Фондация "Нашият дом е България" организира празничен концерт на Шипка на Трети март

Фондация "Нашият дом е България" организира празничен концерт на Шипка на Трети март

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Фондация "Нашият дом е България" ще отбележи Националния празник на България, Трети март, с тържествен концерт в подножието на Паметника на свободата на връх Шипка.

В изявата ще вземат участие голямата фолклорна певица Гуна Иванова, Квартет „Армейска песен“, народните певици Ива и Велислава Костадинови, Национално дружество „Традиция“, както и арх. Пламен Пламенов Мирянов, основател на фондация "Нашият дом е България" и идеолог на концерта.

Спектакълът с патриотична тематика на Шипка е иновативна идея на благотворителната фондация. Тя идва като продължение на множеството каузи на "Нашият дом е България" за съхраняване, възраждане и въздигане на българския дух и национална идентичност, запазване на изконните християнски ценности и нравствени норми.

Стотици са концертите на фондацията, чийто идеолог е основателят й, арх. Пламен Мирянов. Толкова са и инициативите, които реализира, подкрепя или финансира "Нашият дом е България". 

Защото, както сам казва Пламен Мирянов: "Мечтая да възродя патриотизма до нивата от Възраждането, да запаля огъня на родолюбието у всеки българин, да привлека към каузата всяка чиста душа".

 

 

Коментари

  • СТАЛИНКА

    01 Март 2024 22:57ч.

    Фондация? Ясна работата грантаджийска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    02 Март 2024 0:01ч.

    Ти и СМЕХХХ комай сте един и същи трол. Как не те е срам? За пари и майка си продаваш? Нито концертите си гледал, нито си видял откъде взима пари този Мирянов. Всичко е достъпно в нета. Зелена жлъч пръска... Жалко и тъжно, но най-вече грозно. Безродници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    02 Март 2024 11:47ч.

    Уважаеми Оле, не знам дали тук е правилното място да задавате въпросът "Ти Какво си направил за родината си?", но ако сте чак толкова обществено ангажиран може да попитате (вкл. и редакцията може да го направи) момчето-архитект-монах Мирянов какво мисли за корупционерството и търговията с влияние сред управляващите, и колко богоугоднодно и патриотично е това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    03 Март 2024 8:00ч.

    Поздравявам ги за всички инициативи!Честит празник ,българи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи