Фон дер Лайен: Приоритет срещу миграцията е укрепването на българо-турската граница

Фон дер Лайен: Приоритет срещу миграцията е укрепването на българо-турската граница

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен посочи като приоритет при оперативните мерки срещу нелегалната миграция укрепването на българо-турската граница, предаде БНР.

След края на първия ден от заседанието на европейските лидери в четвъртък тя припомни, че по искане на Европейския съвет е изготвила писмо, в което е представила подробно действията на Комисията по пакта за миграцията и убежището

"По отношение на оперативните мерки фокусът беше и остава преди всичко върху работата за укрепването на българо-турската граница, започването на два пилотни проекта за управление на границите - как се справяме с пристигналите мигранти на границата не само в България, но и в Румъния, както и да се покажат най-добрите практики при това управление за бързите процедури за даване на убежище или за завръщането."

Европейската комисия по-рано обяви, че започва пилотен проект с България за подобряване на охраната на границите. Предвижда се страната да прилага мерки за ускорена оценка на молбите за убежище и за връщането на онези, чиито искания са били отхвърлени.

Коментари

  • По-приоритетно е цялата ви сатанистка глутница

    24 Март 2023 9:48ч.

    да се провали вдън земя. Тогава всичко ще си дойде на мястото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В ЕС утайката изплува най-отгоре

    24 Март 2023 12:27ч.

    Защото е септична яма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Старостта не е порок...

    24 Март 2023 9:54ч.

    А как би й отивала една бурка на Урсузула???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    24 Март 2023 10:00ч.

    Корумпираната кикимора първо да рече нещо за прекомерното насилието на кървавият незаконен режим на Макрон срещу демократичните протести на френските граждани пък после другото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата 24 Март 2023 10:00ч.

    24 Март 2023 10:04ч.

    корупцията не е основния грях на Лайен, а нацисткото минало на родата й. поинтересувайте се, с какво се е занимавало семейството й по време на Райха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Корупцията на европейските чиновници по примера на Урсула Фон дер Лайен

    24 Март 2023 11:35ч.

    https://pogled.info/svetoven/evropa/koruptsiyata-na-evropeiskite-chinovnitsi-po-primera-na-ursula-fon-der-laien.112515 Поглед.инфо/ Малко вероятно е правителството на ФРГ в цялата история на страната да е имало по-скандален човек от Урсула фон дер Лайен. И не става дума само че тя дълги години е министър на отбраната, без да има дори далечна представа за военното дело. Както показва професионалната ѝ биография, тя изобщо не е способна да бъде мениджър. ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    24 Март 2023 10:03ч.

    Досега не съм имал нищо против никоя жена, но тази предизвиква дълбоко отвращение у мен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Джак 24 Март 2023 10:03ч.

    24 Март 2023 10:04ч.

    + Килъри Клинтън и лелята с курабийките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    24 Март 2023 10:25ч.

    Съжалявам, изказах се емоционално. Като се замисля, може да се направи един доста дългичък списък.) Остава да определим критериите - красота или злост?)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фон дел Люген

    24 Март 2023 10:07ч.

    защо не е в затвора след далаверата с Пфайзер.. Върховенството на закона се оказа обикновена дъвка за евродобитъка, на която вече и свърши и сладкото..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    24 Март 2023 10:15ч.

    И защо трябва ние да ги спираме тия мигранти, след като идват по покана на сънародничката ти Меркел за засилване на арийския генофонд?! Минете ги за отвлечени в полза на ЕС и ни благодарете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вир шафен дас!

    24 Март 2023 10:18ч.

    Къде е стрина меркелица да те запука... граници шми укрепва, вместо с балончета и меценца да посреща брадатите мургави майки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    24 Март 2023 10:41ч.

    Защо беше разрушена през 1990 г.? Защото идвала демокрацията!? Върнете кльоновете, подсилете с въоръжена охрана и никой няма да си помисли да прескача границата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    24 Март 2023 11:22ч.

    Тая джофра кога ще я арестуват за далаверите и с ваксините?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проф. Ивайло Гюров

    24 Март 2023 11:30ч.

    https://pogled.info/bulgarski/neizbezhna-li-e-sreshtata-s-nebitieto-balgariya-voinata-i-shansat-na-dummies.153681 Серията законодателни промени, като започнем от промяната в Закона за отбраната, приета в последния ден на 48-ия парламент, през последвалите вълни на актуализиране на военната мобилизация на запаса и стигнем до проекта за нова наредбата за въвеждане на военно обучение на учениците в 10 и 11 клас как България може да воюва в мисии извън държавата, логиката на таз хронология означава само едно – активна подготовка за бъдещи военни действия. В този конфликт на България й се отрежда да заеме предната седалка поради факта, че се оказваме “фронтова“ държава – решение, спуснато от настоящия световен хегемон и по съвместителство наш стратегически партньор – САЩ. ... Какви са шансовете на България при един евентуален военен сблъсък с Русия? Неведнъж в своите 1300 години на съществуване България е губела своята държавност. Изглежда подобна перспектива не е проблем за лидерите на партиите на войната, чиято компрадорска лоялност естествено принадлежи към центъра на метрополията – Вашингтон. А както е известно, той още по-малко се вълнува както от този проблем, така и от проблемите на българите. Този път при “Сrashtest” на България с нейния цивилизационен потомък Русия никакви предпазни колани не биха я спасили. В този случай “Dummies” просто нямат шанс. Проф. Ивайло Гюров - Преподавател по политически науки в Университета в Отава, Канада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи