЗЕВС, И СЛОНА СВАЛИЛ ОТ ТРОНА, И ЦАР ИМ НАЗНАЧИЛ - ЕЛЕНА: ЖИВОТНО КРОТКО, УМНО, БЛАГОРОДНО, ПО ДУХ - СВОБОДНО И НАРОДНО... НО МИНАЛИ ПЕТ-ДЕСЕТ ДЕНА, - МАГАРЕТАТА РЕВ НАДАЛИ ПАК: „И ТОЗИ ЦАР НЕ ЩЕМ! НЕ НИ Е ДРАГ! ТАЗ КРОТОСТ ПРЕКАЛЕНА НИ ДРАЗНИ ЧАК ДА ХВЪРЛЯМЕ ЧИФТЕТА! УЖ ДАЛ СИ МУ РОГА - НЕ ЗНАЕ ДА БОДЕ, ОТ НАШИЯ ЛОКУМ - БОДИЛА - НЕ ЯДЕ, - НИМА ТАКЪВ ЦАР НИ Е БИЛ КЪСМЕТА?!" ТОГАВА ЗЕВС СЕ РАЗГНЕВИЛ УЖАСНО И ВИКНАЛ: „МЛЪК, ПРОКЛЕТО СЕМЕ, ЧЕ ДЯВОЛ ЩЕ ТЕ ВЗЕМЕ! ОТДАВНА Е ЗА ЦЯЛ СВЯТ ЯСНО: МАГАРЕ ЛИ Е - ВСЕ СИ Е МАГАРЕ! САМИТЕ ВИЕ СТЕ НИЩОЖНИ ТВАРИ, А ЗЛОТО ДИРИТЕ У ДРУГИ: ТУ КОНСТИТУЦИЯТА КРИВА, ТУ ЦАРЯТ ГО НЕ БИВА... ЗА ВАШИТЕ НЕИЗЛЕЧИМИ ШУГИ НЕ ЦАР, А СОПА ТРЯБВА ПО-ЧЕПАТА, ДА ВИ НАЛАГА ДЕН И НОЩ РЕБРАТА!" И КОРОНЯСАЛ ИМ ЗА ЦАР - НА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА - ЕДИН МАГАРЕТАР. Д. Подвързачов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • F-тринаесе

    16 Май 2023 13:01ч.

    Йода, бегай в цеха за европалети, олигофрен такъв! Приключихте, ако още не сте разбрали с с твоя приятел Nasalis larvatus.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    16 Май 2023 13:20ч.

    '"правителството трябва да бъде без предложени от Бойко Борисов хора."' Утопията е в потрес! Хипотезата за правителство с втори мандат, прескачайки с гласуване първия, е несъстоятелна по реалност: как немя гласуваш са първия, а ще искаш от него да гласува за тебе? Това не може да се случи, каквито и компромиси да прави ГЕРБ. А да поставяш пък песоснални изисквания в друга партия, която и да е, е политически абсурд. Цялата теза на ПП за втория мандат е абсурд. За това не е възможен за реализация втори мандат. Някой чул ли е основателна теза на ПП за Правителство?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    16 Май 2023 13:26ч.

    И преди да дават акъл и да редят кабинет без основателни претенции ПП да върнат ДЕВЕТ МИЛИАРДА лева в хазната, която забатачиха. Ще ни предлагат виновника Асен Василев за бъдещ Финансов министър. Докато не каже къде са милиардите и докато ПП не ги върне, ПП нямат право да ходят по земята, какво остава да предлагат и налагат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веселинъ Канъ Български егн 7112136860

    16 Май 2023 13:43ч.

    Е ли Синагогата епицентър? Обобщавам денят.Аз съм Йехова и твърдя,че свидетелите ми са абсолютни синагогални паразите,които принасят жертви на Молох.И искам да кажа оше нещо.Пиргова и Паргов са от една м.а.а.л.а.От другат са Мария Капоне и Мария Габриел.Братчеди са.Раму от Бангладеш им е прадядо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тотю

    16 Май 2023 20:56ч.

    а ве гласове ша въ напсуам без да искам; къв генерал тоя палячо; пишете едно име там - атанасов от еди ква си партия и това е; генерал - малеееее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи