Форумът на НАТО в София с декларация за използването на западни оръжия в Украйна по цели в Русия

Форумът на НАТО в София с декларация за използването на западни оръжия в Украйна по цели в Русия

Парламентарната асамблея на НАТО прие декларация на Украйна да се позволи да използва изпратената ѝ военна помощ за удари по военни цели на руска територия. Декларацията беше приета на пленарното заседание на Асамблеята в София. 

Девет от делегатите в асамблеята гласуваха против поправката във финалната декларация, която позволява Украйна да ползва предоставените ѝ оръжия за удари по военни цели на руска територия. Останалите делегати обаче подкрепиха декларацията, която беше приета с голямо мнозинство. 

До момента това беше едно от твърдите условия, с които страни от НАТО предоставяха въоръжение на Киев, а именно Украйна да не нанася удари отвъд границите на страната.

Ние сме с Украйна до победата и след това, заяви преди пленарното заседание председателят на парламентарната Асамблея Михал Шчерба от Полша:

"Трябва да изоставим изкуствените червени линии, Украйна трябва получи онова, което иска и да го използва така, както иска".

Шчерба допълни, че след приемането на Швеция, която за пръв път участва в асамблеята като страна членка на алианса, в него трябва да бъде приета и Украйна.

След като преди дни генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг заяви, че на Украйна трябва да се позволи да ползва военната помощ за удари по легитимни военни цели на руска територия, в София той уточни, че решението за това не е на НАТО, а на отделните страни, изпращащи оръжията.

"Дойде време да обмислим дали да вдигнем някои от ограниченията върху използването на предоставяните оръжия. Виждаме, особено в Харков, че фронтът и границата малко или много съвпадат. Ако Украйна не може да напада военни цели на руска територия, те не могат да се защитават, защото те са нападани от руска територия с ракети и артилерия", каза Столтенберг в рамките на пленарното заседание на Парламентарната асамблея на НАТО в София.

Йенс Столтенберг изтъкна още трите основни теми на предстоящата годишна среща на алианса във Вашингтон през юли - подсилване на отбранителните възможности на страните членки на НАТО, подкрепа за Украйна и подсилване на глобалните партньорства с фокус върху Азиатско-тихоокеанския регион.

Приветствие към парламентарната асамблея на НАТО отправи и служебният премиер Димитър Главчев. Той изтъкна, че от срещата във Вашингтон България очаква фокус върху Черно море и Западните Балкани.

 

 

София е домакин на пролетната сесия на Асамблеята. Във форума, който започна в събота, участваха близо 400 парламентаристи от 32-те държави членки на НАТО и от 25 партньорски страни и парламентарни организации. 

В декларацията за Украйна делегатите внесоха поправка в подкрепа на Украйна в нейното международно обосновано право да се самоотбранява чрез вдигане на някои ограничения за използване на въоръжение, предоставено от НАТО и партньорите, и възможността да се атакуват легитимни цели на територията на Русия. 

Парламентаристите от държавите членки на НАТО одобриха молбите на Малта и Асамблеята на Косово да станат делегации на асоциирани членове. 

Асамблеята препоръча още създаването на център за Център за демократична устойчивост в Централата на НАТО в Брюксел, който да пази основните демократични ценности на алианса, като се бори с дезинформацията. 

НАТО е най-успешният съюз в историята, защото умее да се променя и адаптира, заяви при откриването на пленарното заседание днес генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг. Трябва да разработим нови планове за отбрана и да гарантираме, че имаме необходимите сили, по-голяма бойна готовност и нови способности, за възпиране, посочи той. Според генералния секретар добрата новина е, че Европа прави това. 

Украйна ще бъде по-слаба, ако продължаваме да подкрепяме страната с половинчати мерки, заяви президентът на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба. Мястото на Украйна е в НАТО, на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон трябва да кажем ясно, че членството на Украйна е тръгнало по необратим път, каза още Михал Шчерба. 

България остава твърдо ангажирана да подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо, каза служебният премиер Димитър Главчев. НАТО остава гарант за сигурност и просперитета на България, посочи премиерът. 

Украйна защитава не само себе си, Украйна защитава Европа и нашите ценности, нашите принципи, заяви заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова. На преден план тя изтъкна също необходимостта от засилен фокус върху Черноморския регион и Западните Балкани. 

Нашата Европа е континент, белязан през вековете повече от война и конфликти, отколкото от мирно, съвместно съществуване, сега до голяма степен е обединена от един отбранителен съюз и Европейския съюз. Никога преди това толкова много европейски държави не са си сътрудничили толкова тясно и многостранно, коментира третият заместник-председател на шведския парламент Керстин Лундгрен. 

Пълноправно членство в НАТО е крайната цел на Украйна, заяви във видеообръщение украинският министър на отбраната Рустем Умеров. 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг бе отличен с Наградата за изключителна служба към алианса.

 

 

 

 

Коментари

 • Отвратен

  27 Май 2024 12:36ч.

  БЕЗУМИЕ, което поставя под заплаха човешката цивилизация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 12:47ч.

  Отвратен бил. Абе, като рубладжия от това, че 24 000 мужика дават фира на месец поне не си ли отвратен ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 12:51ч.

  Тия 24 000 мужика на месец съществуват единствено в кухата ми джендърска кратуна, обикновено ги виждам след като си взема дозата хапчета за хормонална терапия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Подайгъз

  27 Май 2024 12:52ч.

  Нарочно е избрана България за тази простотия, за да ни противопоставят максимално на руснаците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Мужик

  27 Май 2024 12:54ч.

  Обръщението "абе", може да използвате към близките си, ако Ви позволяват! Този тип просташко поведение показва липса на възпитание, а може би и образование.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • той уточни, че решението за това не е на НАТО, а на отделните страни, изпращащи оръжията

  27 Май 2024 12:58ч.

  Путин ще уточни, че може да удари страни от НАТО с южнокорейски ракети и отговорността няма да е негова, а на страната която му ги е предоставила.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Мужик

  27 Май 2024 12:59ч.

  Личи Ви, но подобна биография не е за гордост! Мнозинството българи Ви ненавиждат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Селямсъза

  27 Май 2024 13:35ч.

  Как така уточнява столтенберг, без ЕС да е взел решение!!!! Хайде де!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оня

  27 Май 2024 14:38ч.

  Как ги брои мужиците, на пръсти ли? Укроплантона се пеняви, жалки подчовеци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не купувайте имоти по Черноморието

  27 Май 2024 15:52ч.

  Официално за предстоящото изграждане на натовската база бе съобщено по време на посещението на генералния секретар на алианса Йенс Столтенберг миналата седмица. Командната база на НАТО в България ще бъде ситуирана във Варна. Основният център обаче ще бъде край Шабла. Остава въпросът за народа - да се евакуира ли Варна и всички от Черноморието навреме или да чакаме да продължават да ни лъжат и да посрещнем бомбите . Върви се към ескалация и разширяване на войната и тази среща на световните терористи го доказва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде са бомбоубежищата ?

  27 Май 2024 16:02ч.

  Къде и какви бомбоубежища има във Варна и другите градове в България ? Някой мислил ли е за това ? След като ни вкарвате във война направете курсове за разяснение на поведението при ядрена катастрофа на народа , посочете действащите бомбоубежища и ги снабдете с всичко необходимо както е по стандарт. И тези пари предвидени за това моля да не крадете !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какви бомбоубежища те гонят, госпожо!?

  27 Май 2024 16:59ч.

  Дойде ли войната на скапаното и супер-агресивно нАТО до България, няма да дойде като конвенционална война, а като ядрена война. А който оцелее в ядрена война, той ще завижда на мъртвите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зраствуйте братушки !

  27 Май 2024 18:47ч.

  Солтенберг поясни ли за коя дата да приготвим погачите и букетите да посрещнем братушките ? Иван Вазов : Мамо, мамо, я ги виж! – Що е? – Идат, погледни ги. С пушки, с саби... – Що стоиш? Скоро, чедо, поздрави ги! Тях ги бог прати насам, да помагат, чедо, нам. – И детето дава крушки на солдатите без страх и крещи на тях: Здравствуйте, братушки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поправка

  27 Май 2024 18:48ч.

  Да се чете : ЗдраВствуйте братушки !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  27 Май 2024 19:18ч.

  Мужик, не бери кахър за руснаците. Плачи повече за убитите и осакатени украински мъже. И жени също... Защото е заради тяхната глупост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 19:39ч.

  За вас са в Орландовци. Доживотни и следживотни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 19:41ч.

  За разлика от вас не плачем избирателно. И не се плачем за снаряди и територии, а за хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ко стааше "с тъпани и зурни" и гробища неаше да копат

  27 Май 2024 20:18ч.

  майтапчии с чекии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • stalin

  28 Май 2024 1:02ч.

  УРУД ,СТАМБОЛОФ УРУД НА КОЛ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  27 Май 2024 12:36ч.

  БЕЗУМИЕ, което поставя под заплаха човешката цивилизация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И кой виновен? НАТО?

  27 Май 2024 15:45ч.

  Неее, виновни са нашенци, кой им вдига ръката за такова гласуване! Насрани задници!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  27 Май 2024 21:51ч.

  Това е самата истина, че нашия народ си е виновен, защото част от него не се интересува от политика и ходи за гъби по време на избори, а друга немалка част се е зомбирала от средствата за масова дезИнформация и лъскавите дрънкулки с които наглосаксите им печелят симпатиите, досущ, както са подмамени на времето индианците, а после всички знаете за резерватите и геноцида над тях! Това ни споходи и нас! Учудващото е, че и относително интелигентни хора се ловят на тази гола кука! С тази крайна ескалация наглосаксите искат да отклонят ответните удари на Русия върху своите васали, като нас! И съвсем не случайно тези изроди са принудили нашите еничари да са домакини, за да настроят възможно най-много руснаците срещу нас! Вече войната е на 1-2 сек от 12:00, така, че си носете новите дрехи! Учудващото е, че евродебилите не осъзнават, каква касапница са ни приготвили сатанистите отвъд океана и от острова и кротко си зобат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  27 Май 2024 12:36ч.

  Идиоти! Тотални идиоти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Юдин

  27 Май 2024 12:36ч.

  Ето днес станахме център за вземане на решения. Знаете последствията. Пак се измъкнаха господарите, като нас натресоха на амбразурите. Браво Главунчев, бял ден няма да видиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Юдин

  27 Май 2024 12:36ч.

  Ето днес станахме център за вземане на решения. Знаете последствията. Пак се измъкнаха господарите, като нас натресоха на амбразурите. Браво Главунчев, бял ден няма да видиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Юдин

  27 Май 2024 12:37ч.

  Ето днес станахме център за вземане на решения. Знаете последствията. Пак се измъкнаха господарите, като нас натресоха на амбразурите. Браво Главунчев, бял ден няма да видиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Асен Юдин

  27 Май 2024 12:38ч.

  Ето днес станахме център за вземане на решения. Знаете последствията. Пак се измъкнаха господарите, като нас натресоха на амбразурите. Браво Главунчев, бял ден няма да видиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • продължение

  27 Май 2024 12:49ч.

  тъпака и цялата му рода до 9то коляно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • така воюват само слабите

  27 Май 2024 12:38ч.

  Водят много мръсна и безотговорна война, чрез Украйна. С един куршум два заека искат да ударят. Да не вземе обаче провидението да ги изненада чрез същата тая Украйна, по най-мръсния начин... Коренът на западащата пословична проклетия отдавна започна да съхне. Да ви се връща тъпкано, геюве умопобъркани нещастни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Селямсъза

  27 Май 2024 13:37ч.

  Дай Боже! Амин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 12:46ч.

  Къде се скри Мунчо ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Горския

  27 Май 2024 12:49ч.

  Мужи, руснаците те търсят. Хващай гората, докато е време.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  27 Май 2024 12:59ч.

  Не съм се скрил бе, тука съм, да не си ме поискал изодзаде с двата .уя?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  27 Май 2024 15:27ч.

  Под леглото ли си, да не вземе да дойде Путин ? 🤣

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  27 Май 2024 12:50ч.

  Къде е Копейкин да заяви своята твърда позиция?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вчера

  27 Май 2024 12:52ч.

  Геройски загина на фронта, защитавайки отанската окупация на Уркайна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  27 Май 2024 12:54ч.

  Аз също заявявам твърдата си небинарна позиция на мека китка, че със съпругата ми Мужик свършихме вазелина и днес ще даваме двойни смени!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До: Нов Кмет

  27 Май 2024 13:01ч.

  Не изпитвате ли неудоство да се държите като простак, когато става въпрос за сериозни неща. Ако Ви стиска, заминавайте в Укранй и воювайте.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • колю натото

  27 Май 2024 12:51ч.

  аре бат ПУТИНЕ почвай ги тея с големите бомби дет праят гъбки - време е

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  27 Май 2024 19:44ч.

  Да те почне Данс тебе, дърто комуне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Форум на идиотите

  27 Май 2024 12:58ч.

  Ние, освидетелстваните идиоти, няма да се спрем пред нищо. Важното е да стане на нашето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • в очакване на Годо

  27 Май 2024 13:01ч.

  Ще хвърчат глави. Скоро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От кои страни са деветте

  27 Май 2024 13:00ч.

  Кои са деветте от делегатите, които не са подкрепили декларацията, дали между тях са Даниел Митов и Христо Гаджев, някой има ли повече информация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  27 Май 2024 14:01ч.

  Даниел Митов е по-голям ястреб от дамата с курабийките: https://pik.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D1%82-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%8F-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-news1231092.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страхил Ангелов

  27 Май 2024 13:05ч.

  https://svobodnoslovo.eu/media/1/2024/04/14/82415/960x540.jpg?timer=1713119949

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не на войната! Искаме мир!

  27 Май 2024 13:06ч.

  Докога ще търпим тия колонизатори! Цитат от изуитското изказване на белия янки....." той уточни, че решението за това не е на НАТО, а на отделните страни, изпращащи оръжията." Т.е. излиза, че Европа иска да се бие, а НАТО не! Гавра е янки, че си дошъл да го кажеш от България, която искаш да направиш само територия! Гавра е, че имаме такива управляващи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Военните им цели" Крокус Сити

  27 Май 2024 13:06ч.

  Вменява ни се ТЕРОРИЗЪМ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЕдНа

  27 Май 2024 13:10ч.

  Ето още едно доказателство, че не винаги количествените натрупвания водят до качествени изменения, особено, когато се касае за форум на ужким военни специалисти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Главчев на всичко отгоре ги и поздравил -

  27 Май 2024 13:12ч.

  с какво ги е поздравил, с това, че ни превръщат в легитимна цел ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страхил Ангелов

  27 Май 2024 13:28ч.

  След като ескалацията на войната е приритет и според присъстващите висши военни, народни представители, служебни министри и цяла тълпа най-различни НПО-та, Черно море трябва спешно да се милитаризира, най-удачно би било въпросните лица да дадат личен пример - той е единственото средство за убеждаване на околните в правотата на безумните им възгледи. Нека, като кулминация на бутафорната милитаристична "асамблея" на НАТО в София, Ефтимов да сформира набързо едина рота или батальон от доброволци, които да набере сред войнастващият евроатлантически елит и най-вече сред присъстващите на това мило тържество, да минат през някое бойно поделение, за да получат необходимото снаряжение и да отпрашат за Източния фронт! По този начин всички войнолюбци и украински патриоти, които незнайно защо се подвизават като "български политици и общественици", ще имат възможността да се закалят в бой с врага на техния "цивилизован розов свят" и да защитят майка Украйна. И след като в Незалежната вече мобилизират жени и душевно болни, то всички ограничения пред родният ни "политически елит" са премахнати и може да се товари и да заминава всичко живо - в това число Лена и Киро! Списъците с доброволческата дружина следва да се изготвят старателно и с нужното внимание, за да не остане някой поборник пренебрегнат - никой не трябва да бъде забравян.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  27 Май 2024 14:52ч.

  След Джуров почна поетапно ликвидиране на Б(Н)А. В момента нямаш годни младши офицери за създаване на части и подразделения. Последното , на което може да се надяваш, са последните набори на Варшавският и (поради инерция) - да кажем наборите на Сталийски и Луджев. (Погледни календара и сметни средна възраст. Старшите са останали с английски четвърто ниво и кариера градена на "устен френски). Които не са били събирани запас над двайсет години. За окомплектоването дори на самостоятелен батальон е абсурдно дори да се мисли, ПВО, авиационна (включвам и ударни хеликоптери)подръжка или артилерийско осигуряване(само едни 120 мм буксируеми МХ-та на ЕМКО правим, другото е тапешници, а БМП Терем произвежда канибалствайки стари МТЛБ-та). За дронове изобщо не отварям дума.Нямаш личен състав(а той не се обучава за година-поне не в достатъчно количество) , техника....айде-боеприпаси произвеждаме(благодарение на американците , че им трябваха съветски калибри за Ирак, Афганистан, Сирия...). В близките пет години сме плячка. Жертва. Дори от днес да насочим четвърт от БВП за милитаризация.!ликвидирайки всякакви останки от социални придобивки)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  27 Май 2024 19:28ч.

  "Всяко зло за добро". Бъдете сигурни, че ако си бяхме запазили армията, нашите пишман политици под давлението на Запада щяха да предложат участие във войната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Костадинов и Нинова са на ход

  27 Май 2024 13:13ч.

  Домакин на асамблеята е Народното събрание на България и се приема такава войнствена декларации за удари по летищата в Русия. На парада на 9 май бяха показани ЯРС, които при такива удари ще бъдат използвани, това ли е целта. Костадинов и Нинова да съберат 48 подписа и да се свика извънредно заседание на парламента, за да се разбере, кои групи подкрепят ударите по руска територия. Трябва още веднъж да станат ясни партиите на войната - ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борисов, пред американските

  27 Май 2024 14:45ч.

  конгресмени: "Колкото по-силен е ГЕРБ, толкова по-категорични ще са гаранциите за САЩ" (https://glasove.com/novini/borisov-pred-amerikanski-kongresmeni-kolkoto-po-silen-e-gerbtolkova-po-kategorichni-shte-sa-garantsiite-za-sasht ) това ако не е предизборно обещание, не знам какво е... Късогледи слепоци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Яко ни налазиха, приятели.

  27 Май 2024 13:16ч.

  Много сложен проект тече у нас. Едновременно се действа по тотална подмяна на хората на много отговорни позиции. В разгара на предизборната кампания: и подходящ МП и по съвместителство МВнР ни наместиха (Главчев), и служебният ни Министър на Енергетиката (Малинов) вслушвайки се в някакъв си "вътрешен глас" взема/подписва без да му мигне окото суперспешни решения (за заеми от чужда държава), и дуото Запрянов / Ефтимов се справя перфектно с домакинството на НАТО-вските парламентаристи, (в отсъствието на Президента) - ангажименти поемат и обещания дават най-разнообразни, всичко "доброволно", и в същото време и избора на правилен Патриарх (Николай пловдивски) работят.... Изходът от изборите най-вероятно също се подготвя респективно... Президентът ни отказа среща с Йенс Столтенберг, настоява, че украинския конфликт трябва да се реши с преговори, но кой ли му обръща внимание на него... Съвестта му е чиста, не участва в превземането на държавата... Борисов пък убеждава хамер. ни приятели, че "колкото по-силен е ГЕРБ, толкова по-категорични ще са гаранциите за САЩ"... А Дж. Фридман неумолимо ни напомня, че държави като България са в списъка с цели на Русия... Всичко това случайно ли се случва едновременно? Кой вярва в съвпадения? Ще осъмнем на 10 юни с всички позиции заети от хора по списък одобрен от Галя...Е, може Киртака про100то да не е включен в него този път...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички документи

  27 Май 2024 13:37ч.

  на такива срещи са предварително подготвени и съгласувани, и то не от вчера за днес...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Любопитен

  27 Май 2024 13:22ч.

  НАТО оставал гарант за сигурност и просперитета на България, според Главчевия?! Какъв просперитет е това населението от 9,6 млн. през 1990 г. да намалее на 6 млн. през 2024 г.? Това е деммографска катастрофа, породена от "просперитета", осигурен от управниците, инсталирани във властта! Просперитет ли е децата на България да берат ягоди в Англия, а родителите им да се грижат за възрастни старци в Италия, Гърция Испания? Просперитет ли е да има работещи "бедни", а пенсионерите в България да се борят за оцеляване с мизерни пенсии, при условие, че са построили това, което днес се краде и разпродава от властимащите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Емигрант

  27 Май 2024 15:22ч.

  Голям просперитет имаме ние прокудените емигранти . За 10 години подмиване на задници ще взема 250 евро пенсия .През това време починаха родителите ми и брат ми , претърпях 2 операции и загубих самоличността си почти в това безвремие . Пари за погребения и помощ за другите роднини - това е равносметката от този просперитет ! Проклети да са всички управляващи търбуси , които разсипаха семействата ни , отнеха бъдещето ни и сега ни вкарват във война !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дедо Злобил

  27 Май 2024 20:28ч.

  Лекар в Германия, при пенсиониране ще взема 3800 евро пенсия. Жалко че не си бих камшика по-рано от кочината , щях да ударя тавана на пенсиите тук. А на вас злобни дърти самотници ви пожелавам хартия за задници да не може да си купите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Селямсъза

  27 Май 2024 13:33ч.

  Малко ми е мъгла, как ме защитава усрайна, че и нато!! Ей тия наядане нямат, ръчкат огъня с чужди ръце, сега какво продадоха се наште главунчовци и да чакаме бомбите!!!! МИР! МИР! Бог да пази България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  27 Май 2024 13:33ч.

  Сега очаквам Вожда и Учителя Де Лян Пе да излезе и да каже,че небинарен руски изкуствен интелект е съблазнил мрежата поддържаща форума в София. И в следствие на това ползвания автоматичен преводач е изменил смисъла на Декларацията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благ

  27 Май 2024 13:35ч.

  Западните уроди са готови да пожертва стотици милиони хора за да запазят властта си. Това е реалност, която е време да приемем, защото и ние ще сме от пожертваните. Бягайте докато е време за Южна Америка или Азия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зомби Сатанистки Слуги

  27 Май 2024 13:39ч.

  Подскачат насред София и подготвят дъжд от алфа-частици, бета-електрони и много,много гама лъчи. Стадото от хуманоиди, чалгопитеци и дебили, населяващо София, е далеч от идеята, от инициативата, да протестира ? Да организира един митинг, шествие против войната ? Нъц…😗

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Селямсъза

  27 Май 2024 13:45ч.

  Интересно нещо, парламентарната асамблея на нато се провежда в бившата зала на ЦК на БКП! Много са се нахъсали за война, ама да не им мене черна котка път! МИР! Бог да пази България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nezavisim

  27 Май 2024 13:58ч.

  Tozi nadut ,bezmozacen selyanin Glavcev, nai-posle tryabva da bade usmeren. Glavniyat predatel ,lukaviyat evrein Solomon da bade arestuvan i saden za predatelstvo kam balgarskiyat narod. Da mu se otneme BGgragdanstvoto !!!!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Васил Петев Какво разбрах от норвежкия НАТО-вец Йенс?

  27 Май 2024 13:59ч.

  Хипотетично първо разбрах, че ако аз отида и купя пистолет, който после дам на Главчев, например, а той вземе, че застреля с него Йенс - аз съм невинен! Аз не участвам в убийството, въпреки факта, че със свои пари съм закупил оръжието, с което то е извършено. При това съм го направил с ясното съзнание, че е напълно възможно кукуто Главчев да отнесе главата на някой виден норвежец, ако оня вземе, че случайно или не му шибне един шамар.Хубава му е тезата на Йенс. Харесва ми. Само амуниции ми трябват, един балък, а след това бих могъл абсолютно официално и невинно да опердаша половин София.Въобще – харесват ми модерните времена. Начи: ти я хващаш за парапета, но после Миро гледа детето!И всичко това е напълно официално, законно и морално, според последната версия на Библията, издадена в Брюксел тази пролет.В същото време, обаче, е изключително важно да се знае, че ако Главчев се е нервирал за нещо на Йенс и е решил да го опука, то той трябва да направи това в София, а не в Осло, щото, ако е в Осло, аз ще изляза виновен. В София обаче, твърдо си оставам невинен.Готино, готино…Мисля, че трябва да се направят поне още кило - кило и половина промени в Конституцията, като горните казуси задължително трябва да бъдат включени приоритетно, за да си дойде всичко по местата. Щото, сами разбирате, че не е хубаво да изоставяме толкова много зад съвременното европейско законодателство. И морал. Който вече, както ясно се вижда, се продава свободно на пазара. Срещу кеш. И три кофи малоумие.Някой ще каже, че профанизирам сериозни теми. Бих му отговорил единствено: Я, ходи си купи пистолет! Спешно!Васил Петев

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким ще достави на Путин ракетите с които ще удари натовския център във Варна

  27 Май 2024 14:57ч.

  Путин е невинен, отговорността е в Северна Корея. Жалвайте се на арменския поп, но той е малко зает (взели са го запас, да воюва за Карабах).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много ми харесва тая работа

  27 Май 2024 15:00ч.

  Където видя Кирето или леля му Асена, ще им бия два шамара и ще кажа, че са от Костадинов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  27 Май 2024 15:38ч.

  Внезапно другарят Ким, хусите, някоя антиамериканска групировка в Мексико може да си създадат доста специално оръжие с обсег 10 000 км и да ударят я самолетоносач, я някой "център за вземане на решение" ))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  27 Май 2024 19:31ч.

  Според Лавров, Столтенберг е повишил правата си, защото не можел да говори от името на държавите членки на НАТО! https://www.kp.ru/online/news/5826600/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киек

  27 Май 2024 14:00ч.

  Ученията на РФ и Беларус на тактическите ядрени сили са в ход. Дано някои помисли за това преди да пусне бюлетина на 09.06.24г. - "За" или "Против" войната. На тези избори който ходи "за гъби" е "ЗА" войната, така да знаете!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • посмали малко

  27 Май 2024 15:38ч.

  Глупости не ни се четат. Гласувай си за ченгета и не ни се меси в личния избор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • личният ти избор дали ще издържи

  27 Май 2024 21:28ч.

  Искандер с ядрена бойна глава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • След тази декларация се очаква спад в цените на имотите:

  27 Май 2024 14:09ч.

  в София, Варна, Ново село, Безмер, Айтос?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде са партиите против войната?

  27 Май 2024 14:14ч.

  Много ми е интересно къде са опозиционерите днес, докато Генщаба ни решава официално да строи натовски бази! Само с НАТО сме имали сигурност, но се оказва, че ...... им трябва поне 2 седмици да дойдат, ако Русия ни нападне! И още от днес, цитат: "Украйна защитава не само себе си, Украйна защитава Европа и нашите ценности, нашите принципи" това заяви зам - председателят на Народното събрание Росица Кирова. Какви са тия ценности бе продажници? Кога питахте народа си? И пак питам къде са партиите против войната? ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а дали си спомняте за тези партии преди последните избори?

  27 Май 2024 14:40ч.

  Давате ли си сметка, че ако бяхте гласувал и вие за тези партии, и с това броя на депутатите им ако бяха повече, можеше изобщо да не се стигне до тук? Да, гъбарството е полезно в личен план, но сега заплахата е за държавата ни. Какво могат да направят ПП "Възраждане" с 37 - 3 = 34 гласа и БСП с техните 23 гласа? Докато не осъзнаем че трябва да се обединим, а не да се дърляме за глупости и дреболии, ще продължаваме да загиваме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  27 Май 2024 15:28ч.

  Заети са да плануват разпределението на субсидиите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПП "Възраждане" с 37 - 3 = 34 гласа и БСП с техните 23 гласа

  27 Май 2024 15:43ч.

  С тази аритметика, която показва, че сборът е по-голям от 48 депутата, може да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание и да бъде изслушана Росица Кирова за пълномощията, които има, за да прави такива войнствени изказвания или това ѝ е било написано от Даниел Митов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Драгомир Драганов

  27 Май 2024 14:23ч.

  Този идиот Столтенберг, добре че не го направиха банкер, както много му се искаше, иначе светът щеше вече да е пометен от финансово цунами...https://www.drago.info/index.php/2017/12/07/kmeta-razjalva-generala/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чочо

  27 Май 2024 14:39ч.

  Търси ли те шефа, идва ли да говори с теб - на лошо е !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оня

  27 Май 2024 14:58ч.

  Прасчо, от ДПС- то ,тези дни казал, че Президента си играел със страховете на хората от война. Прасчо изглежда яко го стискат за топките "нашите евроатлантически" партньори. Ех Доган, Доган, да ти имам феномена! Ако този ти е феномена, за другите не ми се мисли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • феноменът си има мисия:

  27 Май 2024 15:06ч.

  премахване на етническия елемент от Движението. И Елена Йончева я употребяват за тази цел. Самият Беевски е на сегашната си позиция точно с тази цел... Употребен е и той.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лайнари

  27 Май 2024 15:07ч.

  Няма какво повече да се каже за тия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОИ ПАРТИИ ПОДКРЕПЯТ УДАРИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ?

  27 Май 2024 15:12ч.

  Всички партии да излязат с декларации ПОДКРЕПЯТ или НЕ ударите срещу Русия ! И това да стане преди изборите !!! Така българският народ ще види за кого да гласува , защото ставаме 100 % цел с това решение ! И ще си заслужим напълно бомбите заради долното , продажно управление и безразличието и липса на отношение от народа ! СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ НАС ПОЗВОЛИЛИ БОМБАНДИРАНЕТО НА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД , НА НАШИЯ ОСВОБОДИТЕЛ И НАШАТА КРЪВ !!! УНИЩОЖАВАМЕ БЪЛГАРИЯ , А ПОКОЛЕНИЯТА НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРОСТЯТ !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  27 Май 2024 15:17ч.

  Досега ако не сте разбрал/а/ коя партия за какво е и за коя да гласувате няма смисъл да се хабите емоционално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до: Точен

  27 Май 2024 21:42ч.

  ТОЧНО !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Късата клечка

  27 Май 2024 15:14ч.

  Майстори сме на това да вадим късата клечка в съюзи, които губят. Повече няма какво да добавя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  27 Май 2024 15:15ч.

  "Асамблеята препоръча още създаването на център за Център за демократична устойчивост в Централата на НАТО в Брюксел, който да пази основните демократични ценности на алианса, като се бори с дезинформацията." : ))))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Център за демократична устойчивост в Централата на НАТО

  27 Май 2024 21:44ч.

  :-D ............. :-D ................................ :-D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всъщност не е толкова лошо

  27 Май 2024 15:29ч.

  До преди една година само и единствено Унгария имаше куража да не бъде в стадото, после, знаете, към нея се присъедини Словения. А сега още 7 държави не мислят като Столти и френския глупак. Другите може да получат това, което са заслужили, за съжаление между тях е и България. Ако всеки от нас убеди поне двама - трима, че банкянският нерез, отрочетата на драгалевската теменужка - Мравояда и Гнома, както и Шишо Магнитеевски са възможно най-най- най- голямото зло за България, може скоро да не свеждаме глави от срам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оуу

  27 Май 2024 15:32ч.

  Словакия. Дано грешката ми е правилна и Словения не закъснее.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валя

  27 Май 2024 15:43ч.

  Тъпънар нещастен 🤮🤮🤮🤬🤬🤬

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пеницилин

  27 Май 2024 15:46ч.

  Че кой го тури Главчев за служебен? Не ли същия дето докара измамника Киро от Канада, а сега го играе доброто ченге много загрижено за мира на планетата. НАТО и МИР? Плуват ли корабчета в триморито на левото оченце? Безродни помияри са всички натовски подлоги.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Че кой го тури Главчев за служебен?

  27 Май 2024 15:51ч.

  Само пеницилин ли не знае, че служебниците са инсталирани лично от Боко Тиквата и Шиши?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добри БОЖИЛОВ

  27 Май 2024 15:49ч.

  Първи 50 българи планирани за Украйна... У нас - записи, доказващи полираните мозъци в ПП-ДБ и ГЕРБ https://www.youtube.com/watch?v=qHrgdnKIkso

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хер Флик

  27 Май 2024 15:53ч.

  Страхливи западнали държави - вземете да си воювате с Русия директно. Защо замесвате Украйна, сега замесвате България. Криете се зад бутафорни държави. Но защо не се крият зад Унгария? Май там имаше истински държавник. Тука гледайте кои политици забъркват тези каши и после да внимавате как гласувате. Да не стане хората да гласуват за европа, а да получат война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • голф

  27 Май 2024 15:54ч.

  Да разбираме, че главчеци вече бързат да продадат фабриката си на НАТО, преди да настъпи 9-ти? Да обаче фабриката отдавна е фалирала и в нея се числят само мъртви души.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  27 Май 2024 16:03ч.

  САЩ постигнаха целта си. Да разорят Европа и да я вкарат във война с Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  27 Май 2024 16:08ч.

  Какво е онова знаме с интересна звезда, към което сочи апаратчика на снимката? Да не е на неговите геноццдни шефове? Изобщо България какво прави в тази вредна, терористична и геноцидна организация? Час по-скоро трябва да я напусне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • текат последните дни на НАТО и ЕС

  27 Май 2024 16:28ч.

  Представям си как някой ще им хакне интернета и банкоматите за 48 часа и в западния свят ще настане такова объркване, че всички вкупом ще забравят за НАТО. Западните общества са я докарали дотам, че имат нулеви мобилизационни способности. Хората, изведнъж осъзнали се, че ги водят към кланицата, ще бягат презглава от всякакви рупори за въздействие от страна на политици и военни, а самите управляващи елити от последните, ако не ги избият руските високоточни ракети, ще бъдат убити при самозащита от разярените граждани, които имат да си го връщат на тия мизантропни кретени още от времето на задължителната ваксинация с омразната ковид жижа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Посолството им е написало на лишчета еднаквите слова на Главчев (премиер и външен) и на Кирова (зам.шеф на НС) - срам за България, третирана като държава със слабоумен елит!

  27 Май 2024 16:40ч.

  Унижение невиждано за България и за българите, на които каубоите гледат като на СЛАБОУМНИ... И също невиждана злост и българофобия - точно от София (освободена от Русия от турско робство) да се обявят ракетни удари и убийства на наследниците на руските ни освободители от Руската Федерация! ... И това идиотско отношение към народа, се допуска от т.нар. български "елит". Позор и презрение за цялата върхушка от политици и "бизнесмени" забогатели милиардери с лъжа при усвояване на обществения ресурс на България. ... От посолството, считат българския "елит" за слабоумен, факт - ето го в еднаквия текст. Заради предварително написано слово, което посланика на Черна гора НЕ прочете, посолството го уволни! Кой управлява България и ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ НА МИНИСТРИ И АДМИНИСТРАЦИЯ - ми да им плащат заплатите секретарката Галя от посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  27 Май 2024 16:44ч.

  Асамблея на НАТО,гръмки заявления,безмозъчни гласувания,бурни овации и ръкопляскания,(Борис-3,”Поне можехте да не ръкопляскате”.) Да ви звучи познато?Разбира се,че ни звучи познато. Накрая, ще гледаме повторение на филма от 1944г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Главчев и Кирова искат "засилен фокус върху Черноморския регион и Западните Балкани" от НАТО

  27 Май 2024 16:50ч.

  Главчев и Кирова: България остава твърдо ангажирана да подкрепя Украйна толкова дълго, колкото е необходимо. НАТО остава гарант за сигурност и просперитета на България. Украйна защитава не само себе си, Украйна защитава Европа и нашите ценности, нашите принципи." .......... Ащколсун, аферим, машалла, ама разбира се бе, след 20 години в НАТО - БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА КАТО ДЪРЖАВА И КАТО БЪЛГАРСКА НАЦИЯ! Слабоумни е слабо казано, щот са слепи да видят как България изчезва след 20 години в НАТО! .... п.с. Всички от "елита" имат деца - първи на фронта в Украйна, да отиват за слава и пример на "елитните" си родители

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сега

  27 Май 2024 16:58ч.

  Да детронираме ГЕРБ на предстоящите избори!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички да си опичаме акъла! Всички да гласуват за мир, за неизпращане на оръжия на нещастната Украйна

  27 Май 2024 17:23ч.

  Обикновените хора украинските мъже, жени и деца трябва да спасим да не умират, защото НАТО не иска да ги спаси, ето ги войнолюбците слуги на трите олигархични групи на САЩ - с бизнес във ВПК, Енергетиката и Финансиите, имоти. Тези три олигархични кръга са гладни и затова са подчинили НАТО, за да ядат пай след пай от чуждите държави. Жалки индивиди човекофоби, които унищожават и самите САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Войната в Украйна беше провокирана от три лобита на олигархичния капитал в САЩ

  27 Май 2024 17:27ч.

  Секторите MIC, OGAM и FIRE подчиняват НАТО“ (MIC, OGAM and FIRE sectors conquer NATO). 1) MIC – Military-Industrial Complex. Военно-промишлен комплекс. 2) OGAM – Oil and Gas and Mining complex. Нефтогазовия и миннодобивен комплекс. 3) FIRE – finance, insurance and real estate complex. Сектор финанси, застраховане и недвижими имоти. .......... https://glasove.com/komentari/maykal-hadsan-voynata-v-ukrayna-beshe-provokirana-ot-tri-lobita-na-oligarhichniya-kapital-v-sasht

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Компаниите от американския ВПК, като Raytheon, Boeing, Lockheed-Martin разчитат, че ще получат поръчки не само от Пентагона, но и от другите членове на НАТО!

  27 Май 2024 17:29ч.

  "Първият от изброените ектори, ВПК, се намираше в състояние на „стагнация“ след края на Студената война. Провокираната в Украйна война, по мнението на лобистите на ВПК в Конгреса, Държавния департамент и Пентагона, ще доведе до неговата „реанимация“. ........... Хъдсън пише, че РЕАНИМАЦИЯТА на военно-промишления бизнес вече е започнала: „Акциите на тези компании (ВПК) рязко се покачиха след съобщението за руската атака... Инвеститорите осъзнаха, че война в света на „пентагонския капитализъм“ гарантирано ще предостави чадър на национална безопасност за монополните печалби на военната промишленост. Военната ескалация през последната седмица обещава рязък ръст в продажбите на оръжие за НАТО и другите съюзници на САЩ, което обогатява реалните избиратели на тези политици. Германия бързо се съгласи да увеличи разходите за въоръжение до повече от 2% от БВП“. Компаниите от американския ВПК, като Raytheon, Boeing, Lockheed-Martin разчитат, че ще получат поръчки не само от Пентагона, но и от военните ведомства на Германия и други европейски членове на НАТО."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  27 Май 2024 18:32ч.

  Те ни лъжат, че всичко е ОК, ние ги лъжем, че им верваме. Ква победа на украина? С какво? Хора нямат, консерви нямат. 2 милиона руснаци не участват на фронта в украина (ИВО и ЦВО). Изнесени са в орбита руски космически оръжия....Или чакаме повторение на битката при Термопилите??? Хитри и лицемерни асамблейци - те са далеч, нас ни бутат на предна линия. Колко от вас имат топки за фронта, защото ако утре се разрази война и България стане фронтова държава? Тогава няма да има "ми то нали имаме армия-те да ходят да се бият, че аз имам да правя снимки за инстаграм или че шефът ми от Индия спешно ми иска кодовете за революционният ни апп за мерене на кръвното на мухите." Влезем ли във война - първо се подписва всеобща мобилизация. Идват и те взимат. Второ - ако не дай Боже Русия тръгне да ни превзема сме капитулирали за няма и седмица. Не ми се мисли и колко жертви ще дадем в тази чужда война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още приближават деня

  27 Май 2024 18:45ч.

  В който Путин може да реши да им върне ракети обратно от където са дошли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  27 Май 2024 19:02ч.

  Спокойно, и за ядрено оръжие скоро ще започне да става дума. И декларация за употреба на такова оръжие ще има. Ясни сте. Щом кажете, че нещо няма да стане, значи е взето решение. Е, руснаците не да идиоти. Декларирали са, кога ще го употребят. Това, което казвате на украинците, е точно подтикване руснаците да ни пратят гъби. Е, ако руснаците са като вас? Ако треснат, без да се съобразяват с вас, както вие правите? Е, може би е по-ужасен край, отколкото ужас безкрай... Явно щом човечеството не може да спре паразитите сред него, няма как да просъществува....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лъжа

  27 Май 2024 19:13ч.

  разделният час е дошъл, или те или ние

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • KuKu

  27 Май 2024 19:16ч.

  Съдбата на милиони хора в ръцете на безумци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SU-35

  27 Май 2024 19:21ч.

  Това че се прави от наша територия е почти равнозначно на обевяване на война на РУСИЯ. (съгласен съм с един коментар написан по нагоре). Прди 2г и нещо тази свиня Асен василев за какво говори??? Ситирам "Когато войната наблежи нашите граници" ако сте забравили, припомнетеси го! https://www.youtube.com/watch?v=GZiG-oFONkY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  27 Май 2024 19:25ч.

  Нека всеки гражданин на държава в НАТО да реши за себе си - искали да умре,заедно с цялото си семейство, в името на нацистка укропия и за кефа на политическите престъпници, които са взели това решение? Вече сме изправени пред очевидна дилема - или революция, която да измете тоя човеконенавистен самообявил се политически "елит", или почти сигурна гибел за всички ни !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  27 Май 2024 19:27ч.

  Пичове, пак ви казвам, с приказки работата няма да стане. Тия са побеснели кучета. А за тях има само един лек. Не си мислете, че ще ни се размине... Не, няма. Затуй се обръщам към Мужици, идиоти от всички континенти, кметове, кметици и вся остальная: спрете се с глупостите. Времето за лигавене мина. Стегнете се и мислете разумно най-сетне...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фатмака с ядрените гъби

  27 Май 2024 19:38ч.

  Кат развален грамофон си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su-35

  27 Май 2024 20:28ч.

  Няма да живеем вечно. Както казват РУСНАЦИТЕ "Времето нас избра". А, преди известно време писах, че ако не реагираме на оскверняването на гробът на Патриар Неофит няма да реагираме и на изпращането на жива сила в Украйна. Нещата вървят в тази посока. Тоест добре са ни успали, особенно младите с чалга и ютуб, фейсбоклук и подобни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Су-35АМ

  27 Май 2024 20:45ч.

  През 1989г. излезе първата Светована конспирация по книжарниците в България. Аз успях да си я купя и прочета за 3-4 дни(като цяло не съм от най-четящите) казвам успях защото броени дни след излизането и беше забранена и изчезна от всички книжарници. Та в тази книга прочетох много неща които днес виждам как се случват, а най лошото което прочетох е, че се готви нещо на човечеството което втората световна война ще му се види като детска игра. Това мисля , че върви в момента. Слушайте чалга и броте до 12!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SU-35

  27 Май 2024 21:11ч.

  Как ням да ни мразят англо-саксонците като в това предаване по РУСКИЯ первай канал което предаване се излъчва за 24МАЙ, той казва директо ние взехме писменоста от БЪЛГАРИЯ. Изгледайте го ако искате незная дали ви изпращам точната връзка но това е каналът и предаването. Ако има грешка потърсете предаването от 24май. https://www.1tv.ru/shows/big-game

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Относно НАТО

  27 Май 2024 22:19ч.

  НАТО е инструмент за потискане на народите на държавите-членки. Лъжа е, че НАТО е отбранителна организация. Ако е отбранителна, какво дири в Украйна, която не е член на НАТО? Май наистина NATO означава North Atlantic Terroristic Organization.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  27 Май 2024 23:22ч.

  Йенс не знае на какво дередже е банката, която се е кани да оглави. С какви активи е набълбучена. Чудесно! Декларации, гласуване-дрън, дрън. Срещи на четири очи с хора без правомощия? Другият пък /Член 5, чл. 6. /, а *Дюран-Дюран* пеят-денс инту дъ файър , драги камаради. За вас пеят май. Юни, има още време до юни. Поздрави от Варна

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  27 Май 2024 23:29ч.

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Da3pQDMi4W-g&ved=2ahUKEwjUibvD1a6GAxUoQvEDHTRUDQU4ChC3AnoECAkQAQ&usg=AOvVaw1ZU0VvSQhFz1bf1V7Ic7yK

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  27 Май 2024 23:43ч.

  Русия само един ще изплющи и другите ще се оакат 😆... не се притеснявайте, тия пиклювци си знаят дереджето 🤭

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

  28 Май 2024 0:05ч.

  Пенсионираните фатмаци от форума на Сега успяха да се окъкат, преди да си свалят кюльотите. Жалка паплач.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ххахахах

  28 Май 2024 11:20ч.

  Краварско мекере, имаш анален гърч май,а/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ххахахах

  28 Май 2024 11:18ч.

  Събраха се тъпаците, подрънкаха глупости и се разотидоха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи